Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagara 2000

Uwikłana

Polecane posty

Gość gość77
Ale to Niagary kochanek musiałby chcieć naprawić...A może facet leci na 2 fronty i nie ma pomysłu co zrobić? Nie wiadomo. Ja już nie ufam w te bajki, bo dla mnie dopóki facet nie zaczyna działać, to są tylko i wyłącznie bajki. A dla kobiety zwodzonej latami to może być naprawdę dramat, bo swoje życie buduje na nie mających podstaw mrzonkach

Gość gość77
Kolejny gość, jak i ja. Ja tez po rozwodzie i tez jestem kochanką. Ale nie będę go zmuszać do czegokolwiek, na razie jestem, ale wkrótce odejdę. Przynajmniej tak zakładam:)

Gość gość77
Kolejny gość, jak i ja. Tez jestem po rozwodzie i tez na razie jestem kochanką. Ale nie wysuwam żadnych postulatów, nie chce mi się walczyć o jego odejście od żony. Jakby chciał to by to zrobił.

Gość gość77
a już myślałam że mi jeden wpis pożarło:)

Gość kolejny gość
gość77 bedzie Ci bardzo ciężko podjąc taka decyzję. Chyba że jesteś bardzo twarda albo brak uczucia z Twojej strony;)

Gość kolejny gość
Ale wiesz... czasami facet potrzebuje takiego bodzca u mnie z mężem tak właśnie było, bo sam chyba nie podjąłby takiej decyzji

Gość gość
A ja mam taką sytuację:Rok temu poznałam mężczyznę,zaczeło się od przyjaźni.Potem wyszło ze ma żonę i dziecko.Zaczęliśmy się spotykać sporadycznie.Około 2 miesiące potem pojawiła się była kochanka z którą spotykał się 2 lata,została porzucona przez niego i doniosła jego żonie,w tym czasie nasz romans kwitł i ja i on zakochaliśmy się w sobie,jesteśmy do teraz razem,żona nic nie wie o mnie,a tamten romans mu chyba wybaczyła.Czy takie małżeństwo jest normalne.Jestem jego drugą kochanką ale mówi że mnie kocha i chce być ze mną mam 28 lat on 35.Co robić.

Gość gość77
Wiem, że to bardzo ciężki. Nosze się z tym zamiarem już dłuższy czas, i czuję jakie to trudne. I tak naprawdę do końca nie wiem co mu w duszy gra.

Gość gość
Taka jest właśnie kobieca solidarność.Nikt mi nie wmówi,że kochanka nie jest winna.

Gość gość77
Cóż, nie możesz być pewna że jest wobec Ciebie uczciwy...Nawet jeśli wygląda na zakochanego.

Gość gość77
A ja się nie wybielam, nie uważam się za świętą. Ale kto ślubował żonie, ja?

Gość kolejny gość
gosciu z godz. 19.39 ja bym WIAŁA!!!!!!!! Poczytaj sobie inne wczesniejsze wpisy i sama zobacz w co sie pakujesz.

Gość gość
Jak cie rzuci dla kolejnej chętnej,też tak będziesz pisać?

Gość gość77
Ja się tez zgadzam z kolejnym gościem, jeśli się w nim już zakochałaś to wsiąkłaś...I nawet jeśli tego nie czujesz w tej chwili, niedługo zaczniesz cierpieć.

Gość gość
Wystarczy mieć swoje zasady a nie wsiąkniesz.

Gość gość
zasada nr 1) nie wchodzić w układy z żonatym facetem:D:D:D

Gość gość
zasada nr 2 nie zakochiwać się:)

Gość gość
Zgadzam się z powyższym wpisem.

Gość gość
Skoro miał już jedną kochankę i żona mu wybaczyła ty jesteś druga???to swoją drogą niezły z niego matacz.Kręci babami na lewo i prawo,gdzie ta żona?

Gość havania
Też jestem uwikłana w romans z żonatym, on ma dwie córki z żoną. ŁĄczy go z nią też spory kredyt hipoteczny i dlatego nie wiem czy kiedykoliwek się zdecyduje by się z nią rozwieść.

Gość gość77
Havania, a długo już w tym uwikłaniu jesteś?

Gość gość
Havania to może mój i twój to ten sam bo też ma dwie córki i kredyt....?

Gość kolejny gość
Ale przecież kredyt nie może być przeszkodą, nie wierzę, że przez ten kredyt on chce być już do końca życia nieszczęśliwy. Znam małżeństwo, które poradziło sobie z takowym kredytem i sprawa o rozwód jest w sądzie. Wystarczy tylko chcieć!

Gość gość
Muszę powiedzieć ,że pojęcie zdrady rozkwita tu co druga osoba zdradza,jest w takim związku,jest kochanką super.Gdzie się podziały normalne rodziny...?

Gość kolejny gość
... na innym wątku;)

Gość havania
gośc, nie wiem czy Twoj to mój, czy nie, bo nie doczytałam waszych wpisów,a tylko początek tematu. Myślę, że kredyt tu jest sporą przeszkodą, gdyż nie tak łatwo jednak dokonać podziału nowego domu, żona sama kredytu nie spłaci (nawet jeśli pomijajać już jego wkład on sam spłaty nie dostanie to żona sama rat nie spłaci). Znowu on jej nie wygoni, ze względu na dzieci, ona nie ma gdzie iść mieszkać... Błędne koło.... Czy jest szansa że możemy stworzyć związek... Zaczynam sama się nad tym zastanawiać, on może też dojdzie do wniosku że lepiej zosatać przy żonie, bo rozstanie z nią to rozstanie z domem, marzeniami o tym domku, to długi i problemy i szkoda będzie mu dzieci, tego że komornik może zabrać im ten dom, bo jeśli on nie da im na raty to nie spłacą...

Gość kolejny gość
To można sprzedać taki nowy dom... Są jeszcze adwokaci,którzy mogą coś podpowiedziec.

Gość gość
Gdzie się podziali ludzie z zasadami?

Gość gość
Ludzie i ich problemy.Już naprawdę się zastanawiam nad tym wszystkim.Do czego ten świat zmierza.Nie ma już moralności,etyki,prawdomówności,wierności.Wszyscy tylko oszukują kłamią i wykorzystują i komu tu zaufać.

Gość gość
Coś takiego jak zasady nie istnieje:)prawo dżungli obowiązuję:)