Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Moja sąsiadka po kilka godzin dziennie siedzi w łazience baby są pojebane

Polecane posty

Jak idzie ciągle siedzieć w łazience, ciągle przed lustrem, albo brać prysznic. Dosłownie jak ja siedzę przed kompem, to ona od kilku godzin siedzi w łazience i tak jest codziennie. Czy baby nie mają innych rozrywek, jak siedzenie w łazienkach? Albo czymś namazuje ciało, albo coś tam robi i tak w kółko. Że tak się im chce..

A w ogóle masz sąsiadkę za ścianą. Z tego co pisałeś, mieszkasz w domu jednorodzinnym. :p

Gość gość
skąd wiesz, ze sąsiadka sra, sika albo bierze prysznic? Jesteś zboczencem podgladaczem?

Gość gość
sie dypiluje :-D

Swyft-Jestem zwiadowcą, muszę wiedzieć co się dzieje wokół mojego domu, sąsiadkę widuje nagą w jej łazience. Taka moja specjalizacja wojskowa, że wszystko widzę. Setki razy ją widziałem nago, więc nie o to mi chodzi, ale k***a ile idzie siedzieć w łazience?

Ja też kiedyś byłem podglądaczem - jako nastolatek...:p

gość-Już pisałem, jestem zwiadowcą, wyjdę w odpowiednie miejsce i wiem kiedy sika, kiedy się kąpie itp. Tego mnie między innymi w wojsku uczyli.

To Ty jakimś magiem - jasnowidzem jesteś, że siedząc przy kompie widzisz sąsiadkę nago... Eeee, kamerki chyba żeś nie zamontował....:p

ja mam takiego sąsiada - jego strategiczne miejsce to okno na przeciwko mojego :P

Kiedyś takie czasopismo było - EDW (Elektronika Dla Wszystkich). I tam właśnie pisali, jak takie bajery robić...:P

Swyft-Najlepszy widok mam z dachu, albo z drzewa, ale wolę dach. Nie podglądam jej, bo setki razy to robiłem i mnie znudziło. Ale stwierdzam fakt, bo co jakiś czas idę się przewietrzyć i ona ciągle przed lustrem, k****, już chyba z pięć godzin, chyba na imprezę dziś idzie.

Ta Alicja, jak ty włączysz światło w łazience a na dachach ciemno, to zapewne myślisz że przez okno cię nikt nie widzi z wyżeszej wysokości niż okno...

Moorland-Remontowałem jej łazienkę, łazienka z innymi ustawieniami, idelane do mojego dachu...:D

Dodając do tego lunetę i jest to co zwiadowcy lubią najbardziej ;P

Moorland-Nie, ma dobrą wentylację, po za tym dzikie tereny za oknem i ciemny dom BSA, nikt nie wie że ktoś tu mieszka, bo jestem cichy i ciemny, sąsiadki się nie przejmują mną..:P

"Najlepszy widok mam z dachu, albo z drzewa, ale wolę dach" | jasne, teraz kilka stopni na dworze, a ty siedzisz z lornetką na dachu i gapisz się na sikającą sąsiadkę :D yhm. | "Ta Alicja, jak ty włączysz światło w łazience a na dachach ciemno, to zapewne myślisz że przez okno cię nikt nie widzi z wyżeszej wysokości niż okno" | niektórzy mają w oknach żaluzje/rolety i nie widać NIC pod żadnym kątem. a jeszcze inni mają łazienki bez okien. to musi być dla ciebie trauma :classic_cool:

ja wiem, że okna w łazienkach są z zasady pod takim kątem, że nic nie widać albo mają "zamglone" szyby ;)

Gość gość
Pierwsze słyszę żeby ktoś miał w kiblu okno...chyba, że malutkie przy suficie zamiast wentylacji...po chooja komu okno w łazience? Na wsi sie takie cuda chyba nadal robi

Alicja Donnikova- W pokoju mam 14 stopni, bo mi się w kominku nie chce odpalić, jutro rano to zrobię, wiec dla mnie temperatura zewnętrzna nie robi różnicy. Pomijam fakt że mam włazy i wystarczy że swoją łysą łeb wychylę.

Gość gość
k****a skad mozesz wiedziec ile godzin twoja sasiadka siedzi w lazience? siedzisz razem z nia? w takim razie jestes tak samo poy****y jak ona a zreszta jestes p******y

gość- Bo widzę, co idę do kibelka, to stoi przed lustrem.

Gość gość
W Polonia sa slepe lazienki i slepe kuchnie :-D

Pamiętam lato 99, kiedy na przeciwko mnie taka jedna okularnica opalała się topless :p Raz mnie zauważyła...:o W ogóle dość dobry widok na wszystkich z stamtąd miałem. Pamiętam, że na wprost był sąsiad żul, o którego się dwie kobiety o 4:00 pobiły... Pamiętam też małżeństwo, które miało sypialnie na samym dole...

W blokach nie ma, ale swiat nie kończy sie na blokowisku ;) mam okno w lazience na pietrze. Ale podglądanie jest obrzydliwe, bardzo brzydko BSA:(

Gość gość
tez mam okna w lazienkach w jednej nawet od podlogi do sufitu nie wiem co w tym dziwnego