Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avinione

tesciowa chce wziasc moja 2 miesięczną coreczke do siebie na noc

Polecane posty

Gość gość
"Rozumiem że twoja matka również?puszczała się ?tak jak te inne o ktorych mówisz." żle rozumiesz, ale masz na tym punkcie jakiś dziwny kompleks i raczej wygląda to tak, że to twoja się piszczała:)

Gość gość
w latach 60- 70 jak najbardziej była dozwolona aborcja, z czego kobiety korzystały na hura, bo było to dozwolone i nikt wtedy nie myślał o ochronie życia od poczęcia:)

Gość gość
gość dziś Teraz też korzystają i to więej niż te oficjanie,jest podziemie ,wyjeżdzaja na saksy i załatwiają temat.

Gość gość
gość dziś Jeśli piszesz o cudzych matkach w tym mojej! to napisz również o swojej bo przecież sroce z pod ogona nie wyskoczyłaś. A od mojej sie odpp*****l,głupia krowo wsiowa,

Gość gość
Jeśli myślisz, że 13 letnie mężatki to takie dawne czasy, to poczytaj trochę, miej wyobraźnię, że zjawiska nie pojawiają się ot tak, jak za dotknięciem jakiejś czarodziejskiej pałeczki. Nawet w środowiskach, któe uchodzą za wzór moralności dochodzi do zbrodniach na bezbronnych na tle seksualnym. Dopiero teraz społeczeństwo ma odwagę o tym mówić, udajesz idiotę, czy naprawdę nim jesteś? a co do 13 latek, któych nie trzeba gwałcić, to skąd wiesz? bo to jest czyn zabroniony i karalny i po adresie ip można cię odnaleźć i ukarać:)

Gość gość
A znajdz mnie,bardzo prosze,nie jestem facetem wiec nie gwałcę ale czytam i widzę małolaty w parku na promenadzie z piwskiem w łapie i siedzącą na chłopaku.Tez jestem matką i dziwię się gdzie te dziewoje mają rodziców. Sa niektore do bólu zdemoralizowane a terminologia z ich ust jest tragiczna.Opamiętaj się zanim znowu uderzysz na mnie z siłą chama.

Gość gość
Tak,ja się zgadzam.Młodzież jest wychowywana bezstresowo,nie ma żadnego szacunku dla starszych,piją palą,narkotyzują się a w tym jeszcze seks jest już czymś naturalnym.Żadnych zahamowań.

Gość gość
widzieć to nie znaczy wiedzieć na pewno...., a to, że taka małolata siedzi na chłopaku, pije piwsko i klnie to jest brak wychowania a nie wychowanie bezstresowe. Każda normalna matka zrobi wszystko by dziecko nie skończyło w szambie. I

Gość gość
I ja ni episze o tym, że seks to cos naturalnego w takim towarzystwie, tylko między dorosłymi ludźmi.

Gość gość
No niestety bezstresowe.Ja jestem dorosła osobą,już mam swoje dzieci .Kiedyś kiedy byłam nastolatką to 20-tej musiałam być w domu bez względu na porę roku. Obecnie dziewczynki 12-14 lat siedzą w nocy na ławkach między blokami i odstawiają takie orgie że głowa boli.Więc gdzie są ich rodzice,pytam?bo ja sobie nie wyobrażam zasnąć spokojnie kiedy mojego niepełnoletniego dziecka nie byłoby w domu.Jednak bezstresowe bo taka dziewczyna nie boi się reakcji rodziców kiedy wraca do domu nocą ale też jej nikt nie szuka.Czyżby takiej matce nie zależało na tym co jej córka robi i z kim przebywa? Chłopak ciązy do domu nie przyniesie ale córka owszem.A pózniej będą mówić że ją zgwałcono a ona taka biedna i niewinna.

Gość gość
No, ale czy to znaczy, że dzisiejsze młode kobiety są do głębi zdemoralizowane? Piszesz o marginesie społęczeństwa, co ma piernik do wiatraka.

Gość gość
No ale co ma piernik do wiatraka? Dziś dzieją się rzeczy , które nie mieszczą się w głowie i 40 lat temu równiez się działy, tylko o tym nie wiesz, bo nie było internetu i był to temat tabu. myślisz, że tylko dziś zdemoralizowane kobiety mordują swoje dzieci, bo o tym czytasz w necie? ja c***iszę o legalnej aborcji w latach 60-70, i że nikt nie zastanawiał się nad ochroną życia poczętego, kim były twoim zdaniem kobiety, które usuwały te ciąże, przecież to są oficjane dane, konkretne przypadki, a jest ich tysiące i te kobiety robiły to, bo im dziecko przeszkadzało, bo nikt im nie powiedział, że to złe, ale faktem jest że robiły, BO BYŁO WOLNO TO ROBIĆ, bo było przyzwolenie społeczne na zło, bo tak było im wygodnie. Jak oceniasz tamte kobiety, w wieku naszych świętych matek, jak piszesz?

Gość gość
A co może NIE??? a kto pracuje w klubach erotycznych, tańcach GO_GO ,w ag.towarzyskich, a te studentki uczące się za sponsoring (wiadomo o co chodzi) a te zatrzymujące na drogach TIR-owców , to kto to jest ?św.Piotr. W skali kraju wiesz ile jest? to jest masówka. I wcale to niekoniecznie jest margines społeczny,to ich sposób na życie . I wyluzuj z piernikiem i wiatrakiem i nie powtarzaj się, bo to takie prostackie .

Gość gość
No ale odpowiedz na pytanie,jak oceniasz kobiety,którewlatach6070usuwały masowo ciąże, a teraz są w wieku naszych matek?Celowo unikasz odpowiedzi na to pytanie?

Gość gość
gość dziś i znowu ten piernik z wiatrakiem echhh:):):) z kim ja rozmawiam,szkoda mi czasu.Masz ptasi mózg.Juz ci raz odpowiedziałam że aborcja płodu a zamordowanie dziecka kilkumiesięcznego to znacząca róznica. Lepiej usunąć płod bo to mniejsze zło niz zabić dwulatka i zakopać. O ochronie zycia poczętego piszą tylko klechy a zapytaj ich który z nich nie ma dzieci i czy zrzucił sutannę by być ojcem? Lepiej usunąc niż by miało być niechciane.

Gość gość
ODPOWIADAM!!!! nie mam nic do aborcji,jestem za jeśli kobieta nie ma warunków na wychowywanie, Natomiast jesli zachodzi w ciąze bo sie puszcza a pozniej sama powoduje aborcje wyrzucając dziecko na smietnik potępiam!!!!!

Gość gość
MASZ WYBIÓRCZĄ MORALNOŚĆ MOJA DROGA:)

Gość gość
gość dziś Nie jesteś odpowiednim materiałem do oceny mojej moralności.Jestem osobą konserwatywną a to się wielu osobom może nie podobać. A to ich problem,ja mam swoje zdanie . Poza tym zastanawiam się czy ty znasz definicję słowa "moralność" mam wątpliwości.

Gość gość
Mylisz się:) To osoba, która potępia jedno zło, a folguje innemu (bo może tak jej wygodnie), nie powinna oceniać moralności innych, a ty robisz to cały czas w tej dyskusji. I ja nie oceniam twej moralności, tylko stwierdzam, że jest podwójna:) nie wygrasz ze mną moja miła twe argumenty są żenujące:)

Gość gość
Nie folguje ale nie potępiam osoby ktora nie moze zostać matką z przyczyn niezależnych.Czy ty to rozumiesz? Chciałabyś być matką i żebrać dla dziecka na pieluch czy mleko? bo chłop by ręce umył od obowiązków? Czy nie lepiej usunąc płod niz wyrzucać człowieka na śmietnik? Czy ja gdzies napisałam że to jest dobre? podkreślam cały czas że to mniejsze zło.Uważam że kobieta jest strażnikem moralności i to ona powinna mieć na uwadze ze przygodny seks to nie zabawa,to chwila przyjemności ale tez nieprzewidziane sytuacje które to szczególnie na niej ciążą. Ty nie masz żadnych argumentów i nie rozumiesz tematu. DOBRANOC:)

Gość gość
Słuchajcie kobitki,jak świat światem, aborcje były i będą.Niczego nikt nie zmieni bo jedni chcą mieć dzieci a inni nie.Z tym interesem nie ma zabawy.ALE..... fakt,zabijać urodzone dziecko które już się uśmiecha,gaworzy bo jest dla mamusi udręką to bandytyzm. Sama bym wykonała wyrok na takiej matce. Tyle w temacie i tylko tyle....

Gość gość
gość dziś Naprawdę tylko takie rzeczy widzisz na świecie, same tancerki go-go i prostytutki? Współczuje. A może Ty z tych, co jawnie potępiają a po cichu korzystają, co? :-) Może zmień zakres zainteresowań, bo wydaje mi się, że jest co najmniej kilka razy więcej urzędników, niż osób (bo przecież faceci też się tym zajmują - nie słyszałeś gościu o sponsoringu wśród studentów/chłopaków) zarabiających ciałem.

Gość gość
gość dziś No sorry, dziś nikt nie traktuje aborcji jak środka antykoncepcyjnego (a tak było za komuny - aborcja była dostępna od ręki). Więc trudno porównywać "moralność" kobiet sprzed lat i teraz, bo po prostu warunki były inne. Teraz jest dostęp do trochę lepszej antykoncepcji i naprawdę, nie sądzę, że kobieta, która zajdzie w ciążę nie będąc w stałym związku, od razu leci, żeby przerwać. Jak ktoś jest niemądry, to tak zrobi, ale normalna osoba, jeśli ma możliwość urodzenia dziecka (a nie będzie to 10 dzieciak w domu), jeśli dziecko jest zdrowe, matka jest zdrowa i ciąża nie jest wynikiem gwałtu, to nie myśli o aborcji. A jak nadal tzw. społeczeństwo będzie tępić edukację seksualną pod hasłem stop pedofilii, to nastolatki będą siadały kolegom na kolanach wierząc, że za pierwszym razem się nie zachodzi (lub w tym podobne bzdury). Niechciane ciąże były zawsze i zawsze będą, na szczęście teraz nie wiąże się to z potępieniem w środowisku (jak to było kiedy i dlatego zmuszano dziewczyny do zamążpójścia, lub gorszych rzeczy, w przypadku ciąży). Przestańcie oglądać programy E. Drzyzgi i te pseudo seriale o "prawdziwym życiu", bo chyba stamtąd (pisze o niektórych z gości) czerpiecie wiedze o otaczającym świecie.

Gość gość
gość dziś nie słyszałeś gościu o sponsoringu wśród studentów/chłopaków) zarabiających ciałem. No nie,jakoś mi to uszło uwadze,a ty widzę ze ty lepiej w tym dziamiesz,czyżby to był chleb powszedni:):):):) Ja nie lisbijka bym korzystała z usług tancerek Go-go wez i p*****lnij sie w ten głupi łeb debilko .MIŁEGO!!!!!!!

Gość gość
A co,urzędnicy to zupełnie inna klasa??? wśród nich nie ma takich na dwa etaty????żart:): hahahhaaaaa

Gość gość
przypominam, że temat założony przez autorkę dotyczył zupełnie czegoś innego, a mianowicie faktu że teściowa zabiega o zabranie 2 miesięcznej wnuczki na noc karmionej piersią a wy tutaj pieprzycie farmazony niewiadomo o czym. Macie zryte berety, jestescie nieszczesliwymi osóbkami, dlatego obrażacie innych, sprawa jest prosta. Życzę Wam trochę więcej empatii

Gość gość
Ależ nie trzeba wcale zabijać płodu, by nie wychowywać dziecka:) Wystarczy je oddać innej, potrzebującej rodzinie (adopcja ze wskazaniem) i podobnie było w latach 60-70, gdzie baby najpierw lazły do wyra z facetami, a potem Z CZYSTYM SUMIENIEM szły usuwać PROBLEM :) Taka czystsza forma morderstwa, co to nazywa się aborcja:) I te kobiety stawiacie za wzór młodym, jak twierdzicie zemoralizowanym dziewczynom, oceniając ich moralność. hahahhaa Udajecie idiotki czy nimi jesteście stare klempy? Poczytajcie sobie historie młodych dziewczyn tak z 15 lat, które pomimo istniejącego jak twierdzicie podziemia zdecydowały się urodzić "problem", wystawiając się na tak obelżywe komentarze starych bezmyślnych dewot, czyli was. Może się czegoś od tych zdemoralizowanych dziewczątek nauczycie. Bo ciąża przedwczesna to nie tragedia, tragedia jest wtedy, gdy ktoś unika odpowiedzialności, nie widzi problemu, nie szuka w drugim człowieku dobra.

Gość gość
Hej GOŚĆANNA ,znowu prawi nam morały .CZyżby reumatyzm przeszedł teraz z nóżek na mózg??? Ty poczwaro zejdz stąd bo mi się rzygać chce jak czytam twoje wypociny.

Gość gość
Wziąć....