Gość Edam01 Napisano Styczeń 22, 2015 Czesc Dziewczyny strasznie mnie rozklada:( wczoraj poszlam o 19 spac:( dzis ledwo co wstalam z lozka:( odezwe sie pozniej :) sciskam Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSylwia Napisano Styczeń 22, 2015 Edam herbata z sokiem malinowym, albo z miodem i cytryną. Wyoczyc nogi w gorącej wodzie z dodatkiem soli i pod gruby kocyk. Dobry jest też syrop z cebuli ( smak może nie bardzo ;) ale pomaga) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSylwia Napisano Styczeń 23, 2015 Edam no i gdzie jesteś? U mnie powoli wracam na dietowe tory. Oczywiście codziennie trafi się jakiś grzeszek, ale tragedii nie ma ;) Dziś na wadze 69,6 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edam01 Napisano Styczeń 23, 2015 Czesc Sylwia jestem ale chora:( postaram sie od jutra pisac czesciej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edam01 Napisano Styczeń 26, 2015 Hej wrocilam do zywych:) waga mi podskoczyla ale miala prawo patrzac na to co jadlam:( zla jestem sama na siebie, bo nie moge zejsc ponizej 71. krece sie wkolko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSylwia Napisano Styczeń 26, 2015 A u mnie 69,5 kg rao było, nie jest źle bo @ się zbliża i woda mi się zatrzymuję. Ciągnie mnie cholernie do słodkiego i w ogóle jedzenia, ale walczę :) jakieś małe wpadki tylko są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edam01 Napisano Styczeń 26, 2015 Zazdroszcze Ci Sylwia:) i podziwiam, ja przegrywam ze swoja glowa:( moze dieta ulożona przez dietetyczke mnie zmotywuje do dzialania. 14 wyslalam formularz wiec pewnie kolo 5 lutego bede miala rozpiske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wisienkaa Napisano Luty 1, 2015 halo halo halo co sie z Wami dzieje??!! do roboty !!! :P:P:P:P a tak serio, co u WAS? ja zaczynam od dziś nowe życie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSylwia Napisano Luty 1, 2015 Ja nie pisze bo nie ma z kim ;) jakbyście się dziewczyny odzywały to byłoby jakoś raźniej dietować a tak pisze na inym topiku. Piszcie, będe zaglądać. Rodzyn tez ma nas w d***e :( pewnie sie poddała albo pisze na innym topiku pod innym nikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wisienkaa Napisano Luty 1, 2015 na jakim topiku jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 https://asystorslimczyinnysuplementdiety.wordpress.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rodzyn 0 Napisano Luty 10, 2016 O matko, ale mnie wessało na ponad rok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2016 Hmmm zaczynasz 9dchudzanie do slubu ponownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach