Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi przykro

Zostałam sprzątaczką i uważam, że nie mam się czego wstydzić

Polecane posty

Kobieta do której chodzę na manicure jest po zarządzaniu. Pracowała kilka lat w korpo a teraz robi to co lubi. I jak twierdzi lepiej na tym wychodzi finansowo. Nie da się ludzi zaszufladkować i powiedzieć, ze każdy bez co najmniej inż. (lub licencjata) jest hmmm.... mało inteligentny a każdy po studiach ma super wysokie IQ. No niestety tak nie jest. Nic nie jest czarne albo białe. W obie strony. ps. Nie szkoda wam było niedzieli na bezsensowne walenie w klawiaturę?

Gość gość
Ktoś kiedyś utrze nosa hh29. Jej dziecko będzie miało w życiu przechlapane. Ale w sumie jak parę razy po mordzie od chamow dostanie to się wtedy przekona jaką ma matkę.

Hh - nie wspominaj o mnie w swoich postach, zwłaszcza, kiedy łżesz jak pies, z łaski swojej :) Kłamać nie umiesz, co już tu udowodniłaś dziesięciokrotnie :) Chcesz się bawić w wymianę postów co do daty, godziny i minuty aby sprawdzić, kto tu kogo zaczął obrzucać błotem pierwszy kiedy argumenty się skończyły? Nie chcesz, bo doskonale wiesz, że mam rację :) Diablica - nie szkoda, przy dobrym winie całkiem fajnie się te wszystkie wypociny czytało, coś jak Dzięki Bogu Już Weekend w tvp2 :D 🖐️

Hh, mąż już z pracy wrócił? Przy zleceniu nie siedzisz? Dzisiaj też nie? :D 🖐️

Nie da się ludzi zaszufladkować i powiedzieć, ze każdy bez co najmniej inż. (lub licencjata) jest hmmm.... mało inteligentny a każdy po studiach ma super wysokie IQ. x eeee przecież hh to nawet z mgr nie gada bo to dla niej za niski poziom intelektualny więc o jakim inż bądz licencjacie ty piszesz :) dla mnie to pusta mało oczytana osoba bez ambicji bo która ambitna niby taka wykształcona kobieta (jak podobno hh) z tytułem dr siedzi na kafeterii i szczeka obrażając niższe niż ona grupy społeczne.Jej się wydaje że skoro ma kasę, jakiś tam dyplomik wyższej państwowej uczelni to już ma prawo obrażać i wyzywać, zamiast wykorzystywać swoją wiedzę i umiejętności do bardziej szczytnych celów, a nie pitolenie na kafe od rana do nocy jak potłuczona, nosz kurde.Odnoszę wrażenie że jest zupełnie kimś innym niż osoba za którą się podaje.Kasa męża jej mózg wyżarła, ja bym tak nie mogła, sorry...

rukola, nie zamierzam sie z toba niczym obrzucac czy przerzucac (bo skonczy sie to obornikiem). kazdy chetny sam przeczytac moze, wiec daruj.

rukola, gdybym skrecala dlugopisy, to zlecenia mialabym caly czas. nigdy nie pisalam, ze mam codziennie :). daruj SE. omnia, teraz mam dr?? hahaha

Gość gość
Omnia - jaka kasa męża? Klepią bidę w de. Dla Niemców nasz droga hh jest nikim Taka prawda. Więc teraz hh próbuje tutaj na forum dowartościować.

Gość gość
hh28 nie wróci do pracy bo tam jej nikt nie chce. Znacie jakies kobiety z tytułem dr ktore siedza w domu na utrzymaniu męża?

ale wy jestescie durne. skad wyscie wziely ten dr?? :D

Gość gość
hh29 nie masz dr przed nazwiskiem ? teściowa lekarz a ty taka niewykształcona :( Wstyd

kazdy chetny sam przeczytac moze, wiec daruj:) no właśnie może może hh:) jak ktoś umie czytać ZE ZROZUMIENIEM to wyczyta i zrozumie jakim jesteś człowiekiem... jeśli nie dr to uffff bo już myślalam że ktoś tu zwariował, mogę odetchnąć z ulgą :) ( przepraszam cię hh za takie pomówienie, właśnie cosik mi tu nie pasowało :classic_cool: )

Gość gość
Dziewczyny ale tutaj to trochę przegięłyście. Tak na logikę: czy hh29 mogłaby mieć tytuł dra? Za wysokie progi dla niej..

dr w moim przypadku to bylaby strata czasuc, bo przydaje sie w mojej branzy tylko na uczelni. tesciowa tez dr nie ma i jakos zyje ;). ty omnia robisz habilitacje to co innego.

Gość gość
hh- przeczytałam cały wątek wyłącznie dla Ciebie i sposób w jaki piszesz jest niezmienny na wszystkich tematach- kłapiesz, kłapiesz i kłapiesz, chociaż wszyscy Ci piszą, że nie masz racji- Ty dalej swoje:) Jesteś beznadziejną, niedowartościowaną egocentryczką, tutaj wyraźnie to potwierdzasz. Pozdro:) Ps. co do Twojego wykształcenia i pochodzenia- mam niezmiernie poważne wątpliwości:)

Gość gość
O jakże mi nie przykro :D Koleżanka znowu zaliczyła wtopę :D

Gość gość
Zrobienie doktoratu to strata czasu? Umówmy się - za cienka jesteś na zrobienie go. Doktorat robią najlepsi. A Ty do nich się nie zaliczasz.

po pierwsze - nie wszyscy, po drugie - mnie takie tematy, gdzie holota drzy i burzy sue z bezradnosci bawia ;). myslisz, ze szukam poklasku wsrod lasek z kafe?

dr w moim przypadku to bylaby strata czasu wychodzi na to że dla ciebie hh wszystko jest stratą czasu: dziecko w przedszkolu praca zlecenia znajomości z fryzjerkami, sprzątaczkami... doktorat:) ehhh nic tylko leżeć i pachnieć "channel"-na to zawsze czas się znajdzie :classic_cool: Coraz bardziej mnie zaskakujesz:)

tak, bo w pracy jakiej wykonuje sie nie przydaje. na uczelni tak. dr robia rozni studenci - lepsi, gorsi, zalezy. ja zrobilam inne uprawnienia i to mi wystarcza poki co.

Gość gość
hh29 kochanie ale ty wlasnie jestes taka hołota :)

Gość gość
Oczywiście, że szukasz poklasku. Hołota widzisz jednak ma doktorat. A Ty? Nawet zająć dzieckiem się nie potrafisz.

omnia, znowu nadinterpretacje :D. nie masz punktu zaczepienia, to konfabulujesz.

Gość gość
Czyżbyś jednak była SPRZĄTACZKĄ, że Ci się doktorat w pracy nie przydaje? :D

taaa, ja wiem, tu same doktory, profesory, prawniki, inzyniery i inna elita. a teraz wytykajcie mi bledy :D.

Gość gość
Fakt, historia bardzo podobna:) Zauważę jeszcze jedno: urlop wychowawczy bierze się z założenia po to, aby być z dzieckiem w domu i poświęcić dla niego swój czas, czyż nie? A teraz przyjrzyjmy się Twemu życiu: Ty- wychowawczy (pobierasz zasiłek, bo o tym piszesz, więc dochody miałaś mizerne, skoro się do niego kwalifikujesz), dziecko w przedszkolu (więc problem z głowy- Ty sobie siedzisz i pachniesz, a dzieckiem zajmują się inni), nie masz innego źródła dochodu (ach tak, wiem, te zlecenia!). Jaki obraz Ciebie mam przed oczami? Słabo wykształcona baba, która mieszka za granicą, siedzi w domu i dorabia sobie ideologię jakaż to ona "ach i och". Czy praca sprzątaczki była jedyną jeką Ci w tym DE zaproponowano, że tak plujesz jadem na osoby niewykształcone? Tylko wiesz, one MAJĄ pracę, zarabiają na siebie, ich dzieci mogą być z nich dumne. A Twoje dziecko? Z mamusi, która siedzi w dresach w domku, pobiera zasiłki (tak, tak to jest ZASIŁĘK WYCHOWAWCZY), a dziecko posyła do przedszkola w ramach udowodnienia, że nie jest zwykła kurą domową?

Gość gość
No przecież ty tylko z tą elitą chcesz się zadawać :D

19:59, to rob dr dla ambicji, ja dla ambicji robie inne rzeczy. tylko najpierw zacznij od matury ;).

Gość gość
hh29 już Ci nic innego nie pozostało jak zapaść się pod ziemię. Choć Ty pewnie jesteś z gatunku takich, że jak Ci w twarz naplują - to Ty powiesz, że deszcz pada.