Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

asiula nie przejmuj się wrednym babiszonem, chociaż to okropne że kobieta kobiecie potrafi z taką perfidią przekazać złe wiadomości :( mam nadzieję że @ się nie pojawi i lekarz powie Ci że DEFINITYWNIE JESTEŚ W CIĄŻY :)

Gość reniiii
asiula_81 sama wiem jak to jest jak bylam w szpitalu to lekarze traktowali mnie jak rzecz a przy usg myslalam,ze zemdleje tak bolalo a lekarz jeszcze do mnie z ryjem wyskoczyl- Niech pani nie przesadza i przestanie sie trzasc bo tutaj i tak nic nie ma :-( Wiec glowa do uszy damy rade

Gość kasik92
Kosiax jupii jak sie ciesze i zazdroszczę ehh ale GRATULACJE :* mi właśnie przywieźli lozko czekam na meza i bedzie składał :p:p troche sie wysililam jak nosilam ze az jajnijajnik.daje znac :(

Gość kasik92
Renii mam nadziej e ze i Ty jutro nam obwiescisz tak wspaniałą wiadomosc :*

Gość reniiii
kasik92 tylko by chlop sie za bardzo nie zmeczyl tym skladaniem bo wiesz ;-)

Gość asiula_81
reniii jesli chodzi o takie przypadki ( a raczej wypadki) lekarskie jak ten pan to mozna by osobny watek zalozyc :-) ile razy mialam wrazenie ze jestem traktowana jak baba co sie szaleju najadla - no chce miec dziecko a nie wychodzi to niech sobie da spokoj najlepiej, a nie marnuje cennych czas szanownych lekarzy :-) (na ktorych zresza placi niemala kasiorke) - a u mnie jest tak ze wszystko jest ok niby - miesiaczki moze nie super regularne ale owu jest prawie w kazdym miesiacu , badania hormonalne w porzo, partner w porzo - no i ja jestem takim najgorszym przypadkiem bo nikt nie wie o co chodzi

Gość asiula_81
kasik92 to to teraz trzymam kciuki za wasi to loze nowe :)

Gość kasik92
Reniii ja sie zmeczylam to i on moze :p niby plodne dni juz minęły .. ehh juz nawet nie wierzę w to ze sie moze udac..

Gość kasik92
Dzieki asiula ;) a ty sie ta pukwa nieprzejmuj moze ci zazdrosci .. najgorsze takie nie dosc ze to ich placa powinny bbyc uprzejme placa im za to to nie zle im..

Gość asiula_81
kasik92 a ja tam wierze bo lepiej jest wierzyc niz nie wierzyc :-) a co mi tam, nic straconego :-) kasik92 a jak dlugo wy sie juz staracie?

Gość gość
kasik92 przyduszaj lubego nawet jak ci sie wydaje ze juz minely bo wiesz roznie to bywa ;-)

Gość kasik92
My no juz 5 miesiac widocznie nie trafilo jeszcze na jajeczko. Jeszcze moj luby ma prace Ze jest 2-3 razy w tyg i niestety niby teraz zrobilam test owulacyjny byle grube krechy to do roboty :) ale to chyba by bylo za duze szczęście jak na mnie i dla tego niechce przyjsc.

Gość reniiii
asiula_81 ja oczywiscie nie podarowalam tamtemu lekarzowi i poszlam do ordynatora,oficjalnie zostalam przeproszona przez wszystkich lekarzy oprócz tamtego nie wiem co z nim sie stalo mam nadzieje ze chociaz jakies upomnienie dostal w co watpie ;-)

Gość kasik92
Jego nie trzeba przyduszac :p nowe loze o ile uda sie skrecic trzeba ochrzcic :p Tylko problem w tym ze z trasy zmeczony wroci ale chyba nie przepuści takiej okazji :D:D Ehh ale super ze macie te 2 kreseczki :*

Gość reniiii
kasik92 miejmy nadzieje,ze wojsko dotarlo do bazy ;-) Ja tez stracilam wiare po 6 miesiacach ahh

Gość reniiii
kasik92 moj tez jest tylko w weekendy wiec musze trafiac

jak dobrze kojarzę to w poprzednim wątku była dziewczyna która zaszła w ciążę tuż przed okresem mimo że owulację miała według objawów wcześniej więc nigdy nie wiadomo :) zawsze warto próbować ;)

Gość reniiii
Ja tez o jejku probuje sie odstresowac ale wiecie ten strach jest :-(

Gość kasik92
Renii kochana masz nas.. czy sie uda czy nie to jestesmy;) kazda z nas Ci zyczy zeby sie udalo pragniemy tego samego co i Ty zeby nas to szczęście znalazlo ehh

reniii nie stresuj się, dokąd nie ma okresu to musisz mieć nadzieję że będzie ciąża :) jesteśmy z Tobą :)

Gość marjankaa
renii jestem z Tobą:) dopóki nie mam okresu wierzę że się udało;-)

Gość reniiii
dzieki dziewczyny jestescie wspaniale;-)

Gość Gabi Gje
Cześć dziewczynki!!! Jak tu gwarno, super :) zupełnie jak te kilka mcy temu :D Witam wszystkie nowe buźki i oczywiście GRATULUJĘ KOLEJNYM MAMCIOM :) Szkoda, że qserra, beatrice, pełna nadziei się nie odzywają. laski jeśli to czytacie to się odezwijcie :) Napiszcie co u Was! Ja miewam się bardzo dobrze. Korzystam z czasu z córeczką na maxa bo od poniedziałku nasz wielki dzień - PRZEDSZKOLE! Jak ja to przeżyję?? :| nie mam pojęcia :( Do tego młoda teraz nieco chorowała i jestem nieco wykończona ... na szczęście już jest lepiej :) A z maluchem jesteśmy w 17 tc i zaczynam czuć ruchy :) taka pływająca rybka obijająca się o moje wnętrzności :) mam nadzieję, że w poniedziałek będę mojemu brzuszkowi, mogła nadać imię bo poznamy płeć :) Blondyneczka, Aga kibicuję Wam ciągle bardzo bardzo mocno! przesyłam moc buziaków i pozytywnej energeii jak i co miesiąc mojej turbo płodności która chyba przez Stany Zjednoczone do Was jedzie, ale spokojnie.... DOLECIIII!!!!! :) w tym roku nie będzie tu już ani jednej staraczki! Myślę, że już nawet latem :) BUZIAKI!!!!!

Gość kasik92
Skladamy łóżeczko t:p :p

kasik złóżcie je porządnie żeby się nie rozleciało po dzisiejszej nocy ;p

Gość Evi1705
Kosiax gratulacje !!!! Ale Sie w tym MSC sypia fasolki :-)

Gość reniiii
Mylicie,ze to szczesliwe forum dla nas ? Oby kochane bo wariuje ;-)

Gabi , dziękuje :*:* a co do przedszkola to pierwszy tydzien bedzie napewno trudny i dziwny ale to kwestia przyzwyczajenia :) dbaj o siebie :) Dziewczyny to forum jest naprawde szczesliwe :) i wszystkie pokolei zobaczymy 2 kreseczki :) ja teraz nie mysle o owu, o ciazy i tak dalej... mam 2 miesiace dla siebie i na siebie, ćwiczenia , sprzątanie, kupowanie :) az do momentu powotu mojego M... uda nam sie ! :)

Gość Evi1705
Blondyneczka zbieraj siły :-) po takiej przerwie to dopiero dacie czadu :-) ja czuje takie ciągnięcie w środku i niby to normalne ale cały czas mam wizje tego że może to być ciąża pozamaciczna.... cały czas patrzę czy krew mi nie leci.... to chyba lęki po stracie 1 ciąży