Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba mam wiecznego pecha

Zmotywujcie mnie do NIEpisania do NIEGO!

Polecane posty

Moze moglam najpierw napisac do Was, zeby uknuc intryge...nie wiem, czy laska odczyta wiadomosci, bo wyladuja u niej w folderze "inne"... tylko jesli przyjmie moje zaproszenie do znajomych, pokaze jej sie powiadomienie....

Wiem, ze to zalosne.... ale nie moge zniesc, ze gosc prawdopoodbnie jest...zonaty, oszukal mnie! Oszukal zone.... To by wszystko tlumaczylo, czemu nasza relacja nie mogla sie rozwinac!

Aha, gosc nie pamieta, jak mam na imie i nazwisko...zna tylko zdrobnienie mojego imienia, no chyba ze by przyjechal pod moj dom przeczytac na domofonie.... ale mam ochote go zniszczyc! Za duzo szoukjacych informacji znalazlam na tym jego profilu, ktorego nawet nie ukrywa!!!! Ja jego nazwisko znam, bo dowiedzialam sie juz wczesniej, :P poza tym mozna znalezc na stronie restauracji... nigdy jednak wczesniej nie przyszlo mi na mysl go szukac w necie!!!! Tak glupia ufalam!!!!

Gość gość
ja pier.. ale akcja !!!:D:D

Gość gość
no widzisz, i masz już wyjaśnienie, i dobrze zrobiłas niech żonka wie, ze się zadajesz.. i wąrpi bardzoo zeby to była jego siostra chyba że jest na tyle chorym s********m, że sypia z własną siostrą. Wątpie.

Gość gość
no nieźle, nieźle tak to własnie z nimi bywa facetom ufac nie można!ja teraz już zawsze biore pod uwage ż emoze mieć dziecko, być żonaty, badź w jakimś innym układzie. Ten o który pisałam, takze miał dziecko, dowiedziałam się przypadkiem, bo obczaiłam jego profil. Rada na przyszłość, rób to od razu !

Gość gość
z kim się zadaje miało być;)

Gość gość
I wiesz, co lepiej zostaw już to w spokoju, dobrze żę się wyjaśniło, teraz s******l będzie miał nauczkę kiedy jego zonka dowie się o jego wyskokach. Skoro pozowali na taką udana pare to pewnie nie wie, o niczym albo toleruje wszytsko. A to zdjecie z tymi z dzirami, to nie czasem z jakiegoś wieczoru kawalerskiego, skoro mu gratulowali? Taka moja mała spekulacja

Gość gość
daj znać jak poszło dalej, i badź ostrozna, bo nie wiadomo co to za typ, jak zareaguje ect, lepiej nic już więcej nie rób.

Nie, on nie mial zdjecia ze zdzirami...chyba pomylilam sie piszac, tambylo tylko napisane ze 22 czerwca o tej i tej godzinie byl w miescie X z i link do profili tych dwoch zdzir... I to miasto jest w Brazylii, wiec niemozliwe jest, zeby polecial sobie tam na jeden dzien.... co zrobilam jeszcze? wyslalam dwa zaproszenia do znajomych do dwoch znajomych tej "zony"...zmienilam fotke profilowa na taka przed ktora stoje przed slynna budowla z jego miasta rodzinnego:P to tak zeby sie zaciekawili... sprawdzilam tez, ze ci znajomi nie sa na liscie znajomych mojego "ex" :P zeby przypadkiem nie wyswietlilo mu sie, ze ktos z jego znajomych zawarl znajomosc z jakas blondyna, ktora ma zdjecie zrobione w jego rodzinnym kraju... moze jesli ci znajomi zaakceptuja moje zaproszenie (a wyslalam je dwom chlopakom :P ) to ta "zona" latwiej przyjmie moje zaproszenie i wtedy przeczyta wiadomosc.... bardzo boje sie, ze jej nie odczyta!!! Wtedy moze byc tak, ze ten gnoj zacznie do mnie wsciekly wydzwaniac, a moze juz teraz powinnam zablokowac polaczenia od niego i wszelkie komunikatory? ;)

A zdjecie z gratulacjami bylo z pazdziernika 2013, on w garniturku a obok "zona" (jesli to zona) w ladnym kostiumiku.... i kilkadziesiat komentarzy z gratulacjami.... wygladalo to jak zdjecie z slubu cywilnego....

Macie dla mnie jakies rady dotyczace czegos? Moze powinnam poblokowac widocznosc moich albumow? Aha, oczywiscie "exowi" nie napisalam, ze odkrylam jego "zone"!!! tak naprawde lepiej by bylo w zdjeciu profilowym umiescic moja fote z nim, wtedy by ja to zaciekawilo.... i od razu rzuciloby sie jej w oczy.... ale nie chce upubliczniac naszego zdjecia na forum publicznym.

Dobra, dopisalam, ze gosc mowil, mi ze planuje wyjechac ze mna na wakacje do ich kraju zeby przedstawic mnie swojej rodzinie. Dodalam "ty tez tam bedziesz? Byloby bardzo milo Cie poznac - siostre (i tu jego imie)!" z usmieszkiem na koncu.

Gość gość
up

Wyslalam zaproszenie do znajomych tylko jednej osobie ze znajomych "zony"... i jest w profilu zdjecie jakiegos dziecka... niestety wiekszosc mlodych facetow z jej znajomych, ktorzy maja w profilu swoje zdjecie, jest tez wspolnymi znajomymi "mezusia".... moze po poludniu jak nie padne ze zmeczenia, poszukam jakiegos typka, ktory nie jest znajomym "mezusia" a jedynie "zony", jesli ona nie przeczyta tej wiadomosci i nie zaakceptuje mojej prosby o dodanie do znajomych...

No ale on chyba wszelkie rekordy pobil?

Gość Kuszetka
To to już serial dobiega końca? Nie, nie może być! Czy ja to przeżyje? :(

Gość gość
pewnie jeszcze dowiedzial sie nagle, ze zona jestw ciazy :o jesli tak daj spokoj z ta zemsta, bo jeszcze bedziesz miala cos na sumienia, a po co? przez takiego drania?

Gość gość
Mysle, ze to jakis podszyw....nie wierze, ze autorka w takie rzeczy sie bawi...

Gość gość
Albo podszyw, albo autorka powinna się jak najszybciej udać do psychiatry.

Gość gość
Albo osoba chora psychicznie,albo prowo. Żadna dziewczyna nie robilaby sobie takich klopotów np postac***isania do nieznajomych dziewczyn,itd.Po dwóch miesiacach. Z zemsty on zrobi foto szopa i powkleja Twoje na jakich,s badziewnych stronach i tak zostaniesz k..ą. Nie,to niemozliwe,żeby ktoś tak ryzykował reputacją za te 8.tyg.znajomości. To prowo-telenowela a wy sie glupie sikorki jaracie. Ten temat powinien być zbanowany,bo wam wyobrazni niedlugo zabraknie na rozkminianie.

Gość gość
O Boszsze,zaraz trzynasta stronę netowej wariatce nabijecie. W życiu bym się nie przyznała jakby gostek mnie zostawił,a Ty robisz widowisko . Jeśli to prawda to bank ma sprawę w sądzie za stalking,zagrazanie mirowi rodzinnemu. poprzez nagabywanie.Zabuli parę tysię cy euro lub funtów i się oduczy upubliczniać wrażliwe dane ze swojego portalu.SZybko ją namierzą po IP jak nie przystopuje z tym co wyczynia. Zakładam,że to prowo.

Gość gość
ale ktoś bajki wymyśla z nudów po nocach i co jeszcze ma oprócz żony? może jest w ciąży z Eskimosem?

Gość gość
Powiedzcie,ze to nieprawda i prowo,by mloda polska kobieta robila taki obciach za granica innym Polkom,by wyszukiwać w kontaktach,latac po stronkach,kombinować i pisać do obcych ludzi knując czy ktoś jest żoną czy siostrą czy jeszcze kims innym. Wszystkie forumowiczki też powinny czuc sie nabite w butelkę,bo ta zaklada temat i blaga by ją motywować(a moze jak wiadomo zrobic to tylko sama a nie jakies anonimy na publicznym forum)nie pisac do faceta. Po czym robi was-radzące w konia,bo pisze,pisze,pisze coraz gorsze zachowania a wy dalej lykacie i rozkminiacie. Co by to było,gdyby to była babka przucona w kolejnej ciąż,z maluchami przy cycku,bez pracy i kasy,po iluś tam latach związku. Jak wy produkujecie sie na 8.tyg.znajomosci kilkanascie stron,to ile byscie namazaly po 20 latach np malżeństwa? na prawdę nie macie co robić ze swoim życiem tylko banialuki pisać?

Gość gośćbd
O curwa, ale kyrk :-) Nie wiem, czy to prowo, czy nie, ale niektóre baby są tak posrane.

Gość gość
mowisz, ze czesto sie spotykaliscie, a nie bylas nigdy z nim w jego restauracji?

Gość gość
Dajcie jej spokój. Autorko jeżeli tu zaglądniesz to napisz do mnie. lena_120@onet.pl

Bylam, ale jeszcze zanim zostalismy para.

Sluchajcie, odpowiedziala do mnie na wiadomosc ta rzekoma "zona" i ... odpowiedziala, ze jest jego siosta, i spytala, kim jestem.... :P