Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam 2 rok medycyny

Polecane posty

Gość gość
Oligomycyna wiąże się z syntazą ATP.

Gość gość
Wariuję już od tej biochemii :(

Gość gość
Jutro czeka mnie ciężki dzień, boję się tego wszystkiego.

Gość gość
Dobranoc.

Gość gość przypadkowy
Dzień dobry :) Jak poszło?

Gość gość
Dzień dobry, dzisiaj nie było jeszcze zaliczenia ale z innych względów dzisiejszy dzień jest ciężki, mam bardzo dużo pracy dzisiaj, nie tylko nauki ale muszę jeszcze posprzątać mieszkanie bo jutro będę mieć gościa (wujek) a mieszkaniu syf totalny, przez tę sesję nic poza nauka nie robię :(

Gość gość
Nic prawie nie zrobiłam :( Nie to, że na jedzenie czekałam 3 godziny to jeszcze rozlałam ten rosół i zatłuściłam całe łóżko. Nic mi nie wychodzi. O nauce nawet nie wspominam :(

Gość gość
Ileż to się człowiek namęczy na tych studiach. Dzisiaj będę siedzieć do 4, bo jeszcze sprzątanie mnie czeka...

Gość gość
Jakoś mi słabo :(

Gość gość
Jeszcze godzinka...

Gość gość
Dobranoc.

Gość Slonka
Glowa do góry, pierś do przodu i przed siebie :) Skoro studiujesz medycynę i jeszcze jesteś to sila rzeczy musisz sie nadawac i nadajesz. Uśmiechnij sie :)

Gość gość przypadkowy
Czymaj się, dasz radę. Wizyta rodziny to nic stresującego, posprzątaj po wierzchu, jak nie dasz rady porządnie i już.

Gość gość
"Slonka wczoraj Glowa do góry, pierś do przodu i przed siebie usmiech.gif Skoro studiujesz medycynę i jeszcze jesteś to sila rzeczy musisz sie nadawac i nadajesz. Uśmiechnij sie usmiech.gif" "Jeszcze" - słowo klucz, dobrze, że przypomniałaś :P Uśmiech. Nie działa :( x "gość przypadkowy wczoraj Czymaj się, dasz radę. Wizyta rodziny to nic stresującego, posprzątaj po wierzchu, jak nie dasz rady porządnie i już." Jednak stresującego, wujek jest super naprawdę ale to osoba w oczach, której chciałabym wypaść jak najlepiej.... x Ogólnie to zaliczyłam wszystko co było śródsemestralnie zaliczyłam w 1 terminie, żadnej wejściówki, żadnego koła nie uwaliłam :) Ale najgorsze dopiero nadchodzi, sesja, już niby po jednym egzaminie ale przede mną najgorszy bój - biochemia.

Gość gość
Jak to jest z tą biochemią, że człowiek się uczy, uczy a potem nic nie pamięta?

Gość gość
Czas iść spać. Zrobiło mi się strasznie smutno...coś przeczytałam w internecie i prawie się popłakałam... :(

Gość frezjaaaaaaaa
Hej. Co przeczytałaś?

Gość frezjaaaaaaaa
Ja za to lubiłam bardzo biochemię. Lubilam się jej uczyć. Chociaż pewnie Ty masz tego dużo dużo dużo więcej. Też czeka mnie egzamin niedługo z enzymologii. Czas zacząć się uczyć.

Gość frezjaaaaaaaa
Kurczę ja to z kolei mogę rysować te wzory godzinami. Tak samo jak rozwiązywanie zadań. : p

Gość gość
"frezjaaaaaaaa wczoraj Hej. Co przeczytałaś? frezjaaaaaaaa wczoraj Ja za to lubiłam bardzo biochemię. Lubilam się jej uczyć. Chociaż pewnie Ty masz tego dużo dużo dużo więcej. Też czeka mnie egzamin niedługo z enzymologii. Czas zacząć się uczyć. Zgłoś frezjaaaaaaaa wczoraj Kurczę ja to z kolei mogę rysować te wzory godzinami. Tak samo jak rozwiązywanie zadań. : p" Cześć, cześć, witam Cię w moim temacie. Nie chciałabym napisać, to bardzo osobiste... :( Na biochemii nie rozwiązujemy zadań tylko wkuwamy cykle przeróżne...A co studiujesz? Też coś medycznego pewnie? Wpadaj do mnie częsciej :) x Dzisiaj dzień zlecił mi bardzo szybko, jak każdy w sumie ale wstałam bardzo późno...a poszłam spać o 4 bo przeżywałam i bardzo się denerwowałam. A zaliczenie tuż, tuż..boję się...i tęsknię za domem, a jeszcze tyle dni w samotności. Chciałam się zapisać na pole dance ale zabrakło miejsc, uprzedzili mnie :/

Gość gość
Właśnie "kolega" mnie obraził na fb, niby nie wprost ale wyraźnie do mnie pił. To boli. :(

Gość gość
A co dokladniej napisal? Moze zle to zrozumialas?

Gość gość
"gość dziś A co dokladniej napisal? Moze zle to zrozumialas?" Nie chcę pisać co bo jeszcze nie daj Boże ktoś wejdzie z grupy i to wszystko przeczyta ale zrozumiałam dobrze, było mi bardzo przykro.

Gość Pandziocha
"Nie chcę pisać co bo jeszcze nie daj Boże ktoś wejdzie z grupy i to wszystko przeczyta ale zrozumiałam dobrze, było mi bardzo przykro." Mysle, ze jakby ktos z Twojej grupy tu wszedł, to i tak by się juz niezle naczytał, wiec nie ma różnicy czy powiesz co napisał :)

Gość gość
Może i by się naczytał, ale jak pisałam wcześniej jest u nas 46 grup dziekańskich więc mój temat można by dopasować pewnie do wszystkich, w każdej grupie jest jakiś samotnik, wyśmiewany i odrzucany.

Gość gość
Zwolniło się miejsce, jutro lecę na pole :D

Gość gość
Już nic nie wchodzi mi do głowy, serio...mózg mi się zmęczył tym tygodniowym maratonem.

Gość gość
Lecę spać, dobranoc. Napisze jutro.

Gość gość
umiesz latać?