Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 18

Polecane posty

Gość gość
"I w ten sposób obniżył deficyt do poziomu poniżej 3% PKB jak to było wymagane przez KE..." x sukces sukcesem pogania. tyle że "zapomniałeś" napisać że to właśnie PO ten deficyt do wysokości powyżej 3% zwiększyła bo w roku 2007 deficyt budżetowy był poniżej 2%. dopiero jak się do władzy dorwała PO to poszybował do prawie 4%.

gaz musztardowy dziś Przecież to jest kretyn totalny nie rozumiejący że coś jest napisane między wierszami i celowo przekręcający słowa i poglądy innych ów omamista... ja go olewam ale wy możecie tu grupę wsparcia dla niego tworzyć niech się czuje ważny x x Omamistę też olewam... Strasznie mnie śmieszą jego szrpania...:D I te żałosne próby obrażenia mnie...:D:D:D

gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś "Od kiedy to odmowę dotacji rządowej można sądownie zaskarżać?" x To mój post , więc czemu wymagasz, by Shatyn za niego przeprosił? Zaćma PISlamska na oczy zaszła ,że już nawet nie wiesz do kogo słowa kierujesz?

Gość gość
"Wróć na poprzedni temat tam wsyzstko wytłumaczyłem" x wytłumacz się łgarzu ze swoich kłamstw a nie mnie na poszukiwania wysyłasz, z****** kłamca.

tyle że "zapomniałeś" napisać że to właśnie PO ten deficyt do wysokości powyżej 3% zwiększyła x x Nie "zapomniałem" bo o tym nie było mowy... Te manipulacyjki też ci nie wychodza. Moze wyjdź na spacer?

Gość gaz musztardowy
"Jak tak bardzo chce mieć władzę to czemu nie jest premierem czy choćby ministrem ?" >> No co za prosty ludek :-P Widzicie sami... z kim rozmawiacie... ten ktoś nie widzi że można rządzić krajem nie będąc premierem ... czy ministrem. Wy z takim kimś rozmawiacie ... wasz wybór. Tak właśnie wygląda elektorat PIS któremu wydaje się że coś rozumie z rzeczywistości, próbuje to ugryźć.. ale nie wychodzi. PO to Targowica ale jak PIS się skarżył w UE to było dobrze a UE była wtedy dobra

Gość gość
Czyli Kaczor ma w Sejmie 266 marionetek. Spryciarz jeden

Zaćma PISlamska na oczy zaszła ,że już nawet nie wiesz do kogo słowa kierujesz? x x On pewnie "myśli" że ty to ja. To u nich normalne. KAżdy kto sie źle wypowiada o pislamistach to Shatyn. I już....:D:D:D

Gość gość
"Nie jak się PO dorwała tylko jak wybuchł kryzys światowy... " x ciągle tylko kryzysy macie i wszystkie złodziejstwa "kryzysami" będziecie tłumaczyć. od 25 lat kryzys za kryzysem z jedyną przerwą 2005-07 na "prosperity" która się "trafiła pisowi".

PO to Targowica ale jak PIS się skarżył w UE to było dobrze a UE była wtedy dobra x x No bo pis skarżył sie "słusznie" a PO "niesłusznie". To taka logika pislamistów...:D:D:D

Paradoksalnie to ich przewaga .. są bardziej zdyscyplinowani x W 1939 tacy bardziej zdyscyplinowani od też na świecie byli. Jak się te ich zdyscyplinowanie i ślepe posłuszeństwo skończyło wszyscy wiedzą. A historia powtarzać się lubi

_iftar_ dziś Dzięki za ocenę stanu mojego umysłu. Wezmę to pod uwage >> Ifciku.... mnie nie interesują Twoje poglądy o mnie jak i MOJE nie powinny Ciebie interesować. Wk*****asz mnie od wielu miesięcy ale zyskałaś dużo wycofując się z poparcia dudy ale to też de facto nie ma znaczenia bo tutejsze forumowe przepychanki nie zajmują mojego umysłu na dłużej niż 5 minut czy dzisiejsze pół godziny. Pozdrawiam 🖐️

ciągle tylko kryzysy macie i wszystkie złodziejstwa "kryzysami" będziecie tłumaczyć. od 25 lat kryzys za kryzysem z jedyną przerwą 2005-07 na "prosperity" która się "trafiła pisowi". x x Nie "mamy" ciągle. To był a w zasadzie jeszcze jest, KRYZYS ŚWIATOWY... A jakie wcześniej były kryzysy światowe? Mowa o tych 25 latach o których piszesz. Wymień DWA !

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś "Od kiedy to odmowę dotacji rządowej można sądownie zaskarżać?" x od czasu gdy państwowy fundusz zawiera pisemną umowę którą potem jednostronnie zrywa. wtedy należy się odszkodowanie co potwierdził właśnie sąd zgadzając się na ugodę. X X X Dokładnie tak :) X X X Co oczywiście bezdyskusyjnie podważa propagowane tu kłamstwa Shatyna dot. ks prof. Rydzyka, że jakoby bez zasadnie rząd prawicowy Mu dał 30mln :D :D :D :D X No właśnie :) X A teraz Shatyn jako człowiek honoru przeprosi ks prof. Rydzyka za kłamliwe oszczerstwa na Jego temat :) X O ile w ogóle Shatyn jest człowiekiem honoru... X X X I kolejny raz Shatyn pokazał swój honor :( :( :( X X X Shatyn, Twoje teraz w tym temacie milczenie mówi wiele o Tobie.

gość wczoraj Co w tym dziwnego.Polska to kraj katolicki x Widziałeś kiedyś,zeby w jakimkolwiek kraju muzłumańskim , którymi to PISlamiści tak gardzą jakakolwiek inspekcja chrześcijańska była zapraszana na modlitwy do Allaha? :D

Gość gość
"Nie "zapomniałem" bo o tym nie było mowy... Te manipulacyjki też ci nie wychodza." x no pewnie że "nie było mowy". o takich rzeczach to się nie mówi, trzeba mówić o platformianych "sukcesach" a o tym że za ich "nierządu" dług polski wzrósł dwukrotnie to mówić nie należy bo po co. :D

Gość gość
Gazie PiS skarżył dziwne wyniki wyborów samorządowych a nie płakał w rękaw brukselskich urzędników ze wybory przegral.PiS nie pisał rezolucji potepiajacych swój kraj tak jak prominentny platfus

no pewnie że "nie było mowy". o takich rzeczach to się nie mówi, x x Nie. Bo o tym w poście na który odpowiedziałem, nie napisałeś ani słowa. Dlatego napisałem, że nie było mowy... I znowu ci manipulacja nie wyszła....:D

No bo pis skarżył sie "słusznie" a PO "niesłusznie". x Bo PIS miał argumenty lepszego sortu , ot i cała tajemnica :D

Ale żeby nie było... Oto twój post: x "gość dziś PO powiększyła deficyt z 6 mld zł do ponad 50 miliardów złotych a ty mi tu takie jakieś grosze wypisujesz? byś się kłamczuszku wstydził. lepiej napisz kolejne łgarstwa jak to pis zrujnował polskie budownictwo wprowadzając program MDM za rządów PO (podpisany przez komorowskiego)." x x Jak sam widzisz nie było o tym mowy...:D I co kłamczuszku. Znowu nakłamałeś...:D

Gość gość
"A jakie wcześniej były kryzysy światowe? Mowa o tych 25 latach o których piszesz. Wymień DWA ! " x ja nie wiem czy one były "światowe" czy jakieś inne ale wiem dobrze że jak rządził jerzy buzek to deficyt wzrósł z 7 mld do ponad 30. jak rządziło sld to podnosiło podatki i kwota wolna dla obywateli została "zamrożona". jednym słowem każdy poza pisem (który się nie zna i rujnuje gospodarkę) cisnął obywateli ile się dało i zadłużał nas na maska. tylko jeden pis (który się nie zna) obnizył deficyt i obniżył podatki a teraz wypłaca pieniądze (których nie ma) obywatelom. to może to jest tak jak z tym słynnym powiedzeniem że: "jak czegoś się nie da zrobić to trzeba znaleźć takiego co o tym nie wie. przyjdzie i zrobi". skoro więc ci wszyscy "fachowcy" potrafią tylko nas zadłużać i nakładać nowe podatki to niech rządzą "populiści z pis" skoro zmniejszają zadłużenie i obniżają podatki.

- Chcemy umiędzynarodowić sprawę zagrożenia dla demokracji w Polsce - mówił w Parlamencie Europejskim europoseł z PiS Ryszard Czarnecki. Ale to było w grudniu 2014 r. Politycy PiS przed ostatnimi wyborami wiele razy polskie sprawy "umiędzynaradawiali", czyli w myśl nowego słownika PiS - donosili na Polskę.

ja nie wiem czy one były "światowe" czy jakieś inne ale wiem dobrze że jak rządził jerzy buzek to deficyt wzrósł z 7 mld do ponad 30. jak rządziło sld to podnosiło podatki.... x x Przeczytaj mój post dokłądnie. Bo aj w nim prosiłem o podanie KRYZYSÓW które były a o których ty tutaj napisałeś: x "gość dziś "Nie jak się PO dorwała tylko jak wybuchł kryzys światowy... " x ciągle tylko kryzysy macie i wszystkie złodziejstwa "kryzysami" będziecie tłumaczyć. od 25 lat kryzys za kryzysem z jedyną przerwą 2005-07 na "prosperity" która się "trafiła pisowi"." x x x I właśnie te kryzysy miałeś wymienić... No tak ze dwa...:D

"Nieprawidłowości w wyborach samorządowych jako zagrożenie dla demokracji" - to temat wysłuchania publicznego, które zorganizowano w czwartek w Parlamencie Europejskim w Brukseli z inicjatywy europosłów Prawa i Sprawiedliwości. (http://www.tvn24.pl)

Gość gość
" Bo o tym w poście na który odpowiedziałem, nie napisałeś ani słowa. " x no ale o obniżeniu deficytu poniżej 3 proc też "nie napisałem ani słowa" a ty uznałeś że o tym napisać musisz. oczywiście nie wspominając o tym że to PO najpierw doprowadziła do wzrostu tego deficytu. jak rozumiem nie widzisz związku między tymi dwoma zjawiskami. z gigantycznym wzrostem długu publicznego mimo "ukradzenia" z ofe 150 mld przez PO też pewnie związku nie widzisz.

Gość gość
Cyt.: "czemu wymagasz, by Shatyn za niego przeprosił?" X X X Bo to właśnie Shatyn tu domagał się przeprosin dot. tego tematu :D :D :D X X X Kiedy czarno na bialym wykazano tu mu bezpodstawne oszczerstwa jakimi pomawiał ks prof. Rydzyka i poproszono o honorowe przeprosiny to nagle nabrał wody w usta :D

no ale o obniżeniu deficytu poniżej 3 proc też "nie napisałem ani słowa" a ty uznałeś że o tym napisać musisz. x x Bo to byłą odpowiedź na twój post. Ty naprawde jesteś tak mało inteligentny czy udajesz matoła?

Gazie PiS skarżył dziwne wyniki wyborów samorządowych a nie płakał w rękaw brukselskich urzędników ze wybory przegral.PiS nie pisał rezolucji potepiajacych swój kraj tak jak prominentny platfus x :D :D :D - Nawyk donoszenia na Polskę za granicą jest w genach niektórych ludzi, najgorszego sortu Polaków. Ten sort czuje się zagrożony - powiedział Kaczyński. - W Polsce jest taka fatalna tradycja zdrady narodowej - dodał. Chodzi m.in. o debatę na temat sytuacji w Polsce w związku ze sporem o TK, która miała odbyć się w Parlamencie Europejskim (ale na razie nie odbędzie się po sprzeciwie polskich europarlamentarzystów - w tym z ramienia PO). Tymczasem pod koniec 2014 roku politycy PiS zorganizowali w Parlamencie Europejskim wysłuchanie publiczne pod hasłem "Nieprawidłowości w wyborach samorządowych jako zagrożenie dla demokracji w Polsce". Ówczesna opozycja mówiła wtedy o rzekomych nieprawidłowościach w wyborach samorządowych, a nawet ich sfałszowaniu. - Czy można mówić, że w naszym kraju jest demokracja? Przecież to umowa, według której wybieramy władzę. Jeśli ludzie nie mają poczucia, że wybrali swoje władze, to jaki mamy w Polsce ustrój? - mówił podczas tego wysłuchania europoseł Andrzej Duda, podaje portal Telewizji Republika. :D :D :D P*****l p*****l, ja posłucham