Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 18

Polecane posty

nie wydał wyroku bo to się nie nazywa wyrok ale nie zmienia to faktu że ugoda została zawarta przed sądem i sądownie zatwierdzona, dokładnie tak jak ci napisano. x x Nie napisano tak nigdzie. Ale zawsze możesz zacytowac zdanie w którym tak napisano. Pośmiejemy sie z ciebie wszyscy...:D:D

Kłam gościu, kłam x Przypomnijmy. Kiedy Prawo i Sprawiedliwość ostatnim razem sprawowało rządy, jednym z ich symboli stały się odwierty geotermalne w Toruniu. W ostatnich dniach rządów PiS przyznano na ten cel dodatkowe środki z Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej, ale po zmianie władzy dofinansowanie zostało zablokowane. Chodziło o kwotę 26 mln złotych. Dziś decyzją warszawskiego Sądu Okręgowego fundacja ojca Rydzyka otrzyma odszkodowanie w wysokości cofniętej za czasów pierwszego rządu Donalda Tuska dotacji.

Gość gość
"To twoje własne słowa na które ja się powołuję bo potrafie w przeciwieństwie do ciebie. Żaden sąd nie przyznał odszkodowania, kłmaczuszku. I znowu ci udowodniłem, po raz koleny, następne twoje kłamstwo...smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" x to właśnie tobi udowodniliśmy kłamstwo. i każdy to może potwierdzić wpisując w wyszukiwarkę "sądowna ugoda, rydzyk" nawet newsweek: "Ojciec Rydzyk otrzyma "dofinansowanie". Sąd zgodził się na ugodę i 26 mln odszkodowania"

Gość gość
Bruno Shatyn dziś X Oczywiście, że sądownie :) X W sądzie doszli do ugody :) X Luxveritatis ich przecież pociągnął do odpowiedzialnosci pozywając ich do sądu. X Sami z siebie przecież nie chcieliby wynagodzić strat jakie poniosla firma Luxveritatis. X Dlatego w sądzie się spotkali a nie w knajpie Sowa tak jak rzadzacy lewacy w aferze taśmowej

A tu twoje własne słowa: x "Ale zostało odszkodowanie S Ą D O W N I E przyznane za szkody wcześniejsze UCZYNIONE." x x Albo przyznasz się do kłamstwa albo... Koniec rozmowy... Twój wybór... NAstępny mój post tylko po twoim przyznaniu sie do kłamstwa i PRZEPROSZENIU !!!!

Co do Dudy i Kijowskiego. Ten drugi to dla mnie dno i wodorosty. Na pierwszego zagłosować w drugiej turze gdy już nie było Kukiza. Głos nie na a przeciw Komorowskiego. Po akcji z pielęgniarkami ten pan mojego głosu już nie dostanie.

Gość gość
"Nie napisano tak nigdzie. Ale zawsze możesz zacytowac zdanie w którym tak napisano. Pośmiejemy sie z ciebie wszyscy..." x no to teraz się śmiej ze swoich kłamstw.

czy to jest wystarczający dowód na to że kolega pavlo jest chory z nienawiści i nie wiem skąd bierze brednie które wypisuje na temat pisu? x Wróć na poprzedni temat tam wszystko wyjaśniłem, ale chyba czytać ze zrozumieniem nie umiesz skoro nie dotarło

Po akcji z pielęgniarkami ten pan mojego głosu już nie dostanie. x x I słusznie ale Iftar.... Jego postawa była do przewidzenia. To postawa prawdziwego pislamisty, która jest jasna i oczywista.

Wróć na poprzedni temat tam wszystko wyjaśniłem, ale chyba czytać ze zrozumieniem nie umiesz skoro nie dotarło x x On nawet nie rozumie tego co sam napisał...:D:D

Gość gość
"Po akcji z pielęgniarkami ten pan mojego głosu już nie dostanie. " x po jakiej akcji z pielęgniarkami? x "NAstępny mój post tylko po twoim przyznaniu sie do kłamstwa i PRZEPROSZENIU !!!! " x no to trzeba mieć tupet żeby łżeć jak pies a po udowodnieniu kłamstwa jeszcze domagać się przeprosin. x "Wróć na poprzedni temat tam wszystko wyjaśniłem, ale chyba czytać ze zrozumieniem nie umiesz skoro nie dotarło" x to wyjaśnij jeszcze raz jak to za program MDM odpowiada pis skoro został wprowadzony w 2013 przez PO.

Pavlo... Nie wyjaśniaj mu bo i tak nie zrozumie. Szkoda czasu. On, jak już pisałem, nie rozumie nawet tego co sam napisał...

Po pieciu stronach potrzebne są CZTERY posty, żeby strona "przeskoczyła"...:O Wg mnie to celowe działanie. Capi to komuszą, pislamistyczną cenzurą...:O

NFOŚiGW i Fundacja Lux Veritatis zawarły ugodę, na podstawie której fundacja otrzyma ponad 26 mln zł odszkodowania za cofnięcie dofinansowania projektu geotermii toruńskiej. Warszawski sąd umorzył postępowanie w tej sprawie w związku z zawarciem ugody. x I co kłamco, nadal będziesz szykanował dobre imię ks prof. Rydzyka ? x To rząd decyduje co ma zamiar finansować ,a czego nie . I nikt z racji niedofinansowywania przez rząd nie ma prawa na rządzie tych dotacji wywierać. Od kiedy to odmowę dotacji rządowej można sądownie zaskarżać?

Gość gość
no pewnie że nie wyjaśniaj. jak masz się skompromitować tak jak shatyn przy kłamstwie odnośnie odszkodowania dla rydzyka to lepiej milcz kłamco.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś X Czytaj ze zrozumieniem: X Oczywiście, że sądownie !!! X W sądzie doszli do ugody czy gdzieś indziej ? :) X Luxveritatis ich przecież pociągnął do odpowiedzialnosci pozywając ich do sądu właśnie. X Sami z siebie przecież nie chcieliby wynagodzić strat jakie poniosla firma Luxveritatis. X Dlatego w sądzie się spotkali a nie w knajpie Sowa tak jak rzadzacy lewacy w aferze taśmowej X Przeprosiny należą się owszem. Wyłacznie ks prof. Rydzykowi za pomówienia i szyderstwa z Twojej strony.

Gość gość
"Od kiedy to odmowę dotacji rządowej można sądownie zaskarżać?" x od czasu gdy państwowy fundusz zawiera pisemną umowę którą potem jednostronnie zrywa. wtedy należy się odszkodowanie co potwierdził właśnie sąd zgadzając się na ugodę.

Pavlo1985... x x On naprawdę nie jest w stanie zrozumieć tego co inni piszą i co sam pisze. To rodzaj człowieka-magnetofonu. Odtwarza tylko to co mu pislamiści nagrali.

nie jest tak ze te dodatkowe 500 zl nie napedzi gospodarki x Napędzi owszem,ale gospodarkę Rosji, gdyż większość 500+ jest przepijana, a większość wódek dostępnych na rynku produkuje się w polskich gorzelniach należących do Rosjan

Przecież w końcu Jarosław K. jest najlepszym przyjacielem Orbana którego najlepszym przyjacielem jest Putin. To oczywista oczywistość.

Gość gość
gość dziś "Od kiedy to odmowę dotacji rządowej można sądownie zaskarżać?" x od czasu gdy państwowy fundusz zawiera pisemną umowę którą potem jednostronnie zrywa. wtedy należy się odszkodowanie co potwierdził właśnie sąd zgadzając się na ugodę. X X X Dokładnie tak :) X X X Co oczywiście bezdyskusyjnie podważa propagowane tu kłamstwa Shatyna dot. ks prof. Rydzyka, że jakoby bez zasadnie rząd prawicowy Mu dał 30mln :D :D :D

Gość gość
Dodaj jeszcze ze będzie przepijana na libacjach w mieszkaniach + ( Jesteś z KOD ? )

ugoda za bezprawne zerwanie umowy nie jest żadną łaską ani darowizną. x Jakie zerwanie umowy? Rząd może z dotacji się wycofać stwierdzając ,że go na inwestycję nie stać i nikt nie ma prawa wymagać tego by jemu tę dotację dać

Gość gość
a puki co wy sobie szczekacie, pis robi swoje a polacy na tym zyskują. i dobrze. a od kłamstw oszalałych z nienawiści "antypisowców" na forum kafeterii to jeszcze nikomu się krzywda nie stała.

Gość gość
"Rząd może z dotacji się wycofać stwierdzając ,że go na inwestycję nie stać i nikt nie ma prawa wymagać tego by jemu tę dotację dać " x ile razy być kłamstw nie powtarzał to nie staną się one prawdą.

Gość gość
Shatyn weź się w końcu zdecyduj.Niedawno pisałeś ze Kaczyński z Macierewiczem napadnie na Rosje a teraz ze jest przyjacielem Putina. W koncu jak ?

Gość gość
"Co oczywiście bezdyskusyjnie podważa propagowane tu kłamstwa Shatyna dot. ks prof. Rydzyka, że jakoby bez zasadnie rząd prawicowy Mu dał 30mln smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" x ale oni i tak będą łgać w nieskończoność tak jak o tym maybachu który nigdy nie istniał.