Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 18

Polecane posty

to wyjaśnij jeszcze raz jak to za program MDM odpowiada pis skoro został wprowadzony w 2013 przez PO. x Wróć na poprzedni temat, nie będę na marne klawiatury zdzierał , bo skoro za pierwszym razem nie doszło to i za setnym nie dojdzie

gość dziś Shatyn weź się w końcu zdecyduj.Niedawno pisałeś ze Kaczyński z Macierewiczem napadnie na Rosje a teraz ze jest przyjacielem Putina. W koncu jak ? x x Po pierwsze, nigdy tak nie napisałem, chyba, ze w żartach... Po drugie. To może byc uzasadnione porównanie obrazujące paranoję istniejąca w kręgach pislamistów.

Gość gość
gość dziś gość dziś "Od kiedy to odmowę dotacji rządowej można sądownie zaskarżać?" x od czasu gdy państwowy fundusz zawiera pisemną umowę którą potem jednostronnie zrywa. wtedy należy się odszkodowanie co potwierdził właśnie sąd zgadzając się na ugodę. X X X Dokładnie tak :) X X X Co oczywiście bezdyskusyjnie podważa propagowane tu kłamstwa Shatyna dot. ks prof. Rydzyka, że jakoby bez zasadnie rząd prawicowy Mu dał 30mln :D :D :D X No właśnie :) X A teraz Shatyn jako człowiek honoru przeprosi ks prof. Rydzyka za kłamliwe oszczerstwa na Jego temat :) X O ile w ogóle Shatyn jest człowiekiem honoru... :(

Gość gość
"Shatyn weź się w końcu zdecyduj.Niedawno pisałeś ze Kaczyński z Macierewiczem napadnie na Rosje a teraz ze jest przyjacielem Putina. W koncu jak ? " x jak to jak, tak jak wajchowy każe. przecież to nie shatyn decyduje co tu pisać i wklejać tylko jego zleceniodawcy. jak mu napiszą że "kaczyński chce wojny z rosją" to tak shatyn pisze. jak następnego dnia napiszą "kaczyński to agent putina" to pisze ze agent putina. a potem się dziwią że na zloty kodu przyjeżdża tylko beton komunistyczny z demencją który nie pamięta co wypisywali wczoraj a nikt młody, kto kłopotów z pamięcią nie ma im nie wierzy bo te brednie się kupy nie trzymają.

A teraz przyjrzyjmy się tym "lepszym" i ich wydatkom: - 26 mln zł dla Rydzyka - 80 mln zł na ŚDM - 40 mln zł na świątynię Opatrzności Bożej - 430 mln zł na podwyżki dla urzędnikow państwowych - 8 mln zł na fundusz kościelny - 4 mln zł na MODELE TUPOLEWA - 6 mln zł na podwyżki dla posłów - 16 mln zł na Izbę Lekarską Szkoda,że dla pielęgniarek brakło i nie stać PISu by dać 3,8 mln zł podczas gdy stać go było , by dać prawie 150 krotnie więcej na urzędników ( ktorzy niedlugo wszyscy z ramienia PIS tylko pracować będą) x Ci "lepsi" tak samo jak PO dbają jak widać tylko o swoich. To się nei nazywa lepiej , tylko tak samo

Gość gość
Cyt.: jak to jak, tak jak wajchowy każe. przecież to nie shatyn decyduje co tu pisać i wklejać tylko jego zleceniodawcy. jak mu napiszą że "kaczyński chce wojny z rosją" to tak shatyn pisze. jak następnego dnia napiszą "kaczyński to agent putina" to pisze ze agent putina. a potem się dziwią że na zloty kodu przyjeżdża tylko beton komunistyczny z demencją który nie pamięta co wypisywali wczoraj a nikt młody, kto kłopotów z pamięcią nie ma im nie wierzy bo te brednie się kupy nie trzymają. X X X Strasznie smutne to :( X X X Ale niestety jakże prawdziwe :( :( :(

Ci "lepsi" tak samo jak PO dbają jak widać tylko o swoich. x x Ale miała być dobra zmiana... A wyszło jak zwykle... "Dobła zmiana"...:D

Gość gość
"Shatyn weź się w końcu zdecyduj.Niedawno pisałeś ze Kaczyński z Macierewiczem napadnie na Rosje a teraz ze jest przyjacielem Putina. W koncu jak ? " x kaczyński to podwójny albo nawet potrójny agent (zależy jak liczyć) który działając w imieniu putina chce przyjęcia rosji do strefy schengen żeby potem korzystając z braku kontroli granicznej z rosją wysłać tam macierewicza ze specjalnym oddziałem i porwać wrak tupolewa.

_iftar_ dziś Shatyn nie wciągaj mnie w swoje pislamistyczne obsesje. Może i była do przewidzenia. Może nie. Za to jego kontrkandydat był pewniakiem w nic nierobieniu x x W nic cie nie wciągam. I nie mam żadnych obsesji. To są wnioski wyciągniete na podstawie rzeczywistych faktów. Czy Komorowski nic nie robił? Robił. Mało i niechętnie. Ale tak czy inaczej nigdy nie złamał Konstytucji jak pan niestety prezydent. A lepszy ten "nicnierobiący" niz ten który łamie Konstytucję.

Gość gość
O proszę, zmiana tematu? X Shatyn nie przeprosisz za swoje podłe kłamstwa ?!

Gość gość
PO powiększyła deficyt z 6 mld zł do ponad 50 miliardów złotych a ty mi tu takie jakieś grosze wypisujesz? byś się kłamczuszku wstydził. lepiej napisz kolejne łgarstwa jak to pis zrujnował polskie budownictwo wprowadzając program MDM za rządów PO (podpisany przez komorowskiego).

kaczyński to podwójny albo nawet potrójny agent (zależy jak liczyć) który działając w imieniu putina chce przyjęcia rosji do strefy schengen żeby potem korzystając z braku kontroli granicznej z rosją wysłać tam macierewicza ze specjalnym oddziałem i porwać wrak tupolewa. x x Nie demonizowałbym JArosław K. to człowiek dla którego każda metoda działania jest usprawiedliwiona większym dobrem Cel uświęca środki. A wiec zrobi dosłownie wszystko, żeby mieć władzę.

Gość gość
Cyt. kaczyński to podwójny albo nawet potrójny agent (zależy jak liczyć) który działając w imieniu putina chce przyjęcia rosji do strefy schengen żeby potem korzystając z braku kontroli granicznej z rosją wysłać tam macierewicza ze specjalnym oddziałem i porwać wrak tupolewa. X X X Buhahahahahaha :D :D :D X X X To tylko potwierdza lewacką logikę Shatyna :D

gość dziś PO powiększyła deficyt z 6 mld zł do ponad 50 miliardów złotych a ty mi tu takie jakieś grosze wypisujesz? x x I w ten sposób obniżył deficyt do poziomu poniżej 3% PKB jak to było wymagane przez KE...:D:D:D

Gość gaz musztardowy
DKNY dziś Co do Dudy i Kijowskiego. Ten drugi to dla mnie dno i wodorosty. Na pierwszego zagłosować w drugiej turze gdy już nie było Kukiza. Głos nie na a przeciw Komorowskiego. Po akcji z pielęgniarkami ten pan mojego głosu już nie dostanie. >> Mój zarzut co do Kijowskiego jest taki... piszesz o tym tak dużo, a jest to zaledwie margines CAŁEJ SPRAWY. Masz do tego prawo oczywiście. Nie przepadam za Kijowskim szczerze mówiąc ale idea dla której służy jest dobra. To jest idea patrzenia na ręcę PISowi. I wiem że KOD nie jest idealny jako organizacja. Jeżeli nie wpadli na to by Wenderlicha dać na piąty szereg a dali na drugi plan to coś jest nie tak. Ale ludzie na manifestacji to sa ludzie których szanuję i nie są to esbecy nawet jeśli takowy tam się czasem pojawi. to są jeszcze ludzie wychowani wg innych zasad jak dzisiejsza fejsbukowa dziatwa. Skoro wycofujesz poparcie dla dudy który od początku było wiadomo że nie ma swojego zdania ... to bardzo dobrze. :-) a to oznacza że nie zbzikowałaś doszczętnie.

Nie przepadam za Kijowskim szczerze mówiąc ale idea dla której służy jest dobra. x x To mamy tak samo...

Eksperci organizacji UNESCO przyjechali do Polski, aby dyskutować o Puszczy Białowieskiej, ale jak to bywa w naszym świeckim kraju, przed każdą poważną debatą należy się... pomodlić. x Całość tutaj http://natemat.pl/181829,osobliwe-spotkanie-z-unesco-ws-puszczy-lesnik-zainicjowal-chrzescijanska-modlitwe-do-ktorej-zaprosil-buddystow

Gość gość
Jak tak bardzo chce mieć władzę to czemu nie jest premierem czy choćby ministrem ? Gdyby chcial mógłby być? Osiem lat byl przywódca opozycji nie mial żadnej wladzy a każde jego slowo bylo analizowane roztrzasane a na wywiady z nim lecialy stada dziennikarzy.

"Gazik" jakie to słodkie 🌻 Ja nie twierdzę że przeciwko bankom stanie duda... ale tak obiecał de facto podczas kampanii 🖐️ a to że nie spełnia obietnic ma większe znaczenie niż alimenty Kijowskiego 🖐️ do widzenia

Gość gość
Shatyn twoja ideą jest też niepłacenie alimentów ?

gość dziś Jak tak bardzo chce mieć władzę to czemu nie jest premierem czy choćby ministrem ? Gdyby chcial mógłby być? Osiem lat byl przywódca opozycji nie mial żadnej wladzy a każde jego slowo bylo analizowane roztrzasane a na wywiady z nim lecialy stada dziennikarzy. x x Bo to sprytny gracz. I tak rządzi wszystkim ale... Za nic nie odpowiada bo kukiełki spełniają jego życzenia czy raczej rozkazy... Przez osiem lat dążył do otrzymania tej władzy.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś "Od kiedy to odmowę dotacji rządowej można sądownie zaskarżać?" x od czasu gdy państwowy fundusz zawiera pisemną umowę którą potem jednostronnie zrywa. wtedy należy się odszkodowanie co potwierdził właśnie sąd zgadzając się na ugodę. X X X Dokładnie tak :) X X X Co oczywiście bezdyskusyjnie podważa propagowane tu kłamstwa Shatyna dot. ks prof. Rydzyka, że jakoby bez zasadnie rząd prawicowy Mu dał 30mln :D :D : D X No właśnie :) X A teraz Shatyn jako człowiek honoru przeprosi ks prof. Rydzyka za kłamliwe oszczerstwa na Jego temat :) X O ile w ogóle Shatyn jest człowiekiem honoru... :( X X X I kolejny raz Shatyn pokazał swój honor :( :( :(

ps. i moim stosunku do Kijowskiego i w taki stosunku shatyna do Kijowskiego widać że nie jesteśmy fanatykami KOD czy PO. W przeciwieństwie do pislamu który BEZKRYTYCZNIE popiera PIS i złego słowa nie powie. Paradoksalnie to ich przewaga .. są bardziej zdyscyplinowani, nie ma tam fermentu do samodzielnego myslenia

byś się kłamczuszku wstydził. lepiej napisz kolejne łgarstwa jak to pis zrujnował polskie budownictwo wprowadzając program MDM za rządów PO x Wróć na poprzedni temat tam wsyzstko wytłumaczyłem , nie moja wina,że odnalezienie poprzedniego tematu przerasta mozliwości intelektualne tak światłego zwolennika najbardziej światłego polskiego ugrupowania politycznego :D

Przecież to jest kretyn totalny nie rozumiejący że coś jest napisane między wierszami i celowo przekręcający słowa i poglądy innych ów omamista... ja go olewam ale wy możecie tu grupę wsparcia dla niego tworzyć niech się czuje ważny:D

Jak tak bardzo chce mieć władzę to czemu nie jest premierem czy choćby ministrem ? x Bo po wszystkim będzie mógł powiedzieć - "to wina Szydło" i dalej udawać jak to dla niego dobro Polski to priorytet