Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsze,wyszczekane i chamskie pokolenie to to co ma teraz 30parę lat

Polecane posty

Gość gość
20:47 dokładnie, stary milf mi tu z "kochanie" wyjeżdża...a idź ty w peeesdu bo jak ci ktoś nakopie to się kopytami zakryjesz. Zbieraj siły na dzisiejsze zrobienie sobie dobrze z lampką wina i kotem, bo jutro znów do korpo udawać kogoś lepszego niż jesteś. I nie zapomnij kupić TWojego Stylu, to woda na młyn takich korpobiurw jak ty :D

Gość gość
Młodszych aktorów, celebrytów cieżko uświadczyć za to tamtych jest cała masa, bo wyż. te wszystkie Dody, Cichopki, Siwcowe i inne dziennikarki, pogodynki to wszystko to pokolenie, co gra w serialach od gówniarza, rozhuczałe 30 grające czasem dwudziestolatki bo prawdziwym 20 nie dadzą szans... takie inteligentne one są??? xxx ale ból d.....pyyyyyy! przecież nie one się w tych serialach obsadzają w rolach 20 latek tylko producenci, przecież one nikomu nie zabraniają robić kariery, nie blokują tych ścianek, ani wejść na eventy! Ludzie pogrzało was? Przecież te wszystkie gwiazdy 30+ też zaczynały od zera, od castingów, od małych rólek. Pamiętam jak Liszowska robiła za tło w teatrze dla Wiktora Zborowskiego i Mariana Opani, a Socha występowała z teatrzykiem po przedszkolach. Ja nie wiem o co wam chodzi. Jak ktoś ma 30 lat to ma zamknąć się w chałupie i czekać na śmierć, bo teraz oto nadeszły 20-latki? Wy to dopiero jesteście roszczeniowe. Ponadto mlodocianych artystówi celebrytówjet baaaardzo dużo, bo przepraszam bardzo kim są w takim razie: Podsiadło, Wróblewska, Halejcio, Margarett, Kalicka, Farna, Musiał, Kwiatkowski, Kaczorowska, młodociane szafiarki które wiodą prym w mediach i jeszcze parudziesięciu innych ludzi, których mogłabym wymienić? Przeciez młodziaki to są Przykro czytać takie brednie. Mam 31 lat i ani się obejrzycie, a będziecie mieć 30 lat i ciekawe czy wtedy będziecie myśleć o tzw. ostatnim szalunku.....

Gość gość
20.50 kolejny samobój. Jak miło, że taka "mało" chamska jesteś kochanie.

Gość gość
Nie ma bardziej zyebanego pokolenia niż wydzierające wszystko zębami, wszechwiedzące, podłe i mające się za lepsze pokolenie 80' i nieco dalej. Straszne są, zgodze sie . No właśnie, najeżdżacie że my jesteśmy tępe a wy od czego zaczynalyscie? tez od zera. Macie co macie po 15 latach staran, jak to ujęłyście. a od nas czgo wymagacie? że zaraz po studiach bedziemy to miec? same jestescie nielogiczne.

Gość gość
stare milfy z obwislymi juz cycochami. nie bój, nie bój tobie też obwisną, szybciej niż myślisz

Gość gość
A ciekawe co byście powiedziały na chłopaka po prawie, rocznik 89. Pracuje na kasie. I co, obrotny chłopak, że mimo wszystko sobie poradził czy "gimbusiarski półmózg"?

Gość gość
A tak swoją drogą, to ciekawe skąd wy macie na te ciuszki z bereshki skoro nie pracujecie, słoneczka. hmm...

Gość gość
20:53 powiedzą że półmózg bo nie tyra u nich w korpo i nie siedzi w szklanym wieżowcu we Warwsiowce :)

Gość gość
pracujemy, jesteśmy po studiach. płaca marna ale ciuchy z sieciówki to nie majątek, inteligentko za dychę

Gość kosiaraumyslow
Jestem rocznik 82 :)))) i mam sie zwolnić z pracy zeby 20 latka miala prace?

Gość gość
20:47 dokładnie, stary milf mi tu z "kochanie" wyjeżdża...a idź ty w peeesdu bo jak ci ktoś nakopie to się kopytami zakryjesz. Zbieraj siły na dzisiejsze zrobienie sobie dobrze z lampką wina i kotem, bo jutro znów do korpo udawać kogoś lepszego niż jesteś. I nie zapomnij kupić TWojego Stylu, to woda na młyn takich korpobiurw jak ty smiech.gif a ty pod co sobie walisz? pod tanie piwo i pod własne wpisy w necie?

Gość gość
20:55 byłoby miło, za dużo was, powinni część was zagazować, wasi rodizce mnożyli się jak wściekli, po 3-4 dzieci, nasi mają więcej oleju w glowie, mają maks. po 2 dzieci :)

Gość gość
Aplikację było robić, to by na kasie nie tyrał. Sorry, ale teraz prawo to naprawdę byle kto kończy. W latach 90 na prawo było 15 os. na jedno miejsce. A teraz nawet egzamin apl. to pryszcz.

Gość gość
20:56 ja współżyję z mężem rocznik '85 bardzo się kochamy. Ja jestem rocznik '89. Powiedział mi że nigdy nie chciał być z rówieśnicą. Jesteście stare mentalnie, nudne i sztywne - tak mi powiedział :)

Gość gość
pracujemy, jesteśmy po studiach. płaca marna ale ciuchy z sieciówki to nie majątek, inteligentko za dychę po studiach to teraz nawet debil może być, to akurat takie szkółki ze można zrobić karierę jako niewykwalifikowana sprzedawczyni w jakiejś sieciówce. Zamiast się to podniecać to idźcie jedna z drugą powiedzieć własnym rodzicom żeby sp...z miejsc pracy, bo teraz wam się należy. Przecież już sie wam staruchy nażyły

Gość gość
Dobra, uciekam stąd kociaki, idę wymyć sztuczną szczękę, zdjąć perukę, wyczyścić kule żeby jutro móc iść popierdzieć w stołek do mojej cudnej korpo pracy. paaa słoneczka.

Gość gość
gość dziś pracujemy, jesteśmy po studiach. płaca marna ale ciuchy z sieciówki to nie majątek, inteligentko za dychę x No to w czym problem, skoro pracujesz i głodem nie przymierasz? A nie zapomniałam, ty byś chciała od razu dyrektorem finansowym w E&Y być.

Gość gość
po studiach to teraz nawet debil może być xxx No i co nadal uważasz, ze nie macie się za lepsze? wszedzie to teraz słychac, że po studiach to byle kto, że matura to byle gooowno wy to dopiero mieliście super trudne i to was czyni lepszymi ludźmi. Czyli co 90+ mają się dla odmiany zagazować żeby wam nie truć powietrza? albo kajać się przed wami, wielce wykształconymi bo na nic nie zaśługują?

Gość gość
gość dziś 20:56 ja współżyję z mężem rocznik '85 bardzo się kochamy. Ja jestem rocznik '89. Powiedział mi że nigdy nie chciał być z rówieśnicą. Jesteście stare mentalnie, nudne i sztywne - tak mi powiedział usmiech.gif x Poczekaj, aż cię za 10 lat wymieni na rocznik 2007. :):) Gdy już będziesz stara i nudna, a ona świeża, radosna i jędrna

Gość gość
"Aplikację było robić, to by na kasie nie tyrał. Sorry, ale teraz prawo to naprawdę byle kto kończy. W latach 90 na prawo było 15 os. na jedno miejsce. A teraz nawet egzamin apl. to pryszcz. " x Czyli co, Wasz szacowny argument o leniwym pokoleniu, które nie bierze pracy co lezy na ulicy upadł? Facet jest gorszy bo mimo wszystko daje sobie radę jak potrafi? Bo zamiast załamać ręce, ze nie wyszło jak marzył to wziął się w garść? Ot, co, hipokryzja. A to nie jakaś z '80 pisała, że jej znajomi to od produkcji zaczynali a potem awansowali? No wtedy to było coś, dzisiaj jak widać zero warte. x I o to chodzi młodszym pokoleniom. Że cokolwiek się nie zrobi to ich zmieszacie, zbesztacie, wykpicie byleby udowodnić "gorszość". Już nawet mały biust był nie wiedzieć czemu wytykany (jakby miał wiele wspólnego). x Masz studia? "E tam, za moich czasów to coś znaczyło, teraz byle debil ma studia" Masz dobre studia? "E tam, teraz to poziomu nie ma, za moich czasów to technik tyle potrafił" Nie masz studiów, jesteś zwyczajnym szarym pracownikiem? "Haha, trzeba było skończyć studia" Masz studia, ale pracujesz zupełnie gdzie indziej? "Teraz to każdy debil kończy, właśnie widać"

Gość gość
Ja jestem rocznik '89. Powiedział mi że nigdy nie chciał być z rówieśnicą. Jesteście stare mentalnie, nudne i sztywne - tak mi powiedział usmiech.gif a co ci miał powiedzieć skoro chiał por..ać. wadomo, ze powie ci to co chcesz usłyszec, że jesteś najlepsza i masz ciasną dziurę

Gość gość
Durne smarkule, a my jak niby zaczynałyśmy? Gdy zaczęłam swoją pierwszą pracę po studiach to też ludzie 30 wzwyż obstawiali wyższe stanowiska i to jest normalne, bo kiedy oni zaczynali pracę to ja byłam w podstawówce. Taka kolej rzeczy. O co wam chodzi kretynki? Ja zaczynałam od zera, najpierw jedna praca, potem druga, awans, szkolenia, zdobywanie doświadczenia i kwalifikacji, a wy wtedy byłyście w gimnazjum czy liceum. Taka kolej rzeczy o co macie pretensje?

Gość gość
Czyli co 90+ mają się dla odmiany zagazować żeby wam nie truć powietrza? albo kajać się przed wami, wielce wykształconymi bo na nic nie zaśługują? byłoby miło :) mniej smrodu na ulicach będzie

Gość gość
21.06 no właśnie. ale za 10 lat dziewczyny z roczników 2008 będą go kusiły, gdy już będzie starym dziadygą z kryzysem wieku średniego na karku.:) A on starą rapszlą:)

Gość gość
Durne smarkule, xxx podstarzała ruro, ładnie to tak wyzywać młodszych? gówniarze, smarki to wasze ulubione słowa, żeby was nie zaczęli od staruchów wyzywać, zazdrościcie młodości czy co? nie zawsze młody głupi stary mądry, czy chcecie czy nie :)

Gość kosiaraumyslow
w sumie te mlode :) maja troche racji. Wymiesmiewanie sie z osob ktore uczciwie pracuja na kasie (niewazne jakie maja wyksztalcenie )nie jest ok.

Gość gość
Wolę być milfem niż galerianką :)

Gość gość
byłoby miło usmiech.gif mniej smrodu na ulicach będzie xxx mylisz się, nawet jakby wybić całe pokolenie lat 90 to i tak będzie ten smród, bgo największy robi pokolenie 80 których jest jak karaluchów i szczurów w starych piwnicach, sami siebie pożeracie od zawsze bo jest was za dużo i dlatego jesteście tak sfrustrowani i nienawidzicie każdego pokolenia, które nie miało takiego szczurzego życia jak wy i nie musiało walczyć o każdy okruszek

Gość gość
Czyli co, Wasz szacowny argument o leniwym pokoleniu, które nie bierze pracy co lezy na ulicy upadł? Facet jest gorszy bo mimo wszystko daje sobie radę jak potrafi? Bo zamiast załamać ręce, ze nie wyszło jak marzył to wziął się w garść? durnoto, jak jest po prawie to wzięcie się w garść nie oznacza siedzenia na kasiei czekania na cud, tylko siedzenie na kasie i zakuwanie równocześnie do egzaminu na aplikację. Popytu na prawników bez aplikacji nie ma już ponad 20 lat i nie było go jak ten koleś sedł na te studia. a to jest ostatni moment , zęby nawet z takim papierkiem może coś w życiu zrobic. To jest wzięcie się w garść a nie czekanie ze cos sie samo zadzieje, bo za chwilę na nic się w zawodach prawniczych nie załapie. tylko to się trzeba pouczyć

Gość gość
gość dziś to wy jesteście sfrustrowane i nas nienawidzicie czego dowodzi ten temat i twój jad. My o was takich temacideł nie zakładamy o szlachetne gwiazdy wy najjaśniejsze.