Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profesjonalizm, elegancja i niewyobrazalny wrecz luksus, cz 14.

Polecane posty

Gość gość
13:23 i jak wygląda ten mężczyzna? :D

Gość gość
Dziwne ze Olfica ktora uwaza sie za mega pieknosc, bezczelnie podrywa facetow swoich kolezanek nie poznala jakiego milionera :) siedzi z tym marnym Seba- Kuba zwanym dalej Tzyztkiem hahah to jest bardziej zalosne niz myslalam

Gość gość
jak brat Olfy :)

Gość gość
Jak to podrywa facetów swoich koleżanek? Nie kojarzę sytuacji :/

Gość gość
Slynna historia Kasi z kliniki i jej faceta? Olfica bezczelnie sie do niego dostawiala. W ogole olfica uwaza ze kazdy facet leci na nia. hahahha

Gość gość
Sama Kendi oficjalnie nazywa olfice toksyczna osoba

Gość gość
Olfica jako Twoja hejterka radze Ci nie robic filmu o kulturze bo to bedzie straszne :) Ty nic nie wiesz o sztuce, kulturze. Jedna z bardziej nieobytych osob na polskim YT

Gość gość
ale o czym ona chce mówić w tym filmie? o ile dobrze pamiętam była 2 razy w teatrze i podkreślała, że to jej pierwszy raz w teatrze w Warszawie... i o tym będzie mówić godzinę?

Gość gość
a Skąd wiadomo ze Dorota się do kogokolwiek przestawiała ? Masz jakieś dowody? Bo jak nie to idź troluje inny watek. A z tego ci wiem to kendi nigdy nie powiedziała ze ol jest toksyczny-wszędzie ja obserwuje wiec już przestańcie zmyślać. Kendi mówiła o pewnym facecie

Gość gość
Ale Kendi nie musiala tego powiedziec w mediach spolecznosciowych :)

Gość gość
Aha czyli tak jak myślałam - dowodów brak. Tak to sobie może napisać każdy wiec idź se zmydlaj gdzie indziej

Gość gość
Natalia ale Ty musisz mieć nudne życie-non stop na kafeterii siedzisz. Mąż Żyd widać ma Cię w dooopie pieniądze to nie wszystko

Gość gość
A ja chce zobaczyc olfy film o kulturze to bedzie mega zal :) czekam na ten cyrk

Gość gość
Nie bede az tak zlosliwa i wolalabym aby olfica sie na ten temat nie wypowiadala :) Ona nawet nie wiem kim jest redaktor od dzialu kultura w vogue wiec z czym do ludzi

Gość gość
Ja też nie umiem się doczekać tego filmiku :D To będzie taki sam hit, jak jej porady dotyczące relacji damsko - męskich. Czyli z cyklu: nie znam się, to się wypowiem.

Gość gość
Film o negocjacjach bylby lepszy hahah

Gość gość
Ileż wspaniałych MATERIAŁÓW sie szykuje!!! Ale zaciesz :-D

Gość gość
Olfica mnie totalnie bawi. Babka ma 32 lata a nagrywa jakies infantylne vlogi :) mega swietny material do posmiania sie :) Pani bizenwoman hahahah

Gość gość
18:56 Photo (scan) or it didn't happen. Pierwsza zasada internetu. Jesli nie masz dowodu o jakimś rzekomym facecie Kasi i o Kendi, która powiedziała, ze chodzi o faceta, to nie pisz bzdur.

Gość gość
Olfa szykuje nowy film. Ubrana w sukienke z perlami jakby szla na wesele. Ewidentnie wciaz sobie nie radzi z makijazem brwi. Olfa, zrob cos z tym wreszcie, przeciez jestes taka perfekcjonistka, a twoje brwi wciąż starszą!

Gość gość
Olfa zna sie na kulturze. W ciagu ostatnich 10 lat byla aż 2 razy w teatrze w PIERWSZYM rzedzie. Kupila tez Vogue i czyta Rzeczpospolita w kawiarniach. Często chodzi do Złotych Tarasow a tam jest wielu kulturalnych ludzi. Brala rowniez udzial w eventach Semilaca gdzie widziala gwazde popKULTURY - Margaret z bliska i nawet z nia rozmawiała.

Gość gość
gość dziś Tak, opowiedz o deweloperach, prawnikach i innych biznesmenach, którzy wysyłali ci do pracy bukiety kwiatów lub przynosili prezenty za pomoc w wyborze jeansów smiech.gif A i jeszcze był taki który od razu po ciebie przyjechał jak się źle poczułaś. Przyjechał Mustangiem; wtedy ty zdziwiona zapytałaś "S czy ty nie jeździsz terenowym BMW?" A adorator na to "Dorota... Ja mam kilka samochodów". Hahahahha tak serio - to chyba moje ulubiona historia Olfaktori!! x gdzie to można obejrzeć? gdzie ona o tym opowiada?

Gość gość
To są historie z jej bloga. Serdecznie polecam, jest tam więcej takich smaczków o tym jak Doris była rozchwytywana :)

Gość gość
to tez moja ulubiona historia z bloga Doris :D wpis o byciu kelnerka.

Gość gość
Ale ona jest zj****a

Gość gość
Nowy film na kanale. Olfa wyglada jak w bieliznie erotycznej. Przynudza na temat swojego udzialu w castingu do top model, juz o tym pisala i mowila wiele razy. Ciezko sie jej slucha, mowi za szybko, za duzo, za nerwowo.

Gość gość
komentarz spod filmu: Doroto Uważam, że twoje filmy są istną przyjemnością poprzez twoje bogate przemyślenia

Gość gość
Boże co za bluzka hahaa Jak ona tam wyglada Masakra

Gość gość
Znowu historie z liceum

Gość gość
Czy ona była w śpiączce zaraz po studiach ? Ciagle te same historie z liceum, studiów itp Co za nudziara