Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

12 minut temu, weronikazgierska napisał:

Jak Siwa tłumaczy to że ciągle, od pół roku ma zepsuty kibel? Normalni ludzie, nawet CI PRACUJĄCY NA ETACIE CZYLI WEDLUG SIWEJ BIEDNI, naprawili by ten kibel w maksymalnie 2 dni. Jaką wymówkę dla tej czynności ma tym razem nasza silna, mocna, samowystarczalna, niezatapialna siwa, mistrz remontów i planowania? 

Teraz jest chyba inny problem. W tym ostatnim filmie jest krótki urywek o WC, usłyszała z WC odgłos zasysania i tylko powiedziała, że jej kib*elek wydaje ostatnio takie dziwne dźwięki. Chyba spytała jak to się naprawia? Ale nie jestem tego pewna;) wydaje mi się, że psująca się spłuczka była powodem dlaczego nie spuszczała po każdej 1 wody. 

31 minut temu, weronikazgierska napisał:

Jak Siwa tłumaczy to że ciągle, od pół roku ma zepsuty kibel? Normalni ludzie, nawet CI PRACUJĄCY NA ETACIE CZYLI WEDLUG SIWEJ BIEDNI, naprawili by ten kibel w maksymalnie 2 dni. Jaką wymówkę dla tej czynności ma tym razem nasza silna, mocna, samowystarczalna, niezatapialna siwa, mistrz remontów i planowania? 

Ja miałam problem z wężem przy wc, awaria usunięta tego samego dnia, bez portek w domu bo był w delegacji.

37 minut temu, Busz3131 napisał:

Odpalilam hol, co ona ma na glowie?  Fryzura na Zlatana (pilkarz taki) zeby zamaskowac zakola? Wygladaja jaka wysmarowane wazelinom. Wlecialo kilka kg i wrocil czlowiek jojo. 🙂

A ja się zastanawiam kogo mi ona przypomina na tej miniaturce🍑 dzenkuje larwo

• Like 1

.

Edytowano przez evoiva

Ortograficzne smaczki wielbicielek Siwej: świerzo, chydraulik 

• Haha 4

Znowu live… pewnie znowu będzie przeżywać rozstanie z pomidoro po 3 latach. Bo po to te live tylko są analizowanie sama ze sobą na głos go. Jaki creep ….

Jest live, siwa dziwnie się zachowuje. Jest w samym topie, wydekoltowana, jest nienaturalnie miła, wdzięczy się do kamery. Filtry ma włączone, ale jak urwało połączenie to nagle pojawiła się jej nieruchoma twarz bez filtrów na cały wyświetlacz. Te filtry prostują jej brodę. Mogłam skreena zrobić;( coś mi się wydaje, że jakiś facet jest na horyzoncie i ją ogląda i ona o tym wie;)  bo czasami mam wrażenie, że ze mną flirtuje dlatego już nie oglądam. 

• Thanks 1
  • Haha 1

2 minuty temu, Mi a napisał:

Jest live, siwa dziwnie się zachowuje. Jest w samym topie, wydekoltowana, jest nienaturalnie miła, wdzięczy się do kamery. Filtry ma włączone, ale jak urwało połączenie to nagle pojawiła się jej nieruchoma twarz bez filtrów na cały wyświetlacz. Te filtry prostują jej brodę. Mogłam skreena zrobić;( coś mi się wydaje, że jakiś facet jest na horyzoncie i ją ogląda i ona o tym wie;)  bo czasami mam wrażenie, że ze mną flirtuje dlatego już nie oglądam. 

Ten od telewizora, co jej polecajki wysłał, Patryk chyba 

Siwa gada o derpienskiej i daje nam tipa po czym poznać, że ona kłamie. Patrzcie na odrost (w tym momencie pokazuje na swój) na paznokcie (pięknie prezentuje swoje nie takie piękne), rzęsy. Po tym podobno widać, że ona ma kasę bo jest zrobiona. Zatem chyba przy okazji nam  pokazała swój status społeczny;)? Czy to tylko o innych, a nie o niej?

Edytowano przez Mi a
  • Haha 4

Ona chyba do siutka się slini

6 minut temu, Mi a napisał:

Siwa gada o derpienskiej i daje nam tipa po czym poznać, że ona kłamie. Patrzcie na odrost (w tym momencie pokazuje na swój) na paznokcie (pięknie prezentuje swoje nie takie piękne), rzęsy. Po tym podobno widać, że ona ma kasę bo jest zrobiona. Zatem chyba przy okazji nam  pokazała swój status społeczny;)? Czy to tylko o innych, a nie o niej?

Naczelna kłamczucha obgaduje inna klamczuche. Co z jej girls power?! 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2

Ona tego siutka ostatnio zrobiła moderatorem.

Widać w takim razie desperację od razu cyce na wierzch… takie wiecie dziewczyny old mani, klasa, szyk. Sama poszła na dno

52 minuty temu, Mi a napisał:

🤣🤣🤣

13 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Widać w takim razie desperację od razu cyce na wierzch… takie wiecie dziewczyny old mani, klasa, szyk. Sama poszła na dno

Ona desperacko od 3 lat kogoś szuka.

• Like 1

15 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Old mani fciul zwłaszcza ta stylizacja w czapce gucci z kapturem. 

Jak to mówią gustu nie kupisz. Niby każdy ma swój ale sorry obiektywnie patrząc ona ubiera się fatalnie

Edytowano przez MONIKA
  • Like 2
  • Thanks 1

Reportujcie ten patologiczny film. 12:08 znacznik czasowy. To już jest szczyt, żeby coś takiego opowiadać i prezentować na zabawkach dla dzieci!

• Thanks 2

5 minut temu, DuchSuszi napisał:

Reportujcie ten patologiczny film. 12:08 znacznik czasowy. To już jest szczyt, żeby coś takiego opowiadać i prezentować na zabawkach dla dzieci!

O takich współpracach marzą kontrahenci biznesowi ? Ja prdl 🤯

• Like 1

6 minut temu, DuchSuszi napisał:

To jest zwyrol, zbok, oblech. Sama niedopueszczona od wielu lat cieszy się jak pies ru$a zabawkę. Obrzydliwa

Ona nie rozumie czemu ona w skarpetkach naciagnietych na leginsy wygląda jak dziad a laski które ćwiczą wyglądają tak seksownie. No sama sobie odpowiedziała bo one ĆWICZĄ mają piękne jędrne kształtne ciała a ty jesteś ziutkiem galareta

Edytowano przez MONIKA
  • Like 1
  • Thanks 4

Ja bym chyba, a raczej napewno ocip*iala jakbym miała dwa psy w domu ciągle ruch*ające się dzień w dzień. Moje dzieci miałby traumę do końca życia.

• Like 2
  • Haha 1

10 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Ja bym chyba, a raczej napewno ocip*iala jakbym miała dwa psy w domu ciągle ruch*ające się dzień w dzień. Moje dzieci miałby traumę do końca życia.

Ona się tym szczyci. Ewidentnie podnieca ją to.

• Thanks 1

2 minuty temu, DuchSuszi napisał:

Ona się tym szczyci. Ewidentnie podnieca ją to.

Ona uważa, że psy w ten sposób wyładowują pozytywne emocje 🤦

• Haha 1

O właśnie widziałam dziś nastkę co miała leginsy ,skarpetki i buty sportowe.

I wyglądała bosko ale miała góra 18 lat i wracała z siłowni (torba sportowa).

No niestety pewnych rzeczy nie przeskoczysz ,nawet jak podskoczysz.

Blekota ani nie ma nastu lat ani tym bardziej nie chodzi na siłkę.

Zaraz się zacznie ale szafy i ławy przenosi. Na własnych plecach.

Nie wiem czemu ale w tle tych ostatnich wątków słyszę taki lekko obleśny śmiech zlexa.

Jak on to wszystko ogląda to musi taka bekę mieć.

• Like 2

Pamiętać należy, że przyczyn takich zachowań może być mnóstwo. Zła dieta, nieregularny tryb życia, niezaspokajanie potrzeb natury behawioralnej to tylko początek. Właśnie dlatego decydując się na pomoc specjalisty należy zasięgnąć opinii. Złożony problem może rozwiązać tylko wyszkolony behawiorysta z odpowiednimi kwalifikacjami i doświadczeniem.

Wystarczy trochę poczytać, ale ona chyba nie umie składać liter. Może jak na nerflixie będzie serial to obejrzy.

Edytowano przez GabrielaNowicki

3 minuty temu, ciekawska666 napisał:

O właśnie widziałam dziś nastkę co miała leginsy ,skarpetki i buty sportowe.

I wyglądała bosko ale miała góra 18 lat i wracała z siłowni (torba sportowa).

No niestety pewnych rzeczy nie przeskoczysz ,nawet jak podskoczysz.

Blekota ani nie ma nastu lat ani tym bardziej nie chodzi na siłkę.

Zaraz się zacznie ale szafy i ławy przenosi. Na własnych plecach.

Nie wiem czemu ale w tle tych ostatnich wątków słyszę taki lekko obleśny śmiech zlexa.

Jak on to wszystko ogląda to musi taka bekę mieć.

Też tak uważam on, znajomi, rodzina mają standup za darmo. Kabaret

• Like 1

4 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Też tak uważam on, znajomi, rodzina mają standup za darmo. Kabaret

Lef to każdego dnia pewnie pije szota za to że odważył się odejść od najbardziej wplyfofej influ na świecie. 

Gołym okiem widać kto tam rozdał ostateczne karty. Tom szczęśliwy co i rusz gdzieś a ta nawiedzona still o jego ptaku mówi że

2 godziny temu, Mi a napisał:

Miałam to samo wrażenie. Cyc wywalony, wypełniający cały ekran.
Jakiś facet coś tam do niej pisał w komentarzach.

Może naprawi jej spłuczkę w wc w zamian za hiszpańskie igraszki.

2 godziny temu, Etoile napisał:

Ona chyba do siutka się slini

To ten od grzybków w occie ?

3 minuty temu, Dobra _Dusza napisał:

Miałam to samo wrażenie. Cyc wywalony, wypełniający cały ekran.
Jakiś facet coś tam do niej pisał w komentarzach.

Może naprawi jej spłuczkę w wc w zamian za hiszpańskie igraszki.

No taka objętość to i 6 i 26 przyjmie między. 

Jej przewaga jest ten big Cyc który jako tako przysłania bebech. Moim nowym odkryciem jesl słówka w kompucie ta biedna cyca nie ma za to bebzol jej całe podpi... Dzie zasłania

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się