Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ja nabyłam drogą tradycyjną mandarynki i dwa wina. A jakim drogami nabywanie takie luksusowe towary? 😄

9 minut temu, Ghost of You napisał:

Ja nabyłam drogą tradycyjną mandarynki i dwa wina. A jakim drogami nabywanie takie luksusowe towary? 😄

Na allegro nazbierałam. Ale daktyle są niedobre 😞

Edytowano przez Pearl

16 godzin temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Czyli inny. Ale jakiś tajemniczy mi zawracał dupę na priw lata temu a rozmowa z nim wyglądała jak z ogórem.

To było specjalne czary Mary 24h na dobę. Kto by tyle ameb jednocześnie obsłużył. To i tak większośc jest ułomnych różnicy  nie widzą.

1 godzinę temu, kiii napisał:

To było specjalne czary Mary 24h na dobę. Kto by tyle ameb jednocześnie obsłużył. To i tak większośc jest ułomnych różnicy  nie widzą.

Piotrek byle jak ale się zachowuj, bo nie jesteś na prerii gdzieś w Mongolii przy wypasie owiec tudzież innych udomowionych sympatycznych stworzeń. 

2 godziny temu, Pearl napisał:

Widmo, udanych zakupów 🙂  Bardzo zimno jest, wczoraj byłam na zakupach. Dodatkowo nabyłam inną drogą suszone owoce, daktyle, figi, śliwki, rodzynki  i ziarna, pestki dyni, słonecznik. Zamiast słodyczy, takie urozmaicenie.

Ps. dlaczego Ci mówią Promyczku?

Bo widzę nadzieję nawet tam gdzie diabeł mówi dobranoc 😁

A jak jest zimno to się w piecu pali proste Małgosiu. 😊

W Top market fajne duрy temu tam znowu byłem po zaopatrzenie,aż nie wiem co na obiad zmontuje, bo produktów na cały tydzień. Jeszcze tylko buciki na zimę zamówić i bluzy z kapturem , ale to już przez neta , bo nie chce mi się do większego miasta jechać. U Ciebie co słychać dobrze słychać 🤔😊😁

8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Piotrek byle jak ale się zachowuj, bo nie jesteś na prerii gdzieś w Mongolii przy wypasie owiec tudzież innych udomowionych sympatycznych stworzeń. 

Jestem za wolnością słowa i poglądów.

Mają w domu tak czy inaczej nie oznacza tutaj też jakieś rygorystyczne reguły istnieją. Masz dostosować nie wiadomo do czego. 

4 godziny temu, Megi_ona napisał:

Tak ale ja wiążę a koleżanka bije pejdzem żeby napewno mężczyzna nam nie uciekł 😂 a może ja cię wyczaje to się okaże 🙂

Tamtej koleżanki ja nie znałem z tej strony, ale i o mnie niewiele wiadomo , bo ciężko mnie schwytać. 😁Najbardziej jednak więź emocjonalna jak jest , to nawet wiązać nie trzeba i sam będzie wracał niekoniecznie i bynajmniej po kary do Was. 😊

2 minuty temu, kiii napisał:

Jestem za wolnością słowa i poglądów.

Mają w domu tak czy inaczej nie oznacza tutaj też jakieś rygorystyczne reguły istnieją. Masz dostosować nie wiadomo do czego. 

Wolność tak , ale żeby nie obrażać tych dziewczyn , bo nic złego jak bawią się słowem. Wróg jest gdzie indziej czaisz Piotrek. 

Edytowano przez Ktoś całkiem obcy
  • Like 1

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Wolność tak , ale żeby nie obrażać tych dziewczyn , bo nic złego jak bawią się słowem. Wrogvjest gdzie indziej czaisz Piotrek. 

Nie obrażanie jak pisała myślała to on nie on. Więcej tak myślało rozum mają sam napisz gdzie. To jeszcze na kafe to Chorąszcz uzasadniona.

Edytowano przez kiii

18 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Tamtej koleżanki ja nie znałem z tej strony, ale i o mnie niewiele wiadomo , bo ciężko mnie schwytać. 😁Najbardziej jednak więź emocjonalna jak jest , to nawet wiązać nie trzeba i sam będzie wracał niekoniecznie i bynajmniej po kary do Was. 😊

Wiadomo to wszystko takie żarty ale jak się zabierze kilka osób którzy lubią tak pożartować to jest ciekawie 😁 jak będzie więź emocjonalna to sam się taki ktoś może przywiąże 😂😂😂

• Like 1

29 minut temu, Megi_ona napisał:

Wiadomo to wszystko takie żarty ale jak się zabierze kilka osób którzy lubią tak pożartować to jest ciekawie 😁 jak będzie więź emocjonalna to sam się taki ktoś może przywiąże 😂😂😂

Trzeba się odpowiednio dobrać żeby dobrze czuć drugą stronę a nawet trzecią. Każda z którą się dogadam wykazuje właśnie wyluzowanie, a wcale ja nie mam jakiegoś poczucia humoru tylko wiesz coś dziewczyna powie ja się uśmiechnę coś odpowiem i to się kręci ale wiadomo nie z każdym się dogadamy. 😉

Lecę gotować kuchnia to moje królestwo 😊

1 godzinę temu, kiii napisał:

Nie obrażanie jak pisała myślała to on nie on. Więcej tak myślało rozum mają sam napisz gdzie. To jeszcze na kafe to Chorąszcz uzasadniona.

Jak chcesz ale warto sobie wyrabiać respekt będąc gościem z zasadami , czyli bez powodu nie wdawać się w bitki bo to głupota. Co innego jak ci ktoś zaczepia żonę, kumpele wtedy postaw się . Myślę że rozumiesz o  czym mówię. 

Edytowano przez Ktoś całkiem obcy

5 godzin temu, parabatai napisał:

Dzień dobry 🌞

Może rosyjskich nie masz ale coś z anglika na pewno, skoro zawijasz się bez pożegnania 😜😄

Miłego dnia 😉🍀

Skoro mam trzy żony to dziwisz się mi że padam bez słowa pożegnania? 😜🤣

Choć było pochmurno i chłodno to był miły od samego rana 😉 A Tobie jak minął dzień? 😉

6 godzin temu, Megi_ona napisał:

Żeby wstać musiałeś wcześniej paść 😂milego dnia 🙂 

Ja padłem, a on czuwał 😜🤣

4 godziny temu, Pearl napisał:

Jeśli chodzi która żona pierwsza która druga a która trzecia to już drogie panie musicie ustalić między sobą 😜🤣

6 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Jeśli chodzi która żona pierwsza która druga a która trzecia to już drogie panie musicie ustalić między sobą 😜🤣

Właśnie nie wiem która ta trzecia, bo ja to wiesz jedynie na kochankę bym ewentualnie mogła startować   😄. A może i nie.... W każdym bądź razie męża nie chce już  😉

16 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jak chcesz ale warto sobie wyrabiać respekt będąc gościem z zasadami , czyli bez powodu nie wdawać się w bitki bo to głupota. Co innego jak ci ktoś zaczepia żonę, kumpele wtedy postaw się . Myślę że rozumiesz o  czym mówię. 

Zasada jest prosta porządny facet nie lata za amebkami. Już jak więcej jak jedna.

1 godzinę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Bo widzę nadzieję nawet tam gdzie diabeł mówi dobranoc 😁

A jak jest zimno to się w piecu pali proste Małgosiu. 😊

W Top market fajne duрy temu tam znowu byłem po zaopatrzenie,aż nie wiem co na obiad zmontuje, bo produktów na cały tydzień. Jeszcze tylko buciki na zimę zamówić i bluzy z kapturem , ale to już przez neta , bo nie chce mi się do większego miasta jechać. U Ciebie co słychać dobrze słychać 🤔😊😁

U mnie po staremu. Raz na wozie raz pod wozem,  jak się to mówi 😉

Smacznego 🙂

31 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Trzeba się odpowiednio dobrać żeby dobrze czuć drugą stronę a nawet trzecią. Każda z którą się dogadam wykazuje właśnie wyluzowanie, a wcale ja nie mam jakiegoś poczucia humoru tylko wiesz coś dziewczyna powie ja się uśmiechnę coś odpowiem i to się kręci ale wiadomo nie z każdym się dogadamy. 😉

Lecę gotować kuchnia to moje królestwo 😊

Pewnie wyluzowanie ale i nie jest kłótliwa 🙂 Poczucie humoru napewno posiadam i dystans do siebie trzeba mieć. 

Co tam dziś gotujesz dobrego? 

18 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Ja padłem, a on czuwał 😜🤣

No skoro tak twierdzisz 😂

24 minuty temu, Pearl napisał:

Właśnie nie wiem która ta trzecia, bo ja to wiesz jedynie na kochankę bym ewentualnie mogła startować   😄. A może i nie.... W każdym bądź razie męża nie chce już  😉

Ja tak nic nie wiem, a po drugie to tu jedna z żon mówiła że ja nie mam nic do powiedzenia 😜🤣

1 godzinę temu, Pearl napisał:

Chyba ty miałaś być trzecią ale nic straconego jeśli wolisz być kochanką 😂 ogólnie osobą decydującą tutaj jest pierwsza żona i ją trzeba pytać 😂

1 godzinę temu, Megi_ona napisał:

Pewnie wyluzowanie ale i nie jest kłótliwa 🙂 Poczucie humoru napewno posiadam i dystans do siebie trzeba mieć. 

Co tam dziś gotujesz dobrego? 

Nadal nic bo kaukaske rosyjską mi przywieźli smutni goście i siedzi już w kojcu. Obiecałem i obczaj na avku roczna sztuka ciekawe czy mnie nie pogryzie , bo jest bojowa.

• Haha 1

1 godzinę temu, Pearl napisał:

U mnie po staremu. Raz na wozie raz pod wozem,  jak się to mówi 😉

Smacznego 🙂

Mam nadzieję że dbasz o zdrowie Małgosiu 😉

Jutro wam pokażę dziewczyny coś czarnego że zwierząt jak dowiozą mi. Też bojowa rasa.

A i jeszcze koty ale ciężko im fotę zrobić chyba że będą spać że mną. 😊

• Haha 2

19 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Nadal nic bo kaukaske rosyjską mi przywieźli smutni goście i siedzi już w kojcu. Obiecałem i obczaj na avku roczna sztuka ciekawe czy mnie nie pogryzie , bo jest bojowa.

Widzę bojowa psina tylko bym się bała jej trochę 😁 

6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Te frytki moczone w wodzianie z cukrem się zrobi Ona wzbogacone jajkami sadzonymi i jakaś sałatka. 

Takie lubię bardzo 🙂 

27 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Czemu to zdjecie tak wygląda jakby było kalkulatorem robione? Wycinasz kadry z jakichś filmików jak cyganka, żeby kradzionej foty nie wyszukali? 🤣 A pamietasz jak wrzucałes jak ci niedźwiadki oponę gryzą w Yukon Kanada? 🤣🤣🤣

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się