Dolores_lolek 3004 Napisano piątek o 18:11 18 minut temu, Marta00 napisał: Obejrzałam jakieś stare video, sprzed 10/11 lat- Wera w dobrej formie psychicznej i w najlepszej fazie związku z pomidorem, była grana 4 razy w tygodniu siłownia, zdrowa dieta- zapisywała co zjadła i analizowała. A później na krótko przed rozstaniem gdzie jest w rozsypce a pomidor się nad nią pastwi. Zachodzę w głowę jak można nie widzieć jak on ją najpierw wyidealizował a poźniej zdewaluował, koszmarny to był koleś- no chyba że już wtedy kogoś miał że tak ją lekceważył bo wiadomo że wtedy żona nawet irytująco oddycha. On ją wyidealizował czyli zagonił na siłkę, rozporządził dietę i analizował co jadła a potem zabronił chodzić na siłkę, kazał przytyć i jeść gotowe żarcie z marketu czy o co chodzi? 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1238 Napisano piątek o 18:25 31 minut temu, Marta00 napisał: Obejrzałam jakieś stare video, sprzed 10/11 lat- Wera w dobrej formie psychicznej i w najlepszej fazie związku z pomidorem, była grana 4 razy w tygodniu siłownia, zdrowa dieta- zapisywała co zjadła i analizowała. A później na krótko przed rozstaniem gdzie jest w rozsypce a pomidor się nad nią pastwi. Zachodzę w głowę jak można nie widzieć jak on ją najpierw wyidealizował a poźniej zdewaluował, koszmarny to był koleś- no chyba że już wtedy kogoś miał że tak ją lekceważył bo wiadomo że wtedy żona nawet irytująco oddycha. Podejrzewam, że to w dużej mierze jednak %%% zaprowadziły ją w kozi róg - fizyczny, psychiczny, życiowo-związkowy itd. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 312 Napisano piątek o 19:13 48 minut temu, SheriDANKA napisał: Podejrzewam, że to w dużej mierze jednak %%% zaprowadziły ją w kozi róg - fizyczny, psychiczny, życiowo-związkowy itd. Tak po %% odpaliły jej się wszystkie choroby psychiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3798 Napisano piątek o 19:23 3 godziny temu, Paryz London napisał: A skąd wiadomo o spodniach nie pranych przez pół roku? Bo sama o tym mówiła że nie prała ich na mazurach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4381 Napisano piątek o 20:24 Czekam na postanowienia na 2025 rok z niecierpliwością jaki będzie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1285 Napisano piątek o 20:30 1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał: Bo sama o tym mówiła że nie prała ich na mazurach. Mówiła też, że Lew był narcyzem. I teraz w co wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1285 Napisano piątek o 20:32 2 godziny temu, Dolores_lolek napisał: On ją wyidealizował czyli zagonił na siłkę, rozporządził dietę i analizował co jadła a potem zabronił chodzić na siłkę, kazał przytyć i jeść gotowe żarcie z marketu czy o co chodzi? Nie. Potem ją rzucił dla innej a ona dostala depresji. Nie puscil gałęzi puki nie złapał kolejnej. W sumie sprytnie zrobił. Bo jakby się rozszedł z Szusz, a nie związał z nikim to co by teraz robił? Pewnie chlał z kumplami a wieczorami oglądałam netflixa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 3004 Napisano piątek o 20:50 15 minut temu, Paryz London napisał: Nie. Potem ją rzucił dla innej a ona dostala depresji. Nie puscil gałęzi puki nie złapał kolejnej. W sumie sprytnie zrobił. Bo jakby się rozszedł z Szusz, a nie związał z nikim to co by teraz robił? Pewnie chlał z kumplami a wieczorami oglądałam netflixa. W jaki sposób rzucił ja dla innej skoro z Kingą związał się okolo roku po rozstaniu? Ty jak coś napiszesz to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkins 841 Napisano piątek o 21:03 Podpowiedzcie jak obejrzec film bez nabijania wyswietlen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 519 Napisano piątek o 21:05 Przed chwilą, Dolores_lolek napisał: W jaki sposób rzucił ja dla innej skoro z Kingą związał się okolo roku po rozstaniu? Ty jak coś napiszesz to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Myślę, że Paryż ma na myśli to, że zaczynał poznawač inne, zaczął szukać wcześniej a o oficjalnie związał się po czasie. Siwa mogłaby to wyciągnąć na rozwodzie jako zdradę, źle to przyjąć i czekał. Nie oszukujmy się a szczególnie Siwa. Jak facet kopnie w tyłek w okolicy 40 a nie było dzieci i zrobi to dla, młodszej to boli chol*rnie. Można się załamać szczególnie widząc jak facet układa sobie życie tak szybko a kobieta bez faceta, mniejsze szanse na dzieci i młodość mija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 312 Napisano piątek o 21:18 8 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Myślę, że Paryż ma na myśli to, że zaczynał poznawač inne, zaczął szukać wcześniej a o oficjalnie związał się po czasie. Siwa mogłaby to wyciągnąć na rozwodzie jako zdradę, źle to przyjąć i czekał. Nie oszukujmy się a szczególnie Siwa. Jak facet kopnie w tyłek w okolicy 40 a nie było dzieci i zrobi to dla, młodszej to boli chol*rnie. Można się załamać szczególnie widząc jak facet układa sobie życie tak szybko a kobieta bez faceta, mniejsze szanse na dzieci i młodość mija. Oczywiście, że tak, dlatego nigdy nie wolno oceniać siebie, czy uzależniać swoje jestestwo na tym, czy się chłopa ma, czy nie ma. facet jak każdy obcy człowiek możne odejść. A siwa miała realną szansę znaleźć wtedy faceta, bo jest dużo z 2 rozdania nie każdy odchodzi do młodszej, bo czasem ta chce mieć dzieci, a on już ma. Ona przegrała tylko i wyłącznie swoim charakterem, lenistwem i chyba zawodem. 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 3004 Napisano piątek o 21:24 12 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Myślę, że Paryż ma na myśli to, że zaczynał poznawač inne, zaczął szukać wcześniej a o oficjalnie związał się po czasie. Siwa mogłaby to wyciągnąć na rozwodzie jako zdradę, źle to przyjąć i czekał. Nie oszukujmy się a szczególnie Siwa. Jak facet kopnie w tyłek w okolicy 40 a nie było dzieci i zrobi to dla, młodszej to boli chol*rnie. Można się załamać szczególnie widząc jak facet układa sobie życie tak szybko a kobieta bez faceta, mniejsze szanse na dzieci i młodość mija. Gdyby facetowi było dobrze w związku to mało prawdopodobne żeby odszedł. Tam się psuło od dłuższego czasu a zaczęło się powoli sypać po ślubie. Rozpad ich małżeństwa nie trwał miesiąc czy dw tylko kilka lat. Jeżeli kobieta po 40 uważa że mąż będzie z nią zawsze i za wszelką cenę to zbyt mądra nie jest. Pomiatała lwem, zrobiła sobie z niego sługusa dając w zamian, no właśnie co dawała w zamian? Wpisy do ksiag wieczystych które to wspaniałomyślne wpisy Lew w ostatecznym rachunku miał głęboko w dooopie. Wiecznie marudząca, izolowała go od wszystkich, miał być na każde jej zawołanie, wtykająca mu kamerę w gacie dla kasy i wyświetleń. To musiało walnąć. 4 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 109 Napisano piątek o 21:47 56 minut temu, Dolores_lolek napisał: W jaki sposób rzucił ja dla innej skoro z Kingą związał się okolo roku po rozstaniu? Ty jak coś napiszesz to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Jeszcze jakaś Puella była w międzyczasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 3004 Napisano piątek o 21:54 5 minut temu, kinga2208 napisał: Jeszcze jakaś Puella była w międzyczasie Kręcił się koło niej ale albo ona nie była nim na poważnie zainteresowana albo on nią. Nie wiem jak było ale krótko i bez rezultatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 519 Napisano piątek o 22:02 Przed chwilą, Dolores_lolek napisał: Gdyby facetowi było dobrze w związku to mało prawdopodobne żeby odszedł. Tam się psuło od dłuższego czasu a zaczęło się powoli sypać po ślubie. Rozpad ich małżeństwa nie trwał miesiąc czy dw tylko kilka lat. Jeżeli kobieta po 40 uważa że mąż będzie z nią zawsze i za wszelką cenę to zbyt mądra nie jest. Pomiatała lwem, zrobiła sobie z niego sługusa dając w zamian, no właśnie co dawała w zamian? Wpisy do ksiag wieczystych które to wspaniałomyślne wpisy Lew w ostatecznym rachunku miał głęboko w dooopie. Wiecznie marudząca, izolowała go od wszystkich, miał być na każde jej zawołanie, wtykająca mu kamerę w gacie dla kasy i wyświetleń. To musiało walnąć. Przyznam, że początek związku nie zwiastował nawet zaręczyn. Zbyt różni. Po ślubie to w sumie tylko sklepy a jak przyszła pandemia to był gwóźdź do trumny. Ktoś gdzieś powiedział, że jak np. kobieta decyduje się na dziecko to w pewnym sensie decyduje się na samotne macierzyństwo. Facet może odejść, umrzeć, kobieta zechce odejść. Siwa to chyba nigdy nie była społeczną bestią, nie miała grona znajomych na wypady a jedynie chciała by ją towarzystwo podziwiało. A tu klops ... znaczy pomidor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babciacija 2574 Napisano piątek o 22:16 (edytowany) 3 godziny temu, SheriDANKA napisał: Podejrzewam, że to w dużej mierze jednak %%% zaprowadziły ją w kozi róg - fizyczny, psychiczny, życiowo-związkowy itd. Koszyk kiedyś pisał, że ona już przed zlewem nie wylewała za kołnierz, więc % problem plus fajki to już wcześniejsze epizody. Edytowano piątek o 22:18 przez Babciacija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamIam 280 Napisano piątek o 22:49 1 godzinę temu, Jenkins napisał: Podpowiedzcie jak obejrzec film bez nabijania wyswietlen? Nie ma takiej opcji, ale mozesz zablokowac reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1082 Napisano 18 godzin temu Co tam u damy? Bakłażana kisi jest że tak cicho siedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2218 Napisano 18 godzin temu Wieje nudą. I na jej kanale i na wątku o niej. Ciekawe co odwali teraz żeby reanimować sytuację. Bo powtarzanie do znudzenia słów okres/depresja/przemocowy związek zaczęło już nudzić nie tylko larwy i widzki, ale też samą prowadzącą ten cyrk. Nowy rok nowa Siwa, co obstawiacie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 312 Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, PandaCzerowna napisał: Wieje nudą. I na jej kanale i na wątku o niej. Ciekawe co odwali teraz żeby reanimować sytuację. Bo powtarzanie do znudzenia słów okres/depresja/przemocowy związek zaczęło już nudzić nie tylko larwy i widzki, ale też samą prowadzącą ten cyrk. Nowy rok nowa Siwa, co obstawiacie? Jedno jest pewne nagra takiego samego gniota o odpoczynku od odpoczynku. Musi nakręcić, czy jej się chce, czy nie chce, rachunki i tak przyjdą i trzeba będzie zapłacic, także będzie cyrk się kręcił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 412 Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, PandaCzerowna napisał: Nowy rok nowa Siwa, co obstawiacie? Absolutnie nic. Nie bedzie żadnych konkretnych zmian i będzie ciągnąć ten cyrk po najmniejszej linii oporu, tak jak to robi do tej pory. Możliwe, że "napadnie ją" jakaś faza na coś nowego, co akurat będzie modne na Instagramie, ale skończy się to równie szybko i gwałtownie jak zacznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4381 Napisano 13 godzin temu 15 godzin temu, Babciacija napisał: Koszyk kiedyś pisał, że ona już przed zlewem nie wylewała za kołnierz, więc % problem plus fajki to już wcześniejsze epizody. G*wniary pijące (tak do 35)to jeszcze ale kobiety starsze to już pachnie meliną. Wiadomo, że każda tu z nas ma lepszego od lwa, zabiera na mikolajki w Alpy, jeżdżą lepszymi samochodami, mają kontakty z ludźmi wladxy itp (zaraz się zjawi Helena z wynoszeniem na ołtarze) ALE uważam, że lew mógł mieć branie, a też sam mógł flirtować z innymi i ja tym doprowadzać do szału. Nie tacy okazało się, że zdradzaja, serio nie tylko przystojniaki 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 519 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PandaCzerowna napisał: Wieje nudą. I na jej kanale i na wątku o niej. Ciekawe co odwali teraz żeby reanimować sytuację. Bo powtarzanie do znudzenia słów okres/depresja/przemocowy związek zaczęło już nudzić nie tylko larwy i widzki, ale też samą prowadzącą ten cyrk. Nowy rok nowa Siwa, co obstawiacie? Pewnie odezwie się po Sylwestrze, pokaże co dostała, zakupy z Lidla. Jakimś cudem ma te setki wyświetleń. Może małolaty przychodzą zapoznać madame. Nowy rok ... Stare nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 519 Napisano 12 godzin temu Był taki vlog CIĄGLE PŁACZĘ PO EX i tam wspomina, że lewek to się jej oświadczył w sumie jak się dowiedział, że ona chce kupić mieszkanie i, że poprzednią dziewczynę traktował jak księżniczkę a ona zna się z nim 20 lat. Dodała, że jak go spytała dlaczego jej tak nie traktował to powiedział "že z tobą się ożeniłem"' (niby, że to już go z tego traktowania jak princessa zwalnia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4381 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: Był taki vlog CIĄGLE PŁACZĘ PO EX i tam wspomina, że lewek to się jej oświadczył w sumie jak się dowiedział, że ona chce kupić mieszkanie i, że poprzednią dziewczynę traktował jak księżniczkę a ona zna się z nim 20 lat. Dodała, że jak go spytała dlaczego jej tak nie traktował to powiedział "že z tobą się ożeniłem"' (niby, że to już go z tego traktowania jak princessa zwalnia). Bo ona zawsze była głupia, tzn mało inteligentna to jak taka traktować poważnie.. Jeszcze lubiła się napić, po czym pewnie odwalała głupoty, tak się księżniczki nie zachowują, pytanie kim była jego poprzednia dziewczyna, co sobą reprezentowała, wtedy można by porównać 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadianna 11 Napisano 11 godzin temu 21 godzin temu, Marta00 napisał: Obejrzałam jakieś stare video, sprzed 10/11 lat- Wera w dobrej formie psychicznej i w najlepszej fazie związku z pomidorem, była grana 4 razy w tygodniu siłownia, zdrowa dieta- zapisywała co zjadła i analizowała. A później na krótko przed rozstaniem gdzie jest w rozsypce a pomidor się nad nią pastwi. Zachodzę w głowę jak można nie widzieć jak on ją najpierw wyidealizował a poźniej zdewaluował, koszmarny to był koleś- no chyba że już wtedy kogoś miał że tak ją lekceważył bo wiadomo że wtedy żona nawet irytująco oddycha. Dokładnie to samo mnie zastanawia, większość ogląda i szuka czego by się doczepić u niej. A wystarczyło bardziej uważnie oglądać, pomyśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2136 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Sylka856 napisał: G*wniary pijące (tak do 35)to jeszcze ale kobiety starsze to już pachnie meliną. Wiadomo, że każda tu z nas ma lepszego od lwa, zabiera na mikolajki w Alpy, jeżdżą lepszymi samochodami, mają kontakty z ludźmi wladxy itp (zaraz się zjawi Helena z wynoszeniem na ołtarze) ALE uważam, że lew mógł mieć branie, a też sam mógł flirtować z innymi i ja tym doprowadzać do szału. Nie tacy okazało się, że zdradzaja, serio nie tylko przystojniaki Bidulko. Ironizujesz z bolem w serduszku, bo Ty przy garach. pozdrawiam rowniez serdecznie kocham jak mnie zaczepiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 312 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Nadianna napisał: Dokładnie to samo mnie zastanawia, większość ogląda i szuka czego by się doczepić u niej. A wystarczyło bardziej uważnie oglądać, pomyśleć. No ale przecież kobieta, młoda dziewczyna, czy nawet dziewczynka nie powinna żyć dla kogoś. Nie powinna swojej samooceny uzależniać od tego czy ją lubią w przedszkolu, szkole, studiach, czy też jest facet i tylko portki ją motywują do ćwiczeń. Nie należy nic robić dla kogoś, należy zadać sobie pytanie dla kogo te wyznawania i się zastanowić, więc to w niej jest problem, ze swoją kondycję psychofizyczną uzależnia od faceta. Ja od najmłodszych lat, wybierałam to co dla mnie dobre, karnilam swoje ciało i karmię zdrowym, porządnym jedzeniem, chodzę na różne zajęcia, nie ważne, czy byłam w związku, czy nie. A jak się zaczynam czuć psychicznie/ fizycznie źle, to tym bardziej zaczynam lepiej jeść, żeby się wzmocnić. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1788 Napisano 11 godzin temu 52 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: Był taki vlog CIĄGLE PŁACZĘ PO EX i tam wspomina, że lewek to się jej oświadczył w sumie jak się dowiedział, że ona chce kupić mieszkanie i, że poprzednią dziewczynę traktował jak księżniczkę a ona zna się z nim 20 lat. Dodała, że jak go spytała dlaczego jej tak nie traktował to powiedział "že z tobą się ożeniłem"' (niby, że to już go z tego traktowania jak princessa zwalnia). Podobne bajki opowiadała o poprzednim narzeczonym. Tamtego z kolei spytała dlaczego o nią nie walczył. Taki romantyzm tragiczny jak ze starych lektur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4381 Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, Hellena.De.Vil napisał: Bidulko. Ironizujesz z bolem w serduszku, bo Ty przy garach. pozdrawiam rowniez serdecznie kocham jak mnie zaczepiasz Ty za to życie jak w Madrycie, bo tak napiszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach