Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

7 minut temu, Rocco Siffredi napisał:

Ślepy jesteś Tadek, ale to wiadomo od dawna. 😄 Nie wiem kim był tamten gość, ale z pewnością nie było Elci na focie xD

Może mieć jakąś wadę wzroku. xd

• Haha 1

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

to zdjecie bylo wyjatkowo nieatrakcyjne robione od dolu z 2 podbrodkiem w kiepskiej pogodzie z boku itd. kazdy ma takei swoje zdjecie na ktorym by sie nie poznal 😄 zwlaszcza robionym z dolu 😄

Ale to nie Elcia jednak raczej. Poza tym nie mam powodu jej nie wierzyć.

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

Libed czemu kawy nie lubisz idę se zrobić 

jest niedobra zwlaszcza ta w ktorej cos plywa zwykle nikt na poczatku nie robi kawy a pozniej sie uzaleznia

niewiele znam osob ktore od pierwszego lyku stwierdzily ze kawa jest dobra

podobnie z piwem tez wiekszosac ludzi na pcozatku nie lubi bo kawa i piwo sa niedobre w smaku po prostu

jest tyle dobrych rzeczy do picia ludzie pija kawe dla kofeiny i z uzaleznienia wiec ja wole slodkie uzalezniacze a dla smaku to ja se moge wypic sok z liczi a nie jakas wstretna kawe czy smierdzace piwo

12 minut temu, libed from kafeteria napisał:

wg mnie elka ale oni oboje zaprzeczaja

chyba Elka wie lepiej czy to ona czy nie

• Thanks 1

2 minuty temu, Rocco Siffredi napisał:

Nie wiadomo czy to on xD

to on przeciez wrzucal swoje zdjecie wiele razy jakby mial udawac kogos innego to by wybral przystojniejszego typa jak lexy i makarony a nie wklejal przecietnego chlopa. to na pewno malowany poza tym ja mu wierze on jest szczery 

6 minut temu, selkie napisał:

Tak, ale to raczej nie Elcia, zresztą Elcia by nie kłamała w tej sprawie (nie ma problemu z pokazywaniem tu siebie). Pewnie laska Malowanego, chciał podrażnić leżaka, że nie jest pra.wikiem, czy coś, a wyszło jak wyszło... 😉

Dokladnie.🙂

11 minut temu, Malowany napisał:

Dlaczego dostaje mi się za Ciebie? 😄

aaale czemu sie mnie pytasz? Pytaj hejtere

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Może mieć jakąś wadę wzroku. xd

mam astygmatyzm 😄

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

chyba Elka wie lepiej czy to ona czy nie

lezak tez wie lepiej czy jest milionerem czy nie 

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

to on przeciez wrzucal swoje zdjecie wiele razy jakby mial udawac kogos innego to by wybral przystojniejszego typa jak lexy i makarony a nie wklejal przecietnego chlopa. to na pewno malowany poza tym ja mu wierze on jest szczery 

a jak ci pisze że to nie Elcia to nie wierzysz, napisałęś 

4 minuty temu, Rocco Siffredi napisał:

Ja mam telefon w bagażniku, jutro go wezmę. Urlop. 😉

W sensie urlop od kafeterii? xD

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

W sensie urlop od kafeterii? xD

W sensie urlop od FSB XD
teraz tworzę muzykę xD

tzn planuje to zrobić, zainspirowali mnie tą AI xD

Ніч!

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

mam astygmatyzm 😄

Tak też właśnie podejrzewałam. 😄

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

aaale czemu sie mnie pytasz? Pytaj hejtere

No ty rzucasz rackę, raciczko, a potem łapki za siebie, że ty nic przecież 😉 Jako, że raczej preferuję styl Krejzi, czyli nie udaję, że nie widzę, to będziesz "pojaśniana" przy takich okazjach (chyba, że mi się nie zachce) 🙂

Edytowano przez selkie

8 minut temu, libed from kafeteria napisał:

Racja, z tym, że Makarą akurat też wrzucał prawdziwego siebie i też myślał, że jest ciacho 😉

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

a jak ci pisze że to nie Elcia to nie wierzysz, napisałęś 

ale on nie pisla ze to nie elka tylko elka tak pisala 😄 zle napisalem malowany nie komentowal tylko usunal zdjecie

Edytowano przez libed from kafeteria

6 minut temu, selkie napisał:

No ty rzucasz rackę, raciczko, a potem łapki za siebie, że ty nic przecież 😉 Jako, że raczej preferuję styl Krejzi, czyli nie udaję, że nie widzę, to będziesz "pojaśniana" przy takich okazjach (chyba, że mi się nie zachce) 🙂

nie rozumiem dlaczego sie czujesz wywołana do odpowiedzi, nikt nie pytał 😜

4 minuty temu, selkie napisał:

Racja, z tym, że Makarą akurat też wrzucał prawdziwego siebie i też myślał, że jest ciacho 😉

tylko raz chyba wrzucil i wrocil do tego jakiegos ciapola z filmu dla niedopchanych kur domowych

14 minut temu, libed from kafeteria napisał:

ja bym fottek malowanego do makarona nie porównywała

10 minut temu, Rocco Siffredi napisał:

sensie urlop od FSB XD
teraz tworzę muzykę xD

tzn planuje to zrobić, zainspirowali mnie tą AI xD

Ніч!

Fajnie, to jak już coś stworzysz to daj posłuchać. 😉

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

nie rozumiem dlaczego sie czujesz wywołana do odpowiedzi, nikt nie pytał 😜

No właśnie o tym mówię 🙂 Ja cię Dolaryna ogólnie ignoruję i twój kompleks niższości względem mojej osoby (sądzę, że podobny masz względem Krejzi) to jest twój problem ogólnie 🙂 Ale jak się będziesz prosić, to czasem dostaniesz 🙂

Przed chwilą, selkie napisał:

No właśnie o tym mówię 🙂 Ja cię Dolaryna ogólnie ignoruję i twój kompleks niższości względem mojej osoby (sądzę, że podobny masz względem Krejzi) to jest twój problem ogólnie 🙂 Ale jak się będziesz prosić, to czasem dostaniesz 🙂

haha, no właśnie widać w tym wątku, ignoruj mnie dalej, w takim razie, z tym że bardziej skutecznie 😜 no szczególnie zazdroszcze utrzymance na bezrobociu i imigrantce z problemem alkoholowym 😜

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

malowanemu bym uwierzyl ale jak elka zaczela dementowac a malowany sie schowal i usunal to nie wierze 😄

i tutaj popelniasz duży błąd, zresztą zawsze byłeś na bakier z ocenianiem innych. 😄

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

haha, no właśnie widać w tym wątku, ignoruj mnie dalej, w takim razie, z tym że bardziej skutecznie 😜 no szczególnie zazdroszcze utrzymance na bezrobociu i imigrantce z problemem alkoholowym 😜

Nie wiem, czego konkretnie zazdrościsz, ale czujesz się niżej, to już twój problem dlaczego 🙂 A problem alkoholowy Krejzi sobie wymyśliłaś, skoro on nie ma żadnego umocowania w rzeczywistości, to czyni z ciebie pospolitą hejterę mitomankę pokroju widmoka 🙂 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

imigrantce

Może to cię właśnie boli. Jako zaściankowej Grażynie, która wie, że wyżej du.py nie podskoczy nigdy, trudno mi powiedzieć. To już do przepracowania na terapii masz 🙂 

Przed chwilą, selkie napisał:

Nie wiem, czego konkretnie zazdrościsz, ale czujesz się niżej, to już twój problem dlaczego 🙂 A problem alkoholowy Krejzi sobie wymyśliłaś, skoro on nie ma żadnego umocowania w rzeczywistości, to czyni z ciebie pospolitą hejterę mitomankę pokroju widmoka 🙂 

od winka co wieczór zaczela sie jej kariera na dziale uczuciowym, i to nie ja go zdiagnozowałam tylko inni userzy. Dopiero jak zaczela miec informacje zwrotna w tym temacie to nagle przestala pisać o codziennym aperolku

7 minut temu, libed from kafeteria napisał:

tylko raz chyba wrzucil i wrocil do tego jakiegos ciapola z filmu dla niedopchanych kur domowych

Może i dla niedopchanych kur domowych, ale jednak poziom urodowy jest tu skrajnie rozbieżny 😉 To właśnie pokazuje odklejkę tutejszych amantów 😉 

1 minutę temu, selkie napisał:

Może to cię właśnie boli. Jako zaściankowej Grażynie, która wie, że wyżej du.py nie podskoczy nigdy, trudno mi powiedzieć. To już do przepracowania na terapii masz 🙂 

zgaduj dalej, jeżeli nie masz lepszych tematów do analiz i rozmyślań 😜 to nawet zabawne być w centrum zainteresowania, moje otoczenie ma normalne życie, prace dzieci nie daje mi tak dużej dawki atencji 😜

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

od winka co wieczór zaczela sie jej kariera na dziale uczuciowym, i to nie ja go zdiagnozowałam tylko inni userzy. Dopiero jak zaczela miec informacje zwrotna w tym temacie to nagle przestala pisać o codziennym aperolku

A... inni userzy 😉 Zapewne tacy jak widmok, czy wrocławski ćpun, z wyglądem sebiksa na strzała i fryzurą na garnek 😉 To wiele wyjaśnia (uwielbiasz się powoływać na innych, najlepiej właśnie takich) 😉 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się