włosynarękach 30 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: no masz racje tylko jak rodzic juz tak planuje jak rymcym to czesto wlasnie jest despotycznym psychopata Znaczy zależy mu ale jak jest w tym za dużo ideologii i wartości to może potem dziedzko wysadzić jak nie będzie przystawalo do jego standardów, życie Edytowano 2 godziny temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 556 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no to jak jesc cos czego sie zjesc nie da to lepiej zrobic tydzien glodowki sadzilem ze napsiales ze tyle wydaje jesz i ci to smakuje a nie ze jesz zeby nie umrzec bo to taniej mozna kupic 5kg cukru i tez przezyjesz i jeszcze przytyjesz Akurat ten chleb teraz kupuję bo najtańszy. Koło prawdziwego chleba to on nie stał, ale idzie zjeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: No niestety zostaje tylko woda albo herbatki jak będziesz popijal cola schabowego, to jaki to detoks. za schabowym nie przepadam juz wole z kurczaka kotleta o wiele lepszy ja nie typowy polak patriota rzadko jem schabowego i ziemniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 100 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Malowany napisał: Ja z trendami akurat jestem na bieżąco. To jak można w miarę zdrowo i dobrze zjeść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: W Polsce to pewnie już ze sto lat jest obowiązek szkolny. Analfabetyzm dotyczy znikomej części populacji. naprawde wiele osob tak potrafi napisac smsa ze ciezko zrozumiec o co im chodzi analfabetyzm matematyczny juz dotyczy calkiem duzej liczby populacji np. cola 1,5l kosztuje 5zl a 2l kosztuje 8zl i kupuja te 2l twierdzac ze sie bardziej oplaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 556 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: To jak można w miarę zdrowo i dobrze zjeść? Ja wiem jak tanio, ale raczej niezdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 100 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, libed from kafeteria napisał: a ten park w tworkach to duzy jest ? slyszalem ze tam fajnie jest. A szłam też przez jeden park, ale nie za bardzo sympatycznie tam było i siedziały grupki na ławkach i przyspieszyłam kroku wieczorem bym tamtedy raczej nie szła. Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 301 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: za schabowym nie przepadam juz wole z kurczaka kotleta o wiele lepszy ja nie typowy polak patriota rzadko jem schabowego i ziemniaki Kotlet panierowany niezależnie od tego, czy jest z wieprzowiny, z kurczaka czy nawet z indyka to i tak u janusza ląduje na talerzu jako „schabowy” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, włosynarękach napisał: Znaczy zależy mu ale jak jest w tym za dużo ideologii i wartości to może potem dziedzko wysadzić jak nie będzie przystawalo do jego standardów, życie no on juz ocenia ze te dzieci w stanach to wina matki ze na tablecie siedziala i jego na pewno bedzi einne bo tak na jutubie powiedzieli prawicowi wariaci ze lewactwo i wszelka zaraz to wina matek korposu.k ze w tabletach siedza i pracuja a jakby z dzieckiem gnily w domu to dziecko by zostalo einsteinem a nie gejem czy inna zaraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu co ciekawe dziecko muska chyba jest transwestyta wiec jak widac nawet u prawiowych ideologicnzych wariatów mozliwe takei wybryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 258 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: naprawde wiele osob tak potrafi napisac smsa ze ciezko zrozumiec o co im chodzi analfabetyzm matematyczny juz dotyczy calkiem duzej liczby populacji np. cola 1,5l kosztuje 5zl a 2l kosztuje 8zl i kupuja te 2l twierdzac ze sie bardziej oplaca To nie analfabetyzm ale dyskalkulia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Malowany napisał: Akurat ten chleb teraz kupuję bo najtańszy. Koło prawdziwego chleba to on nie stał, ale idzie zjeść. ale przeciez tam za nieco ponad 3zl masz chleb fitness on nie jest taki zly po co jesc ten krojony syf ? w kaufie masz czesto promke na chleb z pomidorami bardzo dobry maszuyne do krojenia masz w kazdym sklepie Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Ja wiem jak tanio, ale raczej niezdrowo. jakbys nie pil piwa to bys mogl wydac na jedzenie dwa razy wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 556 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: za schabowym nie przepadam juz wole z kurczaka kotleta o wiele lepszy ja nie typowy polak patriota rzadko jem schabowego i ziemniaki Jaki cie ć malina matko. Kurczaczka woli. Pewnie tluscinke jeszcze odkrajasz? Idę stąd bo tu same homo i miękkie faje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Kotlet panierowany niezależnie od tego, czy jest z wieprzowiny, z kurczaka czy nawet z indyka to i tak u janusza ląduje na talerzu jako „schabowy” aha to nie wiedzialem ja rozrozniam nawet schabowego ktory byl otoczony w mleku przed panierowaniem od tego ktory byl paniertowany bez zanurzania w mleku albo tego robionego na masle od tego na oleju. no ale wiem ze ludzie nie maja smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: To nie analfabetyzm ale dyskalkulia. nie masz racji to tez analfabetyzm jak nie umiesz liczyc dyskalkulia to dolegliwosc a nie niewiedza jak niewiedza to analfabetyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu mozna nie umiec pisac czy liczyc bo sie ma dysortografie, dyscalkulie itd. a mozna tez nie umiec bo sie jest tepakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 258 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: aha to nie wiedzialem ja rozrozniam nawet schabowego ktory byl otoczony w mleku przed panierowaniem od tego ktory byl paniertowany bez zanurzania w mleku albo tego robionego na masle od tego na oleju. no ale wiem ze ludzie nie maja smaku Schabowy smażony na maśle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 735 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Malowany napisał: Przepraszam, że nie odpowiadam każdemu, ale właśnie prowadzę bardzo ważne spotkanie biznesowe. tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 30 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: no on juz ocenia ze te dzieci w stanach to wina matki ze na tablecie siedziala i jego na pewno bedzi einne bo tak na jutubie powiedzieli prawicowi wariaci ze lewactwo i wszelka zaraz to wina matek korposu.k ze w tabletach siedza i pracuja a jakby z dzieckiem gnily w domu to dziecko by zostalo einsteinem a nie gejem czy inna zaraza To jest góral chyba i raczej miał do czynienia z kobietami że wsi, oni lubią taka pompatycznosc i odwoływanie się do wartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 100 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Malowany napisał: Ja wiem jak tanio, ale raczej niezdrowo. To szkoda. Ale napisz jak, zastanowie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 735 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Jaki cie ć malina matko. Kurczaczka woli. Pewnie tluscinke jeszcze odkrajasz? Idę stąd bo tu same homo i miękkie faje. kurczaki są hodowane na antybiotykach. A pan prezes już wolny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 556 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: tak jest Babka nie chce mi przyjąć butelek bez paragonu. Czekam na kierownika 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 258 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie masz racji to tez analfabetyzm jak nie umiesz liczyc dyskalkulia to dolegliwosc a nie niewiedza jak niewiedza to analfabetyzm Jak odróżnisz dyskalkulię od analfabetyzmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 556 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: kurczaki są hodowane na antybiotykach. A pan prezes już wolny? A co chcesz poskakać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 735 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Babka nie chce mi przyjąć butelek bez paragonu. Czekam na kierownika zrób drame, popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Malowany napisał: Jaki cie ć malina matko. Kurczaczka woli. Pewnie tluscinke jeszcze odkrajasz? Idę stąd bo tu same homo i miękkie faje. no nie zjem tych jakicsh zyl ale to kotlet musi byc z karczku a nie ze schabu zeby to bylo albo ze schabu z koscia za golonka tez nie przepadam mowisz ze geja mozna tez poznac po tym co je ? Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 154 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: mozna nie umiec pisac czy liczyc bo sie ma dysortografie, dyscalkulie itd. a mozna tez nie umiec bo sie jest tepakiem Można np mieć dysleksję i dysortografie i umieć pisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 735 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Hypedotella napisał: A szłam też przez jeden park, ale nie za bardzo sympatycznie tam było i siedziały grupki na ławkach i przyspieszyłam kroku wieczorem bym tamtedy raczej nie szła. kiedy cie wypuścili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 52 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Schabowy smażony na maśle? tak powinno sie robic na smalcu wiec ludzie daja tez inny tluszcz czesto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach