Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, Malowany napisał:

A co chcesz poskakać?

nie, klęknąć

4 minuty temu, włosynarękach napisał:

To jest góral chyba i raczej miał do czynienia z kobietami że wsi, oni lubią taka pompatycznosc i odwoływanie się do wartości 

Cytat

no 100% sie z toba zgadzam a jak sobie popija gorale to lubia im pokazac kto tu rzadzi 😄 to nawet pasuje do tego co pisal o sexie ze jak sie moze chlop bac sexu przeciez jest silniejszy  i dominuje nad baba to moze przeciez z nia zrobnic co chce i to ona sie moze bac a nie on 😄

5 minut temu, Malowany napisał:

Babka nie chce mi przyjąć butelek bez paragonu. Czekam na kierownika

😄

awanturuj sie 😄 podobno jak sie glosno krzyczy to czesciej uznaja reklamcje 😄

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Można np mieć dysleksję i dysortografie i umieć pisac.

Można też być Lechem Wałęsą.

reporter: jakie pan zna języki? 

Wałęsa: polski też się liczy?

reporter: tak

Wałęsa: to żadne 

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Bo jedno nie wyklucza drugiego. Kóra czy kura to ten sam ptak znoszący jajko. Potrafisz napisać i odczytać a że nie jest to zgodne z polską ortografią? Może kiedyś zasady się zmienią. Współczesne edytory tekstu to nawet już nie pokazują błędów tylko same je poprawiają.

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

zrób drame, popieram 😜

pasujecie do siebie jak prezes z prezesowa 😄 we dwojke byscie mogli sie glosniej awanturowac i by przyjeli butelki😄

6 minut temu, xDxDxDxD napisał:

tak jak sie nie ejst tepakiem dlatego ci napsialem poprzednie ze dla mnie tepaki niezlaeznie czy maja papier na de.bilizm czy dyscalkulie 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

pasujecie do siebie jak prezes z prezesowa 😄 we dwojke byscie mogli sie glosniej awanturowac i by przyjeli butelki😄

on by mógł byc moim synem!

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

😄

awanturuj sie 😄 podobno jak sie glosno krzyczy to czesciej uznaja reklamcje 😄

Jak jej zostawiałem po 5 gr i mówiłem, że reszty nie trzeba to już nie pamięta? Tacy właśnie ludzie są niewdzięczni.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

on by mógł byc moim synem!

przeciez ty co ban to mlodsza a on wyglada na dobiegajacego 40dych z wygladu

poza tym lubi mamuski bo mial w awatarze wiec wiek to nie przeszkoda 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

24 minuty temu, murb napisał:

W każdym sklepie jest stoisko gdzie sprzedaje się żywność, z bliskim terminem upływu ważności. Do tego są różne apki typu 'ratuj żywność", przy pomocy której dostajesz namiary na tanie jedzenie.

30 minut temu, libed from kafeteria napisał:

lezak ma racje w tych auchanach czesto sa promki na kurczaki palki po 5-7zl czy nawet cwiartki w biedronce mozna kupic za 8zl on po prostu wtedy kupuje zapas na 3 miesiace mrozi i pozniej zjada

akurat lezak logicznie potrafi rozpisac co kupil i za ile

pączki tez sa w auchan po 50groszy czy po 1zl raz na kwartal w paczkach po 20sztuk i kupuje wtedy i pisze ze zarl paczki caly tydzien. ja czesto jestem w marketach i to jedzenie lezaka np. paczkow pokrywa sie z gazetkami jak sa wszedzie paczki. 

jak cos sie ma przeterminowac to sprzedaja tanio lezak kupuje po prostu wtedy zapas i je przeterminowane ale jak zamrozi to wiekszosc sie da zjesc. ryb nie je a zwykjle one maja adnotacje ze rozmrazane byly i zeby nie mrozic ponownie. 

Widuję czasami mięso lub ryby przed datą w cenie obniżonej o 25 - 33 procent ułożone między tymi w normalnej cenie, specjalnych  stoisk z zywnoscia w obnizonych cenach nie widziałam lub nie zwróciłam uwagi. Gdyby były takie z dobrym chlebem to bym była stała klientka bo lekko czerstwy zytni chleb z ziarnami smakuje mi bardziej niż świeży.😄

Swieze pączki w "promocji" po 1 zł moim zdaniem są niejadalne, to jest atrapa a nie paczek.

O rybach mało kto wie ze te "świeże" w markecie są po prostu rozmrożone ktoś się tu niedawno chwalił ze idzie po świeżego halibuta pewnie niejeden się zatruł taka swieza rybka która kupił i zamroził.

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

przeciez ty co ban to mlodsza a on wyglada na dobiegajacego 40dych z wygladu

poza tym lubi mamuski bo mial w awatarze wiec wiek to nie przeszkoda 😄

patrząc po Elci i Grażynce ze zdjęcia to ja nie jestem w targecie, mimo wszystko

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

nie, klęknąć

Jak sfinalizuję transakcję.

7 minut temu, salix napisał:

Widuję czasami mięso lub ryby przed datą w cenie obniżonej o 25 - 33 procent ułożone między tymi w normalnej cenie, specjalnych  stoisk z zywnoscia w obnizonych cenach nie widziałam lub nie zwróciłam uwagi. Gdyby były takie z dobrym chlebem to bym była stała klientka bo lekko czerstwy zytni chleb z ziarnami smakuje mi bardziej niż świeży.😄

Swieze pączki w "promocji" po 1 zł moim zdaniem są niejadalne, to jest atrapa a nie paczek.

O rybach mało kto wie ze te "świeże" w markecie są po prostu rozmrożone ktoś się tu niedawno chwalił ze idzie po świeżego halibuta pewnie niejeden się zatruł taka swieza rybka która kupił i zamroził.

w biedrze masz z pomaranczowymi naklejkami i zawsze to jest chyba polowe normalnej ceny czesto lezy w jednym miejscy w zamrażarce moze chodzisz w zlych godzinach ja jestem po 22 i wtedy czesto to wlasnie tam wkladaja dzien czy dwa przed koncem

no ale nazywa sie paczek i lezak to je w sumie tez czasami zjadlem i zyje 😄 ale nie wiem jak mozna zjesc 5 😄

chleb w lidlu czesto przez zamknieciem przeceniaja o polowe jest komunikat zeby sie go pozbyc zytni pewnie tez jest 

musisz chodzic w nocy na zakupy zamiast siedziec na kafeterii 😄

8 minut temu, Qwerty88 napisał:

patrząc po Elci i Grażynce ze zdjęcia to ja nie jestem w targecie, mimo wszystko

a to nie wiedzialem ze az tak staro wygladasz ze sie nie zmiescisz 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

a to nie wiedzialem ze az tak staro wygladasz ze sie nie zmiescisz 😄

latka lecą, musze sie z Januszkiem zestarzeć z godnością 😜

8 minut temu, salix napisał:

Na 100% przeceniali pieczywo w Netto. Rano można było kupić chleb z poprzedniego dnia za połowę ceny albo nawet i więcej. Ostatnio nie zwracałam na to uwagi ale chyba dalej tak jest.

14 minut temu, Qwerty88 napisał:

Jak chcesz tylko klęknąć, to możesz nawet ruda być

2 minuty temu, Malowany napisał:

Jak chcesz tylko klęknąć, to możesz nawet ruda być

ruda i płaska?

Właśnie, a ta kartoflana grubcia z avka Malowanego, to w końcu była jego matka, Elcia, czy jakaś inna laska? 😉 

Próbuję się zorientować, czy Sucha znowu szuka guza 😉 

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

Taka trzepakowa Amy Winehouse z Zabki, swojska picza 😮

Amy Winehouse nie była gruba. 

11 minut temu, libed from kafeteria napisał:

w biedrze masz z pomaranczowymi naklejkami i zawsze to jest chyba polowe normalnej ceny czesto lezy w jednym miejscy w zamrażarce moze chodzisz w zlych godzinach ja jestem po 22 i wtedy czesto to wlasnie tam wkladaja dzien czy dwa przed koncem

no ale nazywa sie paczek i lezak to je w sumie tez czasami zjadlem i zyje 😄 ale nie wiem jak mozna zjesc 5 😄

chleb w lidlu czesto przez zamknieciem przeceniaja o polowe jest komunikat zeby sie go pozbyc zytni pewnie tez jest 

musisz chodzic w nocy na zakupy zamiast siedziec na kafeterii 😄

Ja właśnie albo rano albo późnym  wieczorem najczęściej robię zakupy bo po poludniu jest wszędzie tlok. U mnie normalny dobry chleb z okolicznej piekarni mozna dostać też w biedronce ale wieczorem go już nigdy nie ma, a tych z mrożonego ciasta nie kupuje bo mi nie smakują. 

37 minut temu, murb napisał:

Schabowy smażony na maśle? 😱

Nie wiem jak schabowy bo nie lubię, ale fladra na maśle jest przepyszna. Schabowy powinien być niby na smalcu, ale dużo osób nie cierpi smalcu ja tez nie wyobrazam sobie smażyć na smalcu.

9 minut temu, Qwerty88 napisał:

ruda i płaska?

Zobacz jak zapiekło, a ja nic o niej 😅

1 minutę temu, salix napisał:

Nie wiem jak schabowy bo nie lubię, ale fladra na maśle jest przepyszna. Schabowy powinien być niby na smalcu, ale dużo osób nie cierpi smalcu ja tez nie wyobrazam sobie smażyć na smalcu.

Bo ryby się bardzo lubią ze masłem, wieprzowina już niekoniecznie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się