Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, salix napisał:

Ja właśnie albo rano albo późnym  wieczorem najczęściej robię zakupy bo po poludniu jest wszędzie tlok. U mnie normalny dobry chleb z okolicznej piekarni mozna dostać też w biedronce ale wieczorem go już nigdy nie ma, a tych z mrożonego ciasta nie kupuje bo mi nie smakują. 

Nie wiem jak schabowy bo nie lubię, ale fladra na maśle jest przepyszna. Schabowy powinien być niby na smalcu, ale dużo osób nie cierpi smalcu ja tez nie wyobrazam sobie smażyć na smalcu.

Nie wspomniałaś o nikim, więc wolna? Szukam zastępstwa dla tulpy, będziesz pisała nad ranem jak dobrze nam było w nocy xD

4 minuty temu, selkie napisał:

Właśnie, a ta kartoflana grubcia z avka Malowanego, to w końcu była jego matka, Elcia, czy jakaś inna laska? 😉 

Według mnie to nie elcia, ta ze zdjęcia malowanego miała  zupełnie inny typ nosa.

1 minutę temu, Malowany napisał:

Zobacz jak zapiekło, a ja nic o niej 😅

Zgadza się, to nic o mnie 🙂 Natomiast skoro celowo używa się aluzji hejterskich, to się dostaje odpowiedź 🙂 Jeśli w twoim avku była twoja dziewczyna, to powinieneś się zastanowić, czy powinieneś ją ośmieszać. 

1 minutę temu, salix napisał:

Według mnie to nie elcia, ta ze zdjęcia malowanego miała  zupełnie inny typ nosa.

Nie była to Elcia z tych zdjęć, co tu latały, ale to były zdjęcia z czasów mamutów 😉 Kobiety się zmieniają. 

1 minutę temu, selkie napisał:

Zgadza się, to nic o mnie 🙂 Natomiast skoro celowo używa się aluzji hejterskich, to się dostaje odpowiedź 🙂 Jeśli w twoim avku była twoja dziewczyna, to powinieneś się zastanowić, czy powinieneś ją ośmieszać. 

Mogę nie lubić rudych włosów? Ty myślisz, że wszystko kręci się wokół ciebie księżniczko?

Przed chwilą, włosynarękach napisał:

Moze doopa chuda a z gęby pyza

Nie sondzem 😉 Zresztą szczupłe kobiety najczęściej obrywają od właśnie Mietasów i Januszy z grubaskami przy boku 😉 

Przed chwilą, Malowany napisał:

Mogę nie lubić rudych włosów? Ty myślisz, że wszystko kręci się wokół ciebie księżniczko?

Tutaj jest ogólny zwyczaj rzucania hejtów w tak zwany "eter" 🙂 Można na to nie reagować i udać, że się nie widzi, a można odpowiedzieć. Ja robię różnie, zależnie od nastroju 🙂 Akurat miałam kaprys dać ci znać, że na podstawie twojego avka - naprawdę nie ma większego znaczenia, co ty lubisz, bo wyboru większego chyba nie masz 😉 

5 minut temu, włosynarękach napisał:

Elcia taka raczej ładniejsza 

Też generalnie uważam, że to nie Elcia. 

15 minut temu, Malowany napisał:

Zobacz jak zapiekło, a ja nic o niej 😅

ja też nic 😜

19 minut temu, selkie napisał:

Właśnie, a ta kartoflana grubcia z avka Malowanego, to w końcu była jego matka, Elcia, czy jakaś inna laska? 😉 

wg mnie elka ale oni oboje zaprzeczaja

19 minut temu, włosynarękach napisał:

Taka trzepakowa Amy Winehouse z Zabki, swojska picza 😮

zezre paszytet i nie bedzie wybrzydzac jak kafeterianki. malowany dobrze mysli

7 minut temu, selkie napisał:

Tutaj jest ogólny zwyczaj rzucania hejtów w tak zwany "eter" 🙂 Można na to nie reagować i udać, że się nie widzi, a można odpowiedzieć. Ja robię różnie, zależnie od nastroju 🙂 Akurat miałam kaprys dać ci znać, że na podstawie twojego avka - naprawdę nie ma większego znaczenia, co ty lubisz, bo wyboru większego chyba nie masz 😉 

Jeszcze raz ci wytłumaczę. Nie interesuje mnie jak wyglądasz. Jak jesteś ruda i płaska tak samo mnie to nie obchodzi i nic do tego nie mam. Więc daruj sobie złośliwości w moją stronę, no chyba że cię boli, ze nie jesteś w moim typie.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

ja też nic 😜

Dlaczego dostaje mi się za Ciebie? 😄

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

Ślepy jesteś Tadek, ale to wiadomo od dawna. 😄 Nie wiem kim był tamten gość, ale z pewnością nie było Elci na focie xD

• Thanks 1

18 minut temu, salix napisał:

Nie wiem jak schabowy bo nie lubię, ale fladra na maśle jest przepyszna. Schabowy powinien być niby na smalcu, ale dużo osób nie cierpi smalcu ja tez nie wyobrazam sobie smażyć na smalcu.

wszystko smazone na masle jest paskludne maslo smazone smierdzi jak czajka po awarii 😄

Amy Winehouse preferowała ten sam zestaw "lekow", co Nimfa. Nie życzę nikomu źle, ale jeżeli się nie ogarnie szybko to elo. 😉

3 minuty temu, Malowany napisał:

Jeszcze raz ci wytłumaczę. Nie interesuje mnie jak wyglądasz. Jak jesteś ruda i płaska tak samo mnie to nie obchodzi i nic do tego nie mam. Więc daruj sobie złośliwości w moją stronę, no chyba że cię boli, ze nie jesteś w moim typie.

A ja ci już wyjaśniłam, dlaczego skomentowałam, bardziej łopatologicznie się nie da :)

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

tez tak mowie, zwlaszcza po ciazy albo po 35 roku zycia 😄

Tak, ale to raczej nie Elcia, zresztą Elcia by nie kłamała w tej sprawie (nie ma problemu z pokazywaniem tu siebie). Pewnie laska Malowanego, chciał podrażnić leżaka, że nie jest pra.wikiem, czy coś, a wyszło jak wyszło... ;)

• Thanks 1

4 minuty temu, Rocco Siffredi napisał:

Ślepy jesteś Tadek, ale to wiadomo od dawna. 😄 Nie wiem kim był tamten gość, ale z pewnością nie było Elci na focie xD

malowanego akurat poznalem nawet w kapturze a wyraz twarzy i wzrok i wlosy jak u elki 

baba jak przytyje 30kg to naprawde twarz tez jej sie zmienia

i po co by wrzucal jakas randomowa mamuske ? wrzucil z elka zeby lezakowi zagrac na nerwach tylko libed niepotrzebnie sie wyrwal  z glupim haslem czy z matka zdjecie zrobil

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

Jak mówię że nie ja to znaczy że nie ja.

Ale libed wiadomo beton...😄

4 minuty temu, Rocco Siffredi napisał:

Amy Winehouse preferowała ten sam zestaw "lekow", co Nimfa. Nie życzę nikomu źle, ale jeżeli się nie ogarnie szybko to elo. 😉

jak od teog sie chudnie to poprosze o recepte 😄

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

zezre paszytet i nie bedzie wybrzydzac jak kafeterianki. malowany dobrze mysli

Na szczęście nikogo nie obchodzi czy kafeterianka wybrzydza who cares

Libed czemu kawy nie lubisz idę se zrobić 

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ja wierzę, bo też mi się nie wydaje, żeby to była Twoja twarz.

2 minuty temu, selkie napisał:

Tak, ale to raczej nie Elcia, zresztą Elcia by nie kłamała w tej sprawie (nie ma problemu z pokazywaniem tu siebie). Pewnie laska Malowanego, chciał podrażnić leżaka, że nie jest pra.wikiem, czy coś, a wyszło jak wyszło... 😉

to zdjecie bylo wyjatkowo nieatrakcyjne robione od dolu z 2 podbrodkiem w kiepskiej pogodzie z boku itd. kazdy ma takei swoje zdjecie na ktorym by sie nie poznal 😄 zwlaszcza robionym z dolu 😄

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

malowanego akurat poznalem nawet w kapturze a wyraz twarzy i wzrok i wlosy jak u elki 

baba jak przytyje 30kg to naprawde twarz tez jej sie zmienia

i po co by wrzucal jakas randomowa mamuske ? wrzucil z elka zeby lezakowi zagrac na nerwach tylko libed niepotrzebnie sie wyrwal  z glupim haslem czy z matka zdjecie zrobil

Nie wiadomo czy to on xD
a ta baba miała z 150 cm wzrostu, więc zwracaj uwagę na szczegóły Tadek xD

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Ja mam telefon w bagażniku, jutro go wezmę. Urlop. 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się