Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

6 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Tak i ojciec mi wchodził do wanny 😉 twoj głos w dyskusji jest niezwykle cenny 

To akurat ty twierdzisz że ci wchodził, a jak będę polewkę z tego miał , to będziesz kwiczeć na całą wieś. 😅

8 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Dùpa jak dùpa. 55 lat to już nie czas na latanie z golom dùpom po lesie.

😄

no jak lata mloda to ludzie patrza a jak stara to dzwonia na policje ze jakas wariatka biega nago 😄

za wyjatkiem pieprza ona na pewno by zawsze zadzwonila ze gorszacy widok i dzieci moga patrzec

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no druga magda te same teksty, tak sie podekscytowalas ze az byka walnelas 😄

Chyba też tak zacznę pisać. Tylko ja nie mijam się z prawdą ☺️

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Nie rozumiesz słowa imigrantka? Sprawdz w slowniku

Kpisz czy o droge pytasz? No tak dla ciebie ‚zdesperowany Milf’ to wyraz największego doceniaenia 

koncze bo twoja głupota mnie rozkłada na łopatki nie mam zamiaru dyskutowac na takim poziomie absurdu, możesz sobie obok ogóra widmoka dopisać do armii, gratulacje 

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

kulturalnie znaczy sie trzeba pisac "(tu wsatwiamy inwektywe) ta ktora ma z kazdytm banem mlodszy nick" i wtedy jest ok jak nie piszesz bezposrednio do kogos ? 

przeczytaj swoje posty sama zaczynasz a pozniej biegniesz na skarge nikt o tobie nie wpsominal w tym temacie bo ich nie bylo to ty zaczelas. druga magada plus rozum widmoka

A ty liczysz na coś od swojej że jej tak bronisz? Sam pisałeś że Ze mną zadarła to ma sobie sama radzić. Skąd ta zmiana nagle?

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

😄

no jak lata mloda to ludzie patrza a jak stara to dzwonia na policje ze jakas wariatka biega nago 😄

za wyjatkiem pieprza ona na pewno by zawsze zadzwonila ze gorszacy widok i dzieci moga patrzec

Cycami sama świeciła ale cudze bardziej w oczy razo

dr widmok postawil diagnoze 😄 a zawsze sie rzuca jak ini stawiaja 😄

Bez powodu raczej nie jest pobudzona aż tak i drugi dzień. To są epizody jakiejś choroby psychicznej . Zresztą tutka paryska sama pisała że będzie tam poruszać jakiś swój problem natury psychicznej. 😅

6 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

A czyli to ty. Napisałam prawdę. W pewnym wieku pewne rzeczy som niesmaczne. Nawet u dzenifer Lopez 

widzisz zalatwilas ja jak fifiego czasami warto ludzi sprowokowac i sami ci powiedza w nerwach prawde 😄

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Kpisz czy o droge pytasz? No tak dla ciebie ‚zdesperowany Milf’ to wyraz największego doceniaenia 

koncze bo twoja głupota mnie rozkłada na łopatki nie mam zamiaru dyskutowac na takim poziomie absurdu, możesz sobie obok ogóra widmoka dopisać do armii, gratulacje 

Konczysz już od godziny. Zawsze tak długo ci idzie?

widzisz zalatwilas ja jak fifiego czasami warto ludzi sprowokowac i sami ci powiedza w nerwach prawde 😄

No ale to jest fałsz. Ja z takimi ludźmi się nie zadaje bo to poniżej mojej godności. Albo na mnie sråsz jawnie i konsekwentnie albo do widzenia zegnam oziemblo

2 minuty temu, Malowany napisał:

Chyba też tak zacznę pisać. Tylko ja nie mijam się z prawdą ☺️

p[isz ze masz piekne dlugie wlosy jak napiszesz 100 razy to wyrosna 😄 poza wlosami nic ci podobno nie brakuje to z reszta nie musisz wmawiac 😄

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

dr widmok postawil diagnoze 😄 a zawsze sie rzuca jak ini stawiaja 😄

Pomyślałabym ze  przez zasiedzenie w odpowiednich insytucjach liznął fachu ale on ewidentnie tam nigdy niestety nie dotarł 😝

Edytowano przez libbi_sztisel

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

A ty liczysz na coś od swojej że jej tak bronisz? Sam pisałeś że Ze mną zadarła to ma sobie sama radzić. Skąd ta zmiana nagle?

zawsze stopje na straży prady a prawda byla taka ze sama je wywolywalas piszac o nich a teraz placzesz jak przyszly nawet o zebraniu zapomnialas z tej ekscytacji ze baby przyszly sie z toba wyklocac

• Haha 1

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

To jeszcze nic bo potężnie grubymi nogami w rajtuzach z biedry aż wały tłuszczu na udach wylewały się i to było traumatyczne.😅

4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

ich razi nawet nauka o tym co to rzezaczka i hiv i jak zapobiegac a ty mowisz o takich rzeczach jak goli ludzie. 

zawsze stopje na straży prady a prawda byla taka ze sama je wywolywalas piszac o nich a teraz placzesz jak przyszly nawet o zebraniu zapomnialas z tej ekscytacji ze baby przyszly sie z toba wyklocac

Na 17 ta miałam nie moja wina że masz problem z czytaniem

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Znowu wzięłaś dosłownie jakis zart i brandzlujesz sie do tego ze libed w 2022 walnął coś takiego na odczepnego? Ja nawet nie pamietam takiej sytuacji ale zapewne masz skriny.

ty naprawdę masz coś z banka nie teges 😃

Ty i tutka paryska codziennie kogoś wywołujecie żeby prowokować i afery kręcić więc nie udawaj takiego Jezuska 😁

• Haha 1

5 minut temu, Get Out napisał:

Bez powodu raczej nie jest pobudzona aż tak i drugi dzień. To są epizody jakiejś choroby psychicznej . Zresztą tutka paryska sama pisała że będzie tam poruszać jakiś swój problem natury psychicznej. 😅

mowisz ze ty nie bez powodu sie tak pobudzasz z ojcem w wannie ? a juz rozumiem 

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

p[isz ze masz piekne dlugie wlosy jak napiszesz 100 razy to wyrosna 😄 poza wlosami nic ci podobno nie brakuje to z reszta nie musisz wmawiac 😄

Podobno salowa ma męża

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Znowu wzięłaś dosłownie jakis zart i brandzlujesz sie do tego ze libed w 2022 walnął coś takiego na odczepnego? Ja nawet nie pamietam takiej sytuacji ale zapewne masz skriny.

ty naprawdę masz coś z banka nie teges 😃

Ty też złapiesz jakieś słowo co kto napisał  i zaczynasz tym żyć aż hipokryzja ci się uszami ulewa 😁

6 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

No ale to jest fałsz. Ja z takimi ludźmi się nie zadaje bo to poniżej mojej godności. Albo na mnie sråsz jawnie i konsekwentnie albo do widzenia zegnam oziemblo

powiem ci ze jak sie raz przerzucalem z toba wyzwiskami noca w maju gdzies to mnie tez zglaszala nie tylko ciebie i tez bana wylapalem 😄

ja nie wiem co postronnym ludziom przeszkadza ze dwie osoby sie wyzywaja wzajmnie 😄

a raz jak zalozylem temat bekowy "gratulacje dla bandziora ze zostal przegrywem dnia" bo wygralas dzien na kafeterii to tez mnie zglosili i tez mi bana za to dali 😄

a ja tylko chcialem docenic to ze masz nick juz ktorys dzien z rzedu i nawet najwiecej lajhkow zebralas 😄 a zgloszone bylo ze hejt 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

mowisz ze ty nie bez powodu sie tak pobudzasz z ojcem w wannie ? a juz rozumiem 

Oprócz ciebie i paryskiej tutki nikt tu nie pisze o ojcu w wannie . A jeszcze salowa i może cierpicie na tą samą chorobę. 😅

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

Konczysz już od godziny. Zawsze tak długo ci idzie?

Ja na szczęście nie spieszę sie do roboty ani do gowniakow na wywiadówkę matko roku na szczycie rankingu forbesa 😝

spokojnie nie bój sie widze ze jesteś sama na placu boju tzn z widmokiem ale to jak sama 😃 nie musisz uciekac. Ale pewnie przyjdzie salix i cie dogrilluje 

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

Z mojej perspektywy ma trochę racji... robisz za jej bodyguarda a czy to dobrze czy źle to już Wasza sprawa.

Kiedyś chyba była odwrotna sytuacja. : )

10 minut temu, Get Out napisał:

Haha ten jak uważnie mnie tam czyta na tej nerwicy , z roboty wywalili? Śniegu nie ma w sumie logiczne, kumam. Ale byłabym wdzięczna gdybys mnie nie stalkowal 🙂

Edytowano przez libbi_sztisel

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się