Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Mam to głęboko w mojej pięknej i nie płaskiej 😜

👀

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

nie przed chwila pisalem jhak ty robisz po tym jak masz atak szalu i ojca w wannie a nie ze ja zglaszasz. 

Bredziłeś że piszę jakieś litanie skarg do jakiejś Marty żeby banowała, a po chwili twierdzisz że kto inny zgłasza. Masz schizofrenie czy za dużo piw wjechało i ci się wszystko miesza.😅

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Super naprawdę ekscytuje mnie zad zakompleksionej głupiej grazy z kafe. Coś jeszcze ważnego masz mi do przekazania? 

Ale trzeba przyznać, że wie jak cię odpalić. 😅

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

tak spokojnie mozna znalezc w twoich postach taki ktory mozna zglosic poza tym niektore modki sa niepelnosprytne i wystarczy zglosic wiele normalnych postow 😄

To już jakby nie mój biznes kogo WP zatrudnia. Wyzwiska to hejt nie ma co filozofii doprawiac

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

to ty dzwonbilas od paru godzin a jak przyszly to biegniesz do pani na skarge tak samo jak magda zawsze ludzi wku...wia a pozniej im pisze zgloszone. 

to jakas jednostka chorobowa chyba

Ale gdzie ja dzwoniłam? Przecież założyła nowe forum myślałam że tam już zostanie

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

tak spokojnie mozna znalezc w twoich postach taki ktory mozna zglosic poza tym niektore modki sa niepelnosprytne i wystarczy zglosic wiele normalnych postow 😄

Zglos te dzidę jak masz coś na podorędziu;) będzie młodsza . Ja tez zaraz sie cofnę w tym temacie 

Edytowano przez libbi_sztisel

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Mam to głęboko w mojej pięknej i nie płaskiej 😜

Moja jest okrągła i odpowiednio wyeksponowana 😄

• Haha 1

7 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Ekhm hehe ale śmieszne, widmoku w spódnicy. Dla mnie jesteś już od jakiegos czasu w jednej szufladzie z nim, good job!

a teraz ja ci mowie bez odbioru & wypjerdalaj bo juz mi sie znudziłaś 😘

Mnie nie mieszaj w ten konflikt, bo jestem bardziej obserwatorem jak tutka paryska się miota bezradnie .😅

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Ale gdzie ja dzwoniłam? Przecież założyła nowe forum myślałam że tam już zostanie

Biedna myślałaś ze tam zostanę żebyś spokojnie mogła tu kreować 4-ta osobowośc oraz gawędzić o moim alkoholizmie? I ze nikt nie będzie miał z ciebie beki ;)? Oj chyba dla ciebie zostanę 😍

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

to ty dzwonbilas od paru godzin a jak przyszly to biegniesz do pani na skarge tak samo jak magda zawsze ludzi wku...wia a pozniej im pisze zgloszone. 

to jakas jednostka chorobowa chyba

Wystarczy nie wyzywać w furii. To nie będzie co zgłaszać. Kulturalnie się nie da?

Zglos te dzidę jak masz coś na podorędziu;) będzie młodsza . Ja tez zaraz sie cofnę w tym temacie 

Babcia moja mówiła "na podorędziu " i widzisz często dajesz wyraz temu że jesteś mocno wiekowa już 😅

W ogole wow nie wiedziałam ze zalozylam forum nowe 😃 propsy dla mnie

tak właśnie ten ostry ołówek kafeterii potrafi przekazać najprostsza informacje 😃 patrzcie i uczcie sie

i znowu nie wiem czy wredna czy po prostu tłuk czy mix idealny 😀

• Haha 1

Biedna myślałaś ze tam zostanę żebyś spokojnie mogła tu kreować 4-ta osobowośc oraz gawędzić o moim alkoholizmie? I ze nikt nie będzie miał z ciebie beki ;)? Oj chyba dla ciebie zostanę 😍

Twój narzeczony lipedo po szkole specjalnej darł z ciebie łacha że jesteś alkusem , a później masz pretensje że postronni bekę mają z tego. 😅

W ogole wow nie wiedziałam ze zalozylam forum nowe 😃 propsy dla mnie

tak właśnie ten ostry ołówek kafeterii potrafi przekazać najprostsza informacje 😃 patrzcie i uczcie sie

i znowu nie wiem czy wredna czy po prostu tłuk czy mix idealny 😀

Jeszcze trochę i dojdziesz. Ewidentnie choroba dwubiegunowa. 😅

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dùpa jak dùpa. 55 lat to już nie czas na latanie z golom dùpom po lesie.

• Haha 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Wystarczy nie wyzywać w furii. To nie będzie co zgłaszać. Kulturalnie się nie da?

Przestań z siebie swieta robić bo twoje bluzgi od zapijaczonych menelic imigrantek nie uszły uwadze moderacji;) nie udawaj ofiary losu tu jest naprawdę 10 osób na krzyż i już naprawdę kon jaki jest kazdy widzi. Czasy twojego bycia ofiara już minęły, obecnie jestes taki trochę team widmok;) wiele osób ma świadomość twoich manipulacji i lubowaniu sie w podqrwianiu innych a następnie robienia z siebie słodkiej idjotki tudzież ofiary. Ale grazyna, serio, nawet miecz stwierdził ze jesteś poyebana 😉 wiec nie mecz sie, prawda cie wyzwoli 

Przestań z siebie swieta robić bo twoje bluzgi od zapijaczonych menelic imigrantek nie uszły uwadze moderacji;) nie udawaj ofiary losu tu jest naprawdę 10 osób na krzyż i już naprawdę kon jaki jest kazdy widzi. Czasy twojego bycia ofiara już minęły, obecnie jestes taki trochę team widmok;) wiele osób ma świadomość twoich manipulacji i lubowaniu sie w podqrwianiu innych a następnie robienia z siebie słodkiej idjotki tudzież ofiary. Ale grazyna, serio, nawet miecz stwierdził ze jesteś poyebana 😉 wiec nie mecz sie, prawda cie wyzwoli 

Ej. Wystarczy. 

• Haha 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

Twój narzeczony lipedo po szkole specjalnej darł z ciebie łacha że jesteś alkusem , a później masz pretensje że postronni bekę mają z tego. 😅

Tak i ojciec mi wchodził do wanny 😉 twoj głos w dyskusji jest niezwykle cenny 

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Dùpa jak dùpa. 55 lat to już nie czas na latanie z golom dùpom po lesie.

Mam nadzieje, ze jutro dotrwasz z tym kontem 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Mam nadzieje, ze jutro dotrwasz z tym kontem 😄

A czyli to ty. Napisałam prawdę. W pewnym wieku pewne rzeczy som niesmaczne. Nawet u dzenifer Lopez 

10 minut temu, 250GodzinTak napisał:

a nie mowielem ze obje piszecie te same zachwyty nad soba mimo ze nikt nie pyta 😄

piszcie sobie moze wzajemnie jedna o drugiej bedzie lepiej wygladalo 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

5 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Nie rozumiesz słowa imigrantka? Sprawdz w slowniku

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

Tam będzie udawała prawą i szlachetną pod płaszczykiem kulturki, a tutaj musi pokazać prawdziwą twarz. 😅A nie możecie pokazać na tamtym forum kogo goszczą i jak tutka bluzga. 😁

9 minut temu, Qwerty88 napisał:

kulturalnie znaczy sie trzeba pisac "(tu wsatwiamy inwektywe) ta ktora ma z kazdytm banem mlodszy nick" i wtedy jest ok jak nie piszesz bezposrednio do kogos ? 

przeczytaj swoje posty sama zaczynasz a pozniej biegniesz na skarge nikt o tobie nie wpsominal w tym temacie bo ich nie bylo to ty zaczelas. druga magada plus rozum widmoka

8 minut temu, Get Out napisał:

Jeszcze trochę i dojdziesz. Ewidentnie choroba dwubiegunowa. 😅

dr widmok postawil diagnoze 😄 a zawsze sie rzuca jak ini stawiaja 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się