Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

co ty jezu znowu wymyslasz po co skladac komputer jak zlozony kosztuje tyle samo co czesci bo jak doliczysz 10 paczek w ktorych te czesci przyjda to wyjdzie praktycznie to samo dlatego juz nikt nie sklada komputerow dla siebie bo to sie nie oplaca a po co za darmo pracowac

od ciastek jest miażdzyca tak napisal dr libed 😄 pokaz paznokcie a powiem ci kim jestes 😄

Może ktoś jeszcze składa, tylko też nie bardzo rozumiem po co.

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

chyba jak w biedronce jest promka 12+12 gratis i nic nie jesz poza piwem 😄

jak mozna przezyc tydzien za 60zł doradzcie 

Ja własnie nie wiem. Hipotetycznie gdyby nawet cały tydzien jesc sam chleb z serem i wedlina to i tak nie da rady. 

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Może ktoś jeszcze składa, tylko też nie bardzo rozumiem po co.

no sklepy skladaja zamawiasz czesci i mas zkomputer w wiekszosci sklepow z czesciami jak sobie wybierzesz to ci za darmo zloza

no sklepy skladaja zamawiasz czesci i mas zkomputer w wiekszosci sklepow z czesciami jak sobie wybierzesz to ci za darmo zloza

I w takim razie po co się zajmowac skladaniem? Tego nie rozumiem, ale moze ktos ma takie hobby?

Edytowano przez Hypedotella

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

co ty jezu znowu wymyslasz po co skladac komputer jak zlozony kosztuje tyle samo co czesci bo jak doliczysz 10 paczek w ktorych te czesci przyjda to wyjdzie praktycznie to samo dlatego juz nikt nie sklada komputerow dla siebie bo to sie nie oplaca a po co za darmo pracowac

wysyłka byla darmowa chyba powyżej tysiąca złotych. Tam doliczali za złożenie. W komputronik to bylo kupowane.

51 minut temu, Thoosa napisał:

I słusznie, w końcu nie często wychodzisz na przepustki ze szpitala, nie ma co sobie żałować. 😊

Czy to znaczy, że Hypedotella nadal jest chora? 😞

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

I w takim razie po co się zajmowac skladaniem? Tego nie rozumiem, ale moze ktos ma takie hobby?

Syn chcial zobaczyć jak sie składa więc też dlatego samemu chcieliśmy.

• Haha 1

jestes naprawde bekowa 😄

Ty też 😆

• Haha 1

Ide kochani, musze zarobić na buły z serem czy z kurakiem 😽 miłego dnia, pa pa 😺

Edytowano przez Hypedotella
  • Like 1

29 minut temu, włosynarękach napisał:

Wow to masz dziurę w brzuchu imponująca, coś o tym wiem 🧸

O, żyjesz. 😄 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Nie rozumiem kontekstu, bo nie mam czasu wszystkich wpisów śledzić, ale cy dobrze zrozumiałem, że kupiliście części do PC i sami je sobie złożyliście w peceta, a Libeda to śmieszy?

Jeżeli dobrze zrozumiałem, to był to znakomity pomysł. Gdyby nie to, że sam składałem sobie komputery od dziecka, instalowałem systemy operacyjne, formatowałem dyski itp, kawał mojego życia potoczyłoby się zupełnie inaczej... to jest wspaniała sprawa uczyć młodych chłopców składać sobie komputery, podstaw informatyki itd... jak klocki lego - kształtuje umysł, pobudza kreatywność, buduje podstawową wiedzę i zrozumienie jak działa komputer, z czego się składa.

Edytowano przez RC Plus

5 minut temu, Onaaaa napisał:

akcja #polskieonuce rozszerzyła się już z wykopu na X xD szkoda, że promyczek nie ma fb, na pewno byłyby u niego ciekawe materiały do zescreenowania 😄 

7 chlebków i 7 pasztetów to jest koszt około 40 zł. Do tego margarynę za 5 zł dla urozmaicenia i uzupełnienia witamin. 20 zł w kieszeni na chlańko ☺️

Przed chwilą, RC Plus napisał:

Nie rozumiem kontekstu, bo nie mam czasu wszystkich wpisów śledzić, ale cy dobrze zrozumiałem, że kupiliście części do PC i sami je sobie złożyliście w peceta, a Libeda to śmieszy?

Jeżeli dobrze zrozumiałem, to był to znakomity pomysł. Gdyby nie to, że sam składałem sobie komputery od dziecka, instalowałem systemy operacyjne, formatowałem dyski itp, kawał mojego życia potoczyłoby się zupełnie inaczej... to jest wspaniała sprawa uczyć młodych chłopców składać sobie komputery, podstaw informatyki itd... jak klocki lego - kształtuje umysł, pobudza kreatywność.

Tak i podobno to śmieszne a Młody jest w podstawówce i chcial złożyć I mu na tym zależało i podniecony taki był. Ręce mu sie trzęsły jak procesor wkładał.

2 minuty temu, Malowany napisał:

7 chlebków i 7 pasztetów to jest koszt około 40 zł. Do tego margarynę za 5 zł dla urozmaicenia i uzupełnienia witamin. 20 zł w kieszeni na chlańko ☺️

Gdzie klopsy? 🤔

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Tak i podobno to śmieszne a Młody jest w podstawówce i chcial złożyć I mu na tym zależało i podniecony taki był. Ręce mu sie trzęsły jak procesor wkładał.

Będziesz tego żałowała, gdy już pokłócisz się z promyczkiem, a pokłócisz. Każda w końcu opuściła Jukon. 😄 

1 minutę temu, otake napisał:

Będziesz tego żałowała, gdy już pokłócisz się z promyczkiem, a pokłócisz. Każda w końcu opuściła Jukon. 😄 

Nie jestem osobą kłótliwą.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

To jest piękne... to jest dla młodego umysłu przygoda, doświadczenie. Może będzie programistą, informatykiem w przyszłości, może go to zainspiruje... najlepsi programiści dziś na rynku zaczynali od prostych poleceń w BASICu Commodore 64 i od instalowania kart rozszerzeń Zorro w Amigach 😆 

Jeżeli będę miał kiedyś syna, to oczywiście, że pierwszy komputer złoży sobie sam, z moją asystą... oczywiście, że będziemy budować z klocków lego... będziemy ćwiczyć kreatywność, a nie siedzieć  w tablecie po szkole aż do wieczora...

Tu nie ma nic śmiesznego, to bardzo dobre doświadczenie. 

Edytowano przez RC Plus
  • Like 1

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nie jestem osobą kłótliwą.

Ale promyczek jest, bardzo zresztą nie lubi bezkonfliktowych osób takich jak Klaudiusz. 😄 

2 minuty temu, otake napisał:

Ale promyczek jest, bardzo zresztą nie lubi bezkonfliktowych osób takich jak Klaudiusz. 😄 

Jak go poklepuja po plecach i się podlizuja to lubi bo czuje dużo estrogenu.

Edytowano przez włosynarękach

5 minut temu, Malowany napisał:

no nie wiem chleb jakis normalny ciemny to z 5zl taki biedronkowy ktory wystarcza na kolecaje i czasami jeszcze zostanei kawalek na sniadanie 😄 gdzie ty mas zchleb po 2zl pasztet to pewnie bedzie bo wiadomo ze  tluszcz zwierzecy to odpad do utylizacji wiec zamiast to utylizowac to zrobia pasztet

6 minut temu, Onaaaa napisał:

smioeszne bo jeszcze przedwczoraj domy projektowalas 😄

a ogolnie to nie napisalem ze smieszne tylko bezsensowne bo kosztuja czesci tyle co zlozony komputer wiec po co pracowac za darmo ?

4 minuty temu, RC Plus napisał:

To jest piękne... to jest dla młodego umysłu przygoda, doświadczenie. Może będzie programistą, informatykiem w przyszłości.

tak tak a jak wybuduje zamek z piasku to bedzie architektem jak jez. 

gadasz jak kaznodzieja

9 minut temu, Malowany napisał:

To po ile kupujesz chlebek? 😲

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

To po ile kupujesz chlebek? 😲

Po 3 zł krojony w biedronce, albo nawet mniej niż 3 zł

a jak z dzieckiem jezdzisz na rowerze to bedzie kolarzem 😄

ciekawe co rodzice robili z dzieckiem ze w doroslym zyciu katalizatory wycina 😄 moze ogrodek plewili 😄

Przed chwilą, Malowany napisał:

Po 3 zł krojony w biedronce, albo nawet mniej niż 3 zł

Naprawde? Chodziłam wczoraj po Śródmieściu, ja takiego nie widziałam. 😲

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Naprawde? Chodziłam wczoraj po Śródmieściu, ja takiego nie widziałam. 😲

Jest nawet mniej jak 3 zł.

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

gadasz jak kaznodzieja

Ty jesteś płytki i cyniczny do bólu. Doświadczenia nie kreują, nie inspirują ludzi? Januszowe podejscie, a złożyć i mieć spokój, niech tam siedzi w pokoju i se gra, a ja będę mieć spokój... nie na tym to polega, coś ci umyka 😉

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no nie wiem chleb jakis normalny ciemny to z 5zl taki biedronkowy ktory wystarcza na kolecaje i czasami jeszcze zostanei kawalek na sniadanie 😄 gdzie ty mas zchleb po 2zl pasztet to pewnie bedzie bo wiadomo ze  tluszcz zwierzecy to odpad do utylizacji wiec zamiast to utylizowac to zrobia pasztet

smioeszne bo jeszcze przedwczoraj domy projektowalas 😄

a ogolnie to nie napisalem ze smieszne tylko bezsensowne bo kosztuja czesci tyle co zlozony komputer wiec po co pracowac za darmo ?

gadasz jak kaznodzieja

Nie kosztują tyle samo części co złożony komputer w tym sklepie co kupowałam. Była dopłata cos 300zl. Poza tym syn chciał sobie złożyć więc złożył. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się