Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

U mnie się trzyma cało zime

Jesteś mulatką? 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Jesteś mulatką? 

Podejrzewam ze to nie geny tylko wakacje.😄

Ja się nie opalam więc u mnie też trzyma całą zimę 😂

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Coś mnie ominelo ? 🤣

Elka poleca klub w Warszawie na orgie. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Elka poleca klub w Warszawie na orgie. 

A Bapka wykorzystuje mój fejm dla swoich zasięgów 😜

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ruda twierdziła, że zawsze gdzieś z Daddym wychodzą, a tu Daddy pisze, że siedzą przed kanapą i na imprezy z orgią nie pójdą 😅

Jak poszłaś dostała znowu atak =Zaczęła mnie wyzywać od bezpłodnych rozwódek, wpadła w jakąś histerie. Niech doda, że związała się z rozwodnikiem i wychowuje jego dziecko, bo sama nie ma i nie wie, czy będzie mieć. 

Biedna kobieta, o krok od postradania zmysłów 😜 zamiast młoda para jakoś zacieśniać więzi małżeńskie to latają po forum i hejtują kulturalnych ludzi oboje. Nie wróży to dobrze dla ich małżeństwa

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Biedna kobieta, o krok od postradania zmysłów 😜 zamiast młoda para jakoś zacieśniać więzi małżeńskie to latają po forum i hejtują kulturalnych ludzi oboje. Nie wróży to dobrze dla ich małżeństwa

Jestesmy razem od 2020 roku. Jaka mloda para? To dasz te kilka argumentów czy nie? Bo inaczej kończymy imprezę. 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Jestesmy razem od 2020 roku. Jaka mloda para? To dasz te kilka argumentów czy nie? Bo inaczej kończymy imprezę. 

Zaręczyny były na Boże Narodzenie, ślub kilka miesięcy później. Nie macie nawet roku stażu małżeńskiego. To JEST młode małżeństwo, niezależnie od tego, czy to będziecie wypierać, czy nie. A jak kończymy? U ciebie czy u mnie? 😜

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

A co to jest 5 lat xD

Wiem. Ale to nie jest jakis świeży związek. 

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Dziecko ma 10 lat, czyli urodzone w 2015 r. Twierdziłeś, że 5 lat się męczyłeś z byłą żoną po urodzeniu dziecka. Ewka twierdzi że poznała cie jak byłeś po rozwodzie. To ten rozwód dostaliście w miesiąc? 😜

Dziwie się kobietom ze sie wiążą z chłopem z takimi małymi ogonami. Zamiast wziąć se kawalera bez zobowiązań to biorą bagaż z doczepionym lafufu

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

A po co się tłumaczysz w ogóle. Zachowaj coś dla siebie

Nie wstydzę się.

13 minut temu, Qwerty88 napisał:

Przecież to wy ich hejtujecie i część z was z pewnością nie jest w tym kulturalna.

2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Dziwie się kobietom ze sie wiążą z chłopem z takimi małymi ogonami. Zamiast wziąć se kawalera bez zobowiązań to biorą bagaż z doczepionym lafufu

Proszę Cię 😅😅😅

32 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ruda twierdziła, że zawsze gdzieś z Daddym wychodzą, a tu Daddy pisze, że siedzą przed kanapą i na imprezy z orgią nie pójdą 😅

Jak poszłaś dostała znowu atak =Zaczęła mnie wyzywać od bezpłodnych rozwódek, wpadła w jakąś histerie. Niech doda, że związała się z rozwodnikiem i wychowuje jego dziecko, bo sama nie ma i nie wie, czy będzie mieć. 

Czy to się działo w jakiejś alternatywnej rzeczywistości i ta histeria jest teraz z tobą w pokoju? 🙂

Chora kobieta. Pomijajac, ze czy ona znowu jest tu w kazdej minucie? 

4 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Nie wstydzę się.

Napisałeś, że nie pójdziemy na orgię i opóźnione pudło miało z tym problem? 😉 Nie wiem, czy dobrze rozumiem 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się