Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Miecz

Temat zablokowany, więc...

Polecane posty

3 minuty temu, yeya napisał:

Zgadza się. : ) Możliwe, ale jeśli widzisz jacy są tu to tym bardziej nie masz ochoty przebywać z takimi osobami tam bo nigdy nie wiadomo jacy będą za jakiś czas wobec nas... raczej tak patrzę na tę sytuację.

Oboje z kijami w düpie i antypatyczni więc nawet gdyby codziennie tutaj dawali dowody jak pomagają ludziom , to niczego nie zmieni . A jak ktoś jest po ich stronie , to ma w tym interes.😁

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Śliwko w Tesli, a może się tak przedstaw chociaż? Jeśli ktoś od dekady buduje wizerunek człowieka sukcesu (wcześniej potężna mitomania, czego to on nie robił, nawet teraz jakieś wstawki o negocjacjach itp.), a potem gubi się przed rozlicznymi kobietami we własnych kłamstwach i wysyła nudesy, bez zadbania o to, co widać na drugim planie, to dlaczego ja mam mieć skrupuły? To on mnie hejtuje, nęka nawet niegdysiejszą (?) koleżankę (nie wiem, jaki obecnie jest status Pokraki) za to, że traktuje mnie normalnie. Dziś naprodukował iks stron aluzji, tylko dlatego, że wymieniłyśmy ze 4 posty na temat skłonności pedo Polańskiego i Allena. To jest normalne? Nie. 

A teraz poproszę o szczegółowe info na mój temat. Tylko bez hejterskich wstawek. 

2 minuty temu, Miecz napisał:

Mnie co innego dziwi. Skąd nagle wie tyle na mój temat?

to są te enigmatyczne informatorki z ero, od nich ma fotki twojego przyrodzenia i meblościanki z prlu

Konkretnie: mój wiek, gdzie mieszkam i jak mieszkam. Tyle wystarczy. Słucham.

15 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Czy ja się w końcu kiedyś ciebie pozbędę? 

Kiedyś na pewno, ale na te chwilę musisz się ze mną użerać.

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Wszystko da się zrobić… ☂️ 

Haha nie chciałem żeby to tak zabrzmiało i to był tylko przykład. Ale faktem jest że płaską jeszcze  na ero tak spamowali że własnych postów nie widziała i to było skuteczne. 😁 

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Śliwko w Tesli, a może się tak przedstaw chociaż? Jeśli ktoś od dekady buduje wizerunek człowieka sukcesu (wcześniej potężna mitomania, czego to on nie robił, nawet teraz jakieś wstawki o negocjacjach itp.), a potem gubi się przed rozlicznymi kobietami we własnych kłamstwach i wysyła nudesy, bez zadbania o to, co widać na drugim planie, to dlaczego ja mam mieć skrupuły? To on mnie hejtuje, nęka nawet niegdysiejszą (?) koleżankę (nie wiem, jaki obecnie jest status Pokraki) za to, że traktuje mnie normalnie. Dziś naprodukował iks stron aluzji, tylko dlatego, że wymieniłyśmy ze 4 posty na temat skłonności pedo Polańskiego i Allena. To jest normalne? Nie. 

Przecież to co napisałem wyżej odnosi się dosłownie do każdego kto Cię skrytykuje lub z kim zaczynasz wojować, a nie tylko do Miecza, więc zbędne Twoje tłumaczenia.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

to są te enigmatyczne informatorki z ero, od nich ma fotki twojego przyrodzenia i meblościanki z prlu

Dajmy się jej wypowiedzieć. Skoro to nie jest hejt to musi nosić w sobie znamiona prawdy.

28 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Wyrobiłaś się 😍Moja szkoła 😝

Kupiłem sobie dziś dobry kawior i masło truflowe. Ciekawe co na to komornik 🤔

8 minut temu, Dirty Sanchez napisał:

Nie puchaczu, to pochodzi od klapek na oczy dla koni. 😄 

Chodzi ci o blinkery przysłaniające oczy konia, dopinane do ogłowia w celu ograniczenia widoczności?

2 minuty temu, Miecz napisał:

Konkretnie: mój wiek, gdzie mieszkam i jak mieszkam. Tyle wystarczy. Słucham.

Na tej samej zasadzie co z deską serów wyszło , bo priv bywa dziurawy . 😁

7 minut temu, Miecz napisał:

A teraz poproszę o szczegółowe info na mój temat. Tylko bez hejterskich wstawek. 

Mieczu, nie będę szukała na starych privach dowodów na to, że byłeś mitomanem, onanistą i hejterem, który był zwykłym idio.tą, a nie makiawelistycznym manipulatorem i przesadził ze zbyt dużą liczbą kłamstw zbyt dużej liczbie kobiet. A te, które nie były zainteresowane tobą, namiętnie hejtował. Ja ciebie pierwsza nie zaczepiam, jesteś nudny do zerzygu i potężnie nienormalny. To tobie się wydaje, że prowadzisz tu krucjatę. 

Edytowano przez KróliczekZły

Słucham Eve. Co masz do powiedzenia na mój temat? Rozumiem, że jesteś zajęta przyrządzaniem kolacji. Mam czas. Poczekam.

40 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Tak więc czepianie się Ewy i robienie z niej strasznej hejterki jest śmieszne

🤣🤣🤣

1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał:

Przecież to co napisałem wyżej odnosi się dosłownie do każdego kto Cię skrytykuje lub z kim zaczynasz wojować, a nie tylko do Miecza, więc zbędne Twoje tłumaczenia.

Skoro nie oczekujesz mojego komentarza, to nie pisz do mnie, multikonciarzu. Jesteś tchórzem, który się nawet nie potrafi "podpisać", tylko przyjmuje przekręcone nicki innych. Bez odbioru dalszego. 

• Like 1

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Mieczu, nie będę szukała na starych privach dowodów na to, że byłeś mitomanem, onanistą i hejterem, który był zwykłym idio.tą, a nie makiawelistycznym manipulatorem i przesadził ze zbyt dużą liczbą kłamstw zbyt dużej liczbie kobiet. A te, które nie były zainteresowane tobą, namiętnie hejtował. Ja ciebie pierwsza nie zaczepiam, jesteś nudny do zerzygu i potężnie nienormalny. Ty tobie się wydaje, że prowadzisz tu krucjatę. 

Czy to jest odpowiedź na moje pytanie, czy kolejna fala insynuacji hejterskich? Możemy przejść do konkretów?

1 minutę temu, Miecz napisał:

Słucham Eve. Co masz do powiedzenia na mój temat? Rozumiem, że jesteś zajęta przyrządzaniem kolacji. Mam czas. Poczekam.

Ja już wszystko napisałam. Kto pamięta i wie, ten pamięta i wie. Nie domagaj się dowodów w postaci zdjęcia siwego ptaka, nie zbieram śmieci. 

Spadam. 

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Skoro nie oczekujesz mojego komentarza, to nie pisz do mnie, multikonciarzu. Jesteś tchórzem, który się nawet nie potrafi "podpisać", tylko przyjmuje przekręcone nicki innych. Bez odbioru dalszego. 

Nerwy Ci puszczają. Możesz merytorycznie się wypowiedzieć? Teraz robisz z siebie kolejny raz pośmiewisko.

4 minuty temu, Miecz napisał:

Dajmy się jej wypowiedzieć. Skoro to nie jest hejt to musi nosić w sobie znamiona prawdy.

A jakie to ma znaczenie jaka jest prawda? Czy ja kiedykolwiek potwierdziłam że prowadzę warzywniak we własnej kuchni? Hejterki tak orzekły, więc to musi być prawda

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Ja już wszystko napisałam. Kto pamięta i wie, ten pamięta i wie. Nie domagaj się dowodów w postaci zdjęcia siwego ptaka, nie zbieram śmieci. 

Spadam. 

To hejt a nie coś co można poważnie traktować. Rozumiem, że wszystko sobie wymyśliłaś? W takim razie Twoje "spadam" traktuję bardzo poważnie.

7 minut temu, Get Out napisał:

Haha nie chciałem żeby to tak zabrzmiało i to był tylko przykład. Ale faktem jest że płaską jeszcze  na ero tak spamowali że własnych postów nie widziała i to było skuteczne. 😁 

Zobacz, jakie to żenujące. Koleżaneczek zabrakło, to zarówno ona jak i ten ciamajdowaty gapa zawinęli się na pięcie i do widzenia. Takie to właśnie silne jednostki. 

1 minutę temu, Miecz napisał:

Stary piernik, który skamlal jak pies o cyberka. Wymieniłeś kilka priv z jedną z userek, po których traktowałes ja już jak swoją żonę i byłeś zazdrosny, że pisze z kimś innymi. Stary zaburzony cap. Żałosne

Lekarzu, czy tam doktorze z Zielonej Góry, masz wspaniałą żonę. Nic tylko pozazdrościć.

Edytowano przez Miecz

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Stary piernik, który skamlal jak pies o cyberka. Wymieniłeś kilka priv z jedną z userek, po których traktowałes ja już jak swoją żonę i byłeś zazdrosny, że pisze z kimś innymi. Stary zaburzony cap. Żałosne

Jestem chyba czwartym męskim nickiem któremu piszesz to samo. W ten sposób nie zaistniejesz.

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Dzień dobry. Czy chodzi o Elcie? 😎

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

A jakie to ma znaczenie jaka jest prawda? Czy ja kiedykolwiek potwierdziłam że prowadzę warzywniak we własnej kuchni? Hejterki tak orzekły, więc to musi być prawda

Co mam Ci napisać?

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Mieczu, ty nawet masz problem z ustaleniem, w którym roku się urodziłeś. Wybierając wiek dalej puszczać wodze fantazji pewnie jest łatwo.

Nie mam najmniejszego problemu, to Twoja koleżanka ma ze mną problem.

1 godzinę temu, Miecz napisał:

Starość. Muszę sam sobie to wbić do łba.

Najlepiej zapisz na kartce, która powieś na lodówce. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się