WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: No dalej jaki problem widzisz powiedzieć o czym teraz w ogóle myślisz? O twojej cìpci zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak się to ma do postu który zacytowałeś? Wspominałeś swoje płacze dzisiejsze z własnej doopy, zapominając o moich wcześniejszych nad Twoją krzywdą, to Cię pojaśniłam. A Ty tu wyjeżdżasz z czymś co przez telefon gadałam, nijak się pewnie to ma do mojego postu który zacytowałeś wyżej. Edytowano 3 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Płakałeś jej do słuchawki? Klękajcie narody. No i huy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu A Jezus na patyku patrzy na to z zażenowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No dalej jaki problem widzisz powiedzieć o czym teraz w ogóle myślisz? No już tobie nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: No i huy Idźcie może na ogólny naradzić się czy wprowadzić inny prospekt tak goł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 223 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: No i huy Ty naprawdę jesteś zaburzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: No już tobie nie powiem Bełkoczesz coś pewnie po alko bo ni kupy ni doopy się to nie trzyma, mój post który wyżej zacytowałeś i jakaś wzmianka z telefonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ty naprawdę jesteś zaburzony. Jestem normalny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu A ssijta mi pento Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Jestem normalny! Nayebany w pierwszej kolejności, teraz to widzę w tych postach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 56 Napisano 3 godziny temu HAHAHA PIEPRZOWA JAKA OBURZONA BEZECEŃSTWAMI KAFETERIAN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu Właśnie pieprz miała zadzwonić jak stiwi londer na wspólne jeczenie i gdzie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Bełkoczesz coś pewnie po alko bo ni kupy ni doopy się to nie trzyma, mój post który wyżej zacytowałeś i jakaś wzmianka z telefonem. Tak jak twoje tłumaczenia " ty nie chciałeś, mi się chciało, nie chciałam z nim, ale musiałam, bo czułam presję, nic do niego nie czuje, zgrabnie pisał i umysł zaczął działać, to jest tak samo, jakbyś sąsiadkę zobaczył nago i się podniecił" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 223 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Jestem normalny! Nie, nie jesteś. Tego samego dnia piszesz, że rzygać ci się chce, jak cię cytuje, ośmieszasz ją a jednocześnie wypłakujesz się jej do słuchawki. Border alert. z daleka od takich chłopów, aż dziwne, że jakieś na ciebie lecą, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Pośmiane. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu Presja pełnych jaja smalca zawsze wzbudza emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Nayebany w pierwszej kolejności, teraz to widzę w tych postach. To akurat bez różnicy, bo znasz finał tej historii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Tak jak twoje tłumaczenia " ty nie chciałeś, mi się chciało, nie chciałam z nim, ale musiałam, bo czułam presję, nic do niego nie czuje, zgrabnie pisał i umysł zaczął działać, to jest tak samo, jakbyś sąsiadkę zobaczył nago i się podniecił" Idę stąd bo nie ma sensu z Tobą gadać jak jesteś nachlany. Coś tam wybełkotałeś co nie było żadnym odniesieniem merytorycznym do mojego postu o tym że tylko płaczesz nad własnym bólem i się teraz zapętliłeś i nie wiesz co odpowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To akurat bez różnicy, bo znasz finał tej historii Myślę lepiej niż Ty teraz masz na myśli w tym poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Presja pełnych jaja smalca zawsze wzbudza emocje Wypierdalaj wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Właśnie pieprz miała zadzwonić jak stiwi londer na wspólne jeczenie i gdzie jest Czekam na twój numer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu Zwal mu na zgodę sapionc a wszystko wróci do normy. Do następnej inby. Jak to u toksykow się odbywa. A kleksiu spjerdolil bo się wystraszył że grazyna się dowie o cyberkach huh dzendz maj majnd tato kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Presja pełnych jaja smalca zawsze wzbudza emocje Czuła się zobowiązana wobec przyjaciela, ale za ślubem pierwsza i to jedyna droga do szczęścia, tylko żeby mąż później nie walił konia do słuchawki (skoro złożył przysięgę) jak dzieci śpią. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 9 Napisano 3 godziny temu A gdzie Madzia? Chciałbym poczytać jej komentarze na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cip napisał: Wypierdalaj wieczorna Ssij mi fredzla uszaty. Liczysz ze znowu ci cycem sypnie szczerbata kafeteryjna jezebel? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie, nie jesteś. Tego samego dnia piszesz, że rzygać ci się chce, jak cię cytuje, ośmieszasz ją a jednocześnie wypłakujesz się jej do słuchawki. Border alert. z daleka od takich chłopów, aż dziwne, że jakieś na ciebie lecą, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Pośmiane. A ja właśnie potrafię docenić gdy faceci w pewnym momencie zauważą co zrobili i przepraszają, a łzy nie są zarezerwowane tylko dla kobiet. Szkoda tylko że facet nie potrafi doprecyzować, że płakał nad bólem swojej doopy, i wspomnieć że ja kilka razy nad jego krzywdą którą mu wyrządzałam. No musi grać ofiarę i tego wyjątkowego faceta w rodzie męskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ZimnyDran napisał: A gdzie Madzia? Chciałbym poczytać jej komentarze na ten temat. Mocne słowa jak na Drania, który nie nosił rajtuz i zmarzł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Zwal mu na zgodę sapionc a wszystko wróci do normy. Do następnej inby. Jak to u toksykow się odbywa. A kleksiu spjerdolil bo się wystraszył że grazyna się dowie o cyberkach huh dzendz maj majnd tato kupa Bajki, że nie wchodzi tutaj, bo się wkur... nie kupuję, ja go nie widziałem tutaj nigdy zdenerwowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Czuła się zobowiązana wobec przyjaciela, ale za ślubem pierwsza i to jedyna droga do szczęścia, tylko żeby mąż później nie walił konia do słuchawki (skoro złożył przysięgę) jak dzieci śpią. Amen Przy takich babach jak ona to się w sumie nie dziwię ze muszą walić pod szczerbate 40 latki ale skąd ta buta jak u czystej kryształowej dziewicy? Wyższa Szkoła spjerdolenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach