WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu Szynszyla czy papjezak. Jeden wuj. Zaprawdę powiadam wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 2 godziny temu Dobra wyyypjerdalam spać z choroszczy Koń znowu nie trafił do bunia niesamowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 443 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak możliwe. Jak ci nie przejdzie do tygodnia będzie źle. mnie 5 minut zawsze starczy, nie wiem jak koledze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak możliwe. Jak ci nie przejdzie do tygodnia będzie źle. Była w moim wieku, podobała mi się rozmawialiśmy patrzyliśmy sobie w oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie chce żadnych zamienników. Nigdy nie piłam i nie piję. Mam dzbanek wody z cytryną, limonką, mięta i to mi wystarczy. Nie kumata jesteś czy o co chodzi. Zaminnik znaczy bez procentów, więc spokojnie wypij wodę z cytrynką i limonką Magda Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 443 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Szynszyla czy papjezak. Jeden wuj. Zaprawdę powiadam wam weto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że nie wróci tutaj. Ogarnij sie Paweł w końcu. W sumie do czego tu wracać, jak tu Choroszcz i Tworki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mnie 5 minut zawsze starczy, nie wiem jak koledze Ale się zauroczyć. Edytowano 2 godziny temu przez Viavia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że nie wróci tutaj. Ogarnij sie Paweł w końcu. Dawno się ogranąłem, to Wy przeżywacie jej brak tutaj szczególnie policjantka Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Viavia napisał: Była w moim wieku, podobała mi się rozmawialiśmy patrzyliśmy sobie w oczy I przez kask poznałeś że z przodu też liceum? Ale wy tam macie fetę ło panie. Nie rozyeb jakiejś babci na pasach na tym swoim popierdku z powodu urojen wsobnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Viavia napisał: Ale się zautoczyć. Zauroczyć ** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu makaron najeebany i bezdomny szuka mieszkania do zrobienia porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: weto To wyłóż pento na stół w gęście protestu aby było bardziej dramatycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wróć dziś w to samo miejsce o tej samej godzinie i może trafisz na nią Na taka drugą trasę gdzie się rozpędza do 140 na godzinę a potem się zwalnia są światła, jak to mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie kumata jesteś czy o co chodzi. Zaminnik znaczy bez procentów, więc spokojnie wypij wodę z cytrynką i limonką Magda A ja ci cały czas pisze, że nie pije i nie chce żadnych zamienników alkoholowych. Co się z tobą dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mnie 5 minut zawsze starczy, nie wiem jak koledze Tak szybko Kurde myślałam że chociaż z 15 minut to zajmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Viavia napisał: Na taka drugą trasę gdzie się rozpędza do 140 na godzinę a potem się zwalnia są światła, jak to mam zrobić? A po co ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja ci cały czas pisze, że nie pije i nie chce żadnych zamienników alkoholowych. Co się z tobą dzieje? Nic, zamiennik to woda lub napój bez procentów to miałem na myśli, więc w czym widzisz problem Magda Nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja ci cały czas pisze, że nie pije i nie chce żadnych zamienników alkoholowych. Co się z tobą dzieje? Kuniec pożądania między wami? To taka gra wstempna te reprymendy. Nie zapomnij o taboreciku bo makrą z metra cięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Viavia napisał: Była w moim wieku, podobała mi się rozmawialiśmy patrzyliśmy sobie w oczy Js tak wpadłam w gościa idąc chodnikiem i co? I tak uciekł. Także żeby zdobyć trzeba chyba zakuć w kajdanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A po co ci to? Tam się spotkałem jak rozpedzilismy do 140 I na światłach. Edytowano 2 godziny temu przez Viavia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dawno się ogranąłem, to Wy przeżywacie jej brak tutaj szczególnie policjantka Boni Ciągle o niej piszesz przecież ja wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nic, zamiennik to woda lub napój bez procentów to miałem na myśli, więc w czym widzisz problem Magda Nie ma problemu. Ten dalej swoje. Jprd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: W sumie do czego tu wracać, jak tu Choroszcz i Tworki Dokładnie stąd najlepiej uciec jak sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ten dalej swoje. Jprd Próbujesz zmienić jego nastawianie pożądliwe aby nie tłumaczyć się z kradzionych udek do których już zdążył se zwalić po 5 razy na każdą nogę. Znam te numery chabeto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 443 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak szybko Kurde myślałam że chociaż z 15 minut to zajmie może kończę w 5 minut za to każda minuta mija jak godzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu makaron niedługo się wprowadza do salowej będzie mieszkał razem z kradzionym gachem matki i buniem w jednym pudle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ja ci cały czas pisze, że nie pije i nie chce żadnych zamienników alkoholowych. Co się z tobą dzieje? Ale napij się zamiennika co ci szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 443 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Viavia napisał: Na taka drugą trasę gdzie się rozpędza do 140 na godzinę a potem się zwalnia są światła, jak to mam zrobić? wynajmij billboard i napisz że jej szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach