Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość Amelia_17
Zastanawiam sie nad tą agencja rores.Sama nie wiem czy to jest taka profesjonalna agencja.Ich jedyna chluba to tylko te kilka dziewczyn które sa w IMG no i oczywiscie Anna Nocon.Nic nie inwestuja w modelke-nawet zdjec im nie robia i nie chca umowy na wylacznosc.Nie chca nawet zobaczyc sie na żywo z modelka zanim ja na stronce umieszcza no i zamiast dzwonic wysylaja e-maile(chyba tak im taniej wychodzi).Nie chce tutaj nikogo obrażać ale niektóre modelki nie są zbyt interesujące,wymagan za duzych tez nie mają.Bardziej przypomina mi to bank twarzy niz profesjonalna agencje.Bylabym tego nawet pewna gdyby nie ta Anna Nocoń....

Gość Czy ja wiem
Julita_22 mnie zadziwiłaś swoimi ćwiczeniami ale może masz racje, nie przekonam się kiedy nie spróbuje - anongostek pozdrawiam!!

Gość zajc
Hihi :) to teraz moja kolez za 20min wychodze z moim ukochanym i zobaczymy bede Jego caly dzien gnebila i skakala mu po pleckach mam na dzieje ze nic mu nie zrobie :) wkoncu nie jestem lekka :) ale co tam p[owydurniam sie z Nim a potem moze bede musial zbierac polamanego z podlogi :D zobaczymy:D napisze Wam jak to wygladalo w trakcie i po... :):) ihihih

Gość Curious
Amelia17-> A ja myślę, że tym bardziej należałoby się zalogować na rores, skoro nie wymagają wyłączności. W razie czego będziesz już tam miała "zaklepane" miejsce, a oprócz tego mozesz szukać szczęścia gdzie indziej. :) /Takl naprawdę uważam, że więcej roli w tym fachu odgrywa szczeście niż to, do jakiej agencji się należy... Mam jeszcze do Was pytanie odnośnie różnuych castingów. Któraś z Was pisała, że była w jakiejś agencji i wysłali ją na casting do reklamy Nestle. Skąd wiadomo o tych castingach? Tzn. wiem, że newsy o nich otzrymują agencje modelek, ale to by znaczyło, że ja, jako mająca mniej niż ze 173 cm wzrostu, nie mam szansy wziąć udziału w takim castingu? Trochę to bez sensu...

Gość meggan
Amelio podzielam twoje zdanie, jednak Curious tez ma swoja racje jesli chodzi o szczescie w tym zawodzie :) A Anna Nocon zostala odkryta tylko dlatego ze poszla na casting IMG. Jesli wiecie cos o takich castingach to prosze zostawiajcie tu informacje, a moze któraś tez zostanie tam odkryta

Gość ta dziewczyna
byla w agencji rores i chetnie odpowie na wasze pytania. Tak powiedziala na jakims forum virriel@tlen.pl podobno nie jest rozowo.

Gość Triska
co to za agencja Network? czy ona jest dobra? Czy jest jakas strona interntowa?

Gość Triska
do tej agencji network nie mozna wyslac maila? Nie maja takze strrony interentowe? A czy ona wysyla modelki za granice? To chyba nie jest dora agencja co? Pomozcie

Gość shera
siema mam 17 latek i bardzi chce zostac modelka..mam do tego dobre predyspozycje...gdzie odbedzie sie najblizszy casting w krakowie???

Gość amelia_17
Do TRISKA =>network models to dobra agencja z kontaktami za granica ich modelki czesto mają sesje w młodzieżowych magazynach.Zajżyj na stronke a sie przekonasz www.networkmodels.com.pl

Gość triska
Dzieki za pomoc, obejrzalam strone i rzeczywiscie jest niezła. Teraz juz cos o nich wiem

Gość niewymiarowa
Hej wam dziewczyny!! Wiecie od jakiś kilku miesięcy dużo myślę nad udziałem w jakimś castingu. Ale zastanawia mnie kilka rzeczy... To, że jedni (znający się na rzeczy) ludzie mówią mi, że świetnie pasuję do zawodu modelki i żebym nie marnowała czasu i szybko szukała jakiś castingów itp., bo mam cudne predyspozycje : 168cm wz. baaardzo długie nogi, wym. 83/62/85 i dobry wiek zeby zacząć -14 lat, a drudzy (również profesjonaliści) twierdzą, że się zupełnie nie nadaję pod każdym względem: jestem jeszcze za niska, mam za duży biust jak na swój wiek, z resztą wiek też ich zdaniem jest nie odpowiedni... Proszę pomórzcie mi! Ja nie wiem co mam teraz o tym wszystkim myśleć...

Gość Meggan
Niewymiarowa-> wg mnie powinnas poczekac jakis rok a moze wtedy bedziesz juz miala 170 cm. Właściwie od 174 mozna myslec o światowej karierze i wybiegach, ale majac 15 lat 170 cm wzrostu i odpowiednie wymiary i urode mozna oczywiscie zostac modelka moze nie w tych super agencjach typu mango czy orange ale jakis innych. A moze twoja kariera sie wtedy rozwinie, ktos cie zauwazy a przy okazji urosniesz do odpowiednich wymiarow :)

Gość Paulinka... niewymiarowa
No właśnie nadtym się zaczęłam już poważnie zastanawiać... Ale czy moje wymiary są naprawde aż takie złe co do mojego wieku i wzrostu?:(

Gość Meggan
wymiary masz jak najbardziej w porzadku :) ale teraz wzrost jak na modelke masz za maly, jednak wiem z doswiadczenia ze powinnas jeszcze kilka centymetrow urosnac a wtedy mozesz smialo probowac byc modelka. Oczywiscie teraz tez mozesz probowac, ale ja bym radziła troszke poczekać, 14 lat to troche mało wg mnie.

Gość Curious
Niewymiarowa Paulinko-> Moim zdaniem możesz próbować już się starać o pracę modelki. Przecież ludzie z agencji pewnie zdają sobie sprawę, że cały czas rośniesz. :) A poza tym nie przejmuj się, jeśli ktoś Ci mówi, że się nie nadajesz bo to czy tamto... ;p Mi też jeden fotograf powiedział, widząc moje zdjęcie, że mam pospolitą urodę, że nie mam niby "tego czegoś". A inny z kolei był zachwycony ;) a ponieważ dostaję też propozycje sesji od innych, tzn. że jednak aż tak bardzo pospolita nie jestem. ;) Ja wychodzę z założenia, że "jeszcze się takie nie urodził co by każdemu dogodził". ;) Nie jest możliwe podobać się WSZYSTKIM fotografom czy wizażystom. :)

Gość ofca
witam ponownie :) wrocilam z wakacji. opalilam sie troche :D poczytalam wszystkie wypowiedzi odkad mnie nie bylo i widze ze wiele sie dzialo. ja mam takie pytanie... otoz na kazdej stronie agencji pisze ze trzeba miec proporcjonalne wymiary. ja mam baardzo dlugie nogi. chyba to w niczym nie przeszkadza?

Gość długie nogi to atut z zawodzie
modelki;)

Gość A jakie...
nasz wymiary OFCO?

Gość a jak dlugie masz te nogi
mierzac od kroku??? i przy jakim wzroscie:)?

Gość ofca
80-60-87, 173 cm wzrostu mierzac od kroku jakies 86-87 cm przy wzroscie 173 cm z tym ze zadawajac to pytanie kierowalam sie tym ze spodnie kupuje na 188cm wzrostu...

Gość oj to bardzo szczuplutka
jestes :) co do nozek to ja tez mam 173 cm i nogi od kroku 87, ale jakos nie wydaja mi sie, ze sa takie dlugie, powiedzialabym, ze normalne, spodnie kupuje zawsze na duzo wiekszy wzrost niz mam bo lubie dlugie spodnie :) spokojnie nogi sa proporconalne:)

w koncu ide na ta sesje i smiertelnie sie boje! Jest to sesja w stylu portfolio za doswiadczenie...Jak to przezyje i bedzie ok to bede z siebie dumna :]

Gość Curious
Isabelle87-> Trzymam kciuki! Jeśli trafisz na fajnych ludzie, to sama zobaczysz, że nie będziesz chciała kończyć tej sesji! :) Ważne, żeby była miła atmosfera! :)

Gość Curious
amelia17-> A Ty długo czekałaś na odpis z RORES? Bo ja nadal nie dostałam maila. :[

Gość ofca
Isabelle87 -> rowniez trzymam kciuki!

Curious czy wysylali ci cos z tej stronki \"afrykanskiej\":-) po zalogowaniu ????????? ja tez sie zalogowalalm na tej stronce zobaczymy co z tego wyjdzie ....... ale tez nie chce jechac do azjiiiii i afrykiiiiii :-)

Gość ofca
Curious i Kobitka --> a moglybyscie podac linki do waszych zdjec? chcialabym zobaczyc jak wygladacie...