Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniś ciekawa

RIGEVIDON jakie tak naprawdę są i Kobiecy Test Tabletek

Polecane posty

Gość pchelka85
Mam do sprzedania 4 paczki Rigevidonu.Kontakt na maila.

Cześć Dziewczyny. Mam do Was pytanko,czy po każdym opakowaniu mam robić tą 7 dniową przerwe??

Gość madawladaania84
hej! mam pytanko...po jakim czasie od rozpoczęcia pierwszego opakowania tabletki zaczynają faktycznie działać? nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji a wolałabym się nie zdziwić za miesiąc... I jeszcze jedno pytanie...czy one są faktycznie skuteczne? mają ponoć mniejszą dawkę hormonów więc boję się, że mogą nie być tak skuteczne jakby się chciało... Z góry dziękuję za odpowiedź :) napiszcie proszę bo mam lekkiego stresa ;/

Gość sandysweet
hej wszystkim:D ja miałamprzeboje...mianowicie zaczęłam od Diane póżniej Novynette a teraz jestem na rigevidonie....po tych 2 poprzednich miałam huśtawki nastrojów niskie libido, bolesne miesiączki żle znosiłam alkohol nawet w małych ilościach i....przybyło mi 8 kg;(;(;( czuje się teraz okropnie mimo iż rigevidon wyeliminował wszystkie nieprzyjemne objawy-jest klawo;p libido wysokie okres minimum z minimum i dobrze się czyje to te nadmierne kilogramy ani siłownia ani dieta nie zbija....czy mogę poratować się farmakologicznie aby wrócić do poprzedniej figury....????

Gość betita1
Hej czy któraś z Was potrzebuje tabletek RIGEVIDON?? zostało mi jedno opakowanie a ze juz ich nie biore to chętnie je którejs odstąpie za 10 zł. pozdrawiam

Gość młoda991122
hej... ja też go brałam i jestem nie zadowolona. wziełam 2,5 opakowania i okropnie przytyłam urosły mi piersi 2x większe niż miałam . Po 2 opakowaniach miałam regularne miesiączki przez pół roku a po tym czasie nie miałam okresu 3 miesiące i nie byłam wcale w ciąży... nie polecam nikomu Rygevidonu... pozdrawiam

Gość Bacha39
Rigevidon biorę od 2 lat. libido troszke mi spadło, miesiaczki mam mniej bolesne. Nie przytyłam. Ogólnie to jestem zadowolona.:)

Gość sandysweet
ja już nie mam nadzieji-może wiecie czy są jakieś tabletki które pomogą mi pozbyć się tej nadwagi;( czeka mnie w marcu wazny wyjazd i paradowanie w bikini...pracowałam kiedyś jako modelka teraz spotkam koleżanki z tamtych czasów...czuje sie okropnie skrępowana. seks przestaje być przyjemny bo sie okropnie krępuje, popadam w dziwne stany smutku i braku akceptacji własnej osoby-jak sobie z tym poradić??

Gość stokrotka91
Hej wam mam male pytanko ja jeszcze nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi ..Mam 18 lat i nie jestem zdecydowana jakie powinam tableki zazywac niektore dziewczyny pisza ze sie tyje a ja niestety jestem gruba i chcialabym kilka kilogramow zrzucic aha i co najwazniejsze zeby piersi mi urosly bo sa male :(:( Prosze was o rady ktore polecacie tabletki

Gość 17latka
a czy sa to tabletki bez recepty...? Mlode dziewczyny niechetnie odwiedzaja lekarzy...

Gość nefretette82
Cześć dziewczyny Czytam to forum i powiem wam że borę rigevidon od 16 roku życia. Teraz mam 27 czyli już 11 lat. Im dłużej się bierze tym człowiek mniej ostrożny dlatego czasem nawet dwie tabletki mi z opakowania zostają i wcale nie biorę ich o równej godzinie tylko jak mi się tam przypomni w środku dnia to sięgam do torebki. I powiem że nie zawiodły mnie nigdy. Dlatego pomacam go zwłaszcza tym młodym dziewczyną, które boją się że zapomną tabletki i co dalej. I nie pisze tego co na opakowaniu przeczytałam tylko z własnego doświadczenia. Nie mam też problemów z bolesnymi miesiączkami. Szczerze to nawet nie pamiętam co to znaczy. Suchość pochwy...co to takiego? Tani, pewny, i dobrze prze zemnie wypróbowany. Polecam.

Gość sandsweet
przecież nie ma tabletek antykoncepcyjnych bez recepty.....

Gość sandsweet
przecież nie ma tabletek antykoncepcyjnych bez recepty.....

Gość Agnieszka21
Powiedzcie mi co zrobić,poniewaz jestem kompletnie zdezorientowana? Od miesiaca co dwa dni kocham się z narzyczonym i przez ten cały czas biorę Rigevidon,kilka razy zaledwie spoznilam się pol godziny z wzięciem tabletki,a teraz mija 31 dni i nie mam okresu..... o czym to może swiadczyć? czytałam artukuły,ze nigdy Was nie zawiodł,ale co to moze byc?

Gość Agnieszka21
Powiedzcie mi co zrobić,poniewaz jestem kompletnie zdezorientowana? Od miesiaca co dwa dni kocham się z narzyczonym i przez ten cały czas biorę Rigevidon,kilka razy zaledwie spoznilam się pol godziny z wzięciem tabletki,a teraz mija 31 dni i nie mam okresu..... o czym to może swiadczyć? czytałam artukuły,ze nigdy Was nie zawiodł,ale co to moze byc?

Gość jak na dłoni
Agnieszka, brak okresu na pewno nie jest spowodowany 30min opóźnieniem! przecież możesz o niej zapomnieć do 12h. z resztą są to silne tabletki. dziwię sie tylko, że nie byłaś jeszcze z tym u ginekologa, albo sobie nie zrobiłaś testu. nie musisz być od razu w ciąży, może te tabletki nie są stworzone dla Ciebie. ja 4 raz zmieniałam tabletki i pewnie się na tym nie skończy

Gość Agnieszka21
Dziekuje,nie wiedziałam,że można spóźnić się do 12 godzin,ale takiego ryzyka chyba bym się nie podjęła.:)

Gość jak na dłoni
ulotkę trzeba czytać, tym bardziej, jeżeli bierzesz np. inne leki które mogłyby osłabić działanie tabletek, albo jeżeli zażywasz preparaty ziołowe, np z dziurawca czy geranium

Gość Aliszja27
Hej dziewczyny, pilnie potrzebuję Rigevidon (obojętnie ile opakowań). Kontakt na maila. Pozdrawiam.

Gość 18Niunia18
Dziewczyny mam pytanko. Biorę rigevidon od 2,5 misiące cały czas regularnie tylko po drugim opakowaniu nie zrobiłam siedmio dniowej przerwy i odrazu zaczełam trzecie opakowanie. Prblem jednak polega na tym że jeszcze w tym miesiącu nie dostałam miesiączki a powinnam dostać koło środy. Jakie jest prawdo podobieństwo że mogłam wpaść.

Gość Karolina200
biorę regevidion od miesiąca (mam 20 lat) i oprócz lekkego pogorszenia cery nie mam żadnych niepoządanych (lekkie chrostki na twarzy). Oprócz tego jedynie plamienie trochę dłużej po okresie (4 dni) także narazie jestem zadowolona. Ale myślę, że tak naprawdę nie ma co robić testów bo moja koleżanka bierze te same tabletki i czuje się fatalnie więc napewno zalezy to od organizmu. Pozdrawiam

Gość Karolina200
18Niunia18 prawdopodobienstwo raczej zerowe ;) tzn wiadomo zdazają się nieszczęśliwe wypadlki ale myślę że nie amsz się czym przejmowac. Czekaj cierpliwie a okres napewno się pojawi, stres tylko pogarsza sprawę ;) pozdrawiam

Gość Karolina200
18Niunia18 prawdopodobienstwo raczej zerowe ;) tzn wiadomo zdazają się nieszczęśliwe wypadlki ale myślę że nie amsz się czym przejmowac. Czekaj cierpliwie a okres napewno się pojawi, stres tylko pogarsza sprawę ;) pozdrawiam

Gość trawczola
mam do sprzedania 2 opakowania Rigevidonu kontakt: trawczola@wp.pl lub gg: 6836093

Gość kasssssiak
ile mniej wiecej kosztuja te tabletki?:)

Gość wisienka20
hmm... te tabletki kosztujaok 3zł, wlasnie bylam dzis u lekarza, bralam je prawie przez rok, teraz przerzucam sie na jasmienelle. rigevidon to sa stare tabletki angtykoncepcyjne, zawieraja duzo estrogenu, bardzo duzo hormonow, w mlodym wieku nie warto ich brac chyba ze ktos naprawde nie ma kasy... lekarz mi dzis dal wyklad na ich temat, przyzanje mu racje... warto zainwestowac w siebie i nie marnowac zdrowia....tym bardziej ze duza ilosc hormonow moze prowadzic w przyszlosci do zatorow zyc, roznych nowotworow... aha jeszcze po braniu RIGEVIDIONU lekarz badajac mnie stwierdzil ze mam juz chora watrobe, polecam zrobic dokladne badania po tych tabletkach tym bardziej jak sie jest w mlodym wieku...

Gość probujaca juz troche
hej, ja wlasnie koncze 1 opakowanie rivegidonu niebieskiego. czasami zdarza mi sie nie brac tabletek o tej samej porze tylko jakies gora do 3 godz spoznienia, czy to obniza jakos skutecznosc lub na cos wplywa? I jakie zanczenie ma wogole kolor opakowania? bo wiem ze jest jezscze pomaranczowy, prosze o odp, mam 18 lat i w sumie po przeczytaniu paru postow troszke zaczynam sie martwic o swoje zdrowie bo od kad biore te tabletki mam silne bole glowy i czasami pobolewaj mnie jajniki, do tego doszlo pare kg wiecej a jem znacznie mniej, o co w tym wszystkich chodzi?> prosze o jakas konkretna odp. bede bardzo wdzieczna. dodam ze to nie sa moje pierwsze tabletki, wczesniej bralam 3 opakowania yasminelle i w sumie skutki byly podobne