Gość Marysia 60 Napisano Listopad 18, 2006 wygonilam pania nn od siebie a ona mna zakrecila i przewrocilabm sie ta cholera chce mnie powalic dobrze ze mam meble to sie trzymam Musze isc do sklepu i jak to zrobic o zapomnialam ze mam wesele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Marysiu po mojemu to Ty zaduzo leków bierzesz .Mogłabyś odstawić wszystkie l eki na tydzień i pić dużo wody ,żeby organizm się oczyścił ,a potem spróbować leczenia z dobrym nastawieniem -napewno dałabyś rade.Sama pomyśl ile leków łykasz kazdy z nich ma jakieś skutki uboczne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 18, 2006 Marysia masz wesele ale super poszłabym na imprezkę.. hmmm.. no i nie przewracaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Zgredek mnie kiedy łapie sciąga mnie na lewo jakbym miała w kieszeni ołów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Marysiu a czyje wesele?Masz bawić się dobrze i do samego rana i masz zaliczyć poprawiny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Zgredek dzięki za fotki masz taką dobrą twarz i jesteś taki pogodny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Zgredku a łaskotki w dużym natężeniu też mogą wkurzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 ada7777: Przy napadach ma się zawroty głowy. Poprostu źle sa interpretowane bodźce z błędnika przez mózg. (Może nie ma czasu na obróbke danych) :D Chyba jednak wpadne w samozachwyt - to już chyba narcyzm co ? hihihih Pozdrawiam Zgredek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 ada7777: fotki kłąmią. Mnie jest cięzko zrobić zdjęcie. I praktycznie zawsze wiem kiedy mi ktoś pstrykną i wtedy odrazu cenzuruje hehehe. U mnie na zewnątrz mało widać że mnie coś żre od środka. To taka zasłona dymna żeby nie straszyć ludzi. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysia 60 Napisano Listopad 18, 2006 Adda musze brac biosotal na serce prestarium na cisnienie i centrum witaminy i cos na nerwy ale nie zawszw rano Wieczorem Biosotal acard i Xanax Napisz czy to duzo Na serce biore 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysia 60 Napisano Listopad 18, 2006 Wesele mam meza braya ma 52 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 18, 2006 Marysia, to baw się dobrze, niech ta N zostanie w domu, bo co ona ma do roboty na weselu? Ja swoją też zostawiam i wychodzę, chociaż się trzyma mocno... Miłego dnia, wpadnę później! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 co tak cicho ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 18, 2006 jadę jadę i wyjechac nie mogę ,bo moje chłopaki maja duużzooooooo czasu ..zaraz ich pogonie Zgredek miłego dnia !!!3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Marysiu dla mnia to dużo ,ale napisz co masz z sercem i kiedy je badałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Zgredek w oslonach dymnych to chyba my wszyscy jesteśmy specami.Moja koleżanka ,której nie widziałam dosyć dawno stwierdziła ,że zrobił mi się strasznie olewający wyraz twarzy ,ale nie pytałam o szczegóły ,bo mnie to wkurzylo -na siebie niech popatrzy.A gdzie nasza Efcia,napewno na spacerku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 A tak wogóle to jest ktoś z zachodniopomorskiego ,czy tu ja tylko choruje -może to nadmiar jodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Marysiu a ten brat męza to co on tak na stare lata polepsza sobie życie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Kaśka a gdzie Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 ada7777: ja za to mam za mało jodu. ja jestem z wielkopolski. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 To zrobie paczke i przyśle Ci troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 Cholera kiedyś i ja muszę się ożenić heh Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 ada7777: taki kontenerek poproszę. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 . .......... JOD DLA ZGREDKA . ..................................................................................................................................................................................................................................................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 ada7777: Dzia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 18, 2006 Już biegne na poczte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 hehehe. Kuriera zawołaj hihi Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 18, 2006 Witajcie Wszyscy ..kochane Nerwusy! Ja dziś za siostrę przełożoną musze robić ...bo moja matka się rozchorowała i na pewno cały dzień będę musiała u niej siedzieć ..aż jestem z tego bardzo zadowolona.... :O Adusia ja też mogę do tej paczki jodu dołożyć jak komuś potrzeba ;) Kasieńko widać pogoda dziś wolała twoje strony bo u mnie szarówka! Zgredku łap cały ogromny ...kontener ....... DUŻY KONTENER JODU! ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 18, 2006 Zgredku tylko kożystaj z tego racjonalnie żeby to powietrze z nad morza nie powaliło Cię ...Lepsze jest od Adusi bo czystrze! moje łykaj przez filtr...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 18, 2006 No pranie sie robi (bleee) Dzia za jodek przyda mi się. Tu mam za bardzo zasyfione powietrze. 2 elektrownie i huta :) Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach