Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek

żel wybielający 35

Polecane posty

Gość ząbek

Chciałabym wybielić nim sama w domowych warunkach zęby. Wybielał może ktoś żelem o takim stężeniu ząbki? jesli tak, to jakie wrazenia i skutki uboczne jeżeli sa.....

Gość ząbek
nikt nie wybielał zębów??

Gość kobitkaaaaaa
slyszalam ze biala perla jest dobra na wybielanie,ponoc ciezko dostac w aptece,stosowalo tego malo osob,ale ja tez mam zamiar,tylko musze znalezc czas zeby poszukac tego cudenka

Gość ząbek
No tak, ale biała perła jest o wiele słabsza od zelu wybielajacego o stężeniu 35%, a mi chodzi o to, żeby efekt był szybko widoczny. Biała perła jest moim zdaniem zbyt mało skuteczna.Ja nie mam bardzo przebarwionych zębów, raczej lekko kremowe, chciałabym, żeby były białe, a biała perła mi nie wybieli miazgi niestety:( i przy moim kolorze naturalnym efekt bedzie zupełnie niewidoczny.

Gość Paula 900
ząbek czy mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tego żelu 35... ile kosztuje, gdzie można go dostać, czy nie jest szkodliwy dla szkliwa, skąd się o nim dowiedziałaś? ja mam żółtą kośc i nic mi nie pomaga.

Gość Paula 900
ząbek gdzie jesteś?

Gość zuzanka25
moze na allegro jest ten zel?

Gość Paula 900
ale jak on sie nazywa?

Gość edyta b.01
czy ktoś może podać jeszce jakieś info na temat tego żelu?

Gość zabek
Przepraszam, że tak długo, ale burze miałam i trzebna było wyłączyć komputer:) A ten żel jest wyłacznie w sprzedaży na allegro, jest to najsilniejsze stęzenie dostępne w Polsce i stosowane przez dentystów. A to jest link tej aukcji:): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58837963 W kazdym razie bede waszym królikiem doświadczalnym i zamówie go:) Bede tu opisywac jego skuteczność z każdym dniem i napisze tez czy przynosi rezultaty i po jakim czasie:)

Własnie go zakupiłam na aukcji:) Jutro rano wpłace pieniążki na konto i mam nadzieje, że bedę go miec już najpóżniej w srode:)

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
ten zel to nadtlenek karbanidu w roznych stezeniach i stosuje sie go na tzw szynie, czyli odcisku wlasnych zebow. idzcie do dobrego stomatologa i poproscie o taka kuracje. Niektore zeba mozna w ten sposob wybielic o kilkanascie odcieni !!! Zwlaszcza te bardzo zolte.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
i nie przesadzajcie ze stezeniem, bo sobie krzywde zrobicie

Gość a ile to
u dentysty kosztuje???

Gość Paula 900
ząbek to opisuj wszysto tutaj ;) czekamy na efekty!!

Będę wszystko opisywać.Niestety koszt takiego zabiegu u dentysty to wydatek kilkuset złotych od 400 wzwyż:(, dlatego postanowaiłam zaryzykowac i przeprowadzić zabieg z szynami w domowych warunkach.

Gość wweeeeeeeer
no pisac co i jak ci ktorzy tego uzywaja !!

Gość hehehehehehe

Gość hehehehehehe
pewnie im zeby powypadaly i sie wstydza pisac ;P

hehehhehehe jeszcze mi nie wypadły:) A zelu jeszcze nie mam:( ale jutro juz na pewno dotrze przez naszą wspaniała pocztę:)i wtedy opisze wam wszystko dokładnie:)

Gość czekamy
🌻 tylko uwazaj zeby naprawde nie zaduzo nakladac

Witam:) Przesyłka doszła wczoraj. Szyny sobie uformowałam i wczoraj przeprowadziłam pierwszy zabieg:D Było okropnie!! niesamowity ból- łzy napłynęły mi do oczu, a dzioasła po dwóch minutach były białe przy zębach, a po zdjeciu tego z zębów poprostu nie czułam ich, nop ale cóż......efektu po pierwszym razie nie widac było rzadnego. Dzisiaj nalozyłam zel drugi raz- zdecydowanie mniej bolesny od pierwszego. Górna szczęka bolała jeszcze , natomiast w dolnej czułam tylko mrowienie.efekt już jakiś tam widoczny jest, ale zobaczymy jutro:)

Gość nutria ag
a kto coś wie na temat pasków whitestrips blend a med , one były bardzo dobre a teraz ich nigdzie nie ma, wycofali chyba ale DLACZEGO ? MOŻE KTOŚ WIE CZY MOŻNA JE WOGÓLE JESZCZE DORWAĆ GDZIEŚ,nawet już przez internet nie można kupić na stronie blendamed.... :/

Na moim żelu napisane jest 35%.A ja nie chce mysleć co by było gdybym nałozyła to n całą noc, chyba bym miała popalone całe dziasła.

Gość żelwybielający
Kupuje się w drogerii ,żel wybielający,kosztuje 75 złotych.Ja go w swojej drogerii zamówiłam.W opakowanniu jest kształtka żelowa.Trzyma się 10 minut.Efekty widać op 3 razie, potem wystarczy 1 raz w tygodniu.🌻

heheheh no żel wybielający nie kupuje się wyłącznie w aptece:) Dzisiaj potrzymam to dłużej troszke po godzince gdzies na każda szczęke:), ale wiadomo, że po pierwszym razie efektów nie bedzie. W strzykawce mam 10 ml, więc starczy mi na jakieś 13 zabiegów wybielania:)Odezwe sie póżniej . Może jak to dłużej potrzymam to efekt lepszy bedzie, ale na pewno jakiś bedzie, bo to w końcu sline steżenie jest:)

aha..... jezeli chodzi o biała perłe, to ja watpie, że będa zadawalajace efekty, bo ona ma tylko 10%, ale jezli chcesz to ją sobie kup i opisz nam czy rzeczywiście działa:)

Do tego żelu dałam linka wczesniej:)_ więc jesli chcesz to wejdz tam i przeczytaj sobie:) pozdrawiam:)