Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Z Avonu uwielbiałam Love Blush. Bardzo chciałabym znów zostać posiadaczka tego zapachu. O ile pamiętam nie był drogi w katalogu sprzed kliku laty, jakieś 40zł. A na Allegro ponad 80zł z przesyłką. Czy to nie przesada?

Z Avonu uwielbiałam Love Blush. Bardzo chciałabym znów zostać posiadaczka tego zapachu. O ile pamiętam nie był drogi w katalogu sprzed kliku laty, jakieś 40zł. A na Allegro ponad 80zł z przesyłką. Czy to nie przesada?

Gość Slep internetowy Semi
Oj tak... sunny skies to było cudo :) szkoda, że już nie ma :( znalazłam na ebay-u... cena masakryczna :( www.semi-sklep.pl serdecznie zapraszam! Kolczyki, telefony, unifony, monitory itd :)

Zbieram zamówienia na perfumy : Sunny Sky Pink Suede WOMEN OF EARTH Ew. mogę postarać się o inne. Proszę pisać na nr gg 8463973 nawet na niewidocznym/niedostępnym. Proszę podać ofertę cenową,ilość oraz ew. wielkość buteleczki. Odbiór zamówień najwcześniej w marcu.

Gość lirensns
krem lilth thing

Gość matka olka
Solar glow

Gość annneczkkkkaaaa
JA zajmuję się sprzedażą kosmetyków Avon'u od paru lat... NIe chce byc dla swoich klientek tylko sklepem, wraz z nimi dobieram kosmetyki do ich potrzeb, doradzam w jakim kolorze im lepiej... Jeżeli jakaś osoba z okolic Krakowa, Wadowic czy Kalwarii Zebrzydowskiej ewentualnie Suchej Beskidzkiej byłaby chętna do spotkania ze mną, zamówienia jakiegoś produktu czy rozwiązania problemów z pielęgnacją cery, proszę pisać na maila. Pozdrawiam

Gość Koton86
Ma ktoś może na sprzedaż perfumy Uomo? Proszę pisać na gg: 1715863.

Gość flowercio
poszukuję wody perfumowanej LOVE BLUSH - będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje gdzie mogę ją dostać :)

Gość lucy98
a ktoś pamięta taką wodę toaletową California?nie wiem dokładnie jaką miała nazwę i nawet nie mogę znaleźć na necie.. może ktoś pomoże? :)

ja pamiętam wode toaletową lekko przypominająca zapach ogórków a nazywałą sie chyba seint trend i była w małej okragłej butelce, ech....

Witam :D Chciałbym kupić wodę toaletową \\\"open road\\\". Jeżeli ktoś dysponuje takimi perfumami to proszę o kontakt gg: 6254978 e-mail : soso2@buziaczek.pl Pozdrawiam

Ja tęsknię za błyszczykami w jasnozielonych opakowaniach, z super połyskiem i smakiem i zapachem owocowym... na szczęście jeszcze jedną mam, ale kiedyś się skończy :( A jest to jedyny błyszczyk/pomadka, jakiego używam bo nic mi nie przypasowało, i to nie tylko z Avonu :(

Gość kb4
Kupię wodę CELEBRE ICE!!! :) Sprzedawców proszę o kontakt GG: 4240938 lub na maila kickboxer4@o2.pl

Gość dziewczyna z komputera
po ile macie Pink Suede? kupiłabym ale nie za chorą cenę

Gość happy_girl_pl
mam mozliwosc zakupu perfum Millenia (oryginalne oczywiscie) 50ml flakonik, w cenie 16 euro za flakonik, tj ok 60 zl, za tyle tez bym sprzedala za posrednictwem Allegro jesli ktos bylby zainteresowany. Pochodza one od biurowego pracownika wloskiego Avonu (nie konsultantki), ktory jakims sposobem (nie wnikam jakim) je posiada. Jest jakas chetna? jakby co to prosze pisac na happy_girl_pl

Gość karolka1988now
mam do sprzedania perfumy avonu 2x wish of love 40 zł just play dla niego 35 zł oraz blue rush for her 40 zł oraz rózne kosmetyki avonu np: kredki BIG COLOUR (5 kolorów) roletki perfumetki szampony do włosów tusz do rzęs balsam ujerdrniajacy z masazerem nowość itd gg:10388914

Gość karolka1988now
mam do sprzedania perfumy damskie 2 x wish of love blue rush męskie just play moje gg 10388914

Gość Agnes_gloginteria.pl
Hej:) kupie Class Act z AVON-u

Gość beata88847
Poszukuję perfum milenium.

Gość migi19
Ja bardzo tesknie za zapachem sunny skies.gdyby któraś z pań wiedziała gdzie moge dostac ten zapach i za przyzwoitą cenę to proszę o informacje na adres email.

Gość Wiśnia_hh
Hejka!!! Ja od wieków poszukuje czterech zapaszków z Avonu: true hearts, prowl, women of earth i jedne takie były z 4 - 5 lat temu perfumki dwu fazowe ze jak sie je zmieszało to był jeden kolor turkusowy /lazurowy?/ (nazwe oczyzwiście zapomniałam ) ale wszyscy zapewne kojarzą. Jezeli ktoś gdzieś ma zabunkrowane którys z tych zapaszków albo poprostu chce sie pozbyc to ja z chęcią odkupie po rozsądnej cenie :) moje gg:3436926

Witam. mam pytanie do pań specjalistek od AVON-u ;) był kiedyś taki olejek/balsam męski o korzennym zapachu. Teraz jedyną rzeczą która pachnie podobnie jest zielony KANION (męska woda). Czy mógłbym prosić o nazwę i dostępność tego olejku/balsamu. Pozdrawiam

Gość jjjjjaaaaak
a pamietacie w avonie perfum urban flowers london ?? nie ma go juz w katalogu :( ma ktos moze go do sprzedania??

Gość nutka6
WINK i UOMO

Gość berek144o2.pl
Wink bez trudu można kupić na Allegro:) zatem nie jest tak zapomniana :)

Gość Agnes_gloginteria.pl
kupie CLASS ACT w przyzwoitej cenie

Gość Kejt33
jejcia takie perfumy dwuwarstwowe niebieskie po wstrząśnięciu mieszaly sie, byly super !!