Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość Jolcik
Ślicznie pachnący żel do ciała Lazurowe Morza =( czy ktoś go jeszcze ma? piszcie jolcia46@vp.pl

Gość Kasia2124
Ja poszukuje wody Sunny sky, ładna i ze wspomnieniami dla mnie :)

Gość aniaaaaaaaa
a ja bym sie dala pokroic za Pink Suede, zapach mojej mlodosci ;p !!!!!!! puszek_okruszek@gazeta.pl ,

Gość nowe zycie nowa ja
ja uwielbialam takie absorbujące chusteczki do buzi

Niesamowity zapach:woman of earth-rewelacja.Nie wiem do tej pory czemu go juz nie ma-był niepowtarzalny i piekny!!

Prowl-zapach mojej mlodosci True Hearts-zapach mojej kumpeli Arbuzowy blyszczyk-wszystkie je mialysmy Antyperspirant Naturals z szalwia i jakims cytrusem-cudowny zapach Zel pod prysznic Aqua-zielony Zel antycellulitowy taki kolor lososiowy,rozgrzewajacy To byly moje kosmetyki jak mialam 15lat,po co byl mi ten zel na cellulit to nie wiem:P

Gość annblue
czy ktos ma dostep do zapachu PINK SUEDE z avonu?? czy jest dostepny juz tylko w usa?? gdyby ktos zajmowal sie sprzedaza tego zapachu prosze o kontakt aneczkaniebieska@yahoo.it poniewaz bylabtym w stanie kupic na pewno wiecej niz jedna buteleczke

Gość justynka4573
hej poszukuję perfum dla mężczyzn INTRIGUE... kiedyś kupiłam je chłopakowi i po prostu nie mogę o nich zapomnieć, były boskie. Jeśli ktoś ma do nich dostęp i mógłby je sprzedać to jestem bardzo chętna

Gość patkaaa
Witam jezeli ktos zajmuje sie sprzedażą perfum Pink Suede to prosze pisac na maila bo jestem zainteresowana i napewno wiecej niz 1 buteleczke bym wziała :) tylko oczywiscie po jakiejs normalnej cenie :) a nie tak jak na allegro 99zł :/

Gość Ana_Maria
szkoda ze dopiero teraz trafilam na ten wątek... :./ ja tęsknie za pudrem matującym (w takim małym zielonym opakowaniu) i za perfumami Sunny Skies... może któraś z was wie czy można je jeszcze gdzieś dostać? jeśli tak to proszę o kontakt na gg 6772262 lub anna.m.kolodziej@gmail.com

a ja szukam konsultantki w wawie (najlepiej centrum) wyprowadzilam się z krakowa i straciłam kontakt z moją... a tęsknię najbardziej za takim balsamem z serii SSS co się w puder zamieniał... :)

Gość pozostaje ci tylko
gotycka plaża_> zawsze możesz zamowic na allegro

Mnie podobały się perfumy w kremie...były super!!! ;)

Gość Efka -
Pomocy! Jestem konsultantką AVONU. Koleżanka poprosiła mnie żeby jej wykombinować skądś wodę AVON-u Pink Suede (nawet 2 lub 3 buteleczki) bo bardzo jej sie podoba a niestety nie ma jej już u nas w sprzedaży. Mimo że jestem konsultantką nie mogę nigdzie zdobyć tego zapachu. Na Allegro cena zwala z nóg! Jeśli ktoś wie gdzie można ją zamówić lub kupić w niższej cenie niż na Allegro to proszę o kontakt GG 1615848 lub na maila: efka84@poczta.onet.pl Z góry dziękuję :-)

a mi najbardziej brak wiśniowego kremu do rąk z serii Naturals i od wycofania nie było go ani razu w żadnej wyprzedaży :o

Gość plissss
Pefumy MIRACULUM

Gość plissss
SORY MILLENIUM takie niebieskie

Gość ehhhhhh...
woda toaletowa Sunny Skies... od daaaaawna jej nie ma, a szkoda bo zapach byl swietny:(

Gość dorotencja
ja jestem ciekawa czy może ktoś ma wode dla mężczyzn Oper Road. Mój chłopak bardzo lubił ten zapach. Ja zresztą też.

Gość nocdeszczowa
Sunny Skies .......... to był zapach jak ktoś by miał.....to czekam

Gość aqusisko
potrzebuje love blush i balsamu melonowego pilne prosze was o pomoc jesli macie taka mozliwosc zalatwienia tego.... swoja droga to nie rozumiem dlaczego zawsze ostatni dzwonek w tym avonie i wycofuja te najlepsze rzeczy...:(

Gość love blush
love blush jest na ebayu za 79zl razem z przesylka a na allegro 95zl (80zl kosztuje woda plus 15zl przesylka), kto ma ebay niech korzysta, ja akurat nie poszukuje tego zapachu:)

Gość majka2509
Open Road to jest ten zapach który lubię na moim facecie... Delikakatny ale taki przyciągający... No i Rare Gold... co prawda można go dostać już na allegro i to w całkiem dobrej cenie... ale po Open Road jakby zaginął ślad.... a szkoda :(

Gość Deyla
Czy wiecie gdzie mozna jeszcze kupić PROWL, lub czy jest jakis podobny zapach do tego nie musi być Avonu.

Gość jjjjaaaa
Ja szukam INDIVIDUAL BLUE DLA NIEJ:) CZY JEST KTOS KTO MOZE MI ZAOFEROWAC? ZAPLACE KAZDA CENE A MOZE ZNACIE JAKIES PERFUMY PODOBNE DO TEGO:) POZDRAWIAM. PROSZE O KONTAKT NA e-mail megamyszka@o2.pl. lub tu na forum. pozdrawiam.

Gość Grażynkaa
Hey, chętnie kupię męską wodę toaletową friktion :-) Dla chłopaka :-)