Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

Gość do listy zagrozen dopisalabym
ponika - zdecydowanie, stanowisz zagrozenie dla zdrowego rozsadku, ktory to i tak jest towarem wysoce deficytowym, w tym najpiekniejszym z krajow. Idz spac i niech Ci sie pedaly nie snia... moze zluzujesz?

co ciekawe, tę większość reprezentują kobiety, które mają pozytywny stosunek do gejów (chociaż się do tego nie przyznają, ale zazwyczaj tak jest) ze względu na to, iż nie czują się zagrożone z ich strony podrywem (czy gwałtem) oraz \"oni są tacy fajni, zadbani, przystojni (fajnie wyglądają), potrafią doradzić i można z nimi porozmawiać o kosmetykach. a przez swoje klapki na oczach nie dostrzegają tych złych stron. jednak twierdzę, są jeszcze osoby podzielające moje zdanie - zanim dyskusja przerodziła się w \"wojnę\", wpisały się tu osoby, które uważają tak samo NIESTETY ICH POSTY ZOSTAŁY USUNIĘTE!!! brawo moderatorzy, szok że jeszcze ten temat istnieje, w końcu tu taka cenzura :o

Gość do ponik
leczenie zacznij od samego siebie a nie od homoseksualizmu boś chory na umysle jest

Gość powiedzcie kafeterianki
ponik, jasne, że są osoby podzielające Twoje zdanie - np. ja.

Gość do ponik
:D

Gość powiedzcie kafeterianki
homoseksualizm to zboczenie i moda na tolerancję nie jest w stanie zmienić tej prawdy

ponik - i co, zamierzasz z przeróżnymi zagrożeniami radzić sobie w ten sam sposób, który proponujesz w stosunku do homoseksualistów - samochód (można się zabić, zatruwa środowisko) zamienisz na podróże piesze, z elektryczności zrezygnujesz (bo może prąd kopnąć, być pożar), gaz wybuchnie - więc też nic z tego, ognisko też może spowodować pożar - więc ograniczysz się do surowego prowiantu, itd. itd.?

Zeszłam z tego \"osinowego kołka\" :-D :-D i odechciało mi się spać... Ponik - biedaku, popadasz w paranoję. Cały topik jest od początku \"cały\". Nikt nic z niego nie wyciął, ale skoro Ty już coś takiego widzisz, to chyba przychylę się do poprzedniczki - czas na leczenie, bo oprócz ciasnoty umysłowej doszły u Ciebie zwidy :-) :-) Dobranoc! Wyłączam kompa na dziś i zabieram osinowy kołek ze sobą :-D :-D :-D

nie dreamer, do niczego nie będę się ograniczał :D mam nadzieję, że to było pytanie retoryczne, bo chyba potrafisz trochę ruszyć wyobraźnią? \"moniak\" gdybyś była od pierwszego postu to byś widziała, że zaraz pod chyba anyżówką wpisało się kilka osób popierających mnie, jednak ich teksty nie zostały zaakceptowane przez moderatorstwo

z resztą komu tyle chce się gadać, jeszcze o pedałach? :o 🖐️

Gość ponik zostajesz klasykiem
"jednak ich teksty nie zostały zaakceptowane przez moderatorstwo"....wow......wow....... no ja nie moge..... STD

Gość pf
ale napisaliscie dzis uuu ;) fuckt, moniak, dreamer, syfon i reszta :) - brawo! fajnie sie czyta wasze wypowiedzi. Naprawde :) ponik- zastanawiam sie czy zdajesz sobie sprawe ile pogardy jest w twoich postach... naprawde rece opadaja jak sie ciebie czyta :O gardzisz ludzmi ktorzy ci nie zrobili krzywdy. i co najwazniejsze- nie zrobia ci krzywdy wyluzuj czlowieku :O

o, widzę, że kogoś naprawdę zabolały moje wypowiedzi... aż się mści w innym temacie. przepraszam geju/lesbijko :o

tak, gardzę zboczeńcami. zaczęło się od tego, że na siłe ktoś mnie próbuje uczyć tolerancji. nie ja zacząłem 🖐️

Gość eee tam-ponik
jak cie na sile ucza tolerancji to nic. Tak plujesz jadem jakby cie na sile przelecieli..... i to byl zart, chlopku z tym topikiem. Pewnie nie zdazyles przeczytac bo go skasowali... dba sie jednak o szajbusow na kafe.

Gość NIE NIE NIE NIE NIE NIE
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE ............................ponik masz juz..??? wiesz.... ...bo tak sie podniecasz tematem .....................

Gość NIE NIE NIE NIE NIE NIE
to NIE to dla tolerancji - jak prosiles:D chlopku

Gość pf
a ty probujesz ludzi uczyc nietolerancji co jest chyba gorsze, nieprawdaz? gardzisz bo uwazasz ze jestes lepszy. A wcale nie jestes. poza tym nie uwazam zeby ktos cie na sile chcial nauczyc tolerancji

a ja sie cały czas zastanawiam czemu on czuje takie osobiste zagrożenie:D dzień dobry :)

eh.. to ja zastanawiam się, jakie macie powody, żeby tak zaciekle bronić homoseksualistów?

ponik - a jakie powody mieli niektórzy biali, żeby bronić czarnoskórych, kiedy byli dyskryminowani i stanąć po ich stronie w walce o prawa? Takie powody, że nie odpowiadało im traktowanie innych ludzi jako gorszych. Takie same my mamy powody.

to nie o homoseksualistów w tym wszystkim chodzi tylko o równe prawa dla każdego człowieka tak samo będę bronić wszystkich tych których traktuje sie jako tych gorszych tylko dlatego ze ich światopogląd lub wynznanie nie stanowi wiekszości jak juz pisalam nikt nie jest tu wyznacznikiem ludzkiej moralnosci Planeta Ziemia nie jest niczyją własnością dlatego nikt nikomu nie ma prawa mówic jak i z kim ma żyć bo każdy ma prawo do swojego życia i do swojego szczęscia jakiekolwiek by ono nie było jeśli jest inne od twojego nie znaczy ze jest złe , gorsze jest po prostu inne

Węgorz elektryczny im w dupsko dewiacje seksualne które podales za przykład nie maja nic wspolnego z homoseksualizmem poniewaz w homoseksualizmie nikt nikogo do niczego nie zmusza to swiadomy wybór dwojga dorosłych kochających sie ludzi co do koprofilii, jesli mój sąsiad lubi to robic to jego sprawa nic mi do tego lubi?-niech robi dlaczego włazisz z butami do cudzego łóżka co cię obchodzi co ktoś w nim robi--JEGO SPRAWA!!!! a skoro jest cos takiego jak koprofilia to ktoś to musi robić , być może jakiś twoj znajomy i ty wcale o tym nie wiesz

Gość To się tak nazywa
No właśnie ; W DOMU ,a nie na PARADZIE RZUCANIA KAŁEM ! Przecież o to cały czas chodzi Ponikowi !

dreamer: nie odpowiedziałeś na moje pytanie nie porównuj mnie z rasistą, bo kolorowi byli dyskryminowani za to, że są, a ja dyskryminuję pedałów za to co robią i że to niesie za sobą pewne pośrednie zagrożenie. jak kolejna osoba dobrze to wyjaśniła, jeśli będziemy tolerować różne zboczenia, to wkrótce coraz więksi zboczeńcy będą walczyć o swoje prawa \"bo dlaczego ma się dyskryminować ich preferencje\". może ktoś będzie chciał wziąć ślub ze swoim najlepszym przyjacielem - psem?

a co np z takim performance? przeciez to o wiele wieksze pokazywanie seksualnosci niz parady równości a jednak jest to rodzahj sztuki ceniony na świecie... wiesz, przyrównywanie psa ( nieświadomego takiego ślubu) do geja który jest świadom tego co robi i kieruje nim milosc do drugiego czlowieka jest jakąś paranoją homoseksualizm nie jest zboczeniem!!! poza tym \"zboczenia\" w których drugiej osobie nie dzieje sie krzywda i nie jest to robione wbrew innej osobie TO SPRAWA INDYWIDUALNA KAŻDEGO I KAŻDY MA PRAWO PODNIECAĆ SIE TYM CO GO PODNIECA jesli taki facet lubi sie kochać w rajstopach, jeśli podniecają go fetyszowskie ciuszki to jego sprawa a nie twoja ponik