Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starrr

ŚLUB KWIECIEŃ 2007!!!

Polecane posty

HEJ, a ja sie boje że coś ze mna będzie nie tak tzn z uroda na ślubie :-( Kilka lat nie miałam pryszczy a tu a na środku brody mam wielka kroste miesiąc przed ślubem!!!!!!!!! A moja kuzynka opowiadała że w dzień ślubu rano złamnała 2 paznokcie, już z manicure!!!! Ehhhhhhhhh aby było dobrze. Wczoraj mielismy pierwsza lekcje pierwszego tańca - walca i ...trochę podeptaliśmy się ....ale wszystko jest na dobrej drodze :-) W piątek druga lekcja. Pan zaproponował, że pouczy też nas DISCO aby ładnie się obracać i bawić :-) Dyskoteki dyskotekami ale tam raczej tak za rękę nigdy nie tańczyliśmy tylko takie wygibasy i wolne przytulańce.

Gość izuska
Pauulino- sorka, że tak późno odp. Na stronce znajdujesz meil do tej firmy i ze swojego konta wysyłasz meilika, że chciałabyś zamówić welon, wzór ten i ten i wysyłasz wiadomość o płatności jaką wybierasz, czyli jeżeli liczysz na te 4zł to musisz napisać że za wpłatą na konto i poprosić ich aby wysłali ci numer konta i to wsio, robisz przelew na ich konto i na drugi dzień wysyłają ci welonik w bąbelkowej kopercie. A u nas dziś leje i jest ziomno;( i będę płakać. Ja to już głupieję normalnie;( najpierw martwiłam się, że jednak sukienka mi sie nie podoba a jednak się podoba heehh, teraz wpadłam w manię, że mnie źle uczeszą i pomalują i mam nadzieję, że nie tylko ja mam takie obawy bo jak tak to ja już chyba podziękuję.

najważniejsze to nie dać się zwariować... ja sama też mam takie fazy, a to że pogoda nie taka, a to, że zaplączę się w suknię, tudzież pomylę w Kościele, zasłabnę z nadmiaru wrażeń, itd., itp. ale w końcu nie ja pierwsza, nie ostatnia, śluby jakoś sie odbywają to i z moim i w ogóle Naszymi tutaj będzie dobrze!!! i w to trzeba wierzyć... a że nerwy zjadają - chyba każda to ma, tylko może inaczej przeżywa... buziaki, trzymajcie się

KOCHANE MUSIMY SOBIE POWTARZAĆ - BEDZIE WSPANIAŁA POGODA NIE BEDZIE STRESU I TO BEDZIE NAJPIEKNIEJSZY DZIEN W NASZYM ŻYCIU ........ DAJ JAKOŚ SAMO PÓJDZIE.

Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze :-) Dziś do księdza wreszcie ze wszystkimi papierkami i czas dać na zapowiedzi :-)

Gość Kornelia21.04.2007
Koleżani przeyłączam się to kafe- podczytuje was troszkę ale zawsze brakuje czasu.

Gość Kornelia21.04.2007
Ja widać po pseudonimie ja również mam w kwietniu 21.04. i modle się o pogodę :D

Witaj Kornelia21.04.2007, fajnie,że coraz więcej NAS, bo czasem mam wrażenie że rozmawiam sama z sobą :-) Ja dostałam wczoraj paczkę z podziękowaniami dla rodziców i porażka !!! Wcześniej gdzieś linka rzucałam. Błąd w wierszyku i kwiaty nie w kolorze białym czy ecru tylko zgniło brązowe!!! Ble! Napisałam meila z reklamacją, zobaczymy czy wymienią. W każdym bądź razie odradzam.

Gość Agnezee80
hej ja wczoraj tez otryzmałam podziekowania o ktorych rowniez wczesneij pisałam i powiem ze jestem bardzo zadowolona masz magdulam jeszcze troche czasu wiec zycze powoedzenia w załatwieniue reklamacji ( trzymam kciuki ) bielizne juz mam ;)) buty odbieram po niedzieli ;) no i od dziś równiusieńki miesiączek i ten wielki dzien POZDRAWIAM

WITAJ KORNELIA :) SUPER ŻE DO NAS DOŁĄCZYŁAŚ :) KURCZE JAK SOBIE POMYSLE ŻE NIBY JESTEŚMY KWIETNIÓWKI TO JEDNAK 14 KWIECIEŃ IDZIE NA ODSTRZAŁ PIERWSZY, ALE ZA TO OPOWIEMY WAM 21-28 KWIECIEŃ JAK BYŁO I ŻE TAK NAPRAWDE NIE MA CZEGO SIĘ BAC (HMMM MAM NADZIEJE). A TAK SERIO TO \"WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE \";) JA MUSZE KUPIĆ BIELIZNE I TO NORMALNIE DZIAŁA NA MNIE STRESUJACO, NIE MOGE ZNALEŹĆ POŃCZOCH TAKICH JAKIE CHCE , KABARETKI ECRI ZE WZOMCNIENIEM PALCÓW. W WY JAKIE MACIE? MYSLICIE ŻE POŃCZOCHY BEŻOWE PASOWAŁY BY DO ECRI SUKNI? I ECRI BUTÓW?

ja mam ecru pończochy samonośne 15 den ze wzmocnieniem palców, ale nie kabaretki. Jakoś mi się wydaje że do ślubu to białe albo ecru fajnie wygląda, beżowe są takie zwykłe a jaśniutkie nie codzień się nosi i przez to są bardziej wyjątkowe :-) Ale to tylko taka moja filozofia :-) Aha i tam gdzie ja kupowałam to były i kabaretki i we wzorki różne ecru bo pani mnie namawiała, ale ja w końcu wybrałam gładkie.

Jak sobie pomyślę że zostało tylko 2,5 tygodnia to mi się motyle w brzuchu robią. Ciekawe jak będę się zachowywać na tydzień przed. Boję się, że czegoś nie zdążymy zrobić. A ślub już w Wielkanoc. Trzymajmy się!!!

Gość kaaaaaaaaaa
tak żabulka trzymajmy sie do tych świąt powracam na forum bo w końcu mam od dziś wiecej czasu bo właśnie dzisiaj obroniłam tytuł mgr. jutro jade do ostatniej przymiarki sukni a dokłądnie po dobior :-) a powiedzcie robicie makijaż probny czy tylko fryzure bo ja sie zasatanawiam

Gość rafalkowa
Witajcie:-) Ja nie robię próbnego makijażu. Pytałam tylko jakiej firmy kosmetyki.. Kilka razy, na rozne okazje robilam i zawsze bylam zadowolona, wiec sądzę, ze teraz też tak będzie. ASIA23- no my jeszcze 23 dni:-) A ja mam ponczoch samonosne(nie kabaretki) z Veneziany- 15d, ar beautiful panna z ladna szeroką(10cm) koronką. Oglądałam z gatty ale miały węższą koronkę i były moim zdaniem zbyt ciemne. PAPATKI :-D

Gość rafalkowa
--->kaaaaaaaaaa- GRATULUJĘ obrony- ja jeszcze piszę, ale chciałabym bronić się w maju:-) --->ASIA23- moim zdaniem chyba beżowe będą zbytnio kontrastować, a tak jak powiedziała magdulam- takie jasne to raczej tylko raz się zakłada:-)

Gość rafalkowa
...to jeszcze raz ja ;-P Witaj, wsrod nas, Kornelio:-D

Gość kaaaaaaaaaa
rafalkowa dziekuje co do pończoch to też kupiłam 2 pary bz róznych firm tak w razie czego.... i kupiłam ecru:-) dokładnie tak sie nazywa kolor

witam dziewczyny. mam ślub 21 kwietnia. przedwczoraj kupiłam sobie właśnie na tę okazję bajeranckie sandałki a tu taka pogoda :-(

o jejku u mnie tez juz tylko miesiąc... panikuję jak większość, ale jak pisałam wcześniej, musi być dobrze, no bo jak inaczej? :) pozdrawiam wszystkie... co do pogody - to już nawet niech zimno będzie, byle nie padało

Gość izuska
baby!!! Dziś trzymam się dobrze i chcę wam powiedzieć, że tak: będzie śliczna, słoneczna, cieplusieńka pogoda i nie będzie na pewno padało! Będziemy wyglądały prześlicznie, przecudowmnie, bajerancko i wszystkie obawy znikną bo wszystko będzie do siebie pasowało jak na żadnej przymiarce, aż ludziom w kościele zrobi się słabo z wrażenia! Nie pomyli się żadna z nas, ani nieupadnie jej obrączka, a wesele będzie najlepsze na jakim jakikolwiek z waszych gości był! I tak sobie powtarzać, a nie my cały czas paplamy o tym czy o tamtym, to w końcu ma być naj naj naj dzień w naszym życiu, a nie jakiś horror, a nawet gdyby wszystko można obrocić w żart, więc kiecki do góry i cieszyć się dziewuszki nawet w taką pogodę jak dziś! Buuuuuuuuuuuuuuuzial!l

kaaaaaaaaaa gratuluję obrony!!!! U mnie w kwietniu- 4 dni po ślubie!!!! A dziś egzamin przed ostatni na tych studiach. Trzymajcie kciuki, bo nie mam czasu na naukę :-) izuska piękne słowa - i tak ma być tzn. pięknie Wczoraj bylismy u księdza, sprawy papierkowe załatwione i zapowiedzi też. Dziś do drugiego w sprawie zapowiedzi. Świetnego mamy księdza. Cały czas żartował i był baaaardzo miły. Fajne uczucie będzie jak w niedziele ogłoszą nas w kościołach :-) See you biegne pouczyć się choć trochę. Jak ja bym chciała być już po tak jak kaaaaaaaaa.

Kaaaaaaaaaa gratulujeeeeeee!!!!!!:) kochane babeczki wybralismy już pierwsza piosenke - kiljański i kayah \"prócz ciebie nic\"

Hej Asia, uffff ja już po egzaminie :-) Masz może tą piosenkę na kompie i mogłabyś mi wysłać? m-m@wp.pl :-)

Gość kaaaaaaaaaa
wszystkim gorąco dziekuje za gratulacje właśnie dzisiaj wybieram bukiet ślubny co za koszmar mam 10 książek w i 20 bukietów za którymi szaleje i jak ja mam wybrać jeden?? i co za ceny to katastrofa za sam moj bukiet bedzie tzreba zaplacic ok 200 zl. + na auto 200 zł. + 2 dla rodziców ..... może juz nie bede liczyć :o dzisiaj byłam też do ostatniej przymiarki :-)

Gość kaaaaaaaaaa
magdulam obrona jest bardzo barzdo bardzo stresującym momentem ale taka jest prawda to tylko formalność tak wiec trzymam kciuki za ciebie i życze powodzenia

hej dziewczynki! ja mam 21.04.2007! na razie luz, choć podobno widać po mojej twarzy przejęcie! mam mały dylemat, nie chce welonu na ślubie, to czym mam rzucać przy oczepinach? -bukietem?zniszczy się -podwiążką? -doczepić sobie welon na oczepiny? - to chyba trochę obciach pomocy!!!

Gość rafalkowa
--->kwietniówka- podobno dziewczyny, które nie mają welony rzucają podwiązką bo większośc bukietów się do tego nie nadaje(są zazwyczaj dość ciężkie) --->izuska- dobrze powiedziane! To będzie najwspanialszy dzień i wszystko pójdzie wspaniale- nie ma po co się "nakręcać" i przygotowywać się jak, conajmniej, na atak kosmitów;-P Babeczki! Będzie po prostu pięknie i tak, jak każda z nas sobie wymarzyła:-D

kwietniówka --- ja też nie będę miała welonu i zamierzam rzucać podwiązką :-) Auuuuu tak mnie bolą łydki po aerobiku że ledwo chodzę, chyba przedobrzyłam... Dziś w poszukiwaniu obrączek. Choć pogoda ble.

hej dziewczyny, od wczoraj mam suknię w domuu:):):) Miałam chwile załamania a to ze nie taka a to ze nie tak wygladam a teraz juz jestem cała w skowronkach :):):) Złote hafty złote rękawki-motylki, dwa welony, jeden dluuugi, drugi krótszy z delikatnym haftem tez złotym, lekka tiulowa na dużej halce. Zastanawiam sie czy jestem jedyna co to miewa wątplkiwosci co do swojej sukni czasami:) jest tyleńke pieknychhh coraz to nowe w salonach.....Ale nic to-zarzucam to myslenie, moja jest moją :) dzis biegniemy do USC jutro do księdza na ostateczne rozrachunki :) Slub za 5 tygodni ale zleciiiii :):):):):):):):):)

Ja też muszę się przyznać, że jak byłam na pierwszych dwóch przymiarkach, to wyszłam tak ze skrzywiona mina, to był jeszcze tylko wiszący materiał i wcale nie przypominał zdjęcia z katalogu na podstawie którego szyje. Bałam się głoośno do tego przyznać. Ale jak pojechałm na trzecia przymiarke to też obleciały mnie skowronki :-) I wyszłam bardzo szczęśliwa, bo dopiero wtedy bylo widać jej piękno, nawet piękniejsza niż w katalogu. Za tydzień powinna być gotowa.