Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

QWWECCC a czy wiek tu o czyms swiadczy ktos moze miec 18 lat i byc cholernie dojrzalym czlowiekiem, a moze miec i 28 i zrobic w ch...

No krotko bylam, ale wczesniej bylam dlugo i co z tego ? Bo nie wiem ?

znalazła się dojrzała 25latka, myślisz, że mnie dotknęlaś swoimi słowami, dziewczynko? :D dokładnie przewidziałam, że będziesz piła do mojego i Jego wieku ;) czyż nie? zachowujesz się jak małolata, sorry. nie zdradził mnie, i nadal nikogo nie ma. czytaj uważnie. wiesz, nudzi mnie to już. ile mozna gadać? cały czas powtarzasz te same utarte frazesy. i zarzuty pod naszym adresem też się nie zmieniły. nadal jesteśmy rozżalone bo nam się nie udało :D :D :D tak jakby śmiech na sali! :D

Gość QWWECCC
heh zalosna jestes..ty czytaj uwaznie.,,,nie pisalam ze mam25 lat!!!a wiec ty sie naucz czytac ze zrozumieniem teksty pozdro..i zdrada itd nie tyczyla sie ciebie..pisalas gdzies kiedys ze znalal sobie inna....ok szkoda pisac pozdro...a twoj byly ma studia przed soba itd...i moze wie na tobie swiat nie konczy...wiek jednak robi swoje i nie wmowisz mi tego...pzdr..

No tak skoro on ma 25 lat to wie ze swiat konczy sie tylko na Tobie... moze poznac rownie dobrze kogos pozniej w pracy, czy gdziekolwiek indziej. I zapamietaj wiek o niczym nie swiadczy. A Ćma pisze sensownie i dojrzale w przeciwienstwie do Ciebie, atakujesz nas i sadzisz ze to z zazdrosci, no plisss :o

z Twojego topiku wiem ile masz lat. zresztą co to za różnica. uważasz się za starszą, bardziej doświadczoną, lepiej znającą życie – to można wyczytać ze stylu pisania :P chcesz mnie zranić, pisząc, że pewnie wie, iż nie jestem jedyną dziewczyną na świcie? dziecinko, ja taka słaba nie jestem, żeby coś takiego zrobiło na mnie wrażenie ;) wszystko co w ostatnim poście napisałaś świadczy o tym że tracisz nad sobą panowanie. stąd tyle nie przemyślanych słów. radze się zastanowić co tym wszystkim chciałaś wskórać ;) bo chyba Ci się nie udało osiągnąć zamierzonego efektu.

moze wrzuce swoje 3 grosze..qwwecc nie badz zla na dziewczyny, wszystko co pisza to raczej z troski..moze za jakis czas przyznasz im racje..powiem ci, ze one maja naprawde racje...zdrowiej jest dla ciebie starac sie zyc jakos bez niego...niz ciagle marzyc ze bedziecie razem, bo jak on nie wroci to jak sobie poradzisz?lepiej przyjac najgorsza wersje i starac sie z nia jakos zyc, bo jak bedzie chcial wrocic wtedy milo sie rozczarujesz. chyba ze wolisz zeby ci serce peklo... to rob jak uwazasz...uwierz mi bedzie co ma byc, i wszyscy ci dobrze zycza i nie chca bys bez powodu cierpiala. pozdrowienia Natia, Karola, Ćma 🖐️

Gość słonce i deszcz
a mnie zostawił facet po 5 miesiecach razem:( to byl zwiazek na odleglosc ale praktycznie kazdy weekend spedzalismy razem. Nie mialam nic do zarzucenia naszemu zwiazkowi. On mowil ze nie chce mnie stracic, ze kocha, ze mu zalezy. Nagle po pewnym weekendzie spedzonym wspolnie napisal mi smsa zebysmy zrobili sobie przerwe, ze nic zlego sie nie dzieje ani nie wydarzylo ale na razie chce byc sam i przepraszal. Jeden krotki sms.Ja zaczelam dzwonic ale nie odebral wiec dalam spokoj. W niedziele minelo 10 dni. Napisalam czy nadal chce byc sam. Nawet nie odpisal. Nie wiem o co chodzi,n ie podal powodu do zerwania, wydawaloby sie ze wszystko bylo ok. Dlaczego mi po prostu nie powiedzial ze to juz koniec po co te frazesy o przerwach. Tak samo mogl mi wczoraj napisac ze chce byc nadal sam,albo ze juz koniec. A tu nic:( co o tym myslicie? ps.nie zamierzam sie odzywac juz

słonce i deszcz - skoro to na odleglosc to moze znalazl kogos tam na miejscu ? Wykluczasz ta ewentualnosc ? Natka i teraz caly ten zestaw kosztuje 14zl ?

No to ja tez jutro polece po to, zreszta zdasz wieczorem relacje jak to to dziala na Ciebie :) Niezla obnizka, skoro wczesniej 39zl ...

Ja mialam kiedys L\'oreal i nawet niezla byla ta mikroabrazja. Zreszta ja to kosmetykomaniaczka jestem a potem leza odlogiem bo nie uzywam :D Mam cos z chomika.

Gość słonce i deszcz
Karola,raczej to wykluczam,nie mial czasu zeby kogos poznac w ciagu tygodnia szkola, a weekendy ze mna. Chyba ze.... wrocil do bylej,byli ze soba 3 lata, a teraz mija rok jak sie rozstali,tzn. on zerwal,ale mieli kontakt, bo ona nie chciala sie odczepic od niego,pisala ciagle.Ja sie denerwowalam,ale on mowil ze nie ma na to wplywu, ze w koncu jej sie znudzi. I nagle co ocknal sie w kilka dni,ze chce byc z nia. Najbardziej boli mnie to ze nie powiedzial mi prawdy dlaczego nie chce juz byc ze mna,tylko powiedzial ze przerwa. Czemu mi nie dal/da jasno do zrozumienia ze to juz koniec i zebym sie nie ludzila.

Gość słonce i deszcz
i nic nie zapowiadalo konca, tylko z dnia na dzien.byl u mnie w weekend,wszystko bylo jak zawsze i nagle w srode mu sie odmienilo.

słonce i deszcz jak ja nienawidze takiego zachowania facetow !! Grrr. To takie dziecinne, chce przerwy potem sie nie odzywa i badz tu babo madra co mu odbilo :o Wkurza mnie to cholernie. Nie umiem Ci powiedziec co sie moglo stac ... Ech.

Gość słonce i deszcz
to nie bylo tak,ze byla go zostawila i teraz skorzystal z okazji,ze ona chce wrocic i on wraca.Ciezko mi uwierzyc w to ze nagle sie obudzil i stwierdzil ze kocha ja.Ale dlaczego do cholery nie moze mi powiedziec ze to KONIEC.tylko farmazoni o przerwie.jak sie robi taka przerwe to raczej sie ma kontakt,a on poza tym ze nie pisze,to n awet nie odpisuje(tylko raz do niego wczoraj napisalam od rozstania)mogl sie wysilic na jakoas krotka rzeczowa odpowiedz.facet ma 23 lata i wygladal na takiego co wie jak sie gra w te klocki.

Otoz to. Tylko D. jest klasycznym przykladem czlowieka ktory nie wie czego chce , nie ma co sie oszukiwac, bardzo lekko podchodzi do zwiazkow, niestety taki 29 letni wieczny chlopiec, ktorych chyba nigdy sie nie ustabilizuje. Zaluje ze nie poznalam jego brata, 4 lata starszy, zonaty, syn ... a D. pedzacy niewiadomo dokad, a niby powaznie o zyciu mysli. Eches ;)

Faceci niby sa prosci, ale w swoj specyficzny sposob, no i czesto to tchorze, nie powie o co chodzi naprawde bo...? No wlasnie, nie wiem czemu :P

Ot wlasnie, boja się. No podejrzewam ze D. to dojrzeje jak mu czterdziestka huknie :D P

A ten tonik to jaki jest ? Ja mam paszcze zahartowana w eksperymentach :P

Gość słonce i deszcz
kiedys jak rozmawialismy na temat rozstan,to on mowil,ze dobrze jest sie rozstac w pokojowych warunkach a nawet miec ze soba kontakt:/a teraz dal dupy,czego tu sie bac,przeciez go nie skrzywdze:)

A widzisz jak to jest, cuda niewidy sie opowiada, a potem takie hocki-klocki wychodza jak dochodzi co do czego. Niestety.

Natka a ten tonik jakis przyjemny czy nie bardzo, z kwasami, czy szczypie ?

Jutro tez dorwe ten zestaw zobaczymy jaki da efekt. Nadal chce taka cere jak ma Ćma !!!!!

Teraz trabia o tym kremie ze slimaka, jedni ze dobry, ze wygladza inni ze gowno, na allegro jest po 85 zl :o

Ja wydalabym wiele gdybym wiedziala ze cos jest naprawde sprawdzone i mi pomoze, ale jakos nie mam zaufania do tych slimakow hehe.

Ja bym chciala taka gladka, delikatna skore mrrr :D Zaraz nam tu napisza ze dlatego nas zostawili bo jestesmy parszywe i brzydkie :P

Haha tak :D Bogate wnetrze jak nic :D Zaneta na Dominikanie ...ach :D Zazdroszcze jej :P

Siostra a co jeszcze kupilas ? Krem Neutrogena ten taki gesty bardzo ?