Gość aga.d1 Napisano Luty 10, 2007 czesc:)wczoraj bylam na pierwszej wizycie u ortodonty i zaproponowano mi aparat szklany...podobno o wiele lepeij wyglada...mam 20 lat i przyznam ze wolalabym zeby byl jak najmniej widoczny...mozecie mi powiedziec cos wiecej o tych wlasnie aparatach??tzn...jak to sie wlascieiwe sprawdza w zyciu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 10, 2007 Witam kochane dziewczynki:) SUNSHINE23 jak twoj ząbek nadal się chwieje??? jak samopoczucie ?? aparatka ja mam taki łańcuszek od dwojki do dwojki i on spowodowal ze zęby sie przesunęły do siebie wzajemnie a u ciebie jakie czary mary ma on czynic??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 Emma23- a dziekuje, niedobrze:P Buja sie jak glupi, ale juz sie tym nie stresuje na razie:) po prostu nie jem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 10, 2007 aga.d1 - aparat szklany to może przezroczysty, albo z kryształu górskiego, nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 10, 2007 Dziewczyny - wysłałam Wam przepis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 10, 2007 SUNSHINE23 to dobrze nie stresuj sie - tylko co z ciebie zostanie jak przestaniesz jesc!!!!!znikniesz:) lecę małe porzadki zrobić bo w czasie sesji pokoju nie sprzątałam teraz można sie zabić o bałagan:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 Emma23- juz mnie prawie nie ma:( no nic.. zjem miske twarogu ooo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Emma, u mnie ten magiczny łańcuszej ma chyba zmniejszyc szparke po wyrwanej 4 ktora i tak juz jest malutka:-) Sunshine, jedz jakies jogurty i takie bajerki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 aparatka- nienawidze jourtow, bleeeeeeeeeeeee:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 Cala, PIjaczyno WSTAWAJ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Sunshine, to jakieś kisielki, galaretki, moze budynie, albo sobie banany przecieraj:-) A Cala to pewnie wieczorem wstanie;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 taaa zakupie sobie obiadki dla niemowlakow:) jeszcze ta krioterapia w nocy- czuje sie jak jakis kurcze wywłok:/ jeeeesssccc:) jest cos w kinach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Hehehe kkrioterapia;-), u mnie w pokoju tez zimno bo sie grzejniczek zapowietrzył, ale w innych działa, ogólniemam takie świeze powietrze w pokoju:-) Nie wiem co w kinach Sunshine, czasu nie mam;-), pisze prace a raczej cały czas sie zabieram do tego pisze małymi kroczkami;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 no ja sie powinnam uczyc ale wczoraj juz nie moglam, no bo jak w takim zimnie:P tata kazal szybko isc spac poki jeszcze sie dalo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Uuuu to miłe zasypianie:-), nie miałas rano szronu na aparacie??;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 nie, bo spalam z głowa pod kocem:D szmiesznie bylo... tak w swetrach spac.. jak na wojnie:D o czym bedzie Twoja praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Sunshine, o masełku o margarynach i o tzw. miksach;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 NO TO TAK: masełko jest miammniami , margaryna jest fuj i panie w bufecie na umk robia bulki z margaryna i to tz jest fe. a miksy ze z reguly oblesne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Brdzo dobra odpowiedz Sunshine;-), obleśne margaryny są jeszcze w batonikach i ogólnie słodyczach:-), ale i tak zajadam słodycze;-), nie jestem maniaczką zdrowego odzywiania:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 ja tam zawsze wychodze z zalozenia ze jak mi cos smakuje to musi byc zdrowe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Sunshine musze ciebie teraz opuscic ide zajadac obleśnie tłustego kurczaczka;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 tłuszcz z kurczaka jest najlepszy na swiecie:) smacznego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 troszke sie mocno przypiekł, bede chrupac tylko czym;-(, czynne do chrupania mam ząbki z jednej strony tylko;-), dobra zmykam, dziekuje bedzie smaczny:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 kurde czy ktos uruchomi ten piec? zaczynaja mi zamarzac babole;) Cala wstaaaawaaaaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahakaha Napisano Luty 10, 2007 dzięki Dora za przepis:* na pewno wkrótce wypróbuję:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Co tak pusto tutaj, Cala to chyba w jakis sen zimowy zapadłas;-) Tak zagryzłam zęby ze 5 aż do brody tak w korzeniu mnie boli;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 10, 2007 Taram! Jestem :) Widzę, że tęskniłyście... :) Zwłaszcza SUNSHINE (wiadomo :) ). A ja moje kochane bawiłam się tak, jak pisałam że będę się bawić - fajnie i do rana :D I wbrew wszelkim pozorom i Waszym przypuszczeniom wstałam już o (UWAGA!!!) 9tej! Przyczyną tego... \"wyczynu\" - jak dla mnie - był ka... było pragnienie picia (napojów jedynie bezalkoholowych) objawiające się z reguły po właśnie takich imprezach;) Pomijam fakt, że dzisiaj skrzeczę (rano nie mogłam wydobyć z siebie słowa) w skutek wczorajszego karaoke, gdzie nie mogłam sobie pozwolić na bezczynne siedzenie i słuchanie jak inni fałuszują:) Poza tym wkurzało mnie to, że każdy mnie co chwila pukał... Bez skojarzeń... Siedziałam przy przejściu i to kurna na rogu stołu jeszcze! Najlepsze momenty były na parkiecie kiedy to podczas dzikiego tańca kilkakrotnie zsunął mi się top no, a wiecie ja z opóźnionym już refleksem;) Publiczność w postaci płci brzydkiej miała powody do radości, chociaż nie powiem znalazły się także uradowane jednostki płci słabej;) Mam powodzenie, no nie? ;) Ach, no i jeszcze nie mogę zapomnieć \"sto lat\" w wykonaniu moich wsiurków, którzy robili to co 5 minut i na cały lokal. A ja zawstydzona faktem, iż wszyscy obecni znajomi czy nie wiedzieli, że mam urodziny i ile dokładnie rumieniłam się bez przerwy (zreszta z innych powodów również) :) A ogólnie to było zajebiście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 10, 2007 Ja nie wiem gdzie Wy się wszystkie podziewacie... Ja zmykam na poprawiny:) Miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 10, 2007 Gdzie wy wszystkie jesteście?? Cala to zabalowałas ładnie;-), tak trzeba tylko raz sie ma 21 uodzinki:-) Pożarłam dziś chrupiącą zapiekaneczke:-), nawet ząbki nie bolały:-), chociaż chłopak mówi ze jak babcia bez zebów jem;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 10, 2007 aleee pustki:( a ja oglądałam komornika sobie wlasnie:) uwaga: zjadlam karkowke z grilla i frytki. druga strona powoli umiem jesc i to tak, żeby zaciskać szczękę tylko z jednej strony w ogole, zeby nawet nie dotykac tamta szostka innego zeba:) podobno magicznie wygladam jak tam jem- jak dziecko ktore sie uczy jesc dopiero czy cos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach