Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia21

SZUKAM CHĘTNYCH DZIEWCZYNEK DO WSPÓLNEGO GUBIENIA KILOSKÓW.CEL-WIGILIA..MINUS4KG

Polecane posty

Gość isana
cześć wszystkim! weszłam na ten topik i przeczytałam prawie wszystkie wypowiedzi. moge dołączyc sie do was? wydaje mi sie, ze ostatnio troche (!) przytyłam :( chciałabym zrzucić tak 3-4kg, to moje marzenie :) ważę teraz (chyba) 55kg przy wzroście 168cm w styczniu mam studniówkę i chciałabym stracic troche brzucha i boczków, bo lubia rosnąć :( bardzo sie ograniczam, w ogóle staram się zdrowo jeść. od dziś postanowiłam sobie jeść 5 posiłków dziennie: o 6,9,12,15,18(ew. do 19) :) sniadanie musi byc najobfitsze więc tak będzie a kolacja to owoc albo jakies warzywo :) poza tym dzis pierwszy raz weszłam na orbitreka(rower bez siedzenia) i zrobiłam 30min.uff od jutra zaczynam sie kontrolować :) aha...dodam, ze nieraz mam taki potforny napad obżarstwa, ze chyba wtedy najwięcej tracę...mam nadzieje, ze pomożecie mi to zwalczyć :)) Pomóżcie mi schudnąć :) Wierze że nam sie uda!!! teraz ide spać. do jutra!!

Witam :) Purple rain mozemy sobie podać ręce, jak zwylke przez te 2 dni zjadłam troszke wiecej (a na kolcje wczoraj zjadlam 3 tosty, i nawet nie chce wiedziec ile to kalorii) ale dziś biorę sie do roboty!! Dużo ćwiczeń i zmiejszyć porcje żywieniowe :) Witam nowe osóbki :D

Witam, po krótkiej przerwie Sb i Nd z grzeszkami, ale zmieściłam się w 1500 kcal Szkoda że nie potrafiłam się powstrzymać ale dziś też jest dzień i póki co idzie mi świetnie Gorzka kawa, zielona, woda Jogurt naturalny, bananek

Witam popołudniu :D obiadek mam za sobą (jednodaniowy) a także 40 minut ćwiczeń, ale to nie koniec ;P

Gość isana
hej, jak narazie moje samozaparcie nie zmalało, nie ograniczam sie az tak bardzo jak Styliste, ale i tak mniej jem niż zwykle. Dziś o 6 chlebek wasa z twarożkiem i pomidorem (1 kromka), 3 łyżki owsianki(więcej nie zjadłam bo była paskudna) :P O 9 w szkole jogurt wiśniowy, do 15 nic, co zmusiło mnie do chodzenia po mieście prawie 4h na głodzie (szybki spacer, zakupy - też troche kcal spadło) :] Ale na obiad (czyli przed chwilą) mały talerzyk smażonego makaronu, dwie mandarynki i dwa ciastka owsiane :) aha w szkole rano była jeszcze kawa z mlekiem, bez cukru (bo nie słodzę cukrem w ogóle) To narazie na tyle (nadal czuję głód :( ) teraz następny posiłek o 18 do 19 i koniec :) Ćwiczeń nie będzie, bo kręgosłup boli :( Życze wytrwałości!

Witam:)nie bylo mnie przez wekend bo bylam troszke zabiegana....ale chwalic sie nie mam czym:(zaliczylam 2 imprezki, \"troche\"procentowych trunkow, i wczoraj slodycze:(a dzis zrobilam sobie dzien slodyczowy:)tzn.kupilam ciastka, batoniki i sobie pojadlam bardzo, az mnie brzuch boli, a to dlatego ze mam dolek psych i moj organizm potrzebowal chyba tego.......ale od jutra jak zawsze zero slodyczy i dietka.Obiecuje!!!Waga w sobote byla 62,8.Dzis sie nie waz bo napewno ten 1 kg znow wrocil!!Nie wiem czemu nie moe juz 2 miesiac przeskoczyc tej granicy 62 kg, chudne i wraca....co jest nie tak??dzis nie cwicze.....jutro mam aero ale nie wiem czy pode bo cos mnie grypka bierze.Ahaaa wcz potanczylam sporo to moze cos spalilam;p Ps.witam nowe dziewczynki....milo, ze podtrzymujemy ten topic.Do Wigilii 20 dni...MUSIMY dac rade!!!

hejka hejka :) na kolcje zjadłam, a raczej wypiłam barszczyk czerwony ( z torebki) A na swoim koncie mam dzis aerobic i pilates (obydwa po 40 minut) a na koniec ćwiczyłam 48 fat burningu :P naprawde dumna jestem z siebie :)

Hejka dziewczyny Ja nie cwiczylam 😠 Ale duzo chodzilam 1000 kcal dzis Doszla ryba na parze, warzywa, ryz brazowy- 1/2 torebki, serek wiejski i jablko

witam was wszystkie u mnie od soboty straszne bole zoladka, co zjem to mnie na wymioty bierze a zoladek spokoju nie daje juz nie moge odroznic bolu od glodu :O niestety z dietki narazie sie wypisuje a wam zycze duzo sukcesow madchen- ja waze 68kg, przy 65czulam sie siwetnie, a co bedzie, zobaczymy narazie sie kuruje

cześć:) wszystkim ja już mam dosyć tej drastycznej dietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja rowniez, tylko ze ja pozarlam tone alb dwie samych slodyczy!!dzien stracony. boje sie ze znow przytyje:(Mozliwe zeby, po 3 dniach znw przytyla bardzo??powiedzcie mi dziewczynki co zrobic, zeby to uratowac??moze jut np.dieta bialkowa??tzn jogurciki ser bialy i jajaka??co o tym sadzicie?? A ja tak wogole sie zasntanawiam czy nie zrobic sobie takije diety tz.1 dzien bialka, 2 owoce i wrzywa??bo cos z oim jedzeniem nie tak, cos robie zle.Bo juz 2 mies probuje waga spada do 62 i potem spowrotem wracam do 63,64 nie moge przekroczyc tej granicy:( alee mam apety dzis ;( :(:(

to znów ja. ups udało mi się powstrzymać ten cholerny apetycik na te słodycze. poprawiłam sobie humorekzamiast zjadać tone słotkości poszłam do sklepu i kupiłam sobie perfumki. no przecierz jutro mikołajki:)

misia21 a czy próbowałaś być na diecie warzywnej?? jeść przez 14 dni same warzywka . ja tak zrobiłam jak tylko zaczynałam się odchudzać a ważyłam wtedy 72 kg schudłam 4kg a obecnie waże 53,9 powodzenia dasz rade:):)

witam panie, zyje jeszcze,niestety waga nadal stoi,wczoraj oczywiscie zgrzeszylam, ale byly 2 urodziny mojrgo synka wiec podjadlam troszke tortu,ok sporo bo az 2 kawalki,ale chyba bedzie dobrze roboty mam ostatnio duzo wiec moze to pomoze mi w dietce

Magdulad a jaka to dietka,podaj przykładowy jadłospis:)w jakim czasie schudlas??ibez jojo??ja jutro głodówke robie tzn mam 3 jogurty,2jablka grejfruta i jajka:)i pijeeeee duzo.wspierajcie mnie....bo dzis pojadlam jak glupia:(na aero nie chodze bo chora jestem:(

Hej Dziewczyny!:) mogę i ja sie przyłączyć?? Mam 23 lata....163 cm wzrostu waze ok 57-58 kg biodra-97 :/ pas 70 :/( totalna porazka)

Misiu, wcale nie musisz przytyc Mi grzeszki tez czesto sie zdarzaja Dzis ladnie, 1000 kcal w tym 3 kostki czekolady Bez cwiczen ale duzo chodzenia, jutro bedzie lepiej

Hejka :) wczoraj nie ćwiczyłam, cały dzień na nogach byłam, po miescie łaziłam, i byąłm u koleżanki, nawet od niej na piechtę szłąm (autobusowi powiedziałam papa) a zjałam wczoraj przez cały dzień 3,5 kromki zwykłego chleba!! 3 ciastka i troszkę chpisów!! Wiem wiem, ze te ostatnie 2 rzeczy nie potrzebbe :)) Buzka zaraz się biorę za naszą tabelkę :)

Hejka :) wczoraj nie ćwiczyłam, cały dzień na nogach byłam, po miescie łaziłam, i byąłm u koleżanki, nawet od niej na piechtę szłąm (autobusowi powiedziałam papa) a zjałam wczoraj przez cały dzień 3,5 kromki zwykłego chleba!! 3 ciastka i troszkę chpisów!! Wiem wiem, ze te ostatnie 2 rzeczy nie potrzebbe :)) Buzka zaraz się biorę za naszą tabelkę :)

NICK.............WIEK....WAGA...WZROST....TALIA..... BIODRA.....UDO Misia.............21........63.......175..........66..........94...........53 Purple Rain.....18........64........170..........?.............?..............? Gusiaczek..... .23........54.......160..........?............?..............? Styna.............23.......54........160.........69............93..........53 Styliste..........21........52........163..........68..........92...........55 Smerfetka.......22.........?.........178..........?.............?.............? gagatka.........21.......55,8.......165.........72...........?...........52 E_S_C_A_P_E...21.......53,5.......166........67...........91............? magdulad ........?........53,9..........?.........?.............?..............? Madchen.........?.........?...........179........?.............?.............? czeko18 .........?........51..........172........59..........89............49 isana.............?.........55..........168.......?............?..............? agga83.........23......57/58........163.......70.........97...............?

Czesc kobitki:)ja wczoraj do godz24 jadlam i jadlam, nie wiem co mnie taki apetyt nabral straszny:/ale dzis juz bede sie pilnowac...Niestety nie cwicze, bo leze w lozku z grypka:(wiec mam zero ruchu.....ehh jaj ja tego nie lubie.a czy myslicie, ze wysilek fiz jest niewskazany jak sie jest chorym???? Gagatka...moze do naszej tabrlki jesczze obok wagi dodamy BYŁo??bedziemy kontrolowacjka nam sie zmienia.Co Ty na to?? ja dzis zjadlam 1 komke pełnoziarnistego z twarożkiem i sczzypiorkiem.Mam juz 1.5 litra wody przygotowane, zeby wyplukac wczorajsze grzeszki(GRZECHY!!!!!!!!!!;) )ja tak uwielbiam slodyczeee.....:D

cześć dziewczynki.ja te 4kg to szybko zgubiłam po w 10dnia tak wogóle to jestem na diecie od 1 lipca od tamtego czasu schudłm 12kg.jak narazie bez efektu jojo:).a dietka warzywna to bardzo proste warzywa mrożone ugotować i podzielić sobie na 4 posiłki ostatni zjeść o godzinie 17stej i pić duuuuuuuuuuuuużo wody.a moje wymiary to biust 86 pas 71,5 udo 51,5.dodam że urodziłam 2 dzieci a w każdej ciąży tyłam po 25kg. ;)dziś za to sobie pojadłm słodyczy no przecierz są mikołajki :) :)