Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrOmYcZeK-NaDzIeI

8.01 START!!!7kg w DÓŁ!!!KTO ZE MNA??ALE TAK WYTRWALE I DO KONCA???

Polecane posty

NICK--------WIEK---WZROST---WAGA---BIUST---TALIA--BIODRA -BEDZIE Promyczek--22-------176---------66,67--- 90-------- 70 ------ 96----59-- Aga-----------32------164-----------67-------?---------- ? ---------? -------?-- Agatatenis---?-------169-----------63-------?----------? ----------?-------?-- Michalinka---18------167-----------59-------?----------? ----------?-----54-- Zaciekawiona-?------171-----------63-------?----------?- ---------?-----57-- Czipsik--------?------161-----------58-------?--------- -?----------?---Ferdydurka---?-------170----------70-------9 6--------74------98----60 Smute3et------?-------164----------69-------?----------- ?--------?-----?--- Dzwoneczek-22------176----------67-------?-----------?-- ------?-----?--Asiulka--------22------170----------69------- ?-----------?--------?-----?-- Martencjusia--?------175----------64-------?-----------? --------?------Parma17668 93 ----------73 98---? Yuki--------19--------170------55--------88-----70--------95------50-- Markizza---?---------165-------66-------58------?----------?-------60-- Justynkie---?--------170--------66-------96-----86-------101------ ?-- Katie--------?--------176---------74-------?---------?--------?-------64-- Monix-------?----------?------------?--------?---------?--------?----------?-- dancing....28-------175---------65------96-------84------97--------58-- Justa-------26-------160---------53--------?--------?--------?----------46-- pokaszaniło mi się:O która poprawi, bo ja nie mogę:( nie wychodzi mi😭

NICK--------WIEK---WZROST---WAGA---BIUST---TALIA--BIODRA -BEDZIE Promyczek--22-------176---------66,67--- 90-------- 70 ------ 96----59-- Aga-----------32------164-----------67-------?---------- ? ---------? -------?-- Agatatenis---?-------169-----------63-------?----------? ----------?-------?-- Michalinka---18------167-----------59-------?----------? ----------?-----54-- Zaciekawiona-?------171-----------63-------?----------?- ---------?-----57-- Czipsik--------?------161-----------58-------?--------- -?----------?--- Ferdydurka---?-------170----------70-------9 6--------74------98----60 Smute3et------?-------164----------69-------?----------- ?--------?-----?--- Dzwoneczek-22------176----------67-------?-----------?-- ------?-----?-- Asiulka--------22------170----------69------- ?-----------?--------?-----?-- Martencjusia--?------175----------64-------?-----------? --------?------ Parma-----------?------176----------68------93 ----------73-----98---? Yuki--------19--------170------55--------88-----70------ --95------50-- Markizza---?---------165-------66-------58------?------- ---?-------60-- Justynkie---?--------170--------66-------96-----86------ -101------ ?-- Katie--------?--------176---------74-------?---------?-- ------?-------64-- Monix-------?----------?------------?--------?---------? --------?----------?-- dancing....28-------175---------65------96-------84----- -97--------58-- Justa-------26-------160---------53--------?--------?--- -----?----------46--

Gość michalinka18
Dziewczynki!Jesteście kochane!Dzięki za słowa otuchy,odrazu mi lepiej!Do wakacji będziemy wszystkie superlaskami!Miałam chyba po prostu słaby dzień,dzień zwątpienia ale już jest dużo lepiej:-)Dzięki wam! A więc moje wymiary to: biust 86 talia 70 biodra 90 A tak z ciekawości spytam:w którym miejscu miezrycie sobie udo?w ym niby najgrubszym?

Gość michalinka18
I mam 20 latek:-) A tak w ogóle dziewczynki to na jakie diety się zdecydowałyście?Bo moja nie jest ściśle określona.Po prostu jem dużo mnie,nawet nie wiem czy nie za mało.Ale chyba zależy mi na szybkim efekcie aby się nie zniechęcić.Poza tym łatwiej mi nie jeść nic niż jeść małe porcje.Jak już zacznę to nie potrafię przestać jeść.To jest starszne.Przez cztery dni nie jadłam słodyczy,ale dzisiaj byłam u rodziny i trochę zgrzeszyłam.W sumie mało jadłam w dzień więc pewni wyszło ok 1000-1200kcl więc to jeszcze nie tragedia.Poza tym postanowiłam,że jak będę w gościach to mogę sobie pozwolić na małe co nie co,bo głupio tak za każdym razem odmawiać.I nie będę sama sobie kupować słodyczy,tylko i wyłącznie w takich sytuacjach jak dzisiaj.A tak w ogóle to nie mówiłam wam,ale od kilu miesięcy,a dokładnie od 5 nie jem mięsa,więc w sumie można mnie nazwać wegetarianką :-)

Wstawać odchudzaczki! Dziś jest piekny dzień na odchudzanie- poniedziałek! ;) Ja już po porannym prysznicu z masażem i z dużą ilością wody mineralnej w brzuchu. Zaraz zdecyduje się na jakieś dobre śniadanko, a później aktywny dzień przede mną. W jaki dzień będziemy się ważyć i mierzyć? Może w niedziele?

Gość michalinka18
Je juz dawno wstałam:-) i od rana,mimo dużych problemów ze wstaniem dopisuje mi humorek. Jak myślicie,czy przez miesiąc,nie głodząc się uda mi się zrzucić 4-5 kg?Tzn ograniczam słodycze do minimum,tzn może jedynie raz w tygodni i oczywiście w rozsądnych ilościach,jedząc czasem białe pieczywo(preferuje to ryżowe),jedząc warzywa,owoce,nabiał?

Wydaje mi się, że jak dołączysz do tego trocę ruchu (np. szybkie spacery kilka razy w tygodniu) to uda Ci się na pewno! Wszystkim nam się uda! :D

Gość TysiaPtysia
Witajcie:)Moge sie do Was przylaczyc?mam 23 latka.162cm i waze 54 kg, niedawno bylo 51:(ale bardzooo poszalalam i widac efekty.Bede stosowala diete 1500 kcl, mimo, ze nie cwicze to na niej tak ladnie kiedys schudlam.Pozdrawiam Was wszystkie:)

Witajcie dziewczyny :) Promyczku,ja też mam 22 lata :) wzrost 177 cm,waga 62,5 kg. Mój cel to 55-56 kg (w tej wadze zawsze czułam się najlepiej),ale nie sama waga się liczy,chciałabym mieć mocniejsze mięśnie,lepsza kondycję itp.

Gość zaciekawiona*
witam ponownie moje Drogie...widze ze pojawila sie tabelka wiec uzupelniam dane : zaciekawiona* - 26 --171--63--91--78--103--59 a moze uda sie 57 ja niestety musze wspomagac sie herbatka z senesem bo inaczej chyba mi sie nie uda ale pije ja rzadko..raz na kilka dni wiec mam nadziejej ze sobie nie zaszkodze

DO MICHALINKI!!! Te Twoje wymarzone 4-5 kg uda Ci sie schudnac bez problemu. Ja jestem od czwartku na diecie South Beach i bez zadnych ograniczen ilosciowych schudlam 3 kg. No po prostu rewelacja!

Gość paaulina
Hej! Przyklejam się do Was i ja :) Mam 174 cm, waga- 68 kg. Marzy mi się zrzucenie 4-5 kg w jak najszybszym czasie - podobnie jak michalince. Buziaki, do przeczytania wieczorem.

Gość michalinka18
czytałam o diecie south beach...wydaje się być fajna i zdrowa,ale czasochłonna,co mnie szczerze mówiąc zniechęca,szczególnie,że ja raczej nie gotuje

witajcie kobitki:)ja dzis pozno wstalam, ale tez pozno poszlam spac...jestej juz po sniadanku tzn komeczce ciemnego chlebka z pol lyzeczki maselka i 1 plasterkiem szyneczki z indyka.Teraz wypije witaminki, zielona herbate i ze 2 szklaneczki mineralki.wazylam sie rano ..waze 66 kg, wiec 6,7 do zrzucenia Ja sobie mam taka wyznaczona angrode tzn.w sobote albo niedz bede mogla zjesc sobie kawalek czekoladki lub batonika w nagrode za caly tydz:) co Wy na to??nie zaszkodzi myslicie?bo zawsze popelnialam taki blad ze objadalam sie jak glupia!!przez caly weekend, a glodowalam w tyg.A teraz do dietowanaia wlaczam rowniez sob i niedz:) Dajcie mi dziewczynki jakis cikawy i sprawdzony link do south beach, bo mnie zainteresowala ta dietka..A jakie macie swoje prost diety tzn niebardzo pracochlonne, bo czasu mam malutko??Bardzo bym chciala sprobowac...poradzcie i jak macie chwilke napiszcie swoj jadlospis na np.2,3 dni.Dziekuje:* Wpisujcie swoje wyniki do tabelki, bedziemy ja aktualizowac w niedz lub w poniedzialek, jak wolicie?? Milego dnia i smacznych dietetycznych smakolykow;) Ps.aaa Wieczorkiem raport i wsaze menu dzienne;p;p

Michalinka ona nie jest czasochlonna. Zrobienie jajecznicy na sniadanie trwa max 5min, miesko z warzywami na obiad to ok 30 min czyli tyle ile zajmuje ugotowanie ziemniakow, rozne salatki to tez max 10 min. Ja nie pochodze z bardzo zamoznej rodziny wiec nie stac mnie na drogie produkty, studiuje dwa kierunki, wyprowadzam psa kilka razy dziennie i nie mam duzo czasu na przygotowywanie posilkow. Sprobuj, powinno Ci sie udac

Dzień Dobry:D Chyba z nas wszystkich wstałam najpóźniej:) straszna ze mnie śpiochowatość:D(na rozruchu jestem zaledwie od godzinki) Fajnie, że jest nas coraz więcej aj em de czołzen łan---------------> byłam przekonana,że Twój nik skrywa faceta-co za niespodzianka!:D witaj miło:) zaciekawiona---->ale z Ciebie leniuszek, no dobra jak znajdę chwilkę to Cię wyręczę i wklepię te dane w tabelke:) Tysia Pysia i Paulina witajcie w szeregach:) Promyczku------------>sugeruję Ci abyś przekonałą się do gorzkiej czekolady (zakładam ,że nie lubisz-mało kto lubi gorzką) a ja ją wr ęcz uwielbiam.Gorzka czekolada ma to do siebie, że nie jest szkodliwa nawet przy odchudzaniu , z powodzeniem możesz zjeść kawałeczek nawet codziennie, ale wybieraj taką z zawartością kakao powyżej 60% (ona jest po prostu zdrowa:) ) chyba rzucę się na steper i pomacham troszkę ciężarkami

Gość Poollaa
Witajcie! Chcialabym sie do Was dolaczyc. U mnie jest podobnie jak u Justy-- mam 160 cm i wze 53 kg. Mam 22 lata. Marzy mi sie wczesniejsza figura, czyli 46 kg. W dodatku do 18.01. chcialabym juz troche schudnac, idealnie byloby chcoc te 3 kg :/ Od jutra do czw (wlacznie) jem kasze jaglana i pije wywar z cebuli, selera,marchwi i ziemniakow. To podobno oczyszcza dobrze. Potem od pt jestem na diecie amerykanskiej. Chce na niej wytrzymac 5 dni. Mam nadzieje ze jak zaplanowalam tak zrobie. I tu znajde mobilizacje. Pozdrawiam! 🌻

aj em......--------------> już ngdy nie będę poddawać tego w wątpliwość:) hihi Poola! Dobrze ,że tu się zameldowałaś. ja właśnie od dzisiaj uskuteczniam tą amerykańską dietę z winem-razem będzie nam napewno łatwiej. jakiś czas temu próbowałam diety \"żołnierzy amerykańskich\" -to ta dieta z lodami, ale porcje kolacyjne były jak dla mnie za duże i nawet połowy nie mogłam zjeść(choć nie powiem...składniki wg mnie były b.dobrze dobrane)ale jak dla mnie nie te ilości, poza tym przy tej diecie trzeba dużo ruchu, a ze mnie jest leniwiec:D powiedzcie mi babeczki, czy u was pomidory też są juz takie drogie? normalnie osłupiałam jak zobaczyłam cenę- 1kg. 8zł :O