Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..30//

jak poznac normalnego faceta???temat chyba znany

Polecane posty

Durna odpowiedź Śląsk to nie tylko katowice. Tak dla twojej wiadomości Wrocław jest na śląsku, Szczyrk jes na śląsku

Gość ldi
Ślask tak po prostu :) blisko Katowic :D

:) No ale racja, nie wybieram się, chociaż i tak miło. A teraz spać, bo jutro pobudka bardzo wcześnie

Gość ldi
ale koty w nocy nie śpią :)

Gość mecenas karol
ja jestem fajnym, normalnym, przystojnym gościem :)

Gość marylka32
Kuglarz, byłam z córką. To jakby nie było moja najlepsza przyjaciółka :) Było całkiem miło. Nie tylko się opaliłyśmy, ale wręcz przypiekłyśmy. Szkoda, że to był tylko tydzień, naprawdę szybko zleciało. W tym roku trzeba będzie też coś wymysleć, żeby podładować akumulatory.

marylka32 I co masz na myśli, może Egipt zobaczyć i piramidy albo zamki nad Loarą a może zaszyć się w głuszy lasów bieszczadzkich ? Czy w Bieszczadach masz jeszcze rodzinkę ?

Gość marylka32
Idealnie by było wiosną do Egiptu, a latem w Bieszczedy- pochodzić po szlakach i popływać nad Soliną kajakiem. Ale raczej nie będzie tak pięknie, trochę jestem upalikowana pracą. A czy Ty masz jakieś fajne pomysły na urlop?

Gość marylka32
Ja już wskakuję do łoża. Życzę słodkich snów.

marylka32 Życzę przyjemnych snóóóóóóóóóóóóf, też już pędzę pospać , 3maj się :)

Gość ldi
Jak ja lubie pracowitych ludzi! :D pewnie dlatego, że sama do nich nie należę... :(

Gość ona..//30
jestem, jestem...widze ze od wczoraj troche sie zaludnilo, reno31 jestemn

Gość ona...//30
chyba troche login pomylilam, ale juz powinno byc oki

Gość reno31
Ona30 miło Cię widzieć.... Rzeczywiście zrobiło sie troche tłumnie.... Napisz cos o sobie..... Pozdrawaim i miłego dnia:)

to zalezy co chcialbys wiedziec, jezeli chodzi o poszukiwanie normalnego faceta tutaj to nie jest tak jak myslisz, poprostu czytajac niektore topicki i zauwazylam nic w tym stylu ktory chcialam przeczytac-oczywiscie chodzi mi o normalnych facetów, poza tym ludzie dziwinie sie tutaj zachowuja podszywajac sie pod innych....forum sluzy raczej zeby zdobyc jakies informacje, o cos poprosic itp...a nie to co sie mniej wiecej tutaj dzieje(oczywiscie nie mowie o wszystkich, bo sporo jest osob ktore zadaja normalne pytanie proszac o rady itp)...dlatego chcialam sie dowiedziec jak to jest z tymi facetami, tym bardziej jak juz wczesniej wspomnialam z jednym takim, ktory wydawal mi sie \"normalny\" jakis czas temu sie rozstalam i do tej pory nie moge zrozumiec jego zachowania- tak jak kameleon: zachowanie faceta ktory ma 34 lata mozna porównac do 15 sto letniego dziecka, ktory kłamie na kazdym kroku, potem te klamstwa zaczynaja mu sie mylic i robi sie takie zakrecone kółeczko, poza tym trzeba mu wszystko powiedziec, co i jak ma zrobic, jak ma sie zachowac itd.....i do tego wszystkiego mieszka z mama i babcia, ktore to kobiety maja wplyw na jego zycie a on nie to ze liczy sie z ich zdaniem ale je poprostu sluch....ot narazie tyle (moze w pewien sposob wyjasnilam Ci o co chodzi z tymi normalnymi facetami)

Gość reno31
Ona30..nie poddawaj się tak łatwo........:) troche namieszałaś z definicją "normalnego" faceta i do tej pory nie wiem,co to dla Ciebie oznacza.....rozumiem,ze miałaś jakieś niepowodzenia z 34-letnim facetem,ale to nie oznacza,ze on był nienormalny tylko raczej niedojrzały...... to nie jest takie proste,ze zakłada się wątek i od razu się trafia na właściwą osobe....jak by było tak łatwo to nie byłoby tylu zawiedzionych szukających...... pozdrawiam tych pracujących:)

no akurat ja nie trafilam na niego tutaj...poprostu tutaj chcialam sie dowiedziec cos na temat normalnych facetów

Gość reno31
a skąd będziesz wiedzieć,który jest "normalny"???

chyba najbardziej pasuje to myslenie i optymistyczne podejscie, bo niektorzy nawet sami nie potrafia myslec i musi to zrobic za nich ktos.. a jesli chodzi o te normalnosc to kazdy ja inaczej rozumie a wg mnie to raczej trzeba samemu wyczuc oczywiscie jak juz sie kogos pozna:)

Gość reno31
intuicja bywa zawodna..... poza tym,proponuje nie mówić już więcej o tzw. "normalności" bo nie wiadomo co to oznacza(mimo,ze kazdy szuka tego "normalnego"),a bardziej konkretnie pisac o wymaganiach... co Wy na to?