Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ci膮gu tygodnia.

Polecane posty

Go艣膰 karo13
Ale wczoraj nagrzeszy艂am; herbatniczki, czekoladka....kiedy ja to spal臋? a taka by艂am mocna. :classic_cool: :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 GOsiek*
A ja dwie michy fasoli po breto艅sku...Ale dzis znowu calkiem strukturalnie.Przeczytalam przed chwila w ksiazce dr Bardadyna,ze jezeli przynajmniej 60-70% spozywanych przez nas pokarmow pochodzi z produktow strukturalnych,to pozostala czesc jadlospisu mozna dobrac sobie wedlug uznania...Pewnie chudnie sie wtedy po prostu troche wolniej.Wiec te Twoje herbatniczki,czekoladka i moja fasola,to moze nic strasznego... :-) U mnie dzis na sniadanie byl koktajl z avocado (ostatnio w promocji byly po 90 groszy,tyle tego,glupia,nakupilam,ze chyba bede sobie robic wykwintne maseczki z avocado),na obiad kasza gryczana i kotlet sojowy,wieczorem znowu koktajl.Na razie wage omijam dalekim lukiem,zwaze sie w przyszlym tygodniu. No,wlasnie,Niu艣ka,gdzie Ty sie podziewasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
:classic_cool: Hej wiem, 偶e 70 %, tak tez sobie t艂umacz臋 moje grzechy. Avokado mo偶esz pokroi膰 i dodac serek fete lub ziarnisty+ zio艂a i masz super do chlebka, samo zdrowie. Smacznych koktajli :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
:classic_cool: Halo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GOsiek*
Hej :-) Odkad poznalam diete strukturalna,szczerze mowiac,nawet nie zerkam na jakies inne diety...Kiedys czytalam wszystko,co zaczynalo sie od slowa "dieta" :-) Od dawna juz tego nie robie.Wiem,ze dla mnie najodpowiedniejsza jest strukturalna.Jest rozsadna,zbilansowana,dostarcza mi wszystkiego,czego potrzebuje moj organizm,a na szybkim schudnieciu tez mi nie zalezy... Karo,co u Ciebie? Pozdrawiam,zycze milego dzionka,pa :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
U mnie zima! A teraz jem niestrukturalny ser ple艣niowy, bo ten kt贸ry go kupi艂 odrzek艂 si臋, ja uwielbia艂am sery, teraz nie mog臋 ich je艣膰, wi臋c nie kupuj臋, ale przecie偶 nie wyrzuc臋!!! i zaraz id臋 trzepa膰 dywan, to mo偶e spal臋 kalorie? Nigdy nie stosowa艂am diet, raczej ogranicza艂am jedzenie i zawsze by艂am w ruchu! Wyj膮tkowo strukturalna mi odpowiada, ale mo偶e za par臋 miesi臋cy zjem jaki艣 tradycyjny obiad? Powodzenia. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niu艣ka01
Jestem... jestem... tyle si臋 dzia艂o 偶e nie by艂o czasu sie odezwa膰... teraz te偶 trzymam laptopa na kolanach i ju偶 my艣l臋 co zacznie si臋 w poniedzia艂ek... m艂yn!!! na lod贸wce postawi艂am 艣wistaka i kontroluj臋 jak cz臋sto m膮偶 tam zagl膮da... za ka偶dym jego pobytem przy lod贸wce 艣wistak daje mi zna膰... postawi艂am go bo mam zamiar m臋偶a wci膮gn膮膰 w to moje strukturalne jad艂o... czy podzia艂a??? te cz臋ste pobyty m臋偶a przy lod贸wce zrujnuj膮 偶ycie temu zwierz膮tku bo 艣wista i 艣wista :-)) dzi艣 waga wskaza艂a -12,5kg... coraz lepiej :-)) ju偶 wszytskie spodnie nawet te w膮skie, g艂eboko zakopane s膮 za lu藕ne... jaki wniosek??? trzeba zw臋zi膰.... no problem!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
No, no..Niusia, jeste艣 wielka!!!! Tak trzymaj! Ja te偶 ostro diet臋 trzymam, ale wczoraj z nerw贸w zjad艂膮m duuuuuuu偶o gorzkiej czekolady, na szcze艣cie gorzkiej. Pozdrawiam. 馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
:classic_cool: A co tu takie pustki? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGNES72
CZESC KARO 13,,,,,,,,.,JESTES JESZCZE?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
馃尲 馃尲 馃尲 Pozdrawiam!!!!! 馃憚馃憚馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
Czy tu nikt si臋 nie odchudza????? 鉂わ笍 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
馃尲 馃尲 馃尲 A co to??? strajk koktajlowy????? Nikogo nie ma? 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GOsiek*
Ja jestem :-) Nie strajkuje,koktajluje,chudne i juz nie moge sie lata doczekac :-) Tym bardziej dzis mi teskno za sloneczkiem,ciepelkiem,piaseczkiem,plaza i morzem...ale sie rozmarzylam...A tu zimno,ponuro i snieg sypie.Jak ja dzis z tego mojego lasu wyjade... A wracajac do koktajli-popijam,probuje nowych,troche cwicze,pije zielona herbate i wode z octem jablkowym,peelinguje sie kawowo ;-) i owijam sie folia.I kupilam sobie drugie spodnie,ktore dzialaja na mnie jeszcze bardziej mobilizujaco niz te,ktore juz mam kupione za male w celu lepszego zmotywowania :-) I bylam tez na masazu na Rolleticu.Bylam dopiero raz,ale wydaje mi sie,ze to swietna sprawa.Masaz trwa godzine,dla mnie byl przyjemny i nawet zastanawialam sie,czy cos da..Zakwasy jakie mialam nastepnego dnia przekonaly mnie,ze jednak moje miesnie skorzystaly,popracowaly i wybieram sie na kolejne masaze.A co u Was,dziewczyny? Karo,Niu艣ka,a moze i Vanili tu czasem zaglada..? Pozdrawiam Was cieplutko,pa :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
Hej! Gosiek鉂わ笍 No, prosz臋, jaka niespodzianka, dziewczyna ostro dzia艂a! Brawo, Gosiek! Czyli walczysz ostro, musz臋 bra膰 z Ciebie przyk艂ad, bo ostatnio co艣 por贸bowa艂am 偶贸艂tego sera, pierniczk贸w, a potem si臋 zdziwi臋 ,偶e dieta nie dzia艂a???? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GOsiek*
Witaj Karo :-) Walcze ostro,bo wiesz..."ostatnio cos probowalam sera,pierniczkow" a potem sie dziwilam,ze dieta nie dziala... ;-) A powaznie mowiac:jestem troche na siebie zla,bo mimo,iz doskonale wiem,ze dieta strukturalna jest dla mnie swietna,doskonale sie na niej czuje i widze jej zbawienny wplyw na moj organizm,to czesto nie umiem oprzec sie pokusie i rzucam sie na lody,pierniczki itp. Ale od dzis koniec.Odzyskuje kontrole nad soba.Od dzis zdrowo,strukturalnie,spokojnie...do wiosny.A pierwsze dni wiosny powitam kilka kg lzejsza,zgrabniejsza,pewniejsza siebie,w obcislych spodniach albo krotkiej spodniczce.Dzis jestem po koktajlu oczyszczajacym i koktajlu czekoladowym,tym na stres :-) Nie wiem czy zjem cos na obiad,bo po prostu nie mam na nic ochoty.Na kolacje znowu koktajl oczyszczajacy.No i woda z octem jablkowym,wstretne to jak nie wiem co,ale skuteczne. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
Hej! ostatnio mia艂am nasilenie stres贸w, w艂a艣ciwie to nie mam napad贸w na lody ,ciastka...,ale tak jako艣 jednorazowo przynios艂am zakupy do domu i pocz臋stowa艂am si臋.... jem te偶 wi臋cej gorzkiej czekolady ni偶 powinnam,ale nie mam apetytu i w艂a艣ciwie chodz臋 bez obiad贸w, bior臋 magnez na drgania powiek i jak m贸wi znajoma te ci膮gotki na czekolad臋 i ta pogoda do kitu... podziwiam Twoje zaparcie, mo偶e dzi艣 tego nie wida膰, ale wiosn膮 rzeczywi艣cie zauwa偶ysz ogromne zmiany. A swoj膮 drog膮 takie ma艂e co nieco niewiele wnosi z艂ego do diety!!!! tak sobie t艂umacz臋. Mi艂ego weekendu 馃槾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie 偶arty
:O :) :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felimena
hallo dziewczyny strukturalne- GDZIE JESTE艢CI???? ja chc臋 si臋 do Was przy艂膮czy膰 :) wi臋c wracajcie kochane i wspierajcie mnie :)

Udost臋pnij ten post

Witam cieplutko wszystkie Kobietki!!! S膮, s膮...tylko si臋 gdzie艣 zawieruszy艂y, mo偶e z powodu spadku ci艣nienia...?? Felimenko, zapraszamy! Odchudzaj sie z nami! 馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BEZIA
Witam wszystkie strukturalne dziewczyny. Od kilku dni du偶o czytam na temat diety ,kt贸r膮 stosujecie i dosz艂am do wniosku 偶e to jest co艣 czego szuka艂am ju偶 od dawna. Zacz臋艂am ju偶 nawet pi膰 koktaile i musze powiedziec, ze s膮 swietne.Narazie nie wchodz臋 na wag臋 bo mam "trudne dni" wi臋c puchn臋 .Gorzej b臋dzie z gimnastyk膮 poniewa偶 mam problemy z kr臋gos艂upem i w tej chwili si臋 lecz臋, ale mi臋dzy innymi dlatego musz臋 zgubi膰 mn贸stwo kg.Mam nadziej臋 ,ze mog臋 liczy膰 na wasze wsparcie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GOsiek*
Witaj Felimeno :-) Bezia,witamy w gronie "koktajlowiczek" :-) Vanili,jak milo,ze jestes :-) A z tym cisnieniem to chyba masz racje,gdzie nie spojrze tam sie ktos snuje ziewajac i trzymajac za glowe...No,ale podobno takiego gwaltownego spadku cisnienia nie notowano w Polsce od 40 lat,to moze mamy prawo marnie sie czuc... U mnie sennie,nudno i ponuro,ale strukturalnie :-) Popijam koktajle,najbardziej smakuje mi oczyszczajacy i czekoladowy,wisniowy tez jest dla mnie niezly.Na obiad najczesciej jem kasze gryczana,ktora uwielbiam,z dodatkami.Staram sie nie podjadac,ale marnie mi idzie...No,ale jesli juz cos musze schrupac to staram sie,zeby to bylo tez strukturalne,np.pestki dyni czy slonecznika.Pije duzo zielonej herbaty i obowiazkowo wode z octem jablkowym.I chudne.Pomalutku,ale chudne,to najwazniejsze.I co jeszcze-po kilku miesiacach stosowania diety moge z cala pewnoscia stwierdzic,ze rzeczywiscie jest to dieta nie tylko na schudniecie,ale i na odmlodzenie organizmu,wygladam teraz o wiele lepiej niz nawet kilka lat temu,naprawde.Nigdy dotad nie mialam takiej ladnej,zdrowej cery,blyszczacych wlosow i zdrowych paznokci.Napewno nie wroce juz do starych nawykow zywieniowych. Pozdrawiam Was goraco,zycze wytrwalosci i piszcie co tam u Was.Pa pa :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felimena
Vanili, Gosiek, Beza dzieki wielkie za przywitanie:) a wi臋c dzi艣 poszed艂 pierwszy koktajl- z awokad- kurde jakie to niedobre- wypi艂am bez morszczyna bo zakupi艂am wersje do kapieli:( ale dzi艣 kupi艂am morszczyn w tabletkach- Kelp i zastosowa艂am zamiast dodatku do koktajlu- inne koktajle wygl膮daj膮 super i zmacznie ale c贸偶 co si臋 nie robi dla sylwetki. Dziewczyny ile razy dziennie jadacie- i co zabieracie do pracy? Ja wracam do domu na 16,30-17 wi臋c na drugi koktajl za wcze艣nie a na jedzenie za p贸藕no :(

Udost臋pnij ten post

Felimenko, zacznij od smacznych koktajli, s艂odkich, z bananem, kakaem...te偶 nie lubi臋 z avokado, ale czasem kupi臋 i robi臋 ,bo to samo zdrowie!!! 馃尲 馃尲 Jad艂ospis dostosuj do swojegpo rozk艂adu dnia, wi臋kszo艣膰 os贸b jada p贸藕ne obiadokolacje. Powiem Wam, 偶e 艂adnie trzyma艂am wag臋 i diet臋, ale ostatnie 2 tygodnie mniej si臋 ruszam i widz臋 na wadze 0.5 kg w g贸r臋, wi臋c musz臋 si臋 zn贸w odchudzi膰.. Opr贸cz koktajli, 偶yj臋 owocami, ziarenkami, warzywami. Wcale nie teskni臋 za chlebem, ale mo偶na je艣膰 ciemne pieczywo np. kanapki do pracy.4-5 posi艂k贸w jem dziennie,cz臋sto przegryzam nasionka, kwa艣ne owoce- ju偶 si臋 tak przyzwyczai艂am, 偶e nie potrafi臋 je艣膰 niestrukturalnie. Na pocz膮tku diety waga spada najwi臋cej, potem jest problem... A ciemne kasze tak mnie zapychaj膮, 偶e nie czuje g艂odu, do tego szybko si臋 je rzyrzadza. Powodzenia! 鉂わ笍 Gosiek! brawo! tak trzymaj! 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felimena
hej dziewczyny pierwszy dzie艅 za mn膮- ten koktajl z awokado jest naprawde wstretny ale ponoc odchudza wi臋c pij臋 zatykaj膮c nos A powiedzcie mi czy jak pi艂y艣cie inne koktajle to te偶 chudniecie? A i mam pytanie- jogurt naturlany jest dozwolony w diecie strukturalnej- a czy jogurt naturalny Danona z ziarnami zb贸偶 jest strukturalny czy raczej zrobi膰 sobie samemu (jogurt naturalny, p艂atki owsiane, morele suszone, figi itp) Jacie ale bym chcia艂a schudn膮膰- wczoraj odgrzeba艂am zdj臋cia z przed kilku lat- jaka ja wtedy by艂am chuda a teraz ...馃槶 :( i zebym jeszcze sobie pozwala艂a na s艂odko艣ci i grzechy :( a tu cz艂owiek ciagle sobie wszystkiego odmawia i tyje od patrzenia na jedzenie

Udost臋pnij ten post

Felimenko 馃尲 Kupuj jogurty naturalne, niskoprocentowe i sama przyrz膮dzaj koktajle wg przepisu, bo jak przekroczysz kalorie, to nici z odchudzania. Ja do avokado dodaj臋 zio艂a prowansalskie i nabiera smaku, ale to m贸j wymys艂. Najszybciej odchudza dieta weekendowa, mo偶na j膮 zrobi膰 w tygodniu. A wiesz jak ja si臋 musz臋 pilnowa膰, mniej ruchu, wi臋cej owoc贸w i 1 kg w g贸r臋 i zn贸w musz臋 to zbi膰. Niestety, takie s膮 uroki, jak si臋 chce mie膰 szczup艂膮 sylwetk臋. Bardzo smaczny jest koktajl z jab艂kiem i pomara艅cz膮 /miksuj臋 ca艂膮 zamiast soku/.Wog贸le nie u偶ywam sok贸w z kartonu tylko naturalne. Powodzenia. 馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felimena
Vanili dzieki za info na miko艂aja dosta艂am rower stacjonarny- mam wiec nadziej臋 偶e fitnes 3 x w tyg i rowerek w kolejne 3 dadz膮 efekty plus oczywi艣cie dieta strukturalna. Co do diety weekendowej to po pierwsze musze zakupi膰 ksi膮偶k臋, po drugie trzeba mie膰 chyba urlop bo w pracy mo偶e by膰 ci臋zko przyrz膮dza膰 koktajle (chyba ze mozna zrobi膰 rano i zabra膰 ze sob膮) Dzi艣 mam wolne i w艂a艣nie popijam koktajl z pomara艅czy (nie wiem czy dobrze robie ale dodaje troche kefiru do niego)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo13
Dziewuszki, jak tam Wasze odchudzanie? Ja co膰 poluzowa艂am i czuje wi臋cej w talii, oj musze zrobi膰 weekendow膮 i to jeszcze do艣wi膮t. :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felimena
u mnie nie za dobrze:( wesz艂am na wage w pt i sie przerazi艂am- na wadze 72 kg:( ja rosn臋 jak na dro偶d偶ach i nie wiem co robi膰:(

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰