Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emily20

WIELKIE ODCHUDZANIE ! ! ! Kiedys trzeba się zmobulizować ! ! !

Polecane posty

Niedawno skończyłam robić brzuszki :D Teraz zjadłam 1/3 batona corny bananowego i właśnie konsumuje arbuza :) Za chwile wybieram sie na rower 20 km :] W ten upał wypoce ładnych pare kcal no nie ?? :P PS: Naprawde Kaolinkaaa uważasz z tym odchudzaniem.. lepiej powoli a skutecznie i na stałe!!!! Czitaa pewnie ze nie ma co czekać do wrzesnia :) Powodzenia z całego serducha 👄

czitaa witaj w naszym gronie:) uf ja wlasnie wrocilam z basenu:) utrwaliłam opalenizne:D heh jak sie dziwinie czułam.. faceci za mna gwizdali i krzyczeli.. 18kg temu tak nie było:D przyjemne uczucie, ale co z tego jak juz żyje miłościa:D hehe:) buziaki przyszedł twister ale nie było mnie w dumo, jutro ide o 9 odebrac go na poczcie!:) hurrra nareszcie:D

ooooo pewnie sie dowartosciowalas gwizdami:D:D:D tez uwielbiam jak sie za mna ogladaja (mimo iz moj facet nie jest wtedy wybitnie szczesliwy hehe) chociaz odkad przytylam zdarza sie to znacznie rzadziej, mam nadzieje ze za - pare kilo znowu bede zwracac czyjas uwage..;p

Czitaa powiem Ci, ze jest to przyjemne owszem.. ale nie zwracam na to uwagi.. mam kochajacego faceta, ktoremu podobałam sie dawno temu gdy wazylam 91 kg.. i to dla niego chce byc jeszcze piekniejsza:) zostalo 10 kg:) nawet nie 8-9:D hehe:) a ile Ty chcesz zrzucic?:) no i jakie metody?:D

Gość kaolinkaaa
Ja wiem ze to nie zdrowe dla ogrgaznizmu takie odchudzanie ale ja musze koniecznie;/ bo juz tego dluzej nie zniose;/ wrr.. dzis dopiero zjadlam herbatniki i wypilam herbatke oraz butelke wody... teraz wybieram sie na kolacje mysle o pieczonym ziemniaczku ;/ Najgorsze jest to ze nie mam coo tu jesc wszytsko takie dziwne;/ no i pracuje 10h dzienie siedza przy kompie i nic nie robie zero ruchu;/ Dziewczyny mysle jeszcze czy nie zmuszac sie wieczorem po powrocie do domu do wymiotow zeby miec pustrzy zoladek nie iwem czy to pomorze;/

Gość kaolinkaaa
pomoze*

Gość kaolinkaaa
to znaczy ze wymioty nie pomoga schudnac? czy ze szkodliwe dla zdrowia??????

I nie pomogą schudnąć i szkodliwe dla zdrowia. Jeżeli zaczniesz wymiotować to będziesz to robić coraz częściej, bo będziesz o wiele więcej jeść. Dlaczego? Otóż takie wymiotowanie na schudnięcie bardzo rozpycha żołądek. A poza tym bardzo go wyniszcza i w niedługiej przyszłości twój żołądek będzie potrzebvował nie lada opieki, zeby chociaż trochę powrócić do normalności.

Gość kaolinkaaa
hmm bo sobie pomyslalm ze jak bym jadla nie wiecej niz 1000kcal i na koniec dnia wymiotowala bylby szybszy efek;/

Lepiej nie próbuj. Dobrze ci radzę. Ja tak próbowałam i to niesystematycznie, to potem cierpiałam strasznie na ból żołądka. Na szczęscie przeszło, ufff.

nigdy nie wymiotuj! przez to umieralam z bolu zoladka przez blisko 4 miesiace.. teraz przez ta glupote musze sie leczyc.. w sumie wymioty wyniosły mnie 300zl, bo tyle kosztuje obecnie leczenie.. teraz sobie odpowiedz czy warto.. zniszczone zeby, nieswiezy oddech, sucha skóra, popekane naczynka na twarzy, zaparcia, wypadajace wlosy.. naprawde.. wiem przez co przechodzilam- nie warto.. 🌼

Dziewczyny zjadłam banana :/ O 22:30 :/ Powiedzcie mi ze to nic strasznego :D!!!! Nie serio to mi już wywijało żołądek a tak kur.. nie moze byc nooo bo nie zasne :/ Chyba lepiej sie bananem napchać niż tostem :D

Gość kaolinkaaa
nie no to ja juz przestaje z tymi wymiotami.. dzis sama zolcia wymiotowalam nie ma to sensu bo nie zwracamjedzenia;/ czy dobrze:P banan bardziej jest szkodliwy niz bialy chleb tostowy:P ja tez padam juz glodu ale pale fajeczka i popijam woda, glowa zaczyna bolec moze zaraz usne:) a osttani raz jadlam o 19:)

Emily mimo iz banan to owocowy fast food (duzo weglowodanow i kalorii) to chyba nie zaszkodzi taka przekaska.... Jak jestes bardzo glodna a nie chcesz sie obzerac wieczorem polecam przelknac z 2 lyzki otrebow i popic szklanka wody ( troche ciezko przechodza przez gardlo) niedosc ze to sam blonnik ,niskokaloryczne itp, to jeszcze rozpychaja zoladek, ze nie jestes glodna:P

Gość kaolinkaaa
hmm zastanawiam sie czy mge zuc gume do zucia czy lepiej ograniczyc? no ja jeszcze nie jadlam sniadanka:) siedze sobie w pracy mysle ze za jakos godzinke cos przekasze:)

Hej :D Dzięki za pomysł z tymi otrębami zeby się zapchać.. a moga być zarodki pszenne ?? Ja na śniadanko tost z serem, jogurt z płatkami fitness i 1/3 batona musli. Dziś takie większe śniadanko ale wole zjeść teraz wiecej niz wieczorem cierpieć i nie móc spać z głodu :( Dziewczyny ale jestem osłabiona.. no masakra poprostu :/ Nie wiem dlaczego.. moze przez to że źle sypiam.. Dziewczyny a podchodzicie do seksu też jako ćwiczenia i sportu ?? No nie mówiac o tym że to przyjemność i trzeba kochać :)

emily zarodki tez moga byc dodawaj lyzke do wszystkiego co jesz ,jogurtu itp.... jesli czujesz sie oslabiona lec do apteki po zelazo kosztuje ok 15 zl, ale odkad zaczelam brac ,latwiej rano mi sie wstaje ,nie jestem juz oslabiona itp, sadze ze tego potrzebujesz wlasnie ,tym bardziej ze wiekszosc kobiet ma niedobor zelaza, a na diecie to juz wogole...

Gość kaolinkaaa
hej.. ja wlansie jestem po obiadku... mysle ze za duzo zjadlam ale nie ma co innego tu zjesc;/ pieczoryn ziemniak z fasola i serem do pomidor i ogorek;/ za duzo prawda?

emily- ja uprawiam seks i dla kondycji i dla miłości:) a czemu nie łączyc przyjemnego z pożytecznym?:D

Kasia12347 ja też dla miłości i dla kondycji :D Ale odkad się odchudzam to maksymalnie sie wysilam :D

Kurde doła mam.. źle się czuje :o Jeździ mi w brzuchu.. pewnie z głodu.. dzis niestety kolacja troche później no ale poprostu mam pechowy dzień i wszystko wolniej robie :o Płakać mi się chce.. jakieś załamanie chyba przechodze.. ale napewno nie spowodu diety bo na jedzenie nie mam w ogóle ochoty.. mimo że burczy mi w brzuchu.. Chyba tesknie za studiami.. za tym ciagłym byciem w ruchu.. za znajomymi.. za wykładami nawet tesknie :o Mysle ze do jutra mi przejdzie.. Teraz parze sobie herbatke wellness vitax i czekam na zapiekanke makaronową.. ale oczywiście zjem śladową ilość bo w ogóle mi sie nie chce ześć :o Pozdrawiam Was 👄

dziewczyny myślałam,że między Wami mi się uda schudnąć ale chyba jestem za ,,stara,, i nie wkręcę się w Wasze towarzystwo Sorki trzymajcie się dzielnie jakos inaczej spróbuje powalczyć z moja nadwagą.. 🖐️ dzięki Justa za dobre chęci :)

No cóż Keejt bywa i tak :) Ale miło było że byłaś z nami 👄 Powodzenia!!!!! :D Justa ja nie mam jak sie dzis zważyc bo wagi nie mam :( Dopiero jutro.. Ale wy gadać jakie postepy bom ciekawa :D BuZiAcZkI 🌼

powiedzcie mi czy jak bede stosowac pilingi kawowe przez 3-4 tygodnie to mi sie zmniejsza rozstey? bo slyszalam, ze jedna laska stosowala przez 2 miesiace i zeszly prawie całkowicie.. a bardzo mi zalezalo na brzuchu, bo patrzec na nie nie moge.. :(