Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

Gość sssssssssissssss
no właśnie ...co wy robiliście od 22.00 do 3.00 !!!!

a skod wiesz ze nie dostał... na nic nie przymykałem oczu, tylko o niczym nie wiedziałem... Kiedy sie dowiedzialem, wywaliłem z domu na zbity pysk... Bez zemst, spektakularnych akcji itp...

ciesz sie, ze nie idziesz z ta kanalia, bo musialabys cale wesele przy kiblu stac i pilnowac ;)

Gość Och to prawda niskie kobiety
nigdy nie miały powodzenia. Jak tylko pomyślę o tych biednych zakompleksionych kurdupelkach - np. Marlin Monroe. Elizabeth Taylor, Sherylin Fenn, Salma Hayek, Kylie Minogue ... to aż mi się ich robi szkoda :(

i dobrze zrobiłes komiczne. takie kurwy co zdradzają trzeba wypierdalać . bez względu czy kurwa jest płci meskiej czy zeńskiej

Gość pisze sie tak
Wystarczy przeczytac co ona pisze. Na pewno nie sa to ludzie o wyzszych aspiracjach , po dobrych studiach, z zainteresowaniami. Taka przecietna, troszke tandetna para w sposobie bycia i wygladzie- tak czuje:P On lubi sie bzykac na dyskotekach a ona lubi typowe kobiece sprawy jak ubieranie sie, malowanie, spotkania z psiapsiolami :P

Juz dajcie spokoj z tymi ocenami wygladu = bo przeciez nie jest ladne to, co miesci sie w normach, ale to, co sie komu podoba :)

kompleksu wzrostu nie mam, i nigdy nie miałam;) inne owszem, ale taki nie... dobrze, może i jestem wg. Ciebie mikro, mam krótkie nogi;) jestem przykurczem, i powinnam sie schować;) niech tak bedzie - są gusta i guściki;) a ja swoją wartość znam:)... nie mieszkam sama;)...mieszkam z mamą, siostrą, babcią, dziadkiem, dwoma psami i 3 kotami;)...a niedługo wprowadzi sie do nas tata;) siostra na wakacjach, mama u taty, dziadkowie w sanatorium...WOLNA CHATA HALO?! z czego jeszcze mam sie wytłumaczyć? i nie robie tego dla tych podejrzliwych, tylko, dla super-dziewczyn, z ktorymi bardzo fajnie mi sie pisze od wczoraj;) nie chce, żeby pomyślały, że cokolwiek wymyslam... a za błedy przepraszam najmocniej, ale nazwanie mnie analfabetką chyba jest przesadą;)

Gość Ależ komiczne przecież
według ciebie każdy człowiek może zdradzić. Każdy - znaczy ty teź...

Gość pisze sie tak
on czyta magazyn dla zmotoryzowanych a ona claudie, olivie na pewno nie czytaja gazety wyborczej ani polityki- na bank:)

Gość a skod wiesz ze nie dostał...
do komiczny: popieram. bardzo dobrze zrobiłes. a pojdziesz z kalinka na wesele?? zastanawiam sie jeszcze czy po czyms takim człowiek moze zaufac nastepnej osobie.

Ty pewnie preferujesz intelektualistki gardzące przyziemnymi sprawami tego świata jak dbałośc o wygląd? jedo z drugim nie musi wcale być w sprzeczności jest to topic o 1 konkretnym aspekcie jej zycia

ej no... laska zrobila mu kuku, zasluzyl sobie ta zdrada i koniec tematu. mozemy jej tylko gratulowac odwagi po co zaraz sie wglebiac w temat, a to a tamto :o

Gość sssssssssissssss
no odpowiedz co robiliście przez az 5 godzin!!!!!?????????

Gość sialalalalalalalalala
ja tej odpowiedzi nie dostalam? :D

\"według ciebie każdy człowiek może zdradzić. Każdy - znaczy ty teź...\" kazdy moze też zabić .. to co? wszystkich aresztujemy???? Minister Ziobro jestes czy jak? Nie ocenia się po tym, co potencjalnie mozemy zrobic, bo w specyficznych warunkach kazdy jest zdolny do wszystkiego... Ocenia sie czyny a nie mozliwosci

Gość pisze sie tak
Bo sie wglebiacie w jakies durnoty:) czy zrobila tak czy nie to jej sprawa, jej cyrk i jej malpy. Napisala jak bylo i co wiecej komentowac? Autorka topicu raczej nie grzeszy jakas wielka lotnoscia umysla. Moze jest szczesliwsza bo ciesza ja przyziemne sprawy takie jak ladna bluzeczka kupiona na wyprzedazy, blagalne esy od ex... moze takim zyje sie lepiej:)

Kalinka, a ja Ci gratuluję :] jestem z Ciebie dumna :) ps. Ty ze mnie też możesz bo mam jedną kreskę na teście:D musiałam się pochwalić :D:D:D:D

Gość sssisss vel sialal prosimy
przeczytaj kilka ostatnich stron , to się dowiesz, było tam coś o pettingu i myciu siurka, o ile sie nie myle :P Ja wiem, że czytanie boli, a czytanie ze zrozumieniem to już ból wręcz nie do wytrzymnania, ale spróbuj - jesteśmy z tobą 👄

Z mojego punktu widzenia to prowokacja.

Gość arek arek arek
do pisze sie tak - a Ty jakimi sprawami zyjesz?

Gość lukavv
pare moich komentarzy wiec mi sie tez jakos w te 5 godz nie chce wierzyc. z wiernym facetem nie ma co robic tyle czasu a co dopiero ze zdrajca;) ale mam sympatie to autorki dlaczego wy raz piszecie do niej a raz jakby jej nie bylo? i jeszcze jedno - co do wyborczej itp to ja caly czas mam takie watpliwosci. raz mi sie wydaje ze na tym forum siedza sami tacy od olivii co ida sie opalac w blokowym solarium ale z drugiej strony- sama czytam wyborcza. olivii nie a siedze na tym forum i gadam ztymi od olivii co poza internetem jakos mi sie nie zdarza ale to nie na temat

ktos tu uzyl za duzo razy na forum slowa \"prowokacja\" i teraz kazdy jeden temat nosi pietno \"prowokacji\". blagam, zajrzyjcie chociaz RAZ do slownika w celu wyjasnienia tego terminu. moze wam sie w glowach chociaz troche rozjasni.

durne to wszystko...!!! sory komiczny ;) KOMICZNE JESTESCIE!!!

Uwaga zaraz bedzie nalot!!!!

Gość kiniaaaaaaaa
no i jakos autorka nie potrafi napisać co robili az przez 5 godzin!!!!!!!:-) ściema jak nic.

ill_ - tematy fikcyjne są prowokacją, gdyż jest to przedstawienie wymyślonej, celowo oburzającej historii, mającej wywoałć silne reakcje u czytających, w celu sprowokowania dyskusji...