Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Go艣膰 Semerylka
Gosci mam i nie mam czasu pisa膰... Pozdrawiam wszystkich...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Semerylka
Pi臋kny jak s艂oneczko :-D To na jutro wam przesy艂am:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OL
Czesc! Gdzie jeste艣cie przyjaciele moi?

Udost臋pnij ten post

Kochani si臋 wypogodzi艂o to i mnie gna do ogrodu... cho膰 troszk臋 musz臋 si臋 porusza膰 , bo na obiad 2 go艂膮bki wkrochmalilam:-D Ja robie go艂膮bki w proporcji :1 kg mi臋sa i pok kg ry偶u... Wtedy jem je bez 偶膮dnego chleba czy bu艂ki ... moi domownicy jedz膮 je tak jak flaki z bu艂eczkami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haha ha ha ha
Witam wszystkich...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haha ha ha ha
Pawlikowska-Jasnorzewska Maria Bajka Kr贸l elf贸w, 艣wiatem zatruty, Wichrem z daleka przywiany, Kl臋czy i p艂acze. Gdzie spojrzy, Kolczaste druty... "Nie 偶膮dajcie, bym wojn臋 docenia艂! Zbyt ci臋偶ka jest i surowa!... Podobnie i kwiaty nie d藕wign膮 kamienia Na swych gwia藕dzistych g艂owach..."

Udost臋pnij ten post

鉂わ笍 http://rynna.wrzuta.pl/audio/eKBEf0dNRh/stare_dobre_malzenstwo_-_malinowe_lato 馃尰 MALINOWE LATO Tak lekko p艂ynie w nas to lato jakby biedronki nim powozi艂y w zaprz臋gu jeszcze polne kwiaty lekko schylaj膮 si臋 do zimy Ty zapatrzona w malin krople co z lipca jeszcze nie ostyg艂y p艂yn臋 za tob膮 wnet na o艣lep ustami zbieram twe maliny Bronisz mi troch臋 jak przez mg艂臋 i zas艂aniasz od wiatru r臋k膮 dopiero p贸藕niej przyjdzie nam odpocz膮膰 zn贸w zej艣膰 na nasz膮 ziemi臋 艣wi臋t膮 鉂わ笍 http://www.fotoik.pl/pelne.php?id=460024 鉂わ笍 http://www.fotoik.pl/pelne.php?id=458462 ...taka malutka wsr贸d innych :-) pi臋knego wieczoru ...鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesmiala...
Czesc! Ja uwielbiam maliny i kocham malinowe lato a tak wo gule to chcialabym mie膰 malinowe 偶ycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesmiala...
Pi臋kne wiersze i fotki ... Ja jestem po szpitalu, nic powa偶nego mia艂am tylko usuwanego 偶ylaka..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesmiala...
Wiersze dla Agnieszki Osieckiej POETKA ZNIK艁A W ODDALI Poetka znik艂a w oddali, Bardzo Dalekiej Oddali, wszyscy J膮 艣wietnie znali, wszyscy J膮 strasznie kochali. Lecz skoro tak J膮 kochali tak bezgranicznie, tak mocno, czemu w co drugim Jej wierszu taka straszliwa samotno艣膰? Je艣li a偶 tylu przyjaci贸艂 Wci膮偶 przy Niej, za ni膮 si臋 snu艂o, Czemu w co drugiej piosence Takie b艂aganie o czu艂o艣膰? Oto Bo偶e Igrzysko: Poetka dowcipna, psotna, a w 艣rodku tak straszliwie zzi臋bni臋ta i samotna. Wynagrod藕 Jej to, Panie, w t臋 przedwiosenn膮 por臋, kiedy Poetka stanie nad Niebieskim Jeziorem Najczulej w艣r贸d b艂臋kitu Ty jeden przytul J膮 i r臋cz臋, 偶e Ci przy tym okular zajdzie mg艂膮... Wojciech M艂ynarski :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: PANI A. pami臋ci Agnieszki Osieckiej Pani s艂owa, zwrotki, rymy – w nas zosta艂y, 偶yj膮 w nas. Otulaj膮c serce nimi wirujemy ca艂y czas i nie przestajemy ta艅czy膰, chocia偶 czasem si艂 ju偶 brak, bo si臋 dla nas bal nie sko艅czy艂, bo bal dla nas ci膮gle trwa... A dla Pani – jak to rani – ju偶 po balu... Pani A... Czasem s艂owo, zamy艣lenie, czasem nutka-smutka – b臋c! Jaki艣 rym czy we 艣nie cienie, dymu smak czy 艂za u rz臋s – wpada – z wiatrem czy ze 艣piewem…? Tak znajoma – jak od A... „Jak to? Sk膮d to?” – pytam siebie – „Czy wspomnienie to czy znak?” Mo偶e w Niebie, cho膰 nikt nie wie, bal nad bale wiecznie trwa? Patrz臋 w gwiazdy – mo偶e zgadn臋? Mo偶e kt贸ra艣 powie mi? Gwiazdki mieni膮 si臋 b艂awatnie... I tak b艂yszcz膮… Nie, to 艂zy... Jedna nutk臋 przypomina... Mruga do mnie! Tak, to ta! Wi臋c nalewam szklank臋 wina i wypijam j膮 do dna – za t臋 gwiazdk臋, za wspomnienia! Pani zdrowie – Pani A! Roje gwiazd si臋 w niebie iskrz膮 – dr偶y, pulsuje gwiezdna mg艂a – bo si臋 bawi towarzystwo – bal tam sw贸j wszech艣wietny ma! A my za te w niebie gwiazdki, kt贸rych coraz wi臋cej tam – bo tam b艂yszcz膮, gdy tu gasn膮 – kiedy czasem smutno nam, patrz膮c noc膮 w niebo jasne tr膮膰my z nimi si臋 – do dna! Iwonna Buczkowska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesmiala...
Pi臋kne prawda ... Tak mi przysz艂a na my艣l ta wspania艂a polska poetka, prozaik, autorka tekst贸w piosenek, re偶yser teatralny i telewizyjny, dziennikarka. Nasza Kochana i niezapomniana AGNIESZKA OSIECKA...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesmiala...
Dobranoc.... tycze wszystkim kolorowych sn贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WESOLOWSKI
Wiaro witaj... Jam wr贸ci艂 na stare 艣mieci.:-D ha ha ha ha ha -

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WESOLOWSKI
Witaj wiaro z Oazy! Co za wie艣ci ? Kto si臋 偶eni? kto wychodzi za ma偶?..... Postawie Winko YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WESOLOWSKI
Zakocha艂em si臋... I W Jesieni szycia zachowuje si臋 jak zakochany trzpiot...

Udost臋pnij ten post