Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia006

Gubimy zbędne KG!!! Razem raźniejI nie pozwolimy umrzeć topicowi

Polecane posty

Cześć dziewczynki, czy mogę się do was dołączyć, mam 160 i ważę 56 kg chciałabym tak 6 zrzucić, dzisiaj mój pierwszy dzien dietki, będę też ćwiczyła conajmniej godzinkę dziennie przede wszystkim kręciła hula-hop mam nadzieje że mi się uda. A wy macie już jakieś kg za sobą?

czesc anul. No ja ma 10 :D Ja od dzis zaczynam brzuszki robic. Wlasnie zrobilam 15 hahahah mam nadzieje ze dojde do 100. Plecy mnie bola i jest troche ciezko. Ale stwierdzilam ze trzeba zrobic cos z tym cialem jak juz sie tyle schudlo. bo tak naprawde to ubylo mnie juz 14 kg ale na SB 10. Wazylam juz 79 :O No i moze na wyplate kupie sobie wkoncu te spodnie dresowe ktore mam zamiar kupic juz od kilku lat hahhaha i wtedy biegac zaczne :D

Nrazie od wczoraj nie jem juz slodyczy, czipsow, nie pije pepsi i innych takich :) diete wprowadzam malymi aczkolwiek drastycznymi krokami :) startuje z 61.5 zobaczymy jak to bedzie :) chce do 50 dojsc :) pozdrawiam i prosze o wsparcie zebym wytrwala :)

kluseczka27 ......... ja brzuszków nie robię bo słyszałam że one są raczej dobre na mięsnie żeby brzusz4ek był ładnie wyrzeżbiony, ja narazie chcę spalić ten tłuszcz, a jest go naprawdę dużo, później kiedy juz będę miała płaski wezmę się za rzeźbionko.teraz w szczególności hula-hop

I przezylam, ufff mialam dzisiaj od rano 3 godziny biologi i 3 godziny chemi. Na biologi jeszcze dalo sie przezyc bo prowadzacy tak przystojny ze az chcialo sie go sluchac, ale babka z chemi okropna:/ Moja dietka calkiem niezle mi idzie:) rano sniadanie pozniej po 3h jogurt naturalny z musli i obiad po 15:) a jak wam idzie?

no to sie ciesze ze dajecie rade. Pamietajcie tylko zeby nie jesc za duzo nabialu. Wbrew pozorom nie pomaga w schudnieciu. A juz napewno odradzam jedzenie jogurtow na kolacje. A jesli chodzi o moje brzuszki to ja juz powinnam bo stracilam lacznie 14 kg wiec juz pora zabrac sie za to :D

Witam Moje drogie oochudzaczki Stare i te Nowe:) Miło ze nadal jestescie:) ja przepraszam ze malo sie przez wekend odzywalam ale na prawde mialam taki zagoniony ze szokens:) na szczescie musze Wam powiedziec ze cos ruszylo do przodu w moim zasranym przepraszam za wyrazenie zyciu do przodu... tfu tfu...zobaczymy jak to bedzie:) a odnosnie dietkowania to mysle ze swoje plany realizuje w miare konsekwentnie...w tym tygodniu postanowilam zmenic swoje nawyki...juz nie pedze o 23 do lodowki...nie objadam sie do granic wytrzymalosci mojego zoladka...wczoraj nie pozwolilam sobie na alkohol na dyskotece....i na jedzonko po dyskotece co zawsze mielismy w zwyczaju z ekipa.... wiec mysle ze nie jest zle:) dzis moj Misiek zabral mnie na lody i kawusie...mowi kocham Cie jaka jestes i zjesz ze mna te lody:D:D:D:D zjadłam byly hmmm rozkoszne i nie zaluje ani ciut ciut:) od jutra jednak wprowadze troche rezimu:) ciesze sie ze jestescie:) a nowe dziewcyny wspieram i prosze o zdjecie:) pozdrawiam

Nie wiem czy to przypadek czy cos zle zrobilam ale staralam sie jesc to co przewiduje SB i sie strasznie zle czuje :( jest mi niedobrze i wogole... ech :(

Lejdi nie mam pojecia o co chodzi, bo jedna dziewczyna z innego forum o SB tez napisala ze jej niedobrze od tej diety. Ale jak moze byc niedobrze od tego ze przez 2 dni chleba sie nie jadlo. Cos jest nie tak!! rozumiem ze moze bolec glowa po kilku dniach bo organizm z cukru sie oczyszcza ale to przechodzi gdzies po 2-3 dniach. Trzymaj sie a zobaczysz ze bedziesz sie czuc po kilku dniach wspaniale. Pozdrawiam pozostale dziewczyny :D

Moze to ja bo tez pisalam na drugim forum SB :) no wlasnie dzis 3 dzien a wczoraj mnie tak strasznie glowa bolala :( no spac bym mogla caly czas... wiem wiem ze moge byc senna tylko ze takie objawy po 2 dniach to chyba toszke za szybko... No ale w zasadzie to zalezy od organizmu wiec pwnie calkiem to mozliwe, jeszcze jedno czy moge pic herbate oczywiscie nie slodzona??

Witam dziewczyny:) widze ze wszystko zgodnie z dietkowym planem.... no moze prawie wszystko ihihihihi:) powiem Ci Lejdi ze ja tez mysle nad ta SB... trzymam za Ciebie mocno kciuki i pisz o efektach i jak sie czujesz:) pozdraiwiam serdecznie

Witam moniunia :) oczywiscie bede informowac wszystkich na biezaco :) dzis juz mi sie nic nie dzialo :) coprawda moj dzien jest tak wypelniony ze o 6 posilkach o wmiare stalych porach to nie ma mowy :( ale moze uda mi sie jakos to pogodzic :) z efektami to bedzie troszke gorzej bo nie posiadam wagi :P:P ale za 2 tyg sie zwaze i zobaczymy jakie zmiany (i czy wogole) nastapily :)

witam! czy mogłabym się jeszcze przyłączyć? Widzę że rozmawiacie o SB i stosujecie SB. Ja na razie poczytalam w internecie i jestem chętan na ta dietkę tylko boje się ze koncepcja moich posiłków bedzie bardzo nudna. Pozdrawiam :)

Witam:) Pewnie ze mozesz sie przyłączyć Słońce:) Razem zawsze raźniej prawda:) dziewczyny stosują Sb wiec zawsze moga cos podopwiedziec:) Kluseczka duzo schudlana tej diecie:) A Lejdi sie trzyma wiec nie ma żle:) Więć chetnie bedziemy Cie wspierac:) U mnie no jako tako powiem Wam:) 3 kg juz za mna:) wiec nie ma zle:) a jak u Was?? pozdrawiam cieplutko

Czesc :D a u mnie 64,100 :D mam nadzieje ze tym razem sobie nie pofolguje jak ostatnio bo widze ze dziennie 200g m schodzi. Teraz coraz ciezej mi schudnac. Na poczatku to kg lecialy a teraz gramy :O Jak nie masz wagi to pomierz sie cm. Na sb najwiecej gubi sie cm. Zmierz talie posladki uda a za tydzien znowu. Zobaczysz jakie beda efekty. Ja sie i wazylam i mierzylam :)

super że mogę dołączyć. Jestem tez na innym topicu, \"odchudzam\" się od 10 wrzesnia ale niestety zleciało jakies marne 3kg. Moją dieta było MŻ ale jakos ost tydzień miałam załamanie i nie wiem czy nie nadrobiłam :( Nie mam wagi więc nawet nie sprawdzam. Teraz poważnie myslę nad SB, ale nie wiem jak i co mogłabym brac do pracy? kluseczka, Lejdi podpowiedzcie jakies sniadanka, przekąski Pozdrawiam :)

WITAJ przekaski to orzechy, migdaly itp. A do pracy zabieraj salatki z kurczakiem, krewetkami czy serkiem feta. Po 2 tyg bedzie latwiej bo wpadnie do tego jeszcze jakis owoc.

Dlugo nie pisalam, ale bylam tak zajeta ze nawet nie zauwazylam jak te 2 dni minely:( u mnie dieta idzie bardzo dobrze, jem mniej i co najwazniejsze nie jem po 18z czego jestem dumna Za 10 dni sciagaja mi gips:) moze juz za niedlugo zaczne cwiczyc:) A jak wam piekna mija dzien?

Witam Was serdecznie:) u mnie dietka do przodu do przody zdecydoanie:) dzis juz pomykam w jeansach do ktorych tydzien temu nie umialam sie w ogole zmiescic:) Dzis jestem na szpinaku z jajkiem:) uwielbiam szpinak....zaraz ide sobie jeszcze zrobic jakies gotowane miesko z kurczaka:) no i do serca powrocila milosc wiec jest dobrze:) i pozytywnie:) pozdraawiam Was cieplo

Hej u mnie też świetnie dzisiaj zjadłam jabłko i troszke płatków z mlekiem beztłuszczowym, wystarczy na dzisiaj:)))

Hej dziewczynki :) Salana tez nad tym debatowalam co by tu mozna zabrac ze soba :) zwlaszcza ze caly dzien jestem poza domem na uczelni i z max 10 min przerwami :( Kluseczka ma racje, migdaly orzechy, salatki to chyba najlepsze wyjscie, ja usilowalam zawijac rozne rzeczy w listki salaty i z tego formowac mini kanapeczki :) ale niestety odrzuca mnie od salaty i nie jestem w stanie jej zjesc :9 wiec ten pomysl upadl... Ale jesli dla ciebie to nie problem to mozesz zawinac w salate co tam chcesz :) pod warunkiem ze jest to dozowlone :) Przetrzymalam kolejny dzien jednak zjadlam tylko 2 posilki bo na wiecej nie wystarczylo mi czasu :( ale dzielnie sie trzymam :) no i cwicze tez :) usilowalam wykonac aerobiczna 6 weidera ale moj brzuszek i jego miesnie nie sa gotowe na taki wstrzas bo wysiadlam po 2 cwiczeniu :P wiec narazie praktykuje brzuszki :) Pozdrawiam serdecznie buziaki :*

cześć dziewczyny! Kluseczka, Lejdi, dzięki za rady. Myśle że skusze się na Sb w przyszłym tygodniu. Paskudna pogoda :( coś czuję że będę miłam dziś baardzo kiepski dzień (nie o dietke chodzi)... Miłego dnia dziewczynki!

hejhej a ja po pracy, to znaczy nie do konca bo jeszcze na 17 na 3 godziny :O Ja sie trzymam dzis juz 63,800 :D ale nie ciesze sie za bardzo bo jutro wyplata hahahaha moniunia006 jesli lubisz szpinak to zrob sobie to- przepyszne, no chyba ze serow plesniowych ne lubisz poddusic wycisniety czosnek na oliwie z oliwek (najlepiej maselko hahaha) ale zeby sie nie spalil, ilosc wedle uznania- ja daje gdzies 3 zabki, na to wrzucic szpinak i dusic razem. Nastepnie popieprzyc i dodac troche magi(jak ktos lubi) NIE SOLIC!!! nastepnie zetrzec 1 jablko i podusic jeszcze troszke.Na koniec dodac pokruszony ser rokpol albo lazur. Nigdy nie wiem w jakiej ilosci bo kupowalam na \"oko\" wiec tak gdzies za 6-7zl :) Ugotowac makaron np swiderki i polozyc na to ta papke :) PRZEPYSZNE!!! Makaron moze byc oczywiscie pelnoziarniasy to wtedy mniej weglowodanow jest :P A i pamietajcie jak juz jecie makaron to niech bedzie aldente, wtedy tak nie tuczy

No witam serdecznie:) dziekuje pieknie za przepis Kluseczko:)jauwielbiam szpinak i sery plesniowe tez:) jak tylo skoncze kopenhaska ktorej sie poddalam wczoraj zaraz sobie skorzystam z przepisiku bo zapowiada sie obiecujaco:) aaaa i wczesniej na Misku wyprobuje:) Ciesze sie ze waga nadal spada Kluseczko:) a dlaczego mowisz ze obawiasz sie jutra??:P hihih przy wyplacie szalenstwo cio? fajnie ze jestescie:) przesylam wiele siepla dziewczyny:) mła

aaaaaaaaaaaa!!! i nowe Kolezanki prosze koniecznie o zdjecie:) My z Kluszeczka i Anulka sie juz widzialysmy:) ja na pewno odwdziecze sie swoim:) pozdrawiam

Wiecie co? moja diete chyba troszke przemianuje na zdrowe zywienie, nie chce glodzic a lepiej poprostu jesc. Wiecej zdrowego.W ogole w planach mam takze udoskonalenie calej siebie:) Te zdjecia co przeslalam sa troszke stare tak sprzed 2 lat. a dzisiaj znalazlam z wrzesnia:)

no wyśle fotki i od razu będe czekać na Wasze. Maile są podane? Jesli tak znajde je sobie na wczesniejszych stronach topicu. Dziewczyny gratuluje zaparcia, mam nadzieje że mnie udzieli się Wasz optymizm co do dietki... Jak na razie jestem rozżalona, smutna, zła :( Oblałam egz na prawko :(