Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***caroline***

Czyżby jednak ciąża...?

Polecane posty

Cześć Dziewczyny :) Ale mnie dziś rano przywitała paskudna pogoda... pada i pada jakby była jesień :( bede dziś przysypiac nad biurkiem ;(

u mnie też raczej szaro i buro i też zamierzam przysypiać, bo ciężka nocka z nami... ach te ząbki... :(

ehh... to nieciekawy okres przed Tobą. Mała ciężko przechodzi ząbkowanie?

pierwszy ząbek to byla masakra... kolejne już lepiej... a teraz zaczynają jej wychodzić te grubsze z tyłu, więc pewnie troche cierpi z tego powodu :)

pamiętam jak mojej bratanicy wychodziły ząbki... gorączka, biegunka.... A jej starszy brat nawet nie wiedział kiedy pojawil mu sie ząbek w buzi :) Każde dziecko jest inne baderko zerkłam sobie jeszcze raz na zdjecia Twoje Dominisi i muszę Ci powiedziec, że jest strasznie do Twojego męża podobna... wypisz, wymaluj On :)

Edusia, powiem więcej... ona jest podobna w pierwszej kolejności do mojej teściowej ;) , a więc siłą rzeczy po części i do Piotra... :)

hihihih... teściowej nie widziałam, ale tak czy siak wolałabym myśleć, że moje dziecko jest podobne do męża, a nie do teściowej :)

Twój mąż ma na imię Piotr? Od zawsze nam sie podobało to imię. Nawet stwierdziliśny , że jak urodzi sie nam kiedyś synek to będzie Piotruś. A jak córeczka to Oleńka :)

Gość Gość
Hej Dziewczyny... a podoba Wam się imię Aron? Czy ja już z braku koncepcji wymyślam głupoty :o ??

Karolinko mi sie podoba, choc przyznaje, że u nas o oryginalnym imieniu nie ma mowy :( mój Andrzej uwielbia tradycyjne imiona. Osotanio go namawiam na Jonatana, ale jak narazie tykac sie nie na. Karolinko, a Ty masz juz jakieś konkretne typy imion?

Edusia, ja też wychodzę z takiego założenia... :) a mi się piotr też podoba, ale nie na tyle, by nazwać synka piotr junior jak to wymyslił mój mąż... :) Karolinka pliss nie wymyslaj takich imion, zostań przy Kacperku... nie obraź się, ale mnie takie imiona jakoś odstraszają... :)

jeśli chodzi o chłopięce imiona to mi podobają się Szymek / Kacper / Mateusz / Marcin / Filip / Ksawek / Miłosz... no ale każdy ma inny gust :)

u nas synek będzie właśnie Szymek a druga córeczka chyba Haneczka...:)

Gość Gość
Chyba masz rację baderko ... Wdusia moje typy zbliżone do typów baderki: najbardziej podoba mi się Kacper, potem Szymon no ipotem takie jak: ...Igor, Borys

Gość Gość
Wdusia/Edusia :D literówka

o właśnie...zapomniałam dodać Igorka... też super imię... :)

badorko a nie wiem czy wiesz, że każdy Szymek to łobuz :) Jak byłam u lekarza z kuzynką i jej synkiem (własnie Szymkiem) to rozrabiał ile sie dało... gdy wyszła pielegniarka to do kuzynki powiedziała, że jej synek na pewno ma Szymon na imię... :)

Gość Gość
No i nie wiem, które wybrać :( ...nie chciałabym oklepanego, a nawet nie wiem, które oklepane, a które nie ... :o

Karolinka...a może właśnie Igor? imię super, poza tym jeżeli to dla Was istotne to nie jest tak popularne jak Kacper... a Twój M co na to?

Kacperek to super imie. Pare lat temu było bardzo popularne, ale teraz już nie słyszy się go tak często :)

Edusia właśnie wiem... znam kilku Szymków, którzy potwierdzają ta regułę... ale cóż, ja mam już jednego łobuza w domu, więc chyab dam radę... :)

z tym Kacperkiem to racja, tez juz kiedys o tym pisałam Karolince... najwięcej Kacperków jest wśród dzieci 5-7 -letnich... wtedy to był normalnie szał, a teraz to chyba sporadycznie :)

a macie dziewczyny tak, że kojarzycie imię z konkretną osobą która znacie? Bo ja kurcze sie tym strasznie sugeruje :(

Gość Gość
No mój M właśnie jest przede wszystkim za Kacprem... mówi, że sam chciałby mieć jak na imię :D ...ale i Szymon i Igor też mu się podobają... Szymon raczej odpada chyba pod tym wzgledem, ze mój M ma wujka, który do wszystkich chłopaków w rodzinie zawsze mówił i mówi SZYMUŚ - nie wiem dlaczego, ale zawsze Szymuś to, Szymuś tamto... mówi tak do mojego M do jego brata, kuzynów i ogólnie nazywa tak chłopaków... Przez to mi to trochę zbrzydło ... ...więc Kacper lub Igor ... i chyba zrobimy tak jak mówi mój M... czyli zerknie się na niego po porodzie i będzie się wiedziało ... :) ... a mój synek właśnie teraz mnie kopie... Chyba mu się ten pomysł podoba :)