Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolosalna-Konkurentka

Silna wola działa cuda! Cel...30kg mniej do końca czerwca!

Polecane posty

hehe:D spoko mamy az 3 miesiace do lata wiec warto wykorzystac te rezerwe zby potem na ostatnia chwile nie zwariowac:)

Taka pogoda to sprzyja nudzie a co z tym idzie podjadanie...wiecie co dziewczyny ja powoli przygotowuję się do tej diety niełączenia bo dużo o niej poczytałam i wydaje mi się mądra i zdrowa...to co może zaczne od poniedziałku, czy lepiej od razu???zmotywujcie mnie,proszę

czemu od poniedzialku? nie ma na co czekac, trzeba dzialac- im szybciej zaczniesz tym szybciej zaczniesz zauwazac efekty! ja juz po obiadku:) uff:D buziaki!:)

kasiulak zaczynaj odrazu bo ci tak zleci bedziesz przekładac terminy i zanim się oglądniesz będzie ciepła wiosna potem lato a kg beda dalej :) Ja jak dietke zaczynalam to ja zaczelam juz wieczorem od kolacji to byl wtorek :) nie czekałam do srody tylko odrazu A i traktuj to jako zmiany na lepsze a nie jako taką 100 % diete po kótrej wrucisz do normalnosci :) pozdrawiam goraco ;*

hej:) ja po 18 juz nic nie jadlam:) a dzisiaj zmiescilam sie w 1000kcal:) oto moje menu: -jogurt dietetyczny z 3 lyzkami muesli -200g kukurydzy konserwowej -miseczka zupy ogorkowej + plaster zoltego sera -6 sezamkow -1 krazek ryzowy z blonnikiem jestem zadowolona, do tego biegalam rano 30 minut (350 kcal), zaliczylam 2 dzien a6w, wieczorem jeszcze zrobie abs na brzuch:) takze dietka pelna para:)

ja dzis zjadlam platki ryzowe z melkiem jablko na obiad piers z kurczaka gotowana oczywiscie i 2 pomarancze nie chodziłam głodan :) zoładek mi sie skurczyl przez te 15 dni juz napewno bo nie czuje głodu jak na poczatku i dobrze niech wruci do wielkości takiej jakiej ma byc bo napewno rozepchany to on byl na maxa ;(

ja jeszcze wcisnelam 3 krazki ryzowe z blonnikiem i 3 sezamki:) w sumie bilans wyszedl mi 1000kcal ale dzisiaj potancze jeszcze i pocwicze zeby spalic jakies 200kcal:) i ide spac dopiero o 23:D bo zjadlam to przed 20:)

melduje ze dzien zakonczyl sie sukcesem:D 900 kcal :D wygrzebalam tez skakanke i poskakalam chyba z 20 min, pamietam ze bardzo to lubilam, bede skakac codziennie napewno. Chyba mobilizacja wrocila na nowo oby na stale:)

dobra juz troche pocwiczylam:) jutro pobudka, bieganko 30 minut i 3 dzien a6w:) i ograniczam jedzenie.. nie jem po 18.. bedzie lepiej spadac:D buziaki:) i dobranoc, czas na odpoczynek:D

dobranoc 🌻 a ja zjadlam jeszcze jablko, ale to chyba nie grzech:P i chyba poskacze jeszcze na skakance...

dobranoc 🌻 a ja zjadlam jeszcze jablko, ale to chyba nie grzech:P i chyba poskacze jeszcze na skakance...

a ja w przyszlym tyg chyba bede biegac juz 35 minut:) bo to juz ostatnie chwile zeby do 72kg dobic:D

kasiulka20- napewno Ci sie uda:) ja Cie podziwiam za to bieganie, naprawde 🌻 tez lece spac juz, dobranoc :)

czesc kochane:) margeritko- co z tego, ze biegam jak wydaje mi sie, ze jem za duzo.. od dzis dieta restrykcyjna.. musze sie opanowac, bo mam 2 tyg, a to bardzo malo..czuje sie taka pelna- mam okres za jakis tydzien a juz czuje sie fatalnie..:( blehhh:/

nie martw sie:) na pewno nie jest tak zle z Twoja dieta...mi sie rowniez okres zbliza wiec nawet sie nie waze...zreszta napewno nic nie schudlam ale w przyszlym tyg bardzo chce zobaczyc na wadze 74 kg lub mniej :) jestem po solidnym sniadaniu, za chwile chyba zjem jogurt z platkami owsianymi a po poznym popoludniem obiad. Przez weekend moze mnie nie byc, prawdopodobnie pojde na impreze i przenocuje u kolezanki. Mam nadzieje ze nie zawale przez to diety. Napewno nie. Tym razem czuje ze sie uda.

witam:) ja w ramach przekaski wypilam soczek z marwitt marchewkowy:D w ogole bylam na intensywnym spacerze 1,5h! dzisiaj narazie wiecej spalilam niz zjadlam wiec bilans idealny:D na obiad- kolo 17 zjem troche zupki i koniec:) a w nocy troche wygibasow z kochanym to znowu kalorie poleca:D i jeszcze czeka mnie 3 dzien a6w:D buzka 🌼

ohh ja juz dzis od 6 na nogach ale jest dobrze narazie zjadlam tak pół miseczki płatkuw ryzowych (a propo czym się ruznia te ryzowe od kukurydzianych ;| bo nie kumam :() i na obiad miseczka zupki pomidorowej z ryzem maatko kochana ale sie najdalam juz w polowie czulam ze moge odejsc od stolu ale zjadlam do konca bo wsumie nie wie dlaczego chyba jeszcze nie jestem na takim etapie ze zostawiam jedzenie na talerzu tylko zmiatam wszystko co sobie nasadziłam :D Zdarzenie sprzed ok 3 tygodni przychodzilam ze szkoly odgrzewalam zupe w miedzy czasie podjadlam cala bułke zwykla jakis slimaczek z szynka lub serem zjadlam zupe a potem drugie danie :( to jest smutne ze tak rozpychałam ten zołądek a teraz prosze jedna zupka i najedzona i gdzie by tu myslec o białym chlebie pfff :) :) A dziewczynki zbliżaja się siweta jak zamierzacie sobie radzic ??

czesc dziewczyny!czuje silne wsparcie z waszej strony-dobrze zaczynam od dzis a nawet od wczoraj-dajecie niezlego kopa-musze przyznac.

no własnie tez sie boje strasznie i juz dzis wiem ze napewno cos sprubuje ale beda to jakies małe porcje na pewno i np na podiweczorek nie ma podjadania ! Ale matko kochana takie placki z masami maja tyle kalori :( ciekawe czy jest jakis placek wymyslony z mysla o nas :(

a ja sie akurat tym nie przejmuje, mieszkam za granica i nawet nie wiem czy bede takie typowe swieta wielkanocne obchodzic. Glownie jesli chodzi o jedzenie. Przynajmniej tyle. Jesli chodzi o platki ryzowe to niestety maja niewiele mniej kcal od kukurydzianych...cos kolo 30 na 100 gram. Tak sie zastanawiam czy na diecie mozna jesc kukurydze? Przyznam ze niewiele wiem na jej temat, czy jest zdrowa? Moze wiecie:) pa pa

margeritka dzieki za odpowedz ;* myślałam ze sa bardziej kaloryczne niz kukurydziane wydaje mi się ze kukurydza w diecie jest ok ... a o jaka kukurydze ci dokładnie chodzi bo pod tym pojeciem kryje sie wiele postaci :)

dziewczyny, musim dac rade na swieta.. musimy:) ja wlasnie zaliczylam 3 dzien a6w.. ufff.. taka mam trudnosc z tymi cwiczeniami.. a jutro juz zaczynam 3 serie.. dam rade.. nie odpuszcze na pewno:) buziak:)