Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SYLWIA1992

kto ma od 15 do 18 lat i chciałby się odchudzić? zapraszam. wymienimy się porada

Polecane posty

miałam jeśc tylko owoce i warzywa, ale mama kazała zjeść mi na obiad małego schabowego, kalafiora gotowanego troche i ogórka z jogurtem naturalnym, gdyby nie ten schabiwy to bym była szczęsliwa. postanawiam jeść same warzywa i owoce na śniadania i kolacje, obiady musze jeśc takie jak mama ugotuje. na kolacje zjadłam jednego banana i kilka wiśni.postanawiam od dziś robić 100 brzuszków, i 100 przysiadów i codziennie rowerem jeździć.odezwe się za dwie godziny. trzymajcie się

Ja w ciągu całego dnia zjadłam jedno jabłko przed 18stą;/ Mimo okresu i bolącego brzucha nie mam zamiaru nie ćwiczyć;]

Gość Zuziaaaaaaaa
Czesc:)

odpwiem tu ci ta twoje pytanie z twojego topiku. w ciągu 21 dni możesz schudnąc bardzo dużo, tylko nie leń się i dużo ćwicz

ja pije także czerwoną herbatę, ale tylko po południu i wieczorem . jakoś rano mi ona nie podchodzi

Gość Zuziaaaaaaaa
Hehe dzieki za pocieszenie, nie bede zaczynam od jutra!! Jak sobie pomysle jakie ja mam wymiary to az mi sie plakac chce;/

jutro zmieniam stopke. dzis już mi sie nie chce. troche moje wymiary się zmieniły, ale nogi nic się nie zmieniły

Gość Zuziaaaaaaaa
Hehe ale juz jest 22;/ wiec i tak juz nie bede jesc wiec od jutra bo dzis sobie pozwolilam;/

Gość Zuziaaaaaaaa
Eh juz 100dzis zrobilam;/ a uczyc sie trzeba:(

Gość Zuziaaaaaaaa
A no to zazdroszcze, mi dopiero w tym tygodniu sie wszystko wyjasnia z ocenami i potem bedzie light'owo:) Ja spadam, jutro stopke zrobie:)

Zuziaaaaaaa hejka:) ja ide spać, tzn poćwiczyć, a potem spać, bo brzuch mnie boli:( Zjadłam dzisiaj tylko jabłko!! buzka;*

Gość gal
cześć. dzięki że mogę na was liczyć. chciałbym jutro nic nie jeść. Zobaczymy... co z tego wyjdzie. W razie czegoś kupię jabłka

Gość wya
Ja mam 16 lat mam 173cm wzrostu ważyłam 66 schudłam do 63 w 2 tygodnie i ogłaszam że ćwiczenia to najlepszy sposób na chudnięcie :) mój cel to 59-60kg do 20czerwca :) a i myślę że jeśli ma się 97 w bioderkach to nie schudnie się do 90...chyba że anorektyczką zostaniesz...

hej:) u mnie dobrze :) zobaczymy co waga wskaże 8.06...:p:( dbra zmykam bo zaraz jadę na turniej siatkóweczki :) jakby ktoś nie wiedział trenuje siatke :P

Heeeej:P Dzisiaj u mnie dobrze, brzuch jak na razie nie boli:) Jeszcze nic nie zjadłam dzisiaj, znowu apetyt uciekł:P ale za to wypiłam szklankę soku marchewka- banan i pól szklanki soku porzeczkowego:) Zjem może potem jakieś jabłko:) Aha i kupiłam sobie kaszkę dla dzieci:D hehe ale to zaczne jesc ją za jakieś 2 tygodnie:) jedna porcja (60g) ma około 200kcal wiec na jeden dzien wystarczy:)) gruba, ja trenowałam noge intensywnie:P ale czas maturalny zabrał mi moją ukochaną dziedzine sportu:( no i teraz pozostały mi tylko rolki i spacery z huskim:) gal na nas zawsze możesz liczyć:)