Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieben

*** Poczujmy się lepiej, schudnijmy 5 - 10kg ***

Polecane posty

u mnie totalnie kiepsko - waga w górę :( 😠 nawet nie tłumaczę sie @, choć czuję że jest blisko :o czas pędzi jak szalony a ja nie chudnę tylko tyję!! porażka!! 18.08 - tak to bywa, ja też różnie mam z ciuchami, może masa mięśniowa sie zmienia??

Tylko, że ja tej masy mięśniowej nie widzę! Raczej sflaczała jestem, kurczę. Ale zobaczymy. Grunt, to się nie poddawać, nawet jak waga nam bruździ, prawda? Jeśli teraz nie wytrzymamy i nei zrobimy ze sobą porządku, to kiedy? :-) A więc czarne myśli sio do kąta! Damy radę!

Masz rację :) Chyba @ dziś nadejdzie - czuję ból w dole brzucha :o Ciężki dzień przede mną :o Dziewczyny pouciekały i czyż byśmy same zostały??

hej:) ja dzisiaj się nawet nie ważę bo mam okres i to raczej nie bedzie dobry pomysł no i ta ochota na słodycze:( czuję się źle i jakoś ciężko sieben głowa do góry może musimy obmyśleć jakąś strategię heheee moje posilki nie zawsze sa regularne tak sobie zawsze obiecuję ze o 9,12,15 i 18 ale nie zawsze tak jest i to mnie gubi strasznie

Może też mają gorszy tydzień? Listopad je dopadł i brakuje im sił na udzielanie się na topiku? Zobaczymy, co nam przyniesie poniedziałek. Przecież nie moze być tak paskudnie przez dłuższy czas! Ja mam @ od 3ch tygodni już. Najwyższy czas się przejść do lekarza, bo dostanę kociokwiku! I to wszystko przez jedną małą ciążę! :-)

Cześć o_olenka! Miło cię widzieć! Już się bałyśmy, że wszyscy nas porzucili! Masz rację - głowa do góry! Od pn na pewno będzie lepiej! Musi być lepiej :-)

hejka oleńka :) dziewczyny jeśli to nie tajemnica może napiszemy po ile mamy lat??

A ja mam 29 i pół :-) W maju stuknie mi okrągła 30 i bardzo chcę ją przywitać z zadbaną sylwetką, żeby mnie nie dopadła depresja jakaś :-)

ja w marcu 28 więc jestem między wami ;) super :) 18.08 - ile lat ma Twoja córcia??

Ja jutro mam znów zajęcia, w niedzielę również więc może nie będę imprezowała :) Jak mi się nie chce pisać tej pracy mgr to szok!! W ogóle już mam dość nauki i nie mogę doczekać się końca :P

sieben- a jaki masz temat pracy? i co studiujesz? ja też nie mogłam się zmobilizować do pisania- obroniłam się dopiero w grudniu, choć absolutorium miałam od czerwca :-) jestem po fil.rosyjskiej o_olenka- a co ty porabiasz? praca? studia?

Na pewno :) Na mnie też powoli pora tylko jakoś tak ciągle coś mi na drodze stoi :o Nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduję sie tak na 100%, qrcze boje się tego wszystkiego :(

no właśnie.... temat - słuchaj - babka mówi żeby każdy sobie wybrał a jak przyszło co do czego zmieniła każdemu wg swojego widzi mi się :o ja chciałam pisać - ocena poziomu org. przedsiębiorstwa na podstawie firmy X a ona że nie i że hmmm mam z Panią problem.... bo ja akurat nie pracuję w wielkiej firmie jak inni wymyśliłam teraz o motywowaniu pracowników, napisałam jaj maila i nic przez ponad tydzień 😠 jutro idę do niej i wóz albo przewóz!!

ja jak narazie siedzę sobie w domku z synkiem Oliwier w styczniu 15 będzie miał dwa latka, jestem po stosunkach miedzynarodowych ale tylko narazie licencjat:) może kiedyś mgr ale to jak do pracy wrócę

ja się późno na studia wybrałam z braku kasy i możliwości i teraz stara dupa sie muszę męczyć heheheee, ale jeszcze do lipca i luz (mam nadzieję) co dziś macie w menu??

o-olenka gratuluje synka! Duży już szkrab! Na pewno się nie nudzisz w domu! :-) sieben- 2lata temu koleżanka pisała pracę "pozapłacowe systemy motywacyjne"- pomagałam jej zbierać materiały do tego. Nie była to duża praca magisterska, tylko praca na zakończenie studiów podyplomowych zdaje się. Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać. Może ci się do czegoś przyda?

Menu: 8:00 2 kromki z serem żółtym 13:00 nie mam pojęcia, bo nic wczoraj nie przygotowałam!! Pewnie się zatkam kanapką nim ugotuję zupę... 18:00 2 kiełbaski kabanosopodobne na ciepło a na wieczór marchewki do chrupania :-) ale jutro już będę bardziej zwarta!

miałam zadymkę i nie miałam jak pisać 18.08 - zobaczymy co promotorka wymyśli jakby co to się uśmiechnę po pomoc ;) pewnie zostałam sama??

Znowu mnie długo nie było :P A co do mnie to też coś kiepsko mi idzie. Póki co ćwiczenia troche delikatniej, bo coś mnie brzuszek boli :/ Zupełnie jakbym miala dostać @, ale to już 4 dzień dzisiaj i nic... Dziwne. No nic jak nie przejdzie albo @ się nie pojawi do poniedziałki idę do pani doktor... A co do wieku - mam 22 lata. Zamówiłam sobie wczoraj na allegro pas wyszczuplający - moja koleżanka używała go, jak się posmarowała kremem wyszczuplającym - wtedy gdy siedziała w domku i faktycznie zeszło jej trochę centymetrów. Dam wam znać co i jak :) Ufff ale sie rozpisałam :p

ja jestem dziewczyny, ale mam ostatnio sporo zamieszania i nie mam czasu na net odezwę się niedługo

Widzę, że dzisiaj nikt jeszcze nie zajrzał tutaj. Ja właśnie się zważyłam i jest 65,6. Niby nie wielka zmiana, ale w zeszłym tygodniu waga pokazywała, że mnie przybyło... Poprawił mi się humorek od razu :)

Witam :) Dziś mój znienawidzony dzień - poniedziałek :( Cholernie mi zimno od rana brrrrr Wczoraj dostałam @ i mnie rozsadza, nie obżerałam się aż tak ale niestety trafiły sie 3 kawałki pizzy!! 😠 Nic nie wypoczęłam, jestem zmęczona szkołą, mam tyle pisania i nauki że głowa mała :o Pracę mgr piszę jednak o motywacji - w końcu dogadałam się z babeczką :)

Hej:) no i mamy poniedziałek i zaczynamy wszystko od nowa:) ja już po @ i biorę się za siebie, ale ważę się dopiero w piątek, jak narazie po kawce z mleczkiem a co tam u was???

cześć laski !! u mnie cienko.... ostatnio porzuciłam dietę, chorowałam eeehhhh..... pewnie trochę mi na wadze wrócilo, ale nie wiem ile bo się kurna zepsuła ( a może to baterie ?? ) No ale przegrana bitwa nie przesądza o wojnie, prawda ?? :-D biorę się na nowo, no i wracam na topik bo znów mam nadwyżkę czasu :-) CO U WAS???