Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

dwudziestoparolatka

20stoparolatki

Polecane posty

Rewelka馃尲 Kochana to proponuj臋 zrobi膰 herbatki z du偶膮 ilo艣ci膮 cytrynki i albo z miodem albo z sokiem malinowym- rozgrzeje na pewno. Jak nie masz to niech kto艣 Ci podskoczy do sklapiku pobliskiego:) Posy艂am troszk臋 zdr贸wka:) Emilunka馃尲 dopiero teraz zauwa偶y艂am!!! Sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj 偶yje Emilunka nam:D 馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲 Jadzia馃尲:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cze艣膰 Kochane Emilka sto lat, sto lat niech 偶yje 偶yje nam , du偶o mi艂o艣ci, szcz臋艣ci w 偶yciu, pomy艣lno艣ci, zdr贸wka i staysfakcji z pracy i z 偶ycia Rewelka zdr贸wka r贸znie偶 偶ycz臋 Elfik co prawda mam kupion膮 ta ksi膮偶k臋, ale jak mo偶esz to prze艣lij mi j膮 na maila, a co do Twoich wr贸偶b, to mo偶e faktycznie masz co艣 z koniem wsp贸lnego hahah tzn. z t膮 wr贸偶b膮- najpierw ten sen o koniu potem ten wosk?????? Jadzia i jak tam stresik przed jutrzejsz膮 ocen膮, bo ja ju偶 mam przed obron膮 w ten pi膮tek o 10.30 uuuu stresuj臋 si臋. Jeszcze taka sytuacja wynikn臋艂a dzisiaj, 偶e szok my艣la艂am, 偶e si臋 za艂ami臋 normalnie. Zgl膮dam do swojej pracy mgr 偶eby j膮 poczyta膰 sobie patrz臋 na spis tre艣ci i s膮 tam 3 rozdz. z podrozdzia艂ami a potem czytam wst臋p a tam 5 rozdz. opisanych pokr贸tce( w ostatniej chwil promotor kaza艂 mi zmieni膰 z 5 rozdz. na 3 rozdz.,w spisie tre艣ci zmieni艂am a juz we wst臋pie zapomnia艂am pozmienia膰, to wszystko tak szybko si臋 dzia艂o, na ostatni膮 chwil臋) i da艂am tak oprawiona prac臋 do dziakantu. No i dzwoni臋 do nich dzi艣 rano, 偶e taka sytuacja wynikn臋艂a, a one, 偶e musz臋 dzi艣 wymieni膰 te prace mgr bo jutro rano recenzent bierze j膮, a uczelnia jest 60 km ode mnie dziekanat dzi艣 tylko do 12 tylko czynny nie da艂a bym rady, nie wiedzia艂am co mam robi膰, ale jedna dziewczyna kole偶anka pracuje na uczelni i j膮 poprosi艂am o pomoc, i pomog艂a mi, ale te偶 nie by艂o 艂atwo, ale o tym ju偶 nie b臋d臋 pisa膰. W piatek chyba jakie艣 winko dobre musze jej kupi膰!!! 呕ycz臋 mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

Madziczek 馃尰 pi臋knie dzi臋kuj臋. Kurcze, tyle 偶ycze艅 ju偶 zebra艂am, i normalnie mam wszystko, opr贸cz dobrego i zaradnego m臋偶a :D

Udost臋pnij ten post

Ita 馃尰 dzi臋ki za 偶yczenia :) nie dygaj z prac膮, moja licencj. zagin臋艂a w dziekanacie w dzie艅 obrony i wmawiali mi 偶e nie z艂o偶y艂am :)

Udost臋pnij ten post

Emilunka馃尲 no u mnie pomalutko wszytsko powraca do normy cho膰 jeszcze do jutra siedze po minimalnie 12 h w robocie:o Lod贸wka pusta, znajomi narzekaj膮:( A najgorzej, 偶e po艣wi臋cam sw贸j czas dla pracy, kt贸ra nie jest tego warta! Ita馃尲 k膮tem oka gdzies mi si臋 rzuci艂o, 偶e masz prac臋 zaakceptowan膮. Gratuluj臋:) A kiedy obrona? Rewelka i Elfik馃尲 zapomnia艂am powiedzie膰: tajemnica Poliszynela rozwi膮zana;) Mam nadziej臋, ze domy艣lacie si臋 o co chodzi:)

Udost臋pnij ten post

Emilunka馃尲 to troszk臋 d艂uga historia:o Jak wyniknie jakas nowa (cho膰bym nie chcia艂a) to Ciebie te偶 wtajemnicz臋:)

Udost臋pnij ten post

jadzia 馃尰 no jak ja niecierpliwa jestem :) Ale z tego co m贸wi艂 Romantyk, jak by艂 ostatnio, to jestem stanowczo za m艂oda :D:D czarna 馃尰 no nie :(

Udost臋pnij ten post

Czarna馃尲je偶eli to jest to o czym my艣l臋 to mam nadziej臋, 偶e pozytywnie:) Ale dla pewno艣ci napisz o co chodzi chocia偶 na gg:) Plisssssssssssss馃憚 Ita馃尲dzi臋kuj臋 Jadzia馃尲to 艂ap si臋 za fervex-ja od wczoraj pij臋 i ju偶 popraw臋 widz臋. Emilka馃尲jestem szcz臋艣liwa, wiesz?

Udost臋pnij ten post

reewelka 馃尰 a pami臋tasz kto ci m贸wi艂 ostatnio, 偶e dla dw贸ch tygodni szcz臋艣cia czasem warto zaryzykowa膰, 偶e si臋 co艣 nie uda? widzisz? widzisz? :) Who is the master? :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Czarna馃尲to ju偶 wiem o co chodzi na pewno:) Ale mam nadziej臋, ze wszystko pozytywnie przebieg艂o?:P

Udost臋pnij ten post

Emilka馃尲ale to ju偶 wi臋cej, ni偶 dwa tygodnie. Poza tym ja nie chc臋, 偶eby si臋 ko艅czy艂o:D

Udost臋pnij ten post

No jestem jestem nie krzykajcie 偶e pusto. Puciakowi olej musia艂am zmieni膰.(Puciak to imie mojego autka :-) ) Emilunka馃尲----sto lat sto lat niech zyyyyjeeee zyyyyje nam :-D wszystkiego najlepszego Kochana. Du偶o rado艣膰 i mi艂o艣ci w 偶yciu, spe艂nienia marze艅 i oby Cie nigdy nie opu艣ci艂o Twoje poczucie humoru 馃憚 馃尲馃尲馃尲馃尲 Madziczek馃尲---zaraz wy艣l臋 Ita馃尲--no tak faktycznie ostatnio w snach tez by艂 ko艅 i to p艂ywaj膮cy :-) a dzi艣 艣nil mi si臋 wielki autobus 偶e go prowadzi艂am ale偶 zamot ze mnie :-D A ksi膮偶臋czke zaraz wy艣l臋 Czarna馃尲---no prosz臋 a sama sie rozwi膮za艂a czy troszke nadal walczy艂a艣 o to?? No i fajnie to ju偶 mordka si臋 cieszy bez zak艂oce艅?? A ja dzi艣 zakupi艂am kalendarz na nowy rok i zgadnijcie jak膮 dat臋 zakre艣li艂am jako pierwsz膮???:-D :-D :-D :-D chyba zaczynam si臋 porz膮dnie cieszy膰 tym 艣lubem :-D

Udost臋pnij ten post

elfik 馃尰 ach dzi臋kuj臋 :) a z tym moim poczuciem humoru, to mo偶e ja was ok艂amuj臋? :D a mo偶e tak naprawd臋 jestem borsukiem :D:D jestem nie艣mia艂a i zamknieta w sobie? h臋? :) Prawid艂owo 偶e cieszysz si臋 艣lubem, kto by si臋 nie cieszy艂 :P reewelka 馃尰 no ale ja wiem 偶e nie chcesz 偶eby si臋 ko艅czy艂o :) ja wiedzia艂am 偶e tak b臋dzie :P

Udost臋pnij ten post

Emilka馃尲dobra, dobra:) No bo kto by chcia艂, 偶eby si臋 ko艅czy艂o:)? Tylko mam nadziej臋, 偶e ca艂y czas tak dobrze b臋dzie:D Elfik馃尲ja te偶 si臋 ciesz臋 Twoim szcz臋艣ciem:) Aporpos 艣lub贸w-wczoraj dosta艂am smsa od takiej bardzo dobrej kole偶anki z dat膮 jej 艣lubu:P Ale 艣lubnie si臋 robi:D

Udost臋pnij ten post

Rewelka馃尲---noi teraz mog臋 wreszcie powiedzie膰 A NIE M脫WI艁AM i nic sie nie sko艅czy tylko od ciebie to zale偶y 馃憚 Emi馃尲----no ja wiedzialam偶e co艣 ze zwierzatka w sobie masz :-P haha Borsuk buahahaha nie藕le

Udost臋pnij ten post

Elfik馃尲ale pewnie bez do艂k贸w i dziur si臋 nie ob臋dzie, wi臋c mail do Ciebie b臋dzie w pogotowu czeka艂:)

Udost臋pnij ten post

Czarna ja tez jestem ciekawa o co chodzi, ale chyba si臋 domy艣lam, to to o czym kiedy艣 sobie gada艂y艣my, dosz艂o ju偶 do tego????AAA i dzi臋kuj臋 za kciukanie Elfik mi sie dzi艣 艣ni艂o, 偶e M贸j mnie zdradza i 偶e zmar艂o dziecko naszych znajomych, kt贸re urodzi艂o si臋 2 dni temu, nie wiem co za g艂upie sny mnie nawiedzaj膮. A偶 si臋 obudzi艂am bo p艂aka艂am przez sen Emi akurat ty smutas hahaha a to dobre Rewelka tobie te偶 偶ycz臋 samych pozytyw贸w domy艣lam si臋 , 偶e w mi艂o艣ci. Ja teraz sobie poczyta艂am swoja prac臋 mgr, wypunktowa艂am najwa偶niejsze rzeczy kt贸r臋 musze opanowa膰 na perfekt i wcale tego ma艂o nie jest brrrrr, a jeszcze dzi艣 musze si臋 spotkac po pracy z kole偶ank膮 z poprzedniej pracy bo musze jej cos odda膰, ale przy okazji na jakis obiadzik p贸jdziemy. Jadzia, Ivett wczoraj te偶 jako艣 mia艂am dzie艅 na pranie i ogarnianie mieszkania apotem przed tv le偶a艂am na koniec dnia moja mama nas odwiedzi艂a. Spa膰 mi si臋 chce i jeszcze dzi艣 z tego wszystkiego nic nie jad艂am

Udost臋pnij ten post

Emi馃尲---pewnie jeszcze troche z lisa [kobieca przebieg艂o艣膰] kotki [kocia zmys艂owo艣膰] mr贸wki .... Rewelka馃尲----no raczej nie watpie ale zabraniam za bardzo sie dziurawi膰 i do艂owa膰 I moze bys si臋 w koncu pochwali艂a juz oficjalnie h臋臋臋臋??? Czy mam to zrobic za Ciebie?? :-P

Udost臋pnij ten post

Tak, chodzi o to;) Rewelka馃尲 czy ja Cholero moja kochana czego艣 nie wiem??!! Czy ja mam szuka膰 czego艣 twardego pod r臋k膮 偶eby Ci w 艂eb da膰:p Elfik馃尲 s艂odkie imi臋 w sam raz dla aucika:p

Udost臋pnij ten post

bylam w przychodni, umowilam sie do lekarza na piatek potem w aptece - wykupilam pol asortymentu na grype :/ dla mojego kupilam czerwona bluze z dla malej sloiczki nareszcie, bo zupek to niestety ale nie umiem gotowac, tj cos tam robilam rano, ale nie wiem czy sie ebdzie nadawalo do zjedzenia haha proszku w koncu nie kupilam, nie mialam gdzie juz go wcisnac, mimo, ze wozek dosc pakowny jest ;)

Udost臋pnij ten post